اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] ساخت امپ 900w کلاس irs900d D به همراه سویچینگ 12 به 40 دوبل برای ماشین

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه ساخت امپ 900w کلاس irs900d D به همراه سویچینگ 12 به 40 دوبل برای ماشین

نوشته اصلی توسط b e h n a m
    سلام
    شرمنده ی چند وقتیه درگیر امتحاناتم نمیتونستم بیام انجمن.

در مورد مدار ها نمیشه گفت کدوم خوبه و کدوم بدتر. هر کدوم یک سری مزایا و معایبی دارن.
    مثلا تو مداری که با هسته پاور کار میکنه به نظر من اگه دست ساز بود هسته ها میشد سیم های خروجی رو قویتر در نظر گرفت تا بشه از حداکثر توان هسته ها استفاده کرد.
    خوبیش اینه راحت و بی دردسر مثل بچه ادم کارشو میکنه و ادا بازی نداره

و اما مداره شما مهمترین مزیتش اینه که جا واسه دستکاری زیاد داره !
    مثلا میتونی ی ماسفت به هر ریل اضافه کنی و از هسته با شماره بزرگتر استفاده کنی و توان بیشتری ازش بکشی.
    ایرادشم اینه که ممکنه تا قلق مدار دستتون بیاد یکمی اذیتتون کنه.
    مخصوصا اون لاک پاک کردنش :biggrin:
    والا سر سویچینگ 220 به 50 یه 10 باری ترانس پیچیدم تا درست کار کرد
    والا من انواع هسته پاور رو تست کردم از ei33 گرفته تا erl35 که از پاورای وات بالا در اوردمش متاصفانه اینا سیماشون خیلی نازکه و نمیشه مثلا 4 امپر ازشون کشید! 5 ولتاشون کلفتن و لی سیمی که برای خروجی 12 در نظر گرفته شده نازل و تک لایهست!
    اره والا این سویچینگا تا قلقش بیاد دست ادم یه کم اذیت میکنه ولی بعد که کار کنه ادم خیلی حال میکنه
    اوکی همین مال خودمو میسازم
    عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
    مخترع برتر شمال غرب سال 96
    مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

پاسخ : پروژه ساخت امپ 900w کلاس irs900d D به همراه سویچینگ 12 به 40 دوبل برای ماشین

نوشته اصلی توسط mamad_ar
      کسی در مورد پاک کردن لاک سیم قلقی چیزی بلده من موندم توش یه 750 واته غذاب گرفتم برای پاک کردن 10 رشته سیم موازی
      من اول با فندک لاکارو میسوزونم بعد با دستمال راحت پاک میکنمشون (فقط سیمای نازک) بعد روغن لحیم میزنم و با هویه داغش میکنم بقیه اشعالاشم میره
      سیمای کلفتم با موکتبر لاکاشو میبرم
      عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
        من اول با فندک لاکارو میسوزونم بعد با دستمال راحت پاک میکنمشون (فقط سیمای نازک) بعد روغن لحیم میزنم و با هویه داغش میکنم بقیه اشعالاشم میره
        سیمای کلفتم با موکتبر لاکاشو میبرم
        میتونید لاک پاک کن (همینی که خانومها استفاده میکنن - آستون ) رو داغ کنید و سر سیم رو داخلش فرو ببرید و زود با دستمال تمیزش کنید. کامل هرچی داره میره
        البته مواظب گازهای لاک پاک کن باشید که سمیه بعدها اذیت میکنه اگه زیاد استنشاق کنین
        زکات علم نشر آن است
        بیشتر با من اشنا بشین :
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
        ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

ارمین تو چه کردی بالاخره ؟؟
          میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
          به اندازه یه سیگار نبودی!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط b e h n a m
            میتونید لاک پاک کن (همینی که خانومها استفاده میکنن - آستون ) رو داغ کنید و سر سیم رو داخلش فرو ببرید و زود با دستمال تمیزش کنید. کامل هرچی داره میره
            البته مواظب گازهای لاک پاک کن باشید که سمیه بعدها اذیت میکنه اگه زیاد استنشاق کنین
            حتما باید داغ بشه؟
            به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
            الکترونیک قدرت
            الکترونیک آنالوگ
            طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
            ---------------------BMCELEC@-------------------
            ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
            ---------------www.bmc-elec.com--------------
            ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سامان نیکنیا
              ارمین تو چه کردی بالاخره ؟؟
              من فعلا در باره این امپ و سویچینگ کار خاصی نکردم الانم خوردم به امتحانات شدید وقتم تنگه

بچه ها یه چیزی
              آقا من این سابو بردم تو ماشین مستقیم زدم به ضبط صدارو رو 80 % میزارم صدای بیس تا توی خونه ها میره!!صداش زیاده!! پخشم 50 واته! با این تفاسیر 500 ار ام اس فک کنم ماشینو از وسط نصف کنه
              اگه صداش یه کمم بیشت بود تنمیرفتم سراغ ساخت امپ یعنی صداش بلنده خوبه!!
              الان به نظرتون چند وات بسازم امپو؟

دیدگاه

خوب سلام به همگی سویچینگو که طراحیشو کردم و تموم شد فک کنم بهتره کم کم بریم برا امپ
                اول چندتا سوال :nerd:
                تو امپای بازار یه مقاومت متغیر هست به اسم گین که وات خروجی رو کم و زیاد میکنه تو این امپ چجوری میتونم گینو کنترل کنم؟
                اون BIAS 12VSC چیه؟
                لطفا در باره dc پروتکتور محافظ اتصال کوتاه و اینکه چه مداری برای ساب بزارم که اگه یه هو وات خروجی بالا رفت سابو قطع کنه و ساب نسوزه

من نمیخوام حتما 500 وات بگیرم از امپ و تا جایی که ساب جا داره ازش صدا بگیرم برا من 300 وات ولی خوش صدا و با کیفیت بالا کافیه
                هر نظری راجب امپ دارین قبل ساخت بهم بگین :nerd:
                میرسی ار همگی :nerd:

توضیحات امپ:

امپلی فایر: IRS900D Class D
                • The Power Supply + /-25V to + /-95V.
                • Operating frequency 250kHz.
                • Frequency response: 20Hz - 20000Hz.
                • RMS 450 W @ 8 Ohms.
                • RMS 750 W @ 4 Ohms.
                • RMS 900 W @ 2 Ohms (with Power Supply + /-65V).
                • Board Size W x D x H 50mm x 135mm x 42mm.
                ساب ووفر: الپاین تایپ اس 500 ار ام اس 1500 وات پیک 2 اهم

دیدگاه

آقا تا حالا کسی صدای کلاس دی گوش کرده؟
                  چطوره؟شاید منم بسازم.
                  اولش اون ماسفت 200 وات رو در نظر داشتم اما به دلایلی منصرف شدم
                  میگن پیچیدن اون سلف خروجی سخته و تو کیفیت صدا خیلی تاثیرداره(راسته)
                  چطور باید پیچید
                  __________________________________________________ _______________________________________
                  میتونی مدار رو با اپ امپ یا کمپراتور بسازی یا ترانزیستوری هر کدوم رو خواستی بگو برات بزارم.
                  برای دیسی پروتکتور هم یه تاپیک هست اونجا بگرد هر کدوم رو خاستی انتخ کن.من به شخصه اونی رو که آیسی داره پیشنهاد میدم
                  چون هم دیسی پروتکتوره هم آنتی پلاپ
                  محافظ اتصال کوتاه رو شاید بتونی بایه فیوز حل کنی و پیشنهاد میدم فیوز قبل سلف باشه
                  الکترونیک قدرت
                  الکترونیک آنالوگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hoseyni imeni
                    __
                    میتونی مدار رو با اپ امپ یا کمپراتور بسازی یا ترانزیستوری هر کدوم رو خواستی بگو برات بزارم.
                    برای دیسی پروتکتور هم یه تاپیک هست اونجا بگرد هر کدوم رو خاستی انتخ کن.من به شخصه اونی رو که آیسی داره پیشنهاد میدم
                    چون هم دیسی پروتکتوره هم آنتی پلاپ
                    محافظ اتصال کوتاه رو شاید بتونی بایه فیوز حل کنی و پیشنهاد میدم فیوز قبل سلف باشه
                    اقا
                    محافظ دی سی چیه؟ آنتی پلاپ چیه؟ محافظ اتصال کوتاه چیه؟ میشه یه توضیحی بدی

"میتونی مدار رو با اپ امپ یا کمپراتور بسازی یا ترانزیستوری هر کدوم رو خواستی بگو برات بزارم." برای کدوم قسمت؟
                    برای "مداری برای ساب بزارم که اگه یه هو ولتاژ بالا رفت سابو قطع کنه و ساب نسوزه" اسمش چه مداریه؟

دیدگاه

اقا
                      1-محافظ دی سی چیه؟ آنتی پلاپ چیه؟ محافظ اتصال کوتاه چیه؟ میشه یه توضیحی بدی

2-"میتونی مدار رو با اپ امپ یا کمپراتور بسازی یا ترانزیستوری هر کدوم رو خواستی بگو برات بزارم." برای کدوم قسمت؟
                      3-برای "مداری برای ساب بزارم که اگه یه هو ولتاژ بالا رفت سابو قطع کنه و ساب نسوزه" اسمش چه مداریه؟
                      1- وقتی ماسفتای خروجی بسوزه ولتاژ تغذیه وارد بلند گو میشه(ولتاژ دی سی) و این یعنی ساب تایپ اس آلپاین 500 وات گرونت رتته...
                      وقتی خروجی دی سی داشته باشه دی سی پروتکتور عمل میکنه و ساب رو از مدار با رله خارج میکنه
                      اتصال کوتاه هم یعنی اتصالی خروجی
                      موج خروجی بعد از سلف و خازن خروجی سینوسیه و قبل اون مربعیه پس اگه قبل سلف و خازن خروجی فیوز بزاری موقع اتصال کوتاه
                      یه جریان شدیدی از فیوز میگذره که باعث میشه زودتر بسوزه و مدت گذشتن ماکزیمم جریان از فیوز برابره با مدت روشن بودن ماسفت
                      2-برای ولتاژ زیاد یا کم تر از حد مجاز
                      3- فکر کنم OVER VOLTAG و UNDER VOLTAG باشه
                      الکترونیک قدرت
                      الکترونیک آنالوگ

دیدگاه

1- وقتی ماسفتای خروجی بسوزه ولتاژ تغذیه وارد بلند گو میشه(ولتاژ دی سی) و این یعنی ساب تایپ اس آلپاین 500 وات گرونت رتته...
                        وقتی خروجی دی سی داشته باشه دی سی پروتکتور عمل میکنه و ساب رو از مدار با رله خارج میکنه
                        اتصال کوتاه هم یعنی اتصالی خروجی
                        موج خروجی بعد از سلف و خازن خروجی سینوسیه و قبل اون مربعیه پس اگه قبل سلف و خازن خروجی فیوز بزاری موقع اتصال کوتاه
                        یه جریان شدیدی از فیوز میگذره که باعث میشه زودتر بسوزه و مدت گذشتن ماکزیمم جریان از فیوز برابره با مدت روشن بودن ماسفت
                        2-برای ولتاژ زیاد یا کم تر از حد مجاز
                        3- فکر کنم OVER VOLTAG و UNDER VOLTAG باشه
                        داداش قابلتو نداره
                        والا یه 6 ماهی با هزار سختی جمع کردم که تونستم بخرمش اصلا دلم نمیخواد چیزیش شه
                        خوب حالا مدار مناسب و قابل اطمینان چیا داریم ؟)
                        پس یعنی گزینه 2 و 3 تقریبا یه چیزه اره؟
                        حسین جملهمو اصلاح کردم
                        اینکه چه مداری برای ساب بزارم که اگه یه هو "وات" خروجی بالا رفت سابو قطع کنه و ساب نسوزه, یعنی خلاصه اینا دست سازن یه هو دیدی قاطی کرد هر چی زود داشت داد به ساب!! میخوام یه مداری باشه که تو این جور مواقع به داد ساب برسه

راستی اون گینو چی کار میشه کرد؟

دیدگاه

داداش قابلتو نداره
                          والا یه 6 ماهی با هزار سختی جمع کردم که تونستم بخرمش اصلا دلم نمیخواد چیزیش شه
                          خوب حالا مدار مناسب و قابل اطمینان چیا داریم ؟)
                          پس یعنی گزینه 2 و 3 تقریبا یه چیزه اره؟
                          حسین جملهمو اصلاح کردم
                          اینکه چه مداری برای ساب بزارم که اگه یه هو "وات" خروجی بالا رفت سابو قطع کنه و ساب نسوزه, یعنی خلاصه اینا دست سازن یه هو دیدی قاطی کرد هر چی زود داشت داد به ساب!! میخوام یه مداری باشه که تو این جور مواقع به داد ساب برسه

راستی اون گینو چی کار میشه کرد؟
                          آره
                          پاور لیمیتر
                          دقیقا بگو چی میخای؟
                          الکترونیک قدرت
                          الکترونیک آنالوگ

دیدگاه

آره
                            پاور لیمیتر
                            دقیقا بگو چی میخای؟
                            والا دقیقش میشه این: چون این مدارا دستسازه من خیلی نگرانم که یه هو یه چیزی شه و یه هو مثلا باند من که 500 واته واته بیشتر بهش بده و باند خراب شه! برای این محافط میخوام
                            بعدم اگه یه هو به قول تو ماسفت سوخت و برقو داد به باند سریع باندو قطع کنه
                            در برابر اتصال کوتاهم امپو محافظت کنه
                            من اینارو میخوام یه مدار که همه جوره از باند در برابر هر تهدیدی محافظت کنه و حساس و قابل اعتماد باشه!!

تو امپای ماشین یه پتاسیومتر هست که وات خروجی رو کم وزیاد میکنه بهش میگن گین ظاهرا میخوام ببینم چطوری میتونم گینو تو این مدار تنظیم کنم

دیدگاه

تو امپای ماشین یه پتاسیومتر هست که وات خروجی رو کم وزیاد میکنه بهش میگن گین ظاهرا میخوام ببینم چطوری میتونم گینو تو این مدار تنظیم کنم
                              اون پتانسیومتر گین برای تنظیم ضریب تقویته نه کنترل توان
                              که اگه ورودی بیش از حد بشه بازم توان میره بالا
                              برای این کار یه پاور لیمیتر میخای
                              ببین آمپت هر چه قدر هم دست ساز باشه اگه اصولی باشه و درست از استف کنی هیچی نمیشه.
                              حالا اگه یه وقـــــــــتی یه مشکلی پیش بیاد باید پروتکتورا وارد عمل بشن.
                              الکترونیک قدرت
                              الکترونیک آنالوگ

دیدگاه

اون پتانسیومتر گین برای تنظیم ضریب تقویته نه کنترل توان
                                که اگه ورودی بیش از حد بشه بازم توان میره بالا
                                برای این کار یه پاور لیمیتر میخای
                                ببین آمپت هر چه قدر هم دست ساز باشه اگه اصولی باشه و درست از استف کنی هیچی نمیشه.
                                حالا اگه یه وقـــــــــتی یه مشکلی پیش بیاد باید پروتکتورا وارد عمل بشن.
                                ولی بازم پتاسیومتر گینو نیاز دارم, چجوری به این مدار اضافه کنم؟
                                اره یه دونه هم پاور لیمیت نیازه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X