اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] ساخت امپ 900w کلاس irs900d D به همراه سویچینگ 12 به 40 دوبل برای ماشین

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه ساخت امپ 900w کلاس irs900d D به همراه سویچینگ 12 به 40 دوبل برای ماشین

سلام
    منم وسوسه شدم این مدار رو بسازم.
    دیروز یه نمونه ازش زدم. چون چندتا irfp240 داشتم از همونا استفاده کردم. سلف هم یه 100 میکرو 5 آمپر استفاده کردم.
    از داغ شدن ماسفت که خبری نیست. ولی سلف گرم میشه. سلف رو دوبل کردم (موازی) بیشتر گرم شد. مقاومتهای وات بالای خروجی هم شدید شروع کردند داغ شدن.
    حالا مشکل اصلی اینه که صدا وحشتناک ضعیفه. کمتر از یک موبایل. به جاش تا دلتون بخواد نویز سفید و سیاه دارم :mrgreen:(هیس و هوم) از بالا پایین رفتن دیافراگم هم چندان خبری نیست.
    تغذیه هم 48 ولت متقارن.
    12 ولت هم از یه آداپتور سوئیچینگ استفاده کردم.
    از این مشکلات داشتین؟؟
    خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پروژه ساخت امپ 900w کلاس irs900d D به همراه سویچینگ 12 به 40 دوبل برای ماشین

نوشته اصلی توسط ashk
      سلام
      منم وسوسه شدم این مدار رو بسازم.
      دیروز یه نمونه ازش زدم. چون چندتا irfp240 داشتم از همونا استفاده کردم. سلف هم یه 100 میکرو 5 آمپر استفاده کردم.
      از داغ شدن ماسفت که خبری نیست. ولی سلف گرم میشه. سلف رو دوبل کردم (موازی) بیشتر گرم شد. مقاومتهای وات بالای خروجی هم شدید شروع کردند داغ شدن.
      حالا مشکل اصلی اینه که صدا وحشتناک ضعیفه. کمتر از یک موبایل. به جاش تا دلتون بخواد نویز سفید و سیاه دارم :mrgreen:(هیس و هوم) از بالا پایین رفتن دیافراگم هم چندان خبری نیست.
      تغذیه هم 48 ولت متقارن.
      12 ولت هم از یه آداپتور سوئیچینگ استفاده کردم.
      از این مشکلات داشتین؟؟
      سلام
      استاد سلف رو آماده خریدید یا خودتون پیچیدید

دیدگاه

پاسخ : پروژه ساخت امپ 900w کلاس irs900d D به همراه سویچینگ 12 به 40 دوبل برای ماشین

آماده خریدم.
        البته الان یکی هم روی یه هسته نسبتا بزرگ پیچیدم. با سلف سنج دقیقا همون 22 میکرو بود. ولی نتیجه چندان فرقی نکرد.
        البته مشکل داغ شدن مقاومت حل شد. اشتباه مونتاژی بود.
        ولی کماکان چیزی جز نویز ندارم

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

درود ب همگی.
          چن تا عکس از سلف فیلتر اخر مدار ی امپ مونو هزارو دویست گرفتم.میزارم براتون.

دیدگاه

من تمام قطعات رو خریدم فقط مونده فیبر رو بزنم و مونتاژ تا شنبه احتمالا تموم میشه و نتیجه رو زود اعلام میکنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
              من تمام قطعات رو خریدم فقط مونده فیبر رو بزنم و مونتاژ تا شنبه احتمالا تموم میشه و نتیجه رو زود اعلام میکنم
              ایشالا ک موفق میشی.فقط اگ سلف اخر مدار اذیتت کرد بگو تا بگم چجوری بپیچی و رو چ هسته ای.منتظر نتیجه هستم :nice:

دیدگاه

سلام
                دوستان من یک هسته ی فریت EI سایز کوچیک با یک بدنه پلاستیکی گیر آوردم , به نظرتون جواب میره روی همون بپیچم ؟
                « با هر دستی بدی , با همان دست پس خواهی گرفت »
                این جمله رو فراموش نکن

دیدگاه

من موقع خرید قطعات یه هسته EI33 هم خریدم
                  حالا رو اون میپیچم ببینم چطوره
                  میگم تقریبا چند دور باید بپیچیم ؟

دیدگاه

http://schmidt-walter-schaltnetzteile.de/smps_e/l_smps_in_e.html

دیدگاه

من موقع خرید قطعات یه هسته EI33 هم خریدم
                      حالا رو اون میپیچم ببینم چطوره
                      میگم تقریبا چند دور باید بپیچیم ؟
                      EI## آهن دوستان گفتن که داغ میکنه و میره به اشباع
                      این جمله رو فراموش نکن

دیدگاه

بنظر من این مدار باید فیلترش تغییرکنه.باز اساتید نظر بدن :read:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amir_Eshraghi
                          EI## آهن دوستان گفتن که داغ میکنه و میره به اشباع
                          EI فریت نه اهن

دیدگاه

EI فریت نه اهن
                            از همین هایی که یک قالب پیلاستیکی هم داره و EI داخل اون میره ؟
                            میشه یک عکس از سلف پیچیده شدهتون بزارید ؟ چون منم از ههمون خریدم میخوام تست کنم باش !
                            ممنون
                            این جمله رو فراموش نکن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amir_Eshraghi
                              از همین هایی که یک قالب پیلاستیکی هم داره و EI داخل اون میره ؟
                              میشه یک عکس از سلف پیچیده شدهتون بزارید ؟ چون منم از ههمون خریدم میخوام تست کنم باش !
                              ممنون
                              اره از همون ولی متاسفانه هنوز فیبر رو هم نزدم چه برسه به سیم پیچ ولی وقتی تموم شد حتما عکس میزارم

دیدگاه

سلام
                                من مشکلاتم حل شد و الان صدا هم شفاف و خوب دارم ولی....
                                هر هسته ای میزارم داغ میشه. حتی EI35
                                مشکل ضعیفی صدا هم با یک عدد پری آمپه قدرتمند حل شد. در واقع ورودی مدار از حساسیت کمی برخورداره و نیاز به پریهای قدرتی داره.
                                از طرفی مشکل هسته باعث میشه مدار فرکانس رو گم کنه. یعنی با زیر و بم کردن صدا خروجی ناپایدار میشه.
                                از دوستان کسی تونسته به یه هسته اساسی دست پیدا کنه؟؟؟
                                چون من یه مینی ساب وصل کردم .اگر بره زیر بار 4-5 باند 12 اینچ که دیگه هیچ. گمونم هسته ذوب بشه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X