اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آمپلی فایر میخوام !!!! :D

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر میخوام !!!!

بـــــــه بــــــــــــــــــــه :wow:
    داداش مازیـــــــــــار! چی شده یادی از ما کردی اومدی انجمن؟!! رفیق نیمه راه دلمون برات تنگ شده هردفعه بیا یه سری بزن ضرری نداره به خدا!
    راستی تو هنوز تو کف امپی؟ بــــیخیال بابا الان وقته :wow: کردنته ها منو بهنام و بقیه بچه ها که دعوتیم ایشالله؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
      ترانس رو باید بخرید یا بدید براتون بپیچن
      دوبل 33 ولت 8 امپر برای استریو
      سلام 33 دوبل 8امپر :eek: ولی تو نقش نوشته 45 ولت منظور شما برای استریو چی هست؟؟؟ این آمپلی مگه هم میشه منو هم استریو ؟؟؟؟ اگه امکان داره کاملا توزیع بدید ممننون میشم
      !!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!!
      نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم

[move]-----------خداوند لعنتشان کند...-------------[/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط milad-admin

سلام 33 دوبل 8امپر :eek: ولی تو نقش نوشته 45 ولت منظور شما برای استریو چی هست؟؟؟ این آمپلی مگه هم میشه منو هم استریو ؟؟؟؟ اگه امکان داره کاملا توزیع بدید ممننون میشم
        سلام
        33 دوبل رو که یکسو بکنید میشه تقریبا همون 46 ولت دوبل.
        این امپ منو هست و برای استریو باید دو تا از همین ببنید که در این صورت جریان مصرفی کل دوبرابر میشه که بنظر دوستمون 8 امپر برای حالت استریو کافیه.
        قبل از دویدن باید راه رفتن یاد گرفت.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط musefian
          سلام
          33 دوبل رو که یکسو بکنید میشه تقریبا همون 46 ولت دوبل.
          این امپ منو هست و برای استریو باید دو تا از همین ببنید که در این صورت جریان مصرفی کل دوبرابر میشه که بنظر دوستمون 8 امپر برای حالت استریو کافیه.
          منظور از 33 دوبل چی هست؟ دوبل یعنی دو تا ولتاژ 33ولت مجزاست؟
          منظور شما از یکسو کردن چی هست؟ یعنی ac تبدیل به dc بشه؟
          و سوال اخر چطور میشه متوجه شد که بعدا از یکسو کردن ولتاژ چقدر افزایش پیدا میکنه؟؟
          و در اخر هم عذر خواهی بابت سوال پرسیدن زیاد :sad: فکر کنم باز کلی سوال برام پیش بیاد :angry:
          نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط milad-admin

منظور از 33 دوبل چی هست؟ دوبل یعنی دو تا ولتاژ 33ولت مجزاست؟
            منظور شما از یکسو کردن چی هست؟ یعنی ac تبدیل به dc بشه؟
            و سوال اخر چطور میشه متوجه شد که بعدا از یکسو کردن ولتاژ چقدر افزایش پیدا میکنه؟؟
            و در اخر هم عذر خواهی بابت سوال پرسیدن زیاد :sad: فکر کنم باز کلی سوال برام پیش بیاد :angry:
            منظور از دوبل تغذیه متقارن هست که ترانس های دوبل در سمت ثانویه شون 3 سر دارن و دوبل 33 یعنی صفر ولت و منفی 33 و مثبت 33 ولت (به نقشه امپلی هم توجه کنید).با سری کردن دو منبع تک هم میشه ولتاز متقارن ساخت.
            ما برای تغذیه امپلی فایر به ولتاز دی سی نیاز داریم ولی خروجی ترانس متناوبه.(با دیود و خازن ولتاز رو یکسو میکنید :read
            ولتاز خروجی ترانس رو تقریبا اگه در رادیکال 2 که ضرب بکنید برابر بعد از یکسو شدن میشه.
            قبل از دویدن باید راه رفتن یاد گرفت.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
              بـــــــه بــــــــــــــــــــه
              داداش مازیـــــــــــار! چی شده یادی از ما کردی اومدی انجمن؟!! رفیق نیمه راه دلمون برات تنگ شده هردفعه بیا یه سری بزن ضرری نداره به خدا!
              راستی تو هنوز تو کف امپی؟ بــــیخیال بابا الان وقته :wow: کردنته ها منو بهنام و بقیه بچه ها که دعوتیم ایشالله؟
              سلام
              آقو من که حتما دعوتم شکی درش نیست قراره ساقدوش اقا داماد باشم :agree:

واسه استریو این مدار از نظر من 6 امپر هم جوابگو خواهد بود
              وقتی استریو بسته میشه نمیدونم چه حکمتیه ولی جریان کشی کاهش پیدا میکنه یک مقدار و دوبرابر نمیشه !
              بهتره ترانس دوبل 35 پیچیده بشه که جبران افت ولتاژ بشه. البته به شرطی که تمامی المان های موجود در مدار توانایی کار تا ولتاژ 60 ولت رو داشته باشن
              زکات علم نشر آن است
              بیشتر با من اشنا بشین :
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
              ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                سلام به داداش مازیار عزیز حالت چطوره
                حاله سابت چطوره
                یه امپلی هست که با یه جفت ماسفت irfp9240 و 240 ساخته میشه همه هم ساختن عالیه منم ساختمش قدرتش هم مناسبه بساز وصلش کن به سابت ببین باش چیکار میکنه
                سام عزیز داداش مازیار امپ ماسفت خواست نه bjt

سلام یک سوال بنده اگه بخوام این امپلی درست کنم میخوام بردش رو بدم برام بیرون بززن هیمن عکس پشت و رو برد رو بدم کافی هست یا نه باید با نرم افزار سبی ساز طراحیش کنم ؟

دیدگاه

والا بستگی به اون طرفی داره که واست میزنه ! بعضی جاها قبول میکنن بعضی جاها نه !
                  میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
                  به اندازه یه سیگار نبودی!

دیدگاه

سلام به همه اقا هر امپلی خاستید قیر از کلاس دی ما در خدمتیم :smile:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سامان نیکنیا
                      والا بستگی به اون طرفی داره که واست میزنه ! بعضی جاها قبول میکنن بعضی جاها نه !
                      سلام خب eca قبول میکنه ؟
                      هزینش چقدر میشه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                        بـــــــه بــــــــــــــــــــه :wow:
                        سلاممممممممممممممممممممممممممممممممم بر تو اره بابا تو کف امپم بابا بیخیال شین دیگه میخواین مارو بدبخت کنین ؟ اگه شامو ناهار میخواین بگین شام بدم دیگه نباید خودمو بدبخت کنم که خخخخخخ
                        AV Maziton 100
                        Render By Artlantis Studio
                        [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

سلام. آقا بدون حضور مدیر مگه ممکنه؟؟؟ ها ؟؟ نه مگه میشه؟؟! اصلا بدونه اجازه؟؟؟؟ نوچ نوچ نوچ :twisted:
                          خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : آمپلی فایر میخوام !!!!

نوشته اصلی توسط ashk
                            سلام. آقا بدون حضور مدیر مگه ممکنه؟؟؟ ها ؟؟ نه مگه میشه؟؟! اصلا بدونه اجازه؟؟؟؟ نوچ نوچ نوچ :twisted:
                            نترس بابا قبل مراسم خودم میام دستتو میگیرم با هم میریم
                            (شوخی با بچه های بالا )

استاد فعلا این مازیارو بچسب که دم به تله نمیده
                            زکات علم نشر آن است
                            بیشتر با من اشنا بشین :
                            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
                            ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
                            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X