اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست فیلتر ساب سونیک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درخواست فیلتر ساب سونیک

نوشته اصلی توسط alireza4560
    سلام آرمین جان
    تنظیمات ریلتک اینجوریه.مطمینا ویا هم همه اینا رو داره.انجام بده ایشالا ک جواب میگیری
    http://s5.picofile.com/file/8169762876/011.jpg
    http://s4.picofile.com/file/8169762900/002.jpg
    http://s5.picofile.com/file/8169762968/003.jpg
    علیرضا جان ممنون بابت راهنمایی والا من تنظیمات خروجی ساب رو تو کامپیوترم پیدا کردم خروجی ساب هم گرفتم ازش ولی کیفیتش خیلی پایینه و دقتشم خیلی پایینه همراه بیس صدای خواننده هم یه کمی پخش میکنه!! فک کنم شبیش حد اکثر 8db میشه :( بعدشم بعضا تو بیسا خش خش میکنه !! خلاصه برا من که خیلی چرت بود اصلا خوشم نیومد! احتمالا ببرم گارانتی بگم این خش خش رو درست کنید!!
    عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
    مخترع برتر شمال غرب سال 96
    مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
      علیرضا جان قبل از اینکه پست بزنی به تاریخش یه نگاه کن :biggrin:
      :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
      :applause: :applause: :applause: :applause: :applause:
      میزان تلاشی که برای رسیدن به هدفت انجام میدهی ارزش آن قلمداد خواهد شد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
        علیرضا جان ممنون بابت راهنمایی والا من تنظیمات خروجی ساب رو تو کامپیوترم پیدا کردم خروجی ساب هم گرفتم ازش ولی کیفیتش خیلی پایینه و دقتشم خیلی پایینه همراه بیس صدای خواننده هم یه کمی پخش میکنه!! فک کنم شبیش حد اکثر 8db میشه :( بعدشم بعضا تو بیسا خش خش میکنه !! خلاصه برا من که خیلی چرت بود اصلا خوشم نیومد! احتمالا ببرم گارانتی بگم این خش خش رو درست کنید!!
        نه بابا.چیو درست کنن.مدل ویا همین هست.معمولا ویا رو مین الایت و مینای متفرقس
        منم مینم گیگا هست.ریلتک کارت باکیفیتیه.روهمه گیگاها ریلتک وصله.آرمین جان نکنه بزور ویارو نصب کردی رو سیستم :biggrin:
        اگه درایور ریلتک رو داری اونو پاک کن و اینو نصب کن به احتمال 90%باید ریلتک و بشناسه.امتحان کن ضرری نداره
        خبرشو بده.
        آآآآآآآآآآغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغااااااااااااا ااا فیلتر ساب میییییییییییییییییییخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخااااااااا اااااااااااااااااااااااااااااممممممممممممممممممممم م :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
        oo: :icon_razz:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alireza4560
          نه بابا.چیو درست کنن.مدل ویا همین هست.معمولا ویا رو مین الایت و مینای متفرقس
          منم مینم گیگا هست.ریلتک کارت باکیفیتیه.روهمه گیگاها ریلتک وصله.آرمین جان نکنه بزور ویارو نصب کردی رو سیستم :biggrin:
          اگه درایور ریلتک رو داری اونو پاک کن و اینو نصب کن به احتمال 90%باید ریلتک و بشناسه.امتحان کن ضرری نداره
          خبرشو بده.
          آآآآآآآآآآغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغااااااااااااا ااا فیلتر ساب میییییییییییییییییییخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخااااااااا اااااااااااااااااااااااااااااممممممممممممممممممممم م :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
          oo: :icon_razz:
          والا برا من ویا بود! کلا سی دی درایورای مادر بورد رو میزنم نصب شه ویا نصب میکنه خودش! بردم z77 هست
          عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
          مخترع برتر شمال غرب سال 96
          مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jin_kazama
            سلام دوستان
            بنده اخیرا باکسی برایه سابم درست کردم و اونو به همون امپ معروف که با 4تا ماسفت 250 هست وصل کردم که قبلشم فیلتر ساب گذاشتم
            حالا میخام فرکانسایه زیر 30یا 25 هرتز رو حذف کنم چون این فرکانسا)منظور کمتر از 20هرتزه)قابل شنیدن نیستن و ساب بیخودی بالا پایین میره تو این فرکانس که اگر توان بیشتری به ساب بدم مطمعنا ساب نابود میشه!
            به همین خاطر دنبال مدار ساب سونیک هستم
            اگر کسی داره لطف کنه معرفی کنه اینجا
            سلام داداش
            بفرما ولی تست شده نیست داداش.خودم وقت کردم درستش میکنم خودمم دنبالش بودم
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=105568.0

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X