اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر 1000 وات استریو با 2SC5200 و 2SA1943

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر 1000 وات استریو با 2SC5200 و 2SA1943

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
    آرمین جان برای این آمپلی هنوز هیتسینک نخریدم :angry:
    دم نوروز خیلی سرم شلوغ شده . اون میکسر هم مونده.

ساب هم هنوز نخریدم :angry: کلا رفتم تو دیوار
    ولی شاید اینفینیتی بخرم پیشنهاد سجاد عزیز هم همین بود :smile:

1000 وات تمام که نمیده ولی 600 یا 700 را البته استریو میده.

سجاد عزیزمون این آمپلی را ساخته و آزمایش هم کرده. بنابراین بهتر از من میدونه :agree:
    فک کنم اندازه یه یخچال هیتسینگ بخواد
    اینفینیتی؟!کدوم مدلش؟ نگو که 1260 میخوای بگیری!
    عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
    مخترع برتر شمال غرب سال 96
    مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
      فک کنم اندازه یه یخچال هیتسینگ بخواد
      اینفینیتی؟!کدوم مدلش؟ نگو که 1260 میخوای بگیری!
      نه اتفاقا این ترانزیستور ها مثل ماسفت داغ نمیکنه . برای همین چیزها هست عاشق اینا شدم
      آرمین الان فقط مارکش مشخص شده ولی مدلش نه.
      اگر پیشنهاد داری بگو داداش

پیشتر هم تو فکر پایونیر 310 بودم یا 3010 کنوود :smile:
      خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

سام جان اگر کوبشی میخوای پایونیر و اگر ویبره میخوای کنوود
        ساب 3010 کنوود حرف نداره عالیه مرگ هم نداره البته اگه از قدیمیا گیرت بیاد
        فقط یه چیزی که این ساب داره باکسش نباید پورتد باشه البته در اندازه هایی که تو ماشین قرار داده میشن شاید اگه بزرگتر باشه بشه پورتد کردش

دیدگاه

سلام ودرود :mrgreen:
          دوستان من تصمیم گرفتم این ساب را بخرن بنظرتان ساب خوبی هست
          این هم مشخصات ساب :read:
          پیشینه ی صدای خروجی:1400وات
          توان خروجی اسمی:400وات هست
          این هم تصویر ساب
          http://s4.picofile.com/file/8176440418/3434.JPG

http://s4.picofile.com/file/8176440676/fr3.JPG
          خودش راهم از دیجی کالا می خواهم بخرم

دیدگاه

نه اتفاقا این ترانزیستور ها مثل ماسفت داغ نمیکنه . برای همین چیزها هست عاشق اینا شدم
            آرمین الان فقط مارکش مشخص شده ولی مدلش نه.
            اگر پیشنهاد داری بگو داداش

پیشتر هم تو فکر پایونیر 310 بودم یا 3010 کنوود :smile:
            ببین اگه کیفیتی میخوای اینفینیتی رده بالاهاش خیلی خوبن ولی من از بین سابایی که تو مغازه فروختیم و تست کردم فقط این چندتا ساب کیفیتی بودن و صدای کیفیتی داشتن: الپاین تایپ اس 450ت 500ار ام اس دو کویل , الپاین تایپ ار فک کنم 1.2م 1000 ار ام اس دو کویل , ادیوسان ووچه 700ت 600 ار ام اس , و عشقم دی ال اس نوبلیوم یا اریدیوم 1.5م 600 ار ام اس (البته نایابه ولی کیفیتی ترین ساب ایرانه) , و فقط یک مدل از پایونرا TS-W1200PRO با قیمت 600ت و 400 ار ام اس و سابای کیفیتیه mtx
            من کلا ساب کیفیتی دوست دارم و قدرت آنچنان نمیخوام و کلا به صدا خیلی خیلی حساسم یه ذره صدای ساب بد باشه سردرد میگیرم و واسه همین کلی ساب تست کردم تا به این سابا رسیدم اگه کیفیتی دوست داری اصلا طرف کنوود و پایونر نرو و سعی کن یکی از سابایی که مثال زدمو بخری من الان خودم تایپ اس دارم تو باکس سیلد تو خونه استفاده میکنم

اضافه شده در تاریخ :
            نوشته اصلی توسط Mostafa65
            سام جان اگر کوبشی میخوای پایونیر و اگر ویبره میخوای کنوود
            ساب 3010 کنوود حرف نداره عالیه مرگ هم نداره البته اگه از قدیمیا گیرت بیاد
            فقط یه چیزی که این ساب داره باکسش نباید پورتد باشه البته در اندازه هایی که تو ماشین قرار داده میشن شاید اگه بزرگتر باشه بشه پورتد کردش
            مصطفی جان کنوود و پایونر جزو پایین ترین رده سابای بازار ایرانن و اصلا کیفیت مطلوبو ندارن فقط صدای بم میدن نه دقن دارن نه کیفیت! اینم یه باور غلطه که میگن پایونر کیفیت داره!! از پایونر هیچ وقت کوبش ندیدم من و همهش ویبرهست اونم با کیفیت خیلی پایین!!
            در کل به نظر من بد ترین ساب بازار ایران پایونره (البته به جز یکی دو مدل که نایابن) , کنوود هم بدک نیست ولی باز اصلا نمیشه گفت کیفیت داره ولی ویبره اره داره
            3010 هم که ارزونترین ساب کنووده نباید زیاد انتظاری ازش داشت

اضافه شده در تاریخ :
            نوشته اصلی توسط مهدی زمانی1381
            سلام ودرود :mrgreen:
            دوستان من تصمیم گرفتم این ساب را بخرن بنظرتان ساب خوبی هست
            این هم مشخصات ساب :read:
            پیشینه ی صدای خروجی:1400وات
            توان خروجی اسمی:400وات هست
            این هم تصویر ساب
            http://s4.picofile.com/file/8176440418/3434.JPG

http://s4.picofile.com/file/8176440676/fr3.JPG
            خودش راهم از دیجی کالا می خواهم بخرم
            اگه تجربه اولته بخرش ولی به نظر من اگه دوست داری کیفیت داشته باشی رو audio system و mtx و اینفینیتی 1260 فکر کن تقریبا هم تو یه رنج قیمتن و حد اکثر 250 تومنن
            عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم

دیدگاه

آرمین جان در این موارد حق با شماست ولی خوب قیمتاشون رو هم باید در نظر بگیریم اونا قیمتاشون نجومین
              من یکی که نمیتونم بخرم نه جاشو دارم نه پولشو

دیدگاه

آرمین جان در این موارد حق با شماست ولی خوب قیمتاشون رو هم باید در نظر بگیریم اونا قیمتاشون نجومین
                آرمین جان من هم با مصطفی عزیز موافقم. راستش اونا حرف نداره
                ولی برای کاری که من میخوام، همون درپیتی ها خوبه

بنابراین باید برم سراغ همون کنوود و اینفینیتی

دیدگاه

کنوود3010خیلیاتعریف می کنن منتهاقیمتایکی نیستن یکی زده 170یکی 160من توشهرخودمون قیمت کردم150گفتن دیگه نمی دونم این سابم مدل اصلی وتقلبی داره یانه.
                  سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

قدیم که من میدونم تقلبی نبود حالا رو نمیدونم
                    ولی یه چیزی که هست این ساب خیلی وقت پیش تولیدش متوقف شد ولی هنوز هست این آدم رو به شک میندازه

دیدگاه

آرمین جان من هم با مصطفی عزیز موافقم. راستش اونا حرف نداره
                      ولی برای کاری که من میخوام، همون درپیتی ها خوبه

بنابراین باید برم سراغ همون کنوود و اینفینیتی
                      بابا شما همچین گفتی یه فضای بزرگ مختص موزیک داری منم گفتم حتما حسابی دستت بازه و بهترینارو پیشنهاد دادم
                      با بودجه در حد 250 تومن جنسای کیفیتی میشه به mtx و audiosystem و اینفنیتی 1260 اشاره کرد که از 3010 و 306 و... یه سر بالاترن

دیدگاه

راستی زیاد دنبال ارزون خریدن نباشین 20 30 تومن گرون بخرین ولی جنس خوب بخرین! البته الان همه دنبال ارزونتر هستن مثلا کیکر ال7 تو بازار فیکش 1070 قیمتشه من اصلشو تعداد خریدم و 1150 میدم کمتر کسی میخره و همه میرن با خوشحالی 100 تومن ارزونتر میخرن و فیک میره تو پاچشون! در کل رو 20 30 تومن حساس نشین و از جای مطمعن خرید کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
                          بابا شما همچین گفتی یه فضای بزرگ مختص موزیک داری منم گفتم حتما حسابی دستت بازه و بهترینارو پیشنهاد دادم
                          با بودجه در حد 250 تومن جنسای کیفیتی میشه به mtx و audiosystem و اینفنیتی 1260 اشاره کرد که از 3010 و 306 و... یه سر بالاترن
                          داداش خدایش بیامرزد دستم باز بود. الان قپونی از پشت بسته شده
                          دستت درد نکنه آرمین جان و ممنون از راهنمایی :smile: :redface:

دیدگاه

داداش خدایش بیامرزد دستم باز بود. الان قپونی از پشت بسته شده
                            دستت درد نکنه آرمین جان و ممنون از راهنمایی :smile: :redface:
                            ایشالاه بازم وضع خوب میشه
                            قربونت داداش

دیدگاه

سلام ودرود
                              من این امپلی فایرراساختم البته مونو وترانس تغذیش هم فعلا ضعیفه 35035 8امپره تابعد ک بتونم ترانس اصل راتهیه کنم :nice:کیفیت عالیه وقدرتش هم بااین تغذیه خوب واین هم کارکرد امپ :applause: :wow:
                              http://s6.picofile.com/file/81768053...DB%B7.3gp.html

[move] :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow:[/move]

اضافه شده در تاریخ :
                              سلام ودرود خدمت اساتید :applause:
                              دوستان این امپ بخوبی کارمیکنه فقط یه مشکل هست وانهم اینه ک بعضی از ترانزیستورای قدرت داغ میکنه درصورتی ک هیت سینگ اصلا گرم نمیشه چون یه فن بزرگ داره :nice:بنظرمیاد ترانزیستورگرماراخوب انتقال نمیده نمیدانم چرامیتونه ازخمیر سیلیکون باشه چون استفاده نکردم وعایقها هم میکاست لطفابفرمایید مشکل ازچی میتونه باش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی زمانی1381
                                سلام ودرود خدمت اساتید :applause:
                                دوستان این امپ بخوبی کارمیکنه فقط یه مشکل هست وانهم اینه ک بعضی از ترانزیستورای قدرت داغ میکنه درصورتی ک هیت سینگ اصلا گرم نمیشه چون یه فن بزرگ داره :nice:بنظرمیاد ترانزیستورگرماراخوب انتقال نمیده نمیدانم چرامیتونه ازخمیر سیلیکون باشه چون استفاده نکردم وعایقها هم میکاست لطفابفرمایید مشکل ازچی میتونه باش
                                فقط بعضی از ترانزیستورا داغ میشه ؟
                                اگر خمیر بزنی که خیلی بهتره بین ترانزیستور و عایق و بین عایق و هیت سینک

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X