اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای بالا بردن قدرت آمپلی فایر 200وات

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک برای بالا بردن قدرت آمپلی فایر 200وات

نوشته اصلی توسط alireza4560
    BE 758
    BC 757
    CE 000یا همون یک ثابت
    نباید اعداد رو اینقدر کم نشون میداد . اعداد باید 4 رقمی می شدند.
    رو 2000 اهم گذاشتی دیگه؟؟؟
    مطمئنی مولتی مترت سالم هست باتریش ضعیف نیست؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
      نباید اعداد رو اینقدر کم نشون میداد . اعداد باید 4 رقمی می شدند.
      رو 2000 اهم گذاشتی دیگه؟؟؟
      مطمئنی مولتی مترت سالم هست باتریش ضعیف نیست؟؟
      نمیدونم مهندس
      دیگه قاطی کردم.دیگه به سالم بودن خودمم مشکوکم
      ی آمپ پر قدرت استریو با ماسفت بذار برام مهندس ببینم میتونم درست کنم خودم.ترانسم دوبل 32 acهست.هرسرش حداقل 4 آمپر میده.فقط قوی باشه.الان دوستمم زنگ زده ک ی آمپ رسیده برام رفتم ازش عکس میگیرم میذارم باهاتون مشورت میکنم ک برش دارم یا نه.مهندس میخام قوی و کوبنده باشه.برا ساب سانداستریم دو مگنت 250وات ک هر مگنتش 4اهم میکشه میخام :cry2:
      میزان تلاشی که برای رسیدن به هدفت انجام میدهی ارزش آن قلمداد خواهد شد

دیدگاه

نمیدونم مهندس
        دیگه قاطی کردم.دیگه به سالم بودن خودمم مشکوکم
        ی آمپ پر قدرت استریو با ماسفت بذار برام مهندس ببینم میتونم درست کنم خودم.ترانسم دوبل 32 acهست.هرسرش حداقل 4 آمپر میده.فقط قوی باشه.الان دوستمم زنگ زده ک ی آمپ رسیده برام رفتم ازش عکس میگیرم میذارم باهاتون مشورت میکنم ک برش دارم یا نه.مهندس میخام قوی و کوبنده باشه.برا ساب سانداستریم دو مگنت 250وات ک هر مگنتش 4اهم میکشه میخام :cry2:
        سلام
        حیفه بخوای اینو همین جوری بزاری کنار.
        راش می اندازیم ناراحت نباش
        ببین الان دو تا کار می تونیم انجام بدیم
        1) بدون هیچ کاری بری و 4 تا ترانزیستور ها رو بخری و جایگزین کنی
        2) بقیه ترانزیستور ها رو هم با هم چک کنی
        حالا کدوم؟؟

دیدگاه

سلام
          حیفه بخوای اینو همین جوری بزاری کنار.
          راش می اندازیم ناراحت نباش
          ببین الان دو تا کار می تونیم انجام بدیم
          1) بدون هیچ کاری بری و 4 تا ترانزیستور ها رو بخری و جایگزین کنی
          2) بقیه ترانزیستور ها رو هم با هم چک کنی
          حالا کدوم؟؟
          مهندس چارتا ترانزیستورش و نو انداختم روش ک اینطور شد.20000تومن هم براش 3773 خریدم.دیگه هم روش هیچی نداره ک بخای عوضش کنی.ممکنه از مقاومتا یا خازنا یا مقاومت آجری ها باشه؟دیگه کلا میتونستم ی برد دیگه بخرم.حالا شما نقشه بذار مهندس شاید اینم راه انداختیم و یکی دیگه هم درست کردیم.حوصلمو سر برده بخدا این برده.آخه چیزی هم نداره روش.

دیدگاه

مهندس چارتا ترانزیستورش و نو انداختم روش ک اینطور شد.20000تومن هم براش 3773 خریدم.دیگه هم روش هیچی نداره ک بخای عوضش کنی.ممکنه از مقاومتا یا خازنا یا مقاومت آجری ها باشه؟دیگه کلا میتونستم ی برد دیگه بخرم.حالا شما نقشه بذار مهندس شاید اینم راه انداختیم و یکی دیگه هم درست کردیم.حوصلمو سر برده بخدا این برده.آخه چیزی هم نداره روش.
            ببین من می دونم هزینه کردی. واسه همین میگم همین رو راه بندازیم بعد برو سراغ یه مدار دیگه. الکترونیک همینه و زیباییش هم به این هست. قول میدم اینو اگه راه بندازی لذتش بیشتر از یه برد دیگه هست. ولی اگر همین جوری ول کنی بری سراغ یه مدار دیگه نه تنها هیچی یاد نمی گیری بلکه اگر مدار بعدی هم مشکل داشته باشه از الکترونیک زده میشی. ببین منم رشته تحصیلیم مثل تو الکترونیک نیست. اما خودم رفتم یاد گرفتم. بگذریم حرف زیاده.......
            این رو راه انداختی یه مدار بهت میدم بساز خودم دارم الان استفاده ی کنم از نظر کیفیت عالی هست ولی اول این.....

الان بیا من روش تست ترانزیستور رو برات میگم با هین روش تمام ترانزیستور های مدار رو تست کن
            اگر پایه ای من شروع کنم؟؟

دیدگاه

ببین من می دونم هزینه کردی. واسه همین میگم همین رو راه بندازیم بعد برو سراغ یه مدار دیگه. الکترونیک همینه و زیباییش هم به این هست. قول میدم اینو اگه راه بندازی لذتش بیشتر از یه برد دیگه هست. ولی اگر همین جوری ول کنی بری سراغ یه مدار دیگه نه تنها هیچی یاد نمی گیری بلکه اگر مدار بعدی هم مشکل داشته باشه از الکترونیک زده میشی. ببین منم رشته تحصیلیم مثل تو الکترونیک نیست. اما خودم رفتم یاد گرفتم. بگذریم حرف زیاده.......
              این رو راه انداختی یه مدار بهت میدم بساز خودم دارم الان استفاده ی کنم از نظر کیفیت عالی هست ولی اول این.....

الان بیا من روش تست ترانزیستور رو برات میگم با هین روش تمام ترانزیستور های مدار رو تست کن
              اگر پایه ای من شروع کنم؟؟
              معلومه ک پایم مهندس.تازه ی 80وات با دوتا3055داشتم ک با کمک بچه های گل همین سایت راش انداختم خیلی هم بهم حال داد وقتی صداشو شنیدم میدونم چی میگی داداش.باشه من ک دوس دارم راه بیافته.ساعت 2 قراره ک برم حرم.میخام برم ترانزیستورارو نو بخرم ولی من میدونم مشکل از ترانزیستورا نیس.آخه همشو نو انداخته بودم.من آمادم مهندس :smile:

دیدگاه

معلومه ک پایم مهندس.تازه ی 80وات با دوتا3055داشتم ک با کمک بچه های گل همین سایت راش انداختم خیلی هم بهم حال داد وقتی صداشو شنیدم میدونم چی میگی داداش.باشه من ک دوس دارم راه بیافته.ساعت 2 قراره ک برم حرم.میخام برم ترانزیستورارو نو بخرم ولی من میدونم مشکل از ترانزیستورا نیس.آخه همشو نو انداخته بودم.من آمادم مهندس :smile:
                کدوم ترانزیستور ها رو میگی نو انداختی؟؟
                مشکل مدار تو اینه که یا ترانزیستور ها عایق نبودن یا پایه هاشون رو دقت نکردی اشتباه جا زدی

دیدگاه

راستی یه عکس پشت و رو از همین مداری که میگی خرابه برام بنداز
                  کدوم ترانزیستورا رو می خوای بخری؟؟ همشون؟؟؟

دیدگاه

کدوم ترانزیستور ها رو میگی نو انداختی؟؟
                    مشکل مدار تو اینه که یا ترانزیستور ها عایق نبودن یا پایه هاشون رو دقت نکردی اشتباه جا زدی
                    نه مهندس جا زدن ک درست جا زدم :redface:دیگه اینارو بلدم
                    bd139
                    bd140
                    bc141
                    bc161
                    و 3055ک بجاش 3773 انداختم
                    این مدار تو ورودی ولتاژ صدمه دیده 45ولت ک جریان زیاد شد ک نهایتا فک کنم به 57ولت رسیده بود

دیدگاه

راستی یه عکس پشت و رو از همین مداری که میگی خرابه برام بنداز
                      کدوم ترانزیستورا رو می خوای بخری؟؟ همشون؟؟؟
                      نه چارتای درایور رو bc bd مهندس

این از برده معیوب
                      =====================
                      http://s4.picofile.com/file/8163109176/1.jpg
                      http://s4.picofile.com/file/8163109342/2.jpg
                      =====================
                      اینم بردی ک سالمه
                      =====================
                      http://s4.picofile.com/file/8163109576/3.jpg
                      http://s4.picofile.com/file/8163109718/4.jpg
                      =====================

دیدگاه

بسیار خب ترانزیستور ها رو بخر ولی هیچ کدوم رو جا نزن تا بهت بگم چه کار کنی
                        هر موقع خریدی اعلام کن تا بگم چه کاری انجام بدی
                        ببین بازم دارم میگم هیچ کدوم از ترانزیستور ها رو به مدار لحیم نکن

دیدگاه

ب روی چشم مهندس دارم میرم حرم ک بعدش برم سعدی بخرمشون فک کنم چارتاش با هم بشه 2800تومن
                          حتما تو حرم شمارو هم دعا میکنم

دیدگاه

در بعضی موارد ترانزیستور خراب شده ولی در تست با مولتی متر سالمه
                            در واقع بهره ترانزیستور مثلا از 100 به زیر 10 اومده که از نظر ما اینم سوخته تلقی میشه
                            --------------------------- --------------------------

دیدگاه

مهندس من برگشتم :biggrin:
                              بجای bd139مشابهشو داده.چیکار کنم؟من آمادم اگه زحمتت نمیشه مهندس :read:

دیدگاه

مهندس نیستی؟
                                زود بگو وگرنه میرم پایه هارو لحیم میکنم رو برد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X