اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر پر قدرت قابل ارتقا تا 1500 وات با ترانزیستور (NPN وPNP)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر پر قدرت قابل ارتقا تا 1500 وات با ترانزیستور (NPN وPNP)

نوشته اصلی توسط oss2
    فکر نکنم دیود ها مشکلی داشته باشند ولی ارزش تست کردن داره
    تستشون کرده همه قطعاتو تست کردم سالم بودن فردا پس فردا میرم سراغ ترانزیستور ها از کوچیک تا بزرگشونو همه رو تست میکنم
    دماغم شکست،دوهفته ای خوب شد،دستم شکست،یه ماهه خوب شد،چاقوم زدند،10روزه خوب شد،
    قلبم شکست،هیچ وقت خوب نشد.
    ای روزگار لعنتی!

دیدگاه

برادران من من که گفتم مدار مشکل اساسی طراحی داره.مدار ب کل از اساس مشکل داره.ولی کار میکنه.من یکیشو با سابم به اتیش کشیدم :biggrin:خدایی اتیش گرفت :applause:
      میزان تلاشی که برای رسیدن به هدفت انجام میدهی ارزش آن قلمداد خواهد شد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alireza4560
        برادران من من که گفتم مدار مشکل اساسی طراحی داره.مدار ب کل از اساس مشکل داره.ولی کار میکنه.من یکیشو با سابم به اتیش کشیدم :biggrin:خدایی اتیش گرفت :applause:
        مدارت اتیش گرفت؟؟؟؟؟؟
        Proudly @real_ahmadi
        #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ali-Ahmadi
          مدارت اتیش گرفت؟؟؟؟؟؟
          اره اتیش گرفت :biggrin:
          میزان تلاشی که برای رسیدن به هدفت انجام میدهی ارزش آن قلمداد خواهد شد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alireza4560
            اره اتیش گرفت :biggrin:
            خدا به سر نیاره اتیش گرفتن یدونه tda2030هم ترسناکه،من که الان فعلا اینو بیخیال شدم رفتم سراغ av400و بعدش av800
            و برای bjt هم امپ های اون تاپیکه aprex رو میسازم چون هم تجاری اند هم مدار خوبی دارن.
            واقعا مشکل از طراحی این مداره و اصولا و درست طراحی نشده،ادم طراحی اون امپ 700وات که آقای مصطفی عزیز گذاشت رو میبینه و با این مقایسه میکنه،اصلا دیگه بیخیال این میشه.
            مرسی دوستان
            ای روزگار لعنتی!

دیدگاه

دوستان چرا یه همت نمیکنید یه پی سی بی جدید واسه مدار بزنید تو انجمن اکثر بچه ها از این مدار جواب گرفتن حتی فیلمش هم موجوده
              یکیش مثل داداش گلم سجاد220
              ایشون چهار تا از این مدار رو ساختن
              باز هم میگم گتره ای نمیشه مدار بست و مستقیم زد به منبع تغذیه شما باید روش بایاس کردن رو تو مدار پیاده کنید هم بایاس ولتاژی و هم بایاس جریانی در خروجی
              در کوی نیک نامان ما را گذر ندادن
              گر تو نمی پسندی تغییر ده قضا را

طراحی مدارات ( pcb ) پذیرفته میشود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MEHDI EMZ
                دوستان چرا یه همت نمیکنید یه پی سی بی جدید واسه مدار بزنید تو انجمن اکثر بچه ها از این مدار جواب گرفتن حتی فیلمش هم موجوده
                یکیش مثل داداش گلم سجاد220
                ایشون چهار تا از این مدار رو ساختن
                باز هم میگم گتره ای نمیشه مدار بست و مستقیم زد به منبع تغذیه شما باید روش بایاس کردن رو تو مدار پیاده کنید هم بایاس ولتاژی و هم بایاس جریانی در خروجی
                با سلام میشه توضیح بدید دقیقا میخواید چیکار کنیم؟
                و منظورتون دقیقا از بایاس چیه؟
                چه خوش سلیقه است گلچین روزگار...
                خوبان رفتند و ما ماندیم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط oss2
                  با سلام میشه توضیح بدید دقیقا میخواید چیکار کنیم؟
                  و منظورتون دقیقا از بایاس چیه؟
                  منظورشون از پی سی بی واسه ترانزیستور ها بود که مدار یکدست و یکپارچه بشه .که بهتره.
                  از بایاس هم یعنی درست گذاشتن مقادیر مقاومت ها و همچنین برای ترانزیستور های قدرت بوده.
                  کاش مدارش یه فایل پروتئوسی چیزی داشت میشد ویرایشش کرد اینجوری مجددا پی سی بی زدن کمی کارو سخت میکنه. :NO:
                  ای روزگار لعنتی!

دیدگاه

بایاس در الکترونیک یعنی راه اندازی مدار توسط ولتاژ DC یا مستقیم
                    ابن نوع مدارات نیاز به دو طبقه راهندازی داره یک ولتاژ اولیه که دو ولتاژ مورد نیاز برای روشن کردن ترانزیستور های قدرت تا ترانزیستور روشن نشه تقویت سیگنال امکان پذیر نیست ولتاز مورد نیاز هم 0/47 ولت تا 0/7 ولت میباشد که طرز تنظیمش یا با روگلاتور ترانزیستوری انجام میشه یا توسط دو دیود در طبقه ی درایور
                    در کوی نیک نامان ما را گذر ندادن
                    گر تو نمی پسندی تغییر ده قضا را

طراحی مدارات ( pcb ) پذیرفته میشود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jahan43
                      منظورشون از پی سی بی واسه ترانزیستور ها بود که مدار یکدست و یکپارچه بشه .که بهتره.
                      از بایاس هم یعنی درست گذاشتن مقادیر مقاومت ها و همچنین برای ترانزیستور های قدرت بوده.
                      کاش مدارش یه فایل پروتئوسی چیزی داشت میشد ویرایشش کرد اینجوری مجددا پی سی بی زدن کمی کارو سخت میکنه. :NO:
                      اها درسته شاید با کمک دوستان بتونیم این طرح سایت رو یخورده ایرانی ترش کنیم!
                      و حداقل بهتر از قبلش بشه
                      خوبان رفتند و ما ماندیم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MEHDI EMZ
                        بایاس در الکترونیک یعنی راه اندازی مدار توسط ولتاژ DC یا مستقیم
                        ابن نوع مدارات نیاز به دو طبقه راهندازی داره یک ولتاژ اولیه که دو ولتاژ مورد نیاز برای روشن کردن ترانزیستور های قدرت تا ترانزیستور روشن نشه تقویت سیگنال امکان پذیر نیست ولتاز مورد نیاز هم 0/47 ولت تا 0/7 ولت میباشد که طرز تنظیمش یا با روگلاتور ترانزیستوری انجام میشه یا توسط دو دیود در طبقه ی درایور
                        ممنون از اطلاعاتتون مفید واقع شد!
                        خوبان رفتند و ما ماندیم!

دیدگاه

سلام
                          میشه از همین امپ ک صفه اول گزاشتین 800 وات روی 2 اهم ازش بگیریم؟؟؟
                          و واسه این توان روی 2 اهم ولتاژ متقارن چند ولت میخواد ؟؟؟
                          ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMIR_N
                            سلام
                            میشه از همین امپ ک صفه اول گزاشتین 800 وات روی 2 اهم ازش بگیریم؟؟؟
                            و واسه این توان روی 2 اهم ولتاژ متقارن چند ولت میخواد ؟؟؟
                            ممنون
                            سلام

داخل لینک خود امپ در مورد استیل بودن روی اهم های مختلف توضیح داده.

http://construyasuvideorockola.com/sonido_amp5.php
                            DD Audio & SP Audio

دیدگاه

ممنون ولی وتاژش چقدر باید باشه
                              طبق فرمول خودش باید دوبل 40 بهش بدم درسته؟؟؟ واسه 800 تا روی 2 اهم؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMIR_N
                                ممنون ولی وتاژش چقدر باید باشه
                                طبق فرمول خودش باید دوبل 40 بهش بدم درسته؟؟؟ واسه 800 تا روی 2 اهم؟؟؟
                                تو همون جدوله نوشته.

مثلا روی 2 اهم با ولتاژ دوبل 80 باید 12 عدد(6 جفت) ترانزیستور باید براش در نظر بگیرین و....

برای 800 وات شما باید تغذیه ای حدود + 1000 وات داشته باشین و ولتاژ هم حدود دوبل 80 و 12 تا 14 امپر هم نیاز داره.
                                DD Audio & SP Audio

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X