اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] ساخت امپ 900w کلاس irs900d D به همراه سویچینگ 12 به 40 دوبل برای ماشین

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه ساخت امپ 900w کلاس irs900d D به همراه سویچینگ 12 به 40 دوبل برای ماشین

نوشته اصلی توسط jooly
    کلاس D مدلش همین جوری هسته داغ میشه شدید :mrgreen:
    الان یعنی این عادیه؟ بسازیم بره ؟
    عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
    مخترع برتر شمال غرب سال 96
    مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

پاسخ : پروژه ساخت امپ 900w کلاس irs900d D به همراه سویچینگ 12 به 40 دوبل برای ماشین

بنظر من که عادی نیست نباید انقدر داغ کنه. ولی درکل کیفیت مدار عالی بود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sajad220
        بنظر من که عادی نیست نباید انقدر داغ کنه. ولی درکل کیفیت مدار عالی بود
        شاید به اشباع میره! تو ولومای پایین هم داغ میکرد؟ مثلا 300 وات
        راستی سجاد مشکل برق دادنش حل شد؟
        عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
          شاید به اشباع میره! تو ولومای پایین هم داغ میکرد؟ مثلا 300 وات
          راستی سجاد مشکل برق دادنش حل شد؟
          بله به اشباع میره هسته حالا میخوام بایک فاصله هوایی تست کنم ببینم چی میشه. تولوم های پایین داغ نمی کرد تا حدود 600وات هیچ مشکلی نداره. بله مشکل برق دادنش هم حل شد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sajad220
            بله به اشباع میره هسته حالا میخوام بایک فاصله هوایی تست کنم ببینم چی میشه. تولوم های پایین داغ نمی کرد تا حدود 600وات هیچ مشکلی نداره. بله مشکل برق دادنش هم حل شد
            مشکل برق از چی بود؟چطور حلش کردی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sajad220
              سلام دوستان امروز صدای امپلی در اومد ولی هسته به قدری داغ میشه که دست آدمو میسوزونه چه کار کنم بنظر شما
              اقا سجاد از هسته پودر اهن استفاده کن مشکل داغ کردنش تا حدودی حل میشود.

DD Audio & SP Audio

دیدگاه

اتفاقاً از هسته ی پودر آهن استفاده کردم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sajad220
                  اتفاقاً از هسته ی پودر آهن استفاده کردم

من میخوام شکل موج مربعی قبل سلفو بگیرم با اسکوپ , چون سلف هنوز نپیچیدم , حالا چچند سوال :
                  1. با سیگنال ژنراتور یه سیگناسل سینوسی مثلا 50 نرتز بدم به ورودی بعد اسکوپو وصل کنم به همون پایه ای که یک سر ورودی سلف هست و شکل موجو بگیرم ؟
                  مگر شکل موج مربعیه , تقویت شده نیست؟ چهطور اسکوپو مستقیم وصل کنم , شکل موجو نشون میده ؟ ؟ oo:

2. آقا مگر تو عکس خود مدار هسته آهن نیست ؟ که من به ییکی نشون دادم گفت احتمالا EI هست . من ی جا تو مشهد EI 33 پیدا کردم , به نظرتون جواب میده ؟ شما تست کردین ؟

3. چرا فریتو انتخواب کردین؟ ( نسبت به آهن؟ ) هسته پودر آهن چیه ؟ کجا ها معمولا دارن ؟

4. من میخوام با یک ترانس دوبل 36 ولت , که بعد یکسو شدن میشه دوبل 50 ولت , و 12 ولت دیگه رو با یک منبع جداگانه بدم به مدار و تست فقط سیگنال قبل سلفو بگیرم , با این مشخصات میشه ؟ نظری ندارین ؟

5. منظور از این که هسته به اشباع میره چیه ؟ در مورد هسته نشنیدم .

راستی برایداغ کردن هسته خیلی غیر معقوله ! چون این مدار تقریبا صنعتیه و حتی خط تولید داره !

دوستان کسی اگر میتونه راهنمایی کنه , دریغ نکنه :mrgreen:
                  « با هر دستی بدی , با همان دست پس خواهی گرفت »
                  این جمله رو فراموش نکن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amir_Eshraghi
                    3. چرا فریتو انتخواب کردین؟ ( نسبت به آهن؟ ) هسته پودر آهن چیه ؟ کجا ها معمولا دارن ؟
                    چون فریت در فرکانسهای بالا قابل استفاده است ولی هسته های اهنی این چنین نیستند.

هسته پودر اهن هم یه نوع هسته است که در فرکانس بالا کاربرد دارد البته تا 500 کیلو هرتز همچنین هسته های پودر اهن با توجه به مقاومت مغناطیسی کم برای کاربردهای پر قدرت تر می توانند استفاده بشوند.( دور تر از هسته فریت به اشباع میرود)

نوشته اصلی توسط Amir_Eshraghi
                    5. منظور از این که هسته به اشباع میره چیه ؟ در مورد هسته نشنیدم .
                    یعنی همه مولکول های مغناطیسی در جهت میدان قرار گرفته اند
                    با ادامه این روند اندوکتانس سیم پیچ کم شده و جریان بشدت افزایش میابد
                    و سویچ ها خواهند سوخت
                    DD Audio & SP Audio

دیدگاه

در مورداسکوپ شما ورود ی 50hz میدی به ورودی مدارت بعد پراب اسکوپو بدون زمین کردن وصل می به خروجی مدار قبل از سلف بعد که مشاهده کردی که دی سی نداره زمین اسکوپ وصل میکنی شکل موج به صورت مربعی باید دیده شود که با تغییر فرکانس ورودی پیک سیگنال تغییر کند

دیدگاه

سجاد مشکل برق از چی بود؟ چطوری حلش کردی؟

"بعد پراب اسکوپو بدون زمین کردن وصل می به خروجی مدار قبل از سلف"
                        یعنی گراند پراب باید به جایی وصل نباشه؟چرا؟ در این صورت رو اسکوپ چی باید دیده بشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
                          سجاد مشکل برق از چی بود؟ چطوری حلش کردی؟

"بعد پراب اسکوپو بدون زمین کردن وصل می به خروجی مدار قبل از سلف"
                          یعنی گراند پراب باید به جایی وصل نباشه؟چرا؟ در این صورت رو اسکوپ چی باید دیده بشه؟
                          مشکل برق از ماسفت هابود که با irfp260 n جایگزین کردم چون جنس ماسفت های مدار اصلا خوب نبود نشتی داشت.بله اول گراند به جای وصل نباشه بهتر ه چون عمل خنثی صورت میآ‌گیرد موج مربعی. چون امکان داره به اسکوپ صدمه وارد بشه شما باولت متر ولتاژ رو اندازه بگیر اگر از ولتاژ تحملی اسکوپ بالاتر نبود بعد پراب را کامل وصل کن گراند را به 0تغیه و پراب را به خروجی قبل از سلف

دیدگاه

توضیحات بصورت کاملا علمی وتجبربی هست درطی چند سال کار وسوزاندن برد اسکوپ crtهای قدیمی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sajad220
                              توضیحات بصورت کاملا علمی وتجبربی هست درطی چند سال کار وسوزاندن برد اسکوپ crtهای قدیمی
                              جدی اسکوپ هم سوزوندی ؟ :biggrin:
                              این فرکانسو شما با سیگنال ژنراتور میدی ؟ دستگاه دیگه ای ک کاربرد عمومی داره نست ؟ نمیشه از ان سیگنال تست اسوپ استفاده شه ؟ :mrgreen:

برای هسته هم من یک ei فکر میکنم سایز 33 پیداکردم , شما تست کردین با این مدل ؟ چه طور جواب داد ؟
                              امکانش هست چند عکس از سلف و مدارتون بزارید ؟

ممنون
                              « با هر دستی بدی , با همان دست پس خواهی گرفت »
                              این جمله رو فراموش نکن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sajad220
                                مشکل برق از ماسفت هابود که با irfp260 n جایگزین کردم چون جنس ماسفت های مدار اصلا خوب نبود نشتی داشت.بله اول گراند به جای وصل نباشه بهتر ه چون عمل خنثی صورت میآ‌گیرد موج مربعی. چون امکان داره به اسکوپ صدمه وارد بشه شما باولت متر ولتاژ رو اندازه بگیر اگر از ولتاژ تحملی اسکوپ بالاتر نبود بعد پراب را کامل وصل کن گراند را به 0تغیه و پراب را به خروجی قبل از سلف
                                من اسکپم اینه (شکل موجا مال یه مدار سویچینگه دیگست)
                                شکل موجا اینطوری خواهد بود خوب الان چطوری تشخیص بدیم dc داره یا نه؟! من الان مشکل فقط اینه که چطوری dc رو تشخیص بدم

اضافه شده در تاریخ :
                                یکی هم ولتاژ بایاس رو نوشته نسبت به -vss باید باشه!!! و نسبت به گراند نیست! این جریانش چیه؟ یعنی الان ولتاژ -vcc مدار -40 ولت هست ولتاژ بایاس باید -28 ولت باشه؟!!!!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X