اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه]مدار محافظ امپلی فایر کامل (محافظ DC , تاخیر , اتصال کوتاه و...)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدار محافظ امپلی فایر کامل (محافظ DC , تاخیر , اتصال کوتاه و...)

:eek:
    اگه پیدا نمیشد بنظرت PCB شو طراحی میکردم و داداش سام میساختش؟
    عکس مدارشو ندیدی مگه؟ توی صفحه اولم گذاشتم. قیمتشو نمیدونم کسایی که ساختن بگن

دیدگاه

داداش مهدی چرا نساختی؟ :sad:
      خودت این همه زحمت طراحی مدارچاپی کشیدی!!!

سیروس جان فروشگاه اسپیار داره قیمتش هم 4000 تومان
      خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

چون اصفهان ای سیشو پیدا نکردم داداش!
        بعدشم از خط این امپا اومدم بیرون و دیگه دنبال ساخت این مدارات نیستم...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
          چون اصفهان ای سیشو پیدا نکردم داداش!
          بعدشم از خط این امپا اومدم بیرون و دیگه دنبال ساخت این مدارات نیستم...

مهدی دست بکار شو دیگه
          منم ی فیلم دیدم از این پاورای لامپی عاشقش شدم لامصب علاوه بر خوش صدایی خوشکل هم هستش @-)
          زکات علم نشر آن است
          بیشتر با من اشنا بشین :
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
          ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

بهنام داداش مگه دارلینگتونه من فردا برم قطعاتشو بخرم مونتاژ کنم پس فردا عکسشو بزارم بگم کار کرد؟
            فقط حساب کردن و پیچیدن ترانسش یه هفت خان رستمه :cry: این لینک رو ببین:
            http://www.turneraudio.com.au/output...pp-calc-1.html
            این فقط صفحه اول از 5 صفحه ایه که برای حساب کردن و پیچیدن ترانس های بلندگو برای امپیلیفایر پوش پوله لامپیه! خیــــــــــــــلیه! اینا رو باید بشینم ترجمه کنم ترانس رو حساب کنم بعد کلی با دقت بپیشنم 2 تاشو بپیچم بعد ترانس برقشو بپیچم بعد ...!!! اونوقت پوش پول دارلینگتون میسازیم کل بردش میشه 5 در 5 سانت مثلا
            این فقط برای پوش پوله! برای سینگل اندد (کلاس A) هم همچین حجمی مطلب برای محاسبه ترانسه
            داداش خیلی پیچیده تر و گسترده تر از چیزیه که تصور کردی!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
              بهنام داداش مگه دارلینگتونه من فردا برم قطعاتشو بخرم مونتاژ کنم پس فردا عکسشو بزارم بگم کار کرد؟
              فقط حساب کردن و پیچیدن ترانسش یه هفت خان رستمه :cry: این لینک رو ببین:
              http://www.turneraudio.com.au/output...pp-calc-1.html
              این فقط صفحه اول از 5 صفحه ایه که برای حساب کردن و پیچیدن ترانس های بلندگو برای امپیلیفایر پوش پوله لامپیه! خیــــــــــــــلیه! اینا رو باید بشینم ترجمه کنم ترانس رو حساب کنم بعد کلی با دقت بپیشنم 2 تاشو بپیچم بعد ترانس برقشو بپیچم بعد ...!!! اونوقت پوش پول دارلینگتون میسازیم کل بردش میشه 5 در 5 سانت مثلا
              این فقط برای پوش پوله! برای سینگل اندد (کلاس A) هم همچین حجمی مطلب برای محاسبه ترانسه
              داداش خیلی پیچیده تر و گسترده تر از چیزیه که تصور کردی!
              ینی ی مدار اماده نیستش که بگه مثلا چند دور رو چی بپیچیم ؟
              یا نقشه اماده ؟
              زیاد اطلاعاتی در مورد لامپی ندارم
              هزینه چی ؟ حدودا واسه 50 وات ؟
              زکات علم نشر آن است
              بیشتر با من اشنا بشین :
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
              ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

داداش این تاپیک مناسب بحث الان ما نیست دوست داشتی تو pm با هم صحبت کنیم.

مداراتی هست که که ترانسشو محاسبه کرده باشه اما خیلی کم هستن و بعضا نقشه های خوبی ندارن. بقیه مدارات بر اساس ترانس های اماده محاسبه (مثل ترانس های تانگو و...) میشه و از طرفی این ترانس ها بسیار گرون هستند و وارد کردنشون خیلی نمیصرفه مجبوریم خودمون یک بار دیگه ترانس رو محاسبه کنیم و بپیچیم.
                50 وات هم خیلیه! اکثرا تا 20 وات هستن ولی بیشترش هم هست. چون با این امپ ها بلندگوهای گرون قیمت با حساسیت بالا استفاده میشه نیازی به توان های بالا نیست
                هزینه هم مقدار مشخصی نداره قیمت های نجومی زیادی میشه توش پیدا کرد! بستگی به لامپ و ترانس و کیفیت قطعات داره

دیدگاه

سلام
                  میگم این مدار محافظ رو تست کردم یکی از مدارا dc عمل نمیکنه یعنی وقتی dc بهش میدم led روشن میشه ولی رله قطع نمیشه من مدارو چک کردم دقیقا نمیدونم مشکل از کجاشه اگه از ای سی بخواد باشه اصلا نباید led هم روشن بشه این یعنی ای سی فرمان قطع رو میده ولی رله قطع نمیکنه رله هم سالمه
                  به نظرتون چی میتونه باشه؟

اضافه شده در تاریخ :
                  سلام
                  سام عزیز میگم شما dc مدار رو تست کردی ببینی کار میکنه هر دو مدار یا نه اگه تست کردی لطف کن نتیجه رو بگو

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                    سلام
                    سام عزیز میگم شما dc مدار رو تست کردی ببینی کار میکنه هر دو مدار یا نه اگه تست کردی لطف کن نتیجه رو بگو
                    درود بر مصطفی عزیز
                    با dc کار میکرد داداشی.
                    خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                      سلام
                      میگم این مدار محافظ رو تست کردم یکی از مدارا dc عمل نمیکنه یعنی وقتی dc بهش میدم led روشن میشه ولی رله قطع نمیشه من مدارو چک کردم دقیقا نمیدونم مشکل از کجاشه اگه از ای سی بخواد باشه اصلا نباید led هم روشن بشه این یعنی ای سی فرمان قطع رو میده ولی رله قطع نمیکنه رله هم سالمه
                      به نظرتون چی میتونه باشه؟
                      سلام
                      مصطفی جان ولتاژ مقاومت r6 (اون سمتش که به طرف رله هست
                      ) رو اندازه بزن و با اون قسمت سالم مقایسه کن.

دیدگاه

دوستان امپلی من امپلی دارلینگتون150وات هستش که توانجمنم هست حالااین محافظومی خوام براش بسازم.z+به پایهEmitterترانزیستورtip142وصل میشه وz-هم به پایهEmitterترانزیستورtip147؟درسته یااشتباهی فهمیدم؟
                        سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

سلام اقا این مشکل ما هم رفع شد مشکل از رله بود رله موقع قطع وصل کردن برق قطع میشد ولی با dc عمل نمیکرد رله رو عوض کردم دیدم عمل کرد خدا رو شکر خیالم راحت شد

دیدگاه

چی شدمهندسا؟

اضافه شده در تاریخ :
                            خدایی تاپیک کلافراموش شده.

دیدگاه

ببخشید emparator جان بابت تاخیر
                              بله درسته همونجوری که گفتی باید وصل کنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                                ببخشید emparator جان بابت تاخیر
                                بله درسته همونجوری که گفتی باید وصل کنی
                                ممنون داش مهدی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X