پاسخ : آمپلی فایر 1000 وات استریو با 2SC5200 و 2SA1943
نوشته اصلی توسط emparator
خوب حساب کن بااین ولتاژوامپری که گفتی ترانس چندوات میشه؟
خب داداش سیروس این آمپ در خوشبینانه ترین حالت میتونه350وات بده.با یه ترانس 250واتی هم درایوش میشه کرد.من خودم که از قدرت ترانسا هنوز سر در نیاوردم.ولی نهایتش هر سر 4یا5آمپر دیگه نهایتشه برای این آمپ
میزان تلاشی که برای رسیدن به هدفت انجام میدهی ارزش آن قلمداد خواهد شد
من نمیگم نمیشه درایوش کردمیشه منتهانمیشه ازتمام قدرتش استفاده کرددرضمن وقتی زده 500وات حالا 100واتش به کناریه ترانس 250واتی هیچوقت نمی تونه کامل درایوش کنه.آمپلی 150وات دارلینگتون و250وات توان تغذیه می خوادتاازکل توانش استفاده کرد دیگه حساب کن خودت.
نوشته اصلی توسط emparator
من نمیگم نمیشه درایوش کردمیشه منتهانمیشه ازتمام قدرتش استفاده کرددرضمن وقتی زده 500وات حالا 100واتش به کناریه ترانس 250واتی هیچوقت نمی تونه کامل درایوش کنه.آمپلی 150وات دارلینگتون و250وات توان تغذیه می خوادتاازکل توانش استفاده کرد دیگه حساب کن خودت.
کلا درسته.ولی آیا ما هیچوقت تمامه آمپایی که ساختیم خروجیاشو پر کردیم؟ترانس 500وات 2نفر باید برا حمل و نقلش اجاره کرد تازه این دوستمونم نمیتونه خروجیاشو پر کنه.پس بهتره خرجشو کم کرد :smile:
میزان تلاشی که برای رسیدن به هدفت انجام میدهی ارزش آن قلمداد خواهد شد
علیرضا این دوستمون کلا همه ی امب های سایت رو میخواد بسازه !آ
من یه بیشنهاد دارم !آ شما بیا ابتدا به ساکن یه ترانس بده برات ببندن قد موتور جوش !!آ بعد همه امب ها رو بساز بهش وصل کن !
میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
به اندازه یه سیگار نبودی!
مهدی جان اون تشکر که زدم به خاطر گویش زیبایت بود. و مهری که به دوستان داشتی.
هیجان و جسارتی که داری ناشی از سنت هست و درک میکنیم.
ولی وقتی بی درنگ همه تالار ها را پر میکنی من و دوستان نا امید میشیم.
بهتر هست یکی از این ها را بسازی وقتی تمام شد بری سراغ بعدی :agree:
بهترین ترانس هم برای این مدار همانگونه که دوست عزیزم سیروس اشاره کرد ، ترانس 55 ولت دوبل
و هر سر کمینه 6 آمپر هست.
بنده هم یک ترانس با هر سر 7.5 آمپر براش گرفتم.
و به گفته دوستمون علیرضا باید 2 نفر استخدام کنم برای جا به جایی این آمپلی :mrgreen:
ولی براش بیشتر تو فکر تهیه یک لیفتراک هستم
خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت
نوشته اصلی توسط sajad220
سلام برسام عزیز من این امپو روساختم از لحاظ کیفیت وتول عمر خیالت راحت باشه امپ بی درد سریه
درود بر سجاد عزیز
آقا ترانزیستورهای خروجی در بالاترین ولوم و در درازای زمان کارکرد ، چقدر داغ میکنه؟
از بابت گزینش هیتسینک میپرسم. الان هیتسینک تقریبا بزرگ دارم ولی نمیدونم پاسخگو
هست یا نه.
این هم عکس هیتسینک که دارم :
درازای هیتسینک هم 18 سانتیمتر هست.
من تجربه ندارم اما یه امپلی با ایسی داشتم داغ میکرو یه قوطی الومینیومی گرفتم یه سرشو بستم با پرچ ای سی رو بهش چسبوندم از طرف قوطی که باز بود اب ریختم پرش کردم طرف دیگه شو هم بستم بعدش ایسی اصلا داغ نمیکرد در صورتی قبلش دست میگذاشتی ابله میزد
ببخشید من جواب میدم شما از سجاد جان پرسیدن
اگر میخوای این رادیاتور رو برای یک مدار استفاده کنی که خیلی کمه ولی اگر مانند سایت اصلی که در پست اول لینکشو قرار دادی برای هر ردیف
یه دونه از اون رادیاتورها قرار بدی و یک فن هم در وسط تو ولوم بالا و در زمان زیاد جواب میده البته تا باری که روش قرار میدی چی باشه
گرامی این ترانزیستورا رو دست کم نگیر
نوشته اصلی توسط سام-سیروس
درود بر سجاد عزیز
آقا ترانزیستورهای خروجی در بالاترین ولوم و در درازای زمان کارکرد ، چقدر داغ میکنه؟
از بابت گزینش هیتسینک میپرسم. الان هیتسینک تقریبا بزرگ دارم ولی نمیدونم پاسخگو
هست یا نه.
این هم عکس هیتسینک که دارم :
درازای هیتسینک هم 18 سانتیمتر هست.
سلام برسام عزیز آقا این هیتسینک کمه برای این امپلی اگر نمی خواهید کل توان را بگیرید 2تا ازاینا بستش هست ولی اگر برای تمام توان میخواهید باید یه هیتسینک بزرگ بگیرید من 25*12*ارتفاع 15 گرفتم که به خوبی جواب داد.گرماش رو دست کم نگیرید
نوشته اصلی توسط Mostafa65
ببخشید من جواب میدم شما از سجاد جان پرسیدن
اگر میخوای این رادیاتور رو برای یک مدار استفاده کنی که خیلی کمه ولی اگر مانند سایت اصلی که در پست اول لینکشو قرار دادی برای هر ردیف
یه دونه از اون رادیاتورها قرار بدی و یک فن هم در وسط تو ولوم بالا و در زمان زیاد جواب میده البته تا باری که روش قرار میدی چی باشه
گرامی این ترانزیستورا رو دست کم نگیر
مصطفی جان ببخشید چون سجاد ساخته بود ازش پرسیدم. خلاصه جسارت نکرده باشم چون تو عزیز هستی و استاد بنده دادا :nerd:
ممنون از راهنمایی که کردی
اتفاقا در دید داشتم پشتش 2 تا فن 8 در 8 سانت هم قرار بدم که دوباره هیتسینک نخرم. ولی با پاسخی که سجاد عزیز داد معادلات
دگرگون میشه و باید هیتسینک بزرگ بگیرم... اضافه شده در تاریخ :
نوشته اصلی توسط sajad220
سلام برسام عزیز آقا این هیتسینک کمه برای این امپلی اگر نمی خواهید کل توان را بگیرید 2تا ازاینا بستش هست ولی اگر برای تمام توان میخواهید باید یه هیتسینک بزرگ بگیرید من 25*12*ارتفاع 15 گرفتم که به خوبی جواب داد.گرماش رو دست کم نگیرید
درود بر تو سجاد عزیز
هیچی افتادم تو هزینه ممنون که راهنمایی کردی
دیدگاه