اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نویز آمپلی فایر ماشین

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نویز آمپلی فایر ماشین

نوشته اصلی توسط arvinfx
    بستم جواب داد :wow: عجب تکون تکونی میده ماشینو! :mrgreen:

آقا یه سوال دیگه . یکم صدا کمه ولومش نسبت به بیضی ها البته. اگه بتونم یکمی گین آمپ رو بالاتر ببرم دیگه هیچ ایرادی نداره! کجای مدار رو باید دستکاری کنم؟ :rolleyes:

اینم آمپِ

http://eca.ir/sharing/uploads/14018023461.jpg
    سلام
    برای افزایش گین مقدار مقاومت 470 اهم رو کم یا مقدار مقاومت 22 کیلو ( اونی که یک سرش به 470 اهم وصله ) رو زیاد کنین

دیدگاه

سلام.
      شاید بحث نویز آمپلی تموم شده بود، اما ارزش داشت تاپیک رو بیارم بالا.

از مهمترین عوامل نویز خروجی : (به ترتیب اهمیت)
      1- عدم ایزولاسیون گراند پاور و گراند سیگنال. نباید گراند خروجی پخش به گراند ثانویه متصل بشه، در نتیجه گراند اولیه و ثانویه نباید به صورت مستقیم به هم متصل بشن. از مقاومت 100اهم، موازی خازن 100 نانو، بین گراند اولیه و ثانویه استفاده کنید.
      برای ایجاد ایزولاسیون بین گراند سیگنال اولیه و گراند سیگنال ثانویه ، از تقویت کننده تفاضلی در ورودی استفاده میشه، اونم با ایزولاسیون خازنی، به همین دلیل سیم*های RCA به صورت تابیده هستن. در صورتی که از سیم معمولی استفاده کنید (سیم کواکسیال)، و یا گراند سیگنال ثانویه ( یا گراند باندها) و به گراند سیگنال اولیه متصل بشه، نویز مد مشترک خیلی زیادی به خاطر مقاومت و اندوکتانس سیم منفی پاور (برق ورودی آمپلی) ایجاد میشه.
      2-عدم استفاده از تقویت کننده تفاضلی در ورودی. که موجب نویز مود مشترک (Common mode) میشه. به خاطر این که فرکانس تغذیه بالا هستش، بلاجبار برای رعایت ایمنی نمیشه پاور گراندهای اولیه و ثانویه کاملاً از هم ایزوله باشن. پس استفاده از یک طبقه تقویت مود مشترک نیازه.
      3-تفاوت امپدانس در +و- سیگنال. اگر پخش رو خودتون طراحی میکنید، حتماً باید به دو سر خروجی صدای هر کانال( سیگنال و گراند) توجه کنید تا امپدانس برابری داشته باشن تا آمپلی بتونه نویز رو از ورودی حذف کنه.
      4- ** اگر از ماژول های بلوتوث و... در پروژه*تون استفاده میکنید، مطمئن*ترین راه حذف نویز مد مشترک، ایزولاسیون پاورها هستش. در صورتی براتون امکان پذیر نیست، بهترین راه، استفاده از یک نقطه سر خازن پاور برای منفی است، یعنی هیچ سیم گراندی رو در ثانویه انشعاب نگیرید، مخصوصاً اگر جریان در مسیر عبور کنه، همه مسیر ها فقط یک سر داشته باشن، و همه به سرگراند خازن پاور متصل باشن.

توضیحات به صورت تصویر: (( http://s9.picofile.com/file/83259085...e_Removing.png ))

جدیدترین ویرایش توسط javadnadimi026; ۲۱:۵۰ ۱۳۹۷/۰۲/۱۹.
      بدترین شکل دلتنگی برای کسی آن است که در کنار او باشی و بدانی که هرگز به او نخواهی رسید.

دیدگاه

سلام یه ضبط دارم مال پراید فابریکی هست میخوام تو خونه استفاده کنم نمیدونم چرا صداش خش داره؟ چون usb نمیخوره از fm playerاستفاده میکنم و منبع تغذیه ایی هم که استفاده میکنم پاور کامپیوتر هست

دیدگاه

سلام منم همین مشگل را داشتم با خروجی برق پاور چند تا خازن ۴۷۰۰ میکرو فاراد و یه خازن ۱۰۰ نانو فاراد موازی کن ببین درست میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط madar1 نمایش پست ها
            سلام منم همین مشگل را داشتم با خروجی برق پاور چند تا خازن ۴۷۰۰ میکرو فاراد و یه خازن ۱۰۰ نانو فاراد موازی کن ببین درست میشه
            سلام مال شما درست شد آِیا؟ و اینکه دقیقا چند تا خازن 4700 میکرو فاراد اگه عکس یا نقشه ایی دارید بزارید ممنون میشم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosein 1999 نمایش پست ها
              سلام مال شما درست شد آِیا؟ و اینکه دقیقا چند تا خازن 4700 میکرو فاراد اگه عکس یا نقشه ایی دارید بزارید ممنون میشم
              یه خازن 4700 میکرو و یه خازن 100 نانو با سیم زرد و مشکی پاور موازی کن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط madar1 نمایش پست ها
                یه خازن 4700 میکرو و یه خازن 100 نانو با سیم زرد و مشکی پاور موازی کن
                هردو سیم زرد ومشکی رو به خازن ها وصل کنم بعد از یه طرف سیم های ضبط رو به خازن ها وصل کنم ؟ مهم نیست خازن 100 نانو اول باشه یا آخر یعنی سیم های پاور به خازن 100 نانو وصل بشه یا سیم های ضبط؟ میدونم زیاد سوال میپرسم ولی اگه جواب بدین ممنون میشم راستی یه چیز دیگه میشه مال این باشه که هم fm player هم ظبط رو به یه پاور وصل کردم شاید نویز میندازه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نوع خازن هم بگین ممنون میشم
                جدیدترین ویرایش توسط hosein 1999; ۱۴:۵۴ ۱۳۹۷/۱۰/۱۳.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط javadnadimi026 نمایش پست ها
                  سلام.
                  شاید بحث نویز آمپلی تموم شده بود، اما ارزش داشت تاپیک رو بیارم بالا.

از مهمترین عوامل نویز خروجی : (به ترتیب اهمیت)
                  1- عدم ایزولاسیون گراند پاور و گراند سیگنال. نباید گراند خروجی پخش به گراند ثانویه متصل بشه، در نتیجه گراند اولیه و ثانویه نباید به صورت مستقیم به هم متصل بشن. از مقاومت 100اهم، موازی خازن 100 نانو، بین گراند اولیه و ثانویه استفاده کنید.
                  برای ایجاد ایزولاسیون بین گراند سیگنال اولیه و گراند سیگنال ثانویه ، از تقویت کننده تفاضلی در ورودی استفاده میشه، اونم با ایزولاسیون خازنی، به همین دلیل سیم*های RCA به صورت تابیده هستن. در صورتی که از سیم معمولی استفاده کنید (سیم کواکسیال)، و یا گراند سیگنال ثانویه ( یا گراند باندها) و به گراند سیگنال اولیه متصل بشه، نویز مد مشترک خیلی زیادی به خاطر مقاومت و اندوکتانس سیم منفی پاور (برق ورودی آمپلی) ایجاد میشه.
                  2-عدم استفاده از تقویت کننده تفاضلی در ورودی. که موجب نویز مود مشترک (Common mode) میشه. به خاطر این که فرکانس تغذیه بالا هستش، بلاجبار برای رعایت ایمنی نمیشه پاور گراندهای اولیه و ثانویه کاملاً از هم ایزوله باشن. پس استفاده از یک طبقه تقویت مود مشترک نیازه.
                  3-تفاوت امپدانس در +و- سیگنال. اگر پخش رو خودتون طراحی میکنید، حتماً باید به دو سر خروجی صدای هر کانال( سیگنال و گراند) توجه کنید تا امپدانس برابری داشته باشن تا آمپلی بتونه نویز رو از ورودی حذف کنه.
                  4- ** اگر از ماژول های بلوتوث و... در پروژه*تون استفاده میکنید، مطمئن*ترین راه حذف نویز مد مشترک، ایزولاسیون پاورها هستش. در صورتی براتون امکان پذیر نیست، بهترین راه، استفاده از یک نقطه سر خازن پاور برای منفی است، یعنی هیچ سیم گراندی رو در ثانویه انشعاب نگیرید، مخصوصاً اگر جریان در مسیر عبور کنه، همه مسیر ها فقط یک سر داشته باشن، و همه به سرگراند خازن پاور متصل باشن.

توضیحات به صورت تصویر: (( http://s9.picofile.com/file/83259085...e_Removing.png ))

سلام
                  تشکر از مطالب خودتون
                  میخواستم بدونم توی سیستم های بازاری از طبقه ورودی تفاضلی استفاده میشه؟

دیدگاه

سلام دوستان یه پخش ۶خروجی پایونردارم یه امپ ۳۰۰۰ مکسیدردوتابانداینفینیتی ۳۰۰ واتدوتاباندjvc600وات حالا الان دوتا بان اینفینیتی که کلا قطع شده نمیخونه یه باند هم از jvc صداش کم شده مشکلش چیه؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط iman1396 نمایش پست ها
                      دوستان آمپلی فایر من وقتی ماشینو روشن میکنم نویز میوفته روی باندا - مشکلش چیه ؟ ماشین که خاموشه درست میشه
                      تا امروز درست بوده دیروز داشتم باش ور میرفتم یه لحظه اتصال کوتاه شد بعد امروز که روشن میکنم ماشینو نویز میندازه روی باندا
                      چراغم که میزنم (نور بالا) بازم نویزش عوض میشه
                      هرچی بیشتر گاز میدم بیشتر میشه نویزش
                      سلام داداش منم برام. همین اتفاق افتاد. سیم کشی رو از. اول دباره نگا کردم مشکل نداره لعنتی سیم باند خورد ب. بدنه یدفه نویز افتاد ک دیگه درس. نشد.
                      باید امپلی. رو. باز کنم. یا. بدون باز. کردن. درس میشه راستش چن بار فیوز میسوزوند من بجا فیوز سیم چن ریشتر گزاشم. امپلیم امبی ای 5400اس اس چکار. کنم. لطفا راهنمایی. کنین ممنون میشم.
                      جدیدترین ویرایش توسط sinakamali69; ۰۴:۳۷ ۱۳۹۹/۱۱/۱۳.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sinakamali69 نمایش پست ها
                        سلام داداش منم برام. همین اتفاق افتاد. سیم کشی رو از. اول دباره نگا کردم مشکل نداره لعنتی سیم باند خورد ب. بدنه یدفه نویز افتاد ک دیگه درس. نشد.
                        باید امپلی. رو. باز کنم. یا. بدون باز. کردن. درس میشه راستش چن بار فیوز میسوزوند من بجا فیوز سیم چن ریشتر گزاشم. امپلیم امبی ای 5400اس اس چکار. کنم. لطفا راهنمایی. کنین ممنون میشم.
                        سلام،احتمالا آیسی آمپلی فایرش سوخته که اینجوری شده.
                        موفق باشید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X