اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر با ترانزیستورهای d1047

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر با ترانزیستورهای d1047

نوشته اصلی توسط mohammad1365
    حالا از کجا تشخیص بدم که میتونه درایو کنه یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    سپاس
    فک کنم باید ببینی جریان خروجی ترانزیستور درایو چقدره بعد ببینی که مقدار جریانی که بیس ترانزیستور قدرتت میخواد تا بتونه توان کامل خودش رو بده چقدره اینطوری اگه کمتر بود قویتر بزاری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
      فک کنم باید ببینی جریان خروجی ترانزیستور درایو چقدره بعد ببینی که مقدار جریانی که بیس ترانزیستور قدرتت میخواد تا بتونه توان کامل خودش رو بده چقدره اینطوری اگه کمتر بود قویتر بزاری
      منظورت جریان امیتر در ترانزیستور c2073 و کلکتور در a940 هست؟؟؟

دیدگاه

اره باید اینطور باشه من خودم تا حالا اینکار رو نکردم ولی باید اینطور باشه

دیدگاه

سلام ودرود :mrgreen:
          دوست عزیز ممنونم از مدار خوب شما که بسیار جالب است :biggrin:
          من هم شرزوع به ساخت این امپ کردم

دیدگاه

سلام اقامحمد دوست عزیزشماچون این مدارراساختید وکارکرده براهمین ازجنابعالی میپرسم مااینو ساختیم منتها نتونستم راه اندازیش کنم :angry:درخروجی یعنی محل اتصال بلندگو 17ولت وجود داره ابتدا ب ترانزیستورای قدرت شک کردم اما دراوردم وبیرون تست کردم سالم بودند وبعد a940رادراوردم وتست کردم ک انهم سالم بود بابیرون گذاشتن این ترانزیستور ولتاز ب 3/5ولت درخروجی میرسه نمیدونم مشکل کجاست لطفا راهنماییم کنید :sad:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی زمانی1381
              سلام اقامحمد دوست عزیزشماچون این مدارراساختید وکارکرده براهمین ازجنابعالی میپرسم مااینو ساختیم منتها نتونستم راه اندازیش کنم :angry:درخروجی یعنی محل اتصال بلندگو 17ولت وجود داره ابتدا ب ترانزیستورای قدرت شک کردم اما دراوردم وبیرون تست کردم سالم بودند وبعد a940رادراوردم وتست کردم ک انهم سالم بود بابیرون گذاشتن این ترانزیستور ولتاز ب 3/5ولت درخروجی میرسه نمیدونم مشکل کجاست لطفا راهنماییم کنید :sad:
              سلام
              عکس پشت و روی مدارتو بزار ببینم

دیدگاه

سلام وتشکرازتوجه شما :nice:
                این هم عکس ازرووپشت مدار
                http://s4.picofile.com/file/81792270...chive.rar.html
                اینو عرض کنم ک وقتی a940رومداره درخروجی نزدیک ب ولتاز تغذیه وجود داره ووقتی این ترانزیستوررا برمیدارم ولتازخروجی 3یا4ولت میشه این ترانزیستور سالمه وهمینطور ترانزیستورای قدرت سالمند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی زمانی1381
                  سلام وتشکرازتوجه شما :nice:
                  این هم عکس ازرووپشت مدار
                  http://s4.picofile.com/file/81792270...chive.rar.html
                  اینو عرض کنم ک وقتی a940رومداره درخروجی نزدیک ب ولتاز تغذیه وجود داره ووقتی این ترانزیستوررا برمیدارم ولتازخروجی 3یا4ولت میشه این ترانزیستور سالمه وهمینطور ترانزیستورای قدرت سالمند
                  دوست عزیزم
                  اولا" همیشه حجم عکس هاتو کم کن .
                  دوما" عکس هات اصلا" کیفیت ندارن و نمیشه چیزی ازش فهمید.
                  سوما" یک عکس کامل از برد بزار نه نصف برد تو یه عکس نصفش تو یه عکس دیگه
                  منتظرم عکساتو بفرست تا به کمک هم درستش کنیم مطمئن باش مدار اشکالی نداره و مشکل یا از قطعات یا از مونتاژ خودت هست.
                  موفق باشید

دیدگاه

سلام بر شما . من متوجه شدم در امپلی فایر 100 وات اقای عارف مراد پور ( ستسون) که دوستی انرا ساخته وازش راضی نیست وعکس ان امپلی فایر گذاشته . مقاومت کلکتور ترانزیستورهاری پاور را ظاهرا 22اهم گذاشته . که در مدار اصلی ستسون 22 صدم ودووات می باشد چک کنید فکرکنم مشکل همین جاست. ازشما برادر گرامی عذر خواهی می کنم. من خودم بشتر المانهایش را گرفته ام اما دو تا از ترانزیستورهاش گیر نیاوردم اگر امکان دارد دوستان گرامی معادل ان هارا مرقوم بفرمایند ممنون می شوم ضمنا ترانیستور قدرت ان همان 1047 است ولی مارک شرکتی ندارد ولی فروشنده می گفت مال شرکت سانی است .خدامی داند.شهر ما نیشابور زیاد لوازم جامع دوستداران الکترونیک را ندارد.از دوستان تقاضای کمک دارم. رضا ایمیل بنده rezat24@yahoo.com --معادل 2sd2061 و c2073

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza219
                      سلام بر شما . من متوجه شدم در امپلی فایر 100 وات اقای عارف مراد پور ( ستسون) که دوستی انرا ساخته وازش راضی نیست وعکس ان امپلی فایر گذاشته . مقاومت کلکتور ترانزیستورهاری پاور را ظاهرا 22اهم گذاشته . که در مدار اصلی ستسون 22 صدم ودووات می باشد چک کنید فکرکنم مشکل همین جاست. ازشما برادر گرامی عذر خواهی می کنم. من خودم بشتر المانهایش را گرفته ام اما دو تا از ترانزیستورهاش گیر نیاوردم اگر امکان دارد دوستان گرامی معادل ان هارا مرقوم بفرمایند ممنون می شوم ضمنا ترانیستور قدرت ان همان 1047 است ولی مارک شرکتی ندارد ولی فروشنده می گفت مال شرکت سانی است .خدامی داند.شهر ما نیشابور زیاد لوازم جامع دوستداران الکترونیک را ندارد.از دوستان تقاضای کمک دارم. رضا ایمیل بنده rezat24@yahoo.com --معادل 2sd2061 و c2073
                      سلام
                      به جای ترانزیستور d2061 می تونید از bd139 ولی دقت کنید ترانزیستور بر عکس وصل می شود .یعنی قسمت پلاستیکی ( بدنه ترانزیستور bd139 ) به سمت ترانزیستور های قدرت می افته.
                      به جای c2073 مشابهی پیدا نکردم اما اگر پیدا نکردید می تونید به جای c2073 از tip41c و به جای a940 از tip42c استفاده کنید.
                      دقت کنید نمی تونید تنها از tip41cبه جای c2073 استفاده کنید . باید اگر از سری tipاستفاده کردید هر دو تا درایور ها از سری tip باشند.
                      موفق باشید.

دیدگاه

سلام،اقایون این امپلی رو 6 اهم چقدر توان داره؟میشه به جای d1047 از c5200 استفاده کرد؟کیفیتش بهتر میشه توانش چطور؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen tmk
                          سلام،اقایون این امپلی رو 6 اهم چقدر توان داره؟میشه به جای d1047 از c5200 استفاده کرد؟کیفیتش بهتر میشه توانش چطور؟
                          سلام
                          اینکه رو 6 اهم چقدر توان داره رو نمی دونم . جواب سوال دومتون هم بلی هست . میشه از 5200 هم بهره برد.
                          موفق باشید

دیدگاه

سلام دوستان :bye

مدتی بود دوست داشتم یک آمپلی فایر دیگه با ماسفت درست کنم چون از قبل چند تا ماسفت داشتم (تا حالا 3 تا ساخته بودم ) بعد از کلی تحقیق و بررسی به این نتیجه رسیدم که همون مدار 100 وات با irfp9240 و irfp240 رو که خیلی از دوستان ساختند رو بسازم بنابراین رفتم فیبر و یک سری قطعات دیگه رو خریدم اما دلم زیاد راضی نبود چون به طور کلی آمپلی فایر هایی که تنظیم بایاس دارند رو دوست ندارم . سرتو نو درد نیارم خلاصه به یک مدار امپلی فایر که تو آرشیو مداراتم بود برخورد کردم که توسط شرکت ستسون ساخته شده بود و این هم مدارش هست.:

اکثر قطعات این مدار به جز سه تا از ترانزیستورها رو داشتم لذا تصمیم گرفتم براش با پروتئوس یک فیبر بکشم و این کار رو هم کردم و اون سه تا ترانزیستور رو هم تهیه کردم . خلاصه امروز مدار رو با یک ترانس دوبل 24 ولت ac راه اندازی کردم .
                            دوستان به جرائت می تونم بگم توی این چند تا مدار که با ماسفت و ترانزیستورهای bjt ساختم این مدار یه چیز دیگه بود . واقعا" کیفیت عالی داشت :wow:
                            مشخصات این مدار به نقل از سایت ستسون:
                            توانایی تحویل 240 وات واقعی بصورت استریو روی 8 اهم را داره تلفات حرارتی کم دیستوریشن بسیار کم (کمتر از 0.06%) و نسبت سیگنال به نویز بسیار بالا (106db) از مشخصات بی نظیر این آمپلی فایره . مدار بسیار قابل انعطافیه شما میتونید از ولتاژ +/- 15 ولت تا 50 ولت این مدارو استفاده کنید . امپدانس ورودی 50 کیلو اهم باعث میشه براحتی با انواع پیش تقویت کننده ها تطبیق داشته باشه. کلیه قطعات بکار رفته از نوع مرغوبترین قطعات بازار هست و به همین خاطر مدار در مقابل اتصال کوتاه واقعا مقاومه چیزی که در سایر آمپلی فایر های بازار و آیسی ها غیر ممکنه !!
                            این هم pdf مدار :
                            http://s5.picofile.com/file/8123982142/amplifier.rar.html
                            هزینه این مدار حدودا" 20 تومن میشه .
                            این هم فایل مدار چاپی با نرم افزار پروتئوس:
                            http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=61412ad83f94eaa66a68072a4df90092
                            به نظر مدار جالبی میاد. فقط یه نکته در مورد سلف خروجیه که تو PCB نیستش!!!! مقدارشو ننوشته تو شماتیک!!! محمد آقا میشه مقدارشو بگی؟ ممنون

دیدگاه

سلام

اگه سلف رو هم نزارید مشکلی پیش نمیاد. من خودم حدود 10 دور سیم لاکی (فکر کنم نمره 1) استفاده کرده بودم.

دیدگاه

سلام

اگه سلف رو هم نزارید مشکلی پیش نمیاد. من خودم حدود 10 دور سیم لاکی (فکر کنم نمره 1) استفاده کرده بودم.
                                داداش بدون سلف ک نمیشه
                                اگه اون سلفه نباشه خروجی با ی مقاومت 10 اهم سری میشه و اینطوری حجم صدا خیلی کم میشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X