اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] ساخت امپ 900w کلاس irs900d D به همراه سویچینگ 12 به 40 دوبل برای ماشین

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه ساخت امپ 900w کلاسirs900d D

دوست عزیزمن منظورم این400واتی بود:
    http://320volt.com/sg3525-dcdc-smps-2x40volt-400watt-ee422115/
    که طرزسیم پیچی ترانسم اینجوریه اگه عزیزان ترجمشوبگن که عالی میشه:
    Para el EE42/21/15

Primario: 2 espiras - 40 alambres 0.32[mm] diámetro (AWG 28)
    Secundario: 8 espiras - 16 alambres 0.32[mm] diámetro (AWG 28)
    Terciario: 4 espiras - 1 alambre 0.5[mm] diámetro (AWG 24)

Prestar atención que el punto medio del primario, en el pcb, se encuentra en los pads de un extremo y no en el centro. Tenerlo en cuenta para no cometer errores.
    سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
      میشه هسته ی بزرگتر استفاده کرد؟محاسبات نیاز داره؟

بهنام مسافرتم اتفاقا نزدیکم ،اردبیل میخوای فردا دم بازار قرار بزاریم یه ابگرمم بریم p:
      جمعه میرسم خونه میفرستم برات :-)
      خوش اومدی @};-

برای هر تغییری تو سوییچینگ محاسبات لازمه !
      البته من بیشترشو تجربی میمالم رو برد ولی بهتره برای هر قطعه ای محاسبات انجام بشه تا مدار عمری بشه کارکردش
      زکات علم نشر آن است
      بیشتر با من اشنا بشین :
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
      ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط b e h n a m
        خوش اومدی @};-

البته من بیشترشو تجربی میمالم رو برد ولی بهتره برای هر قطعه ای محاسبات انجام بشه تا مدار عمری بشه کارکردش
        ها؟ هااا؟! هاااااااا؟ :eek: تگا کن .... :angry: چرا بچه مردم رو میپیچونی این گفت بریم ابگرم :agree: تو میگی مدار؟!
        میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
        به اندازه یه سیگار نبودی!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سامان نیکنیا
          ها؟ هااا؟! هاااااااا؟ :eek: تگا کن .... :angry: چرا بچه مردم رو میپیچونی این گفت بریم ابگرم :agree: تو میگی مدار؟!

خوب سامان جان من نخواستم تاپیک بره قاطی باغالیا :NO:

واگرنه این شمارمو خواستی پی ام بده بهم بفرستم برات فردا بریم ابگرم. (اتفاقا خودمم هوس کردم )
          البته الان اصلا وقت مناسبی برای سرعین رفتن نیستش کلا !

بحثو دیگه تو تاپیک ادامه ندیم که خراب میشه و میشه چت روم یاهوو.
          هر حرفی بغیر از الکترونیک و مدار دارین من تو پخ مخلصتونم هستم .سامان میدونه چی میگم
          زکات علم نشر آن است
          بیشتر با من اشنا بشین :

دیدگاه

برای دیدن فابل ها باید توی سایت عضو شد .
            اگه میتونی فایلهارو همینجا بزار تا ببینیم
            http://www.mediafire.com/download/an14eteroc0hjw6/400w_12to+-40_armin_gera.rar

نوشته اصلی توسط ali12w
            هسته EI33 بیشتر از 300 وات رو پوش پول نمیده
            اقا تصحیح میکنم هسته EE42/21/15 هست EE42 نمیدونم چرا تو یه سایت دیگه ثه33 زده ولی تو منبع اصلی EE42 گفته

نوشته اصلی توسط emparator
            دوست عزیزمن منظورم این400واتی بود:
            http://320volt.com/sg3525-dcdc-smps-2x40volt-400watt-ee422115/
            که طرزسیم پیچی ترانسم اینجوریه اگه عزیزان ترجمشوبگن که عالی میشه:
            Para el EE42/21/15

Primario: 2 espiras - 40 alambres 0.32[mm] diámetro (AWG 28)
            Secundario: 8 espiras - 16 alambres 0.32[mm] diámetro (AWG 28)
            Terciario: 4 espiras - 1 alambre 0.5[mm] diámetro (AWG 24)

Prestar atención que el punto medio del primario, en el pcb, se encuentra en los pads de un extremo y no en el centro. Tenerlo en cuenta para no cometer errores.
            این همون مداریه که من گذاشتم و میخوام بسازمش, اشتباهی Ei33 گفتم این مدار EE42 هست همینیه که داریم روش بحث میکنیم
            عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
            مخترع برتر شمال غرب سال 96
            مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

خوش اومدی @};-

هسته ee42 هست و خداروشکر نیاز به محاسبات دوباره نیست
              قربانت داداش جات خالی بود یخ سر رفتیم ایرانیان :nerd:

نوشته اصلی توسط سامان نیکنیا
              :mrgreen: :mrgreen:
              عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم

دیدگاه

راستی دوست عزیزمیشه راجب سیم پیچی این 400واتی یکم توصیح بدی؟
                منظورم همون که توصفحه ی قبل گذاشتی.
                تو گوگل ترنسیلت اینجوری اورد :mrgreen:

- اولیه : 2 + 2 نوبت - 0:32 سیم 40 [ MM] قطر ( 28 AWG )
                - دوم: 8 + 8 نوبت - 0:32 سیم 16 [ MM] قطر ( 28 AWG )
                - سوم : 4 + 4 نوبت - 00:32 2 سیم [ MM] قطر ( 28 AWG )

Main Transformer - Core EE42/21/15 :
                --------------------------------------------

- Primary : 2 + 2 turns - 0:32 wires 40 [ mm ] diameter ( 28 AWG )
                - Secondary : 8 + 8 turns - 0:32 wires 16 [ mm ] diameter ( 28 AWG )
                - Tertiary : 4 + 4 turns - 0:32 2 wires [ mm ] diameter ( 28 AWG )

Pay atencion el punto medio that primary del , en el pcb if encuentra en los pads un de la plantilla end in y en el centro . Tenerlo en cuenta in committing to errores .

Construcción del Trafo :
                -----------------------

1 - Medium Primary Wound :
                Weld el del initial end coiled en " c " , welding winding 2 turns y en el extreme end " d " .

- Put insulating cover ( belt Teflon ) -

2 - Secondary en parallel.
                Rama 1 : Welding extreme en initial " h " end end en " i " .
                Rama 2 : Weld end en initial " i " end end en " j " .
                Weld both ends iniciales y winding both branches al mismo tiempo ( 8 turns ) . Finish welding them finales extremes.

3 - Medium Primary Wound rest :
                If debe winding en el SAME DIRECTION that Bobino la otra mitad del primary ( 1 punto ) .
                Weld el del initial end coiled en " d " , welding winding 2 turns y en el extreme end " and " .

4 - tertiary en parallel
                Rama 1 : Welding extreme en initial " k " , en extreme final " i " .
                Rama 2 : Weld end en initial " i " end end en " l" .
                Weld both ends iniciales y winding both branches al mismo tiempo ( 4 turns ) . Finish welding them finales extremes.

Inductor input :
                -------------------

Toroid octopus de hierro - 15 turns.
                Using several parallel wires en y chord a la corriente primary sección .

Inductor de salida :
                -------------------

Toroid octopus de hierro - 25 + 25 turns.
                If both branches bobinan a la time ( approx 25 turns ) is conectan y en contra- phase ( important! ) .
                Rama 1 : Welding extreme en initial " v" (lower ) end end en " V " ( mayúscula ) .
                Rama 2 : Weld end en initial " W " ( mayúscula ) end end en " w " (lowercase ) .

Support Information :
                ----------------------

- Disipador un pequeño To be necesssary , put them en regulators tertiary tensión ( LM7X15 )
                - If using puede un toroidal main transformer for el .
                - Dimensions of base plate : 142 x 99 [ mm ] .
                - Dimensions of the control board ( SG3525 ) : 46 x 41 [ mm ]
                - Dimensions of the control board ( SG3524 ) : 45 x 40 [ mm ]

فایلارو گذاشتم توضیحات کامل هست ولی به اسپانیایی فک کنم :angry: :angry: اگه کسی بتونه با گوگل ترنسلیت انگلیسیش کنه بعد ببینه چی گفته خیلی خوب میشه

دیدگاه

راستی عزیزان نظرتون چیه از ماسفت درایور مدار اروین با همون ارایش برا این مدار استفاده کنم؟4 تا ماسفت باید درایو بشن!

دیدگاه

راستی عزیزان نظرتون چیه از ماسفت درایور مدار اروین با همون ارایش برا این مدار استفاده کنم؟4 تا ماسفت باید درایو بشن!
                    توصیه میکنم از همون ترانزیستورای مثبت و منفی استفاده بکنی.
                    البته میل خودنه ولی اینجا نیازی به اون درایورا نیست !!!
                    اون درایورا جاهایی مثل امپ کلاس دی کاربرد دارن که شکل موج خیلی مهمه و اینجا افزایش هزینه بیهوده هستن از نظر من.
                    حساس تر هم هستن نسبت به ترانزیستور

در ظمن دوتا از اون درایور های 5 هزار تومنی میتونه همه ماسفتای مدارتو درایو کنه
                    زکات علم نشر آن است
                    بیشتر با من اشنا بشین :

دیدگاه

توصیه میکنم از همون ترانزیستورای مثبت و منفی استفاده بکنی.
                      البته میل خودنه ولی اینجا نیازی به اون درایورا نیست !!!
                      اون درایورا جاهایی مثل امپ کلاس دی کاربرد دارن که شکل موج خیلی مهمه و اینجا افزایش هزینه بیهوده هستن از نظر من.
                      حساس تر هم هستن نسبت به ترانزیستور

در ظمن دوتا از اون درایور های 5 هزار تومنی میتونه همه ماسفتای مدارتو درایو کنه
                      والا من با ترانزیستور زیاد اشنایی ندارم اگه لطف کنید شماتیک درایور ترانزیستوری رو برام بکشی ممنون میشم
                      و اینکه نو پروتعوس هسته ee42 نداریم جاش چی بزارم؟اگه بود امروز pcb رو طراحی میکردم تموم شه

دیدگاه

تو گوگل ترنسیلت اینجوری اورد :mrgreen:

- اولیه : 2 + 2 نوبت - 0:32 سیم 40 [ MM] قطر ( 28 AWG )
                        - دوم: 8 + 8 نوبت - 0:32 سیم 16 [ MM] قطر ( 28 AWG )
                        - سوم : 4 + 4 نوبت - 00:32 2 سیم [ MM] قطر ( 28 AWG )

Main Transformer - Core EE42/21/15 :
                        --------------------------------------------

- Primary : 2 + 2 turns - 0:32 wires 40 [ mm ] diameter ( 28 AWG )
                        - Secondary : 8 + 8 turns - 0:32 wires 16 [ mm ] diameter ( 28 AWG )
                        - Tertiary : 4 + 4 turns - 0:32 2 wires [ mm ] diameter ( 28 AWG )

Pay atencion el punto medio that primary del , en el pcb if encuentra en los pads un de la plantilla end in y en el centro . Tenerlo en cuenta in committing to errores .

Construcción del Trafo :
                        -----------------------

1 - Medium Primary Wound :
                        Weld el del initial end coiled en " c " , welding winding 2 turns y en el extreme end " d " .

2 - Secondary en parallel.
                        Rama 1 : Welding extreme en initial " h " end end en " i " .
                        Rama 2 : Weld end en initial " i " end end en " j " .
                        Weld both ends iniciales y winding both branches al mismo tiempo ( 8 turns ) . Finish welding them finales extremes.

3 - Medium Primary Wound rest :
                        If debe winding en el SAME DIRECTION that Bobino la otra mitad del primary ( 1 punto ) .
                        Weld el del initial end coiled en " d " , welding winding 2 turns y en el extreme end " and " .

4 - tertiary en parallel
                        Rama 1 : Welding extreme en initial " k " , en extreme final " i " .
                        Rama 2 : Weld end en initial " i " end end en " l" .
                        Weld both ends iniciales y winding both branches al mismo tiempo ( 4 turns ) . Finish welding them finales extremes.

Inductor input :
                        -------------------

Toroid octopus de hierro - 15 turns.
                        Using several parallel wires en y chord a la corriente primary sección .

Inductor de salida :
                        -------------------

Toroid octopus de hierro - 25 + 25 turns.
                        If both branches bobinan a la time ( approx 25 turns ) is conectan y en contra- phase ( important! ) .
                        Rama 1 : Welding extreme en initial " v" (lower ) end end en " V " ( mayúscula ) .
                        Rama 2 : Weld end en initial " W " ( mayúscula ) end end en " w " (lowercase ) .

Support Information :
                        ----------------------

- Disipador un pequeño To be necesssary , put them en regulators tertiary tensión ( LM7X15 )
                        - If using puede un toroidal main transformer for el .
                        - Dimensions of base plate : 142 x 99 [ mm ] .
                        - Dimensions of the control board ( SG3525 ) : 46 x 41 [ mm ]
                        - Dimensions of the control board ( SG3524 ) : 45 x 40 [ mm ]

فایلارو گذاشتم توضیحات کامل هست ولی به اسپانیایی فک کنم :angry: :angry: اگه کسی بتونه با گوگل ترنسلیت انگلیسیش کنه بعد ببینه چی گفته خیلی خوب میشه
                        فکرکنم اینجوریه اولیه 2تا2دورکه تشکیل شده از40رشته سیم به قطر0.32
                        ثانویه هم میشه 2تا8دورکه تشکیل شده از16رشته سیم به قطر0.32
                        واماسومی که مال ولتاژدوبل15ولت هستش 2تا4دورکه تشکیل شده از2رشته سیم به قطر0.32
                        میمونه جهت سیم پیچیها که اونم دوستان راهنمایی کنن.
                        اگه اشتباه فهمیدم دوستان تصحیح کنن.

دیدگاه

فکرکنم اینجوریه اولیه 2تا2دورکه تشکیل شده از40رشته سیم به قطر0.32
                          ثانویه هم میشه 2تا8دورکه تشکیل شده از16رشته سیم به قطر0.32
                          واماسومی که مال ولتاژدوبل15ولت هستش 2تا4دورکه تشکیل شده از2رشته سیم به قطر0.32
                          میمونه جهت سیم پیچیها که اونم دوستان راهنمایی کنن.
                          اگه اشتباه فهمیدم دوستان تصحیح کنن.
                          درسته فقط اون 40 رشته تشکیل شده از 5 تا رشته 8تایی . یعنی اول 8رشته 0.32 رو به هم میتابونیم بعد برای اولیه 5 رشته از اون 8 تایی ها و برای ثانویه 2 رشته از اون 8تایی ها استفاده میکنیم

اولیه هم به صورت ساندویچی پیچیده شده یعنی اول 2دور اولیه بعد ثانویه بعد 2دور باقیمانده اولیه در همون جهتی که قسمت اول پیچیده شد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina8
                            درسته فقط اون 40 رشته تشکیل شده از 5 تا رشته 8تایی . یعنی اول 8رشته 0.32 رو به هم میتابونیم بعد برای اولیه 5 رشته از اون 8 تایی ها و برای ثانویه 2 رشته از اون 8تایی ها استفاده میکنیم

اولیه هم به صورت ساندویچی پیچیده شده یعنی اول 2دور اولیه بعد ثانویه بعد 2دور باقیمانده اولیه در همون جهتی که قسمت اول پیچیده شد.
                            اولیه 5 رشته و ثانویه 2 رشته؟! مگه ثانویه نباید بیشتر از اولیه باشه دوراش؟

تو پروتعوس هسته ی ee42 رو چی کار کنم؟نداره تو کتابخونهش!!

دیدگاه

اولیه 5 رشته و ثانویه 2 رشته؟! مگه ثانویه نباید بیشتر از اولیه باشه دوراش؟
                              تو پروتعوس هسته ی ee42 رو چی کار کنم؟نداره تو کتابخونهش!!
                              ثانویه که دورش بیشتره چرا . اینی که من گفتم ضخامت سیم بود. اولیه 5*8 یا 40 رشته سیم 0.32 هست و 4دور , ثانویه 2*8 یا 16 رشته سیم 0.32 هست و 16 دور

ee42 رو هم اندازه هاشو با خط کش بگیر خودت تو پروتیوس طراحیش کن .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina8

دوست عزیزمیشه اینی که گفتی رویکم بیشترتوضیح بدی زیادنفهمیدم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X