اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر با ترانزیستورهای d1047

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر با ترانزیستورهای d1047

سلام
    دوست عزیز خوشحالم که تونستی ترانزیستورهای مدار رو گیر بیاری. اما ترانزیستورهای خروجی این مدار D1047 هست. اما عیبی نداره که از C5200 استفاده کردی .
    همانطور که دوستمون hoseyni imeni اعلام کردند این مدار به پری نیاز داره. به طور کلی اکثر مدارات آمپلی فایر نیاز به پری داره. خود من هم برای این مدار از پری تون کنترل با آیسی tda1524a استفاده کردم.مداراتش هم تو نت هست . به طوری که وقتی به خروجی کارت صدای کامپیوتر وصل می کنم صدا رو تا نصفه ولوم هم نمی تونم بالا ببرم. چند روز پیش حتی یک بلندگوی 12 اینچ رو به یه کانالش وصل کردم و عالی جواب داد.
    این مدار با مازیتون قابل مقایسه نیست . چون هم از نظر کیفیت از اون بهتره و هم قدرت.
    یه نکته دیگه اینکه خروجی صدای موبایل خیلی کمه و نیاز به تقویت داره تا به ورودی آمپلی تزریق بشه.
    موفق باشید

دیدگاه

من که برای ماشین میخوام خروجی rc ضبط ماشین 2.5 ولته اونجام پری میخواد یا نه
      در مورد اون 600 واتیه ماسفتام با 2تا مقاومت سوختن ولی مثل قبلیه بازم با یه ترانس جواب میده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mamad_ar
        من که برای ماشین میخوام خروجی rc ضبط ماشین 2.5 ولته اونجام پری میخواد یا نه
        در مورد اون 600 واتیه ماسفتام با 2تا مقاومت سوختن ولی مثل قبلیه بازم با یه ترانس جواب میده
        سلام
        من شخصا" تو ساخت آمپلی فایر ماشین تجربه ندارم ولی به نظرم شما باز هم نیز به یه پری یا بافر برای تقویت دارید. چون تو آمپ های تجاری هم ین پری در نظر گرفته میشه.
        سوال دومتون رو متوجه نشدم.
        موفق باشید

دیدگاه

یکی از دوستام یک جفت باند 2 اهم داره میشه برای مدت کوتاه فقط تست کرد با این امپ یا فقط ترانزیستورای قدرتش را یک جفت دیگه باهاشون موازی کنم برای تست اونام jbl 938. بانداش و 100 وات هستند ببینم صدا با اونا چجوریه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mamad_ar
            یکی از دوستام یک جفت باند 2 اهم داره میشه برای مدت کوتاه فقط تست کرد با این امپ یا فقط ترانزیستورای قدرتش را یک جفت دیگه باهاشون موازی کنم برای تست اونام jbl 938. بانداش و 100 وات هستند ببینم صدا با اونا چجوریه
            نیازی نیست ترانزیستور اضافه کنید فقط دو تا باند دو اهم رو سری ببند که بشه 4 اهم. در ضمن حتما" مدار محافظ داشته باشید تا خسارتی نبینید و یا اینکه تو خروجی حتما" فیوز بزارید.
            موفق باشید

دیدگاه

اگر بخواهیم کلا این امپ روی 2 اهم هم کار کند فقط باید ترتنزیستورای قدرت را یه جفت دیگه موازی کنیم یا بایدبایاس مدار را باید تغیراتی بدیم در ضمن قدرت چقدر افزایش پیدا میکند 2 برابر میشه یا کمتر
              فقط میخوام یه باند را به یک امپ وصل کنم نمیخوام سری کنم که بشه 4 اهم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mamad_ar
                اگر بخواهیم کلا این امپ روی 2 اهم هم کار کند فقط باید ترتنزیستورای قدرت را یه جفت دیگه موازی کنیم یا بایدبایاس مدار را باید تغیراتی بدیم در ضمن قدرت چقدر افزایش پیدا میکند 2 برابر میشه یا کمتر
                فقط میخوام یه باند را به یک امپ وصل کنم نمیخوام سری کنم که بشه 4 اهم
                کلا" تا جایی که اطلاعات دارم با افزایش ترانزیستورهای خروجی قدرت زیاد نمیشه اما مدار این قابلیت رو پیدا میکنه که تو بارهای کمتر هم جوابگو باشه .اما همه مدارها رو هم نمیشه همین جوری تو خروجی ترانزیستور اضافه کرد ممکنه نیاز باشه درایور ها هم تقویت بشن.
                به هر حال باید تست بشه تا ببینی این مدار رو دو اهم استیبل میشه یانه.
                موفق باشید

دیدگاه

ممنون که جواب میدید دوست عزیز
                  این امپ روی 4 اهم 100 وات میده اگر امپدانس خروجی تغیرر کند یعنی باند 8 اهم حدود 50 وات میده یا اگر 2 اهم بشه باید حدود 150 تا 200 وات توان خروجیش باشه
                  برای تست باند 2 اهم را وصل میکنم بدون تغیر مدار اگر ترانزیستورای قدرت خیلی داغ بشن یا صدا بریده بریده باشد یا چه مشخصه ای میشه فهمید که روی 2 اهم جواب گو نیست تا یک جفت ترانزیستور قدرت در مرحله بعد موازی کنم

دیدگاه

با سلام
                    دوستان اگر بخوام به مدار زیر در طبقه خروجی 2 تا ترانزیستور D1047 دیگه به مدار اضافه کنم به چه صورت میشه ؟؟
                    سپاس

دیدگاه

آقامحمدمیشه فایل مدارچاپی رودوباره پلودکنید.
                      سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emparator
                        آقامحمدمیشه فایل مدارچاپی رودوباره پلودکنید.
                        سلام دوست عزیز
                        فایل pdf مدار چاپی در صفحه اول پلود کردم. الان هم تست کردم مشکلی نداره.
                        موفق باشید

دیدگاه

محمد جان سلام ببخشید دیر اومدم که دیر جواب میدم
                          فکر کنم اون ترانزیستورایقدرت و مقاومتاش که همونطوره فقط اون مقاومت 47 اهم رو هم باید برا هر ترانزیستور همون طور اضافه کنی
                          اون 47 اهمه که فیدبکه
                          از خروجی 0.47 اهمه هم باید بدی به ترانزیستور بعدی البته واتش رو ببر بالاتر
                          ترانزیستور درایور رو هم باید ببینی قدرتش کافی برا درایو 2 تا ترانزیستور یا نه

دیدگاه

سلام به مصطفی عزیز
                            ممنون بابت راهنمایی.
                            منظورت این جوری هست.؟؟؟

دیدگاه

دقیقا
                              فقط اون مقاومت 0.47 رو واتش رو بیشتر کن مثلا نیم وات
                              اون ترانزیستور رو هم باید ببینی میتونه 2 ترانزیستور رو درایو کنه ضعیف نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                                دقیقا
                                فقط اون مقاومت 0.47 رو واتش رو بیشتر کن مثلا نیم وات
                                اون ترانزیستور رو هم باید ببینی میتونه 2 ترانزیستور رو درایو کنه ضعیف نیست
                                ممنون. فکر کنم بتونه درایور کنه. چون قوی هستند. حالا از کجا تشخیص بدم که میتونه درایو کنه یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                                سپاس

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X