اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه]مدار محافظ امپلی فایر کامل (محافظ DC , تاخیر , اتصال کوتاه و...)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدار محافظ امپلی فایر کامل (محافظ DC , تاخیر , اتصال کوتاه و...)

سلام.
    من یک ایسی stk دارم که یک طرفش سوخته و فقط یک طرفش کار میکنه.
    میخوام مدار رو بسازم و از اون stk به عنوان موش ازمایشگاهی استفاده کنم.اگرم سوخت دیگه مهم نیست.
    مشکل اینجاست upc1237 ندارم.
    بدون ایسی میتونم اتصال کوتاه رو تست کنم ؟؟؟
    ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط -LEON-
      سلام.
      من یک ایسی stk دارم که یک طرفش سوخته و فقط یک طرفش کار میکنه.
      میخوام مدار رو بسازم و از اون stk به عنوان موش ازمایشگاهی استفاده کنم.اگرم سوخت دیگه مهم نیست.
      مشکل اینجاست upc1237 ندارم.
      بدون ایسی میتونم اتصال کوتاه رو تست کنم ؟؟؟
      بدون ایسی نه! از مداری که من برا ایسی طراحی کردم استفاده کن ولی باید ایسی داشته باشی تهران راحت پیدا میشه
      حالا چرا از اون بدبخت میخوای استفاده کنی؟! از خروجی متناوب یه ترانس استفاده کن خوب! مثلا من ترانس 12 ولت دارم راحت از خروجیش که متنوابه برا تست استفاده میکنم!
      عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
      مخترع برتر شمال غرب سال 96
      مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

سلام
        برای کلاس دی این روش جواب میده ؟
        این مدار باید اوور لود رو از سر ولتاژ دوسر کناری مقاومت کنترل جریان بخونه پس :
        تو امپای کلاس دی ما بجای اون دوتا مقاومت یدونه سلف داریم که هم وظیفه کنترل جریان و هم حذف فرکانس های بالارو داره میشه نتیجه گرفت که عکس زیر درسته ؟

مسله اصلی اینه که اگه اون دوتا پایه z+ و z- به هم وصل بشن بدون مقاومت مشکلی بوجود نمیاد ؟
        برای اینکه اون کاربرد ac رو غیر فعال کنیم و بجاش به عنوان ترمو با استفاده از ntc استفاده کنیم باید چیکار کرد. قبلا دیده بودم یکی گفته بود روشش رو ولی یادم نیست کجا
        مرسی

http://s5.picofile.com/file/8149869884/protector_sch.jpg
        زکات علم نشر آن است
        بیشتر با من اشنا بشین :
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
        ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط b e h n a m
          سلام
          برای کلاس دی این روش جواب میده ؟
          این مدار باید اوور لود رو از سر ولتاژ دوسر کناری مقاومت کنترل جریان بخونه پس :
          تو امپای کلاس دی ما بجای اون دوتا مقاومت یدونه سلف داریم که هم وظیفه کنترل جریان و هم حذف فرکانس های بالارو داره میشه نتیجه گرفت که عکس زیر درسته ؟

مسله اصلی اینه که اگه اون دوتا پایه z+ و z- به هم وصل بشن بدون مقاومت مشکلی بوجود نمیاد ؟
          برای اینکه اون کاربرد ac رو غیر فعال کنیم و بجاش به عنوان ترمو با استفاده از ntc استفاده کنیم باید چیکار کرد. قبلا دیده بودم یکی گفته بود روشش رو ولی یادم نیست کجا
          مرسی

http://s5.picofile.com/file/8149869884/protector_sch.jpg
          من خودم برا همه امپا از مداری که خودم ساختم (همونی که از یه پخش سونی استخراج کردم) استفاده میکنم هم برا ایسی جواب میده هم bjt هم کلاس d و... چون اساس کارش سنس جریان هست و دیگه z1 و z2 نداریم فقط خروجی رو کنترل میکنه
          والا بهنام ترمو با ptc هست ولی من که تو بازار ptc پیدا نکردم!!
          قابلیت ac و دما مال پایه 4 هستش که اساس کارشم اینه که ولتاژ پایه 4 از یه حدی کمتر شد پروتکت میکنه (فک کنم 4 ولت بود) ptc رو میشه رو هیتسینگ وصل کرد تا وقتی دا بالارفت اینم مقاومتش زیاد شه و ولتاژ پایه 4 کم شه و پروتکت کنه ولی من ptc گیر نیاوردم و فقط ntc موجوده که اونم هرچی گرم شه مقاومتش کم میشه!
          عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
            من خودم برا همه امپا از مداری که خودم ساختم (همونی که از یه پخش سونی استخراج کردم) استفاده میکنم هم برا ایسی جواب میده هم bjt هم کلاس d و... چون اساس کارش سنس جریان هست و دیگه z1 و z2 نداریم فقط خروجی رو کنترل میکنه
            والا بهنام ترمو با ptc هست ولی من که تو بازار ptc پیدا نکردم!!
            قابلیت ac و دما مال پایه 4 هستش که اساس کارشم اینه که ولتاژ پایه 4 از یه حدی کمتر شد پروتکت میکنه (فک کنم 4 ولت بود) ptc رو میشه رو هیتسینگ وصل کرد تا وقتی دا بالارفت اینم مقاومتش زیاد شه و ولتاژ پایه 4 کم شه و پروتکت کنه ولی من ptc گیر نیاوردم و فقط ntc موجوده که اونم هرچی گرم شه مقاومتش کم میشه!
            با ترانزیسور pnp و ntc و چنتا مقاومت میشه از ntc بجای ptc استفاده کرد

شماتیکی که میگی تست شده هستش ؟ مطمینه ؟
            لینکش رو بده بهم
            زکات علم نشر آن است
            بیشتر با من اشنا بشین :

دیدگاه

با ترانزیسور pnp و ntc و چنتا مقاومت میشه از ntc بجای ptc استفاده کرد

شماتیکی که میگی تست شده هستش ؟ مطمینه ؟
              لینکش رو بده بهم
              والا فعلا وقت ندارم مدار تبدیل ntc به ptcرو طراحی کنم اگه امادهش باشه یا یکی طراحی کنه حیلی خوب میشه منم علافشم

اره تست شدهست خودشم از رو امپ سونی استخراجش کردم, یه چند صفحه قبل pcb رو گذاشتم پیدا نکردی بگو دوباره همراه با شماتیک بزارم

دیدگاه

دوستان توشماتیک صفحه اول بامقادیری که قراداده ولتاژکاریش چقدره؟
                برای ولتاژ24کدوم قطعات وتغییربدم؟چه مقداربزارم؟
                توپی سی بی که بالاگذاشتم کدوم ترک هاروبالحیم پرکنم؟
                سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emparator
                  دوستان توشماتیک صفحه اول بامقادیری که قراداده ولتاژکاریش چقدره؟
                  برای ولتاژ24کدوم قطعات وتغییربدم؟چه مقداربزارم؟
                  توپی سی بی که بالاگذاشتم کدوم ترک هاروبالحیم پرکنم؟
                  ولتاژ تغذیه ایسی (پایه 7,8 ) باید بیشتر از 24 باشه ! اگه نگاه کنی تو pcb که بهت دادم پایه 78 رو با مقاومت دادم به قبل از رگلاتور

دیدگاه

والا فعلا وقت ندارم مدار تبدیل ntc به ptcرو طراحی کنم اگه امادهش باشه یا یکی طراحی کنه حیلی خوب میشه منم علافشم

اره تست شدهست خودشم از رو امپ سونی استخراجش کردم, یه چند صفحه قبل pcb رو گذاشتم پیدا نکردی بگو دوباره همراه با شماتیک بزارم
                    خوب طراحی نمیخواد که
                    ی ntc 10 کیلو رو با ی مقاومت 10 کیلو سری میکنی
                    پایه ازاد ntc میره به مثبت. پایه ازاد مقاومت میره به زمین
                    پایه بیس ترازیستور مثبت رو هم میدی به قسمت مشترک مقاومت و ntc
                    موند دوتا پایه امیتر و کلکتور ترانزیستور که با رعایت قطب میشه دوتا پایه ptc
                    به همین سادگی
                    مقادیر رو هم نسبت به ترانزیستور میشه تغیر داد.
                    فایل رو دیدم
                    خود فایل شماتیکش رو میخوام
                    زکات علم نشر آن است
                    بیشتر با من اشنا بشین :

دیدگاه

خوب طراحی نمیخواد که
                      ی ntc 10 کیلو رو با ی مقاومت 10 کیلو سری میکنی
                      پایه ازاد ntc میره به مثبت. پایه ازاد مقاومت میره به زمین
                      پایه بیس ترازیستور مثبت رو هم میدی به قسمت مشترک مقاومت و ntc
                      موند دوتا پایه امیتر و کلکتور ترانزیستور که با رعایت قطب میشه دوتا پایه ptc
                      به همین سادگی
                      مقادیر رو هم نسبت به ترانزیستور میشه تغیر داد.
                      فایل رو دیدم
                      خود فایل شماتیکش رو میخوام
                      ایول جالب بود! برای متغیر بودنش پتاسیومترو جای مقاومت 10 کیلو باید گذاشت یا بعد از کلکتور؟یا بین vcc و ntc؟

اقا این فایلو من از تو ارشیوم گیر اوردم شرمنده یه کم مرتب منظم نیست فایلی که مرتب کرده بودمو پیدا نکردم این همونه ولی نا مرتب
                      http://www.mediafire.com/download/6sy9u6zfnx0xafx/Armin_gera+amp+protector+upc1237.pdsprj

دیدگاه

ولتاژ تغذیه ایسی (پایه 7,8 ) باید بیشتر از 24 باشه ! اگه نگاه کنی تو pcb که بهت دادم پایه 78 رو با مقاومت دادم به قبل از رگلاتور
                        آقاارمین تودیتاشیت آیسی که اینجوری زده:pin8 maximum voltage 8v-pin7 maximum voltage8v

دیدگاه

ایول جالب بود! برای متغیر بودنش پتاسیومترو جای مقاومت 10 کیلو باید گذاشت یا بعد از کلکتور؟یا بین vcc و ntc؟

اقا این فایلو من از تو ارشیوم گیر اوردم شرمنده یه کم مرتب منظم نیست فایلی که مرتب کرده بودمو پیدا نکردم این همونه ولی نا مرتب
                          http://www.mediafire.com/download/6sy9u6zfnx0xafx/Armin_gera+amp+protector+upc1237.pdsprj
                          بهتره جای مقاومت قرار بگیره. اینو هم باید در نظر بگیری که ولتاژ بیس تا ی حدی مجازه و نباید بزاری از اون مقدار بیشتر بشه که برای ترازیستور ضرر داره و همچنین همیشه ترانزیستور خاموش میمونه !
                          این ولتاژ رو باید با مقاوتی که هست تنظیم کنی. بهتره از ntc 10 کیلو و مولتی ترن 10 کیلو استفاده کنی که مانور بیشتری برای تنظیم دقتش داشته باشی و برای ولتاژ بیشتر از 70 از ntc 15 یا 20 کیلو با مقاومت مناسب استفاده کنی
                          این فایل رو پروتیوس 8.1 باز نکرد
                          عکس بزار راحت تره و بی دردسر تر
                          زکات علم نشر آن است
                          بیشتر با من اشنا بشین :

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emparator
                            آقاارمین تودیتاشیت آیسی که اینجوری زده:pin8 maximum voltage 8v-pin7 maximum voltage8v
                            والا من پایه 78 رو داده بودم به 24 رگلاتور پروتکت کار نمیکرد وقتی دادم به 30 ولت کار کرد بازم نمیدونم یه تستی بکن ولی ولتاژ امپ با ولتاژ کار ایسی باید یکی باشه

دیدگاه

بهتره جای مقاومت قرار بگیره. اینو هم باید در نظر بگیری که ولتاژ بیس تا ی حدی مجازه و نباید بزاری از اون مقدار بیشتر بشه که برای ترازیستور ضرر داره و همچنین همیشه ترانزیستور خاموش میمونه !
                              این ولتاژ رو باید با مقاوتی که هست تنظیم کنی. بهتره از ntc 10 کیلو و مولتی ترن 10 کیلو استفاده کنی که مانور بیشتری برای تنظیم دقتش داشته باشی و برای ولتاژ بیشتر از 70 از ntc 15 یا 20 کیلو با مقاومت مناسب استفاده کنی
                              این فایل رو پروتیوس 8.1 باز نکرد
                              عکس بزار راحت تره و بی دردسر تر
                              خدمت شما
                              راستی کویل ماشینتو عوض کردی؟ :P ماشینت چیه؟

دیدگاه

والا من پایه 78 رو داده بودم به 24 رگلاتور پروتکت کار نمیکرد وقتی دادم به 30 ولت کار کرد بازم نمیدونم یه تستی بکن ولی ولتاژ امپ با ولتاژ کار ایسی باید یکی باشه
                                نمی دونم اول بایدولتاژی که گفته روبدم نشدولتاژای بالاترم امتحان می کنم.
                                آقامن پی سی بی روزدم قطعاتم خریدم فردامونتاژمی کنم روفیبر.اگه قطعاتونخریدی به غیرآیسی بقیش نمی خواداگرم خریدی که بازمشکلی نیست.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X