از اول همین جوری بود یا خودت زحمت کشیدی این جوریش کردی؟؟
حالا عیب نداره .
الان ترانزیستور خروجی ها همش 3055 هست یا عوضشون کردی؟؟
ن از اول ک اینجوری نبود
بجای 3055 3773 گذاشتم
bd139
bd140
bc141
bc161
رو عوض کزدم
تو نوسانات جریان ورودی اینطوری شد جفتش اینطوری شد یکیش درست شد با همین قطعات اما اون یکی نه.الان bd139هم داغ میکنه انگار ک جایی اتصالی داشته باشه :cry2:
میزان تلاشی که برای رسیدن به هدفت انجام میدهی ارزش آن قلمداد خواهد شد
ن از اول ک اینجوری نبود
بجای 3055 3773 گذاشتم
bd139
bd140
bc141
bc161
رو عوض کزدم
تو نوسانات جریان ورودی اینطوری شد جفتش اینطوری شد یکیش درست شد با همین قطعات اما اون یکی نه.الان bd139هم داغ میکنه انگار ک جایی اتصالی داشته باشه :cry2:
هر 4 تا رو 3773 زدی ؟؟؟
ببین باید تست کنی ترانزیستور ها رو.
بلدی؟؟
اون بردی که مشکل داره رو هر 4 تا ترانزیستور های قابلمه ایش رو از رو برد بردار. یه لامپ 100 وات رشته ای تهیه کن و با ورودی برق ترانس سری کن. حالا برد رو بدون دادن ورودی روشن کن . ببین لامپ 100 وات روشن میمونه یا خاموش میشه.
اگر روشن موند سریع از برق بکش و نتیجه رو بگو نکته : در ابتدای روشن کردن آمپلی فایر لامپ به دلیل پر شدن خازن های تغذیه یه لحظه روشن و سریع خاموش میشه این طبیعی هست
اون بردی که مشکل داره رو هر 4 تا ترانزیستور های قابلمه ایش رو از رو برد بردار. یه لامپ 100 وات رشته ای تهیه کن و با ورودی برق ترانس سری کن. حالا برد رو بدون دادن ورودی روشن کن . ببین لامپ 100 وات روشن میمونه یا خاموش میشه.
اگر روشن موند سریع از برق بکش و نتیجه رو بگو نکته : در ابتدای روشن کردن آمپلی فایر لامپ به دلیل پر شدن خازن های تغذیه یه لحظه روشن و سریع خاموش میشه این طبیعی هست
ینی با ورودی 220 ترانس سری کنم؟پس قبلش باید فاز و نول برق شهر مشخص بشه/یا اینکه با 45 ها سری کنم؟من قشنگ متوجه نشدم مهندس.بیشتر کمک میکنی؟
بعدشم اینکه از اینکه با صبوری کامل جوابامو میدی خیلی ممنونم
ینی با ورودی 220 ترانس سری کنم؟پس قبلش باید فاز و نول برق شهر مشخص بشه/یا اینکه با 45 ها سری کنم؟من قشنگ متوجه نشدم مهندس.بیشتر کمک میکنی؟
بعدشم اینکه از اینکه با صبوری کامل جوابامو میدی خیلی ممنونم
ببین این لامپ عین فیوز تو مدار می مونه . یه لامپ و سرپیچ تهیه کن و دو رشته سیم به سر پیچ ها بزن . مثل شکل زیر
http://s4.picofile.com/file/8162843968/Untitled.jpg
فرقی نمیکنه لامپ با نول باشه یا فاز
ببین این لامپ عین فیوز تو مدار می مونه . یه لامپ و سرپیچ تهیه کن و دو رشته سیم به سر پیچ ها بزن . مثل شکل زیر
http://s4.picofile.com/file/8162843968/Untitled.jpg
فرقی نمیکنه لامپ با نول باشه یا فاز
مهندس درسته یک لحظه روشن میشه و بعد خیلی ضعیف رشته هاش روشن میمونه.خیلی ضعیف
دیدگاه