اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر پر قدرت قابل ارتقا تا 1500 وات با ترانزیستور (NPN وPNP)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر پر قدرت قابل ارتقا تا 1500 وات با ترانزیستور (NPN وPNP)

سلام دوستان.من این امپو ساختم با 4 جفت ترانزیستور.
    ولتاژ راه اندازی=ترانس دوبل 34
    مشکلم در ولوم پایین هست،که خش خش میکنه و کیفیت اصلا نداره
    ولی ولوم رو میبرم بالا صدا خوب میشه
    سیستم دوتا باند 15 با یه ساب 15هست.اگه این مشکل خش خش در صدای کم حل بشه خیلی عالی میشه این مدار خوبی به نظر میاد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jahan432 نمایش پست ها
      سلام دوستان.من این امپو ساختم با 4 جفت ترانزیستور.
      ولتاژ راه اندازی=ترانس دوبل 34
      مشکلم در ولوم پایین هست،که خش خش میکنه و کیفیت اصلا نداره
      ولی ولوم رو میبرم بالا صدا خوب میشه
      سلام
      منبع صدا چیه؟؟
      از پری آمپلی فایر استفاده می کنی یا اینکه سیگنال رو مستقیم به ورودی آمپلی میدی؟
      اون باند w17 مونتاربو هست؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365 نمایش پست ها
        سلام
        منبع صدا چیه؟؟
        از پری آمپلی فایر استفاده می کنی یا اینکه سیگنال رو مستقیم به ورودی آمپلی میدی؟
        اون باند w17 مونتاربو هست؟
        1-لپتاپ
        2-خیر سیگنال رو مستقیم میدم،از پری استفاده کنم درست میشه؟
        3-نه باندا طرح مونتاربو هست جعبه،کراس اوور،تیوتر و ووفرشو خریدم خودم سر هم کردم ووفرش ساند کینگه اصل چین
        از صداش فوقالعاده راضیم هم مجلس های خونواده رو باهاشون راه میندازم هم تو خونه ازش استفاده میکنم

دیدگاه

پاسخ : [پروژه] آمپلی فایر پر قدرت قابل ارتقا تا 1500 وات با ترانزیستور (NPN وPNP)

سلام
          احتمال میدم منظورتون از صدای خش خش نویز باشه همون منبع سوئیچینگی که استفاده می کنید نویز داره که توی صدای کم خودشو نشون میده و وقتی صدارو زیاد می کنی محو میشه درسته یا نه منظورتون یه چیز دیگست؟
          بدرود
          Proudly @real_ahmadi
          #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

پاسخ : [پروژه] آمپلی فایر پر قدرت قابل ارتقا تا 1500 وات با ترانزیستور (NPN وPNP)

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
            سلام
            احتمال میدم منظورتون از صدای خش خش نویز باشه همون منبع سوئیچینگی که استفاده می کنید نویز داره که توی صدای کم خودشو نشون میده و وقتی صدارو زیاد می کنی محو میشه درسته یا نه منظورتون یه چیز دیگست؟
            بدرود
            سلام
            نه نه اصلا اینطور نیست من سوییچینگ هم استفاده نمیکنم.
            ببینید تا حالا شده به هر امپلی فایری ولوم زیاد تا ته بدید صدا کلیپ کنه؟بعدش صدا چطوری میشه؟
            من این حالتو در ولوم پایین هم دارم انگار امپلی صداش تا ته ولی کلیپ شده باشه.
            این مشکلو با اون امپلی پایونر 200وات هم داشتم.نمیدونم مشکل کجاست
            ویندوز 10 صداش از 0تا 100 هست،من از روی ولوم 10تا 40 صدام خوبه ولوم زیر 10 صدا جر جر میزنه ولوم بالای 40 صدا کلیپ میشه...
            حالا صدای بالاش رو که فکر کنم ولتاژ ترانسم کمه بعد دیسی شدن دوبل 45 میگیره ولی صدای پایین جر میزنه برام عجیبه

دیدگاه

سلام
              من فعلا احتمال میدم که مشکل شما بخاطر سورس هست. اگه میتونید با یه MP3pleyer تست کنید.
              اگه بازم مشکل حل نشد از یک پری امپ خوب استفاده کنید.

دیدگاه

سلام
                منم نظرم اینه که سورس سیگنال رو عوض کنید مثلا موبایل رو تست کنید که امپدانس خروجیش کمتر از لپ تاپ و کامپیوتر هست.
                در وحله دوم از یک پری تن کنترل استفاده کن . به احتمال زیاد مشکل یا از عدم تطبیق امپدانس هست یا تغذیه.
                موفق باشید

دیدگاه

چیزی که من فهمیدم اینه که شما تو کل محدوده این نویز رو دارد اما وقتی دامنه سیگنال پیایین میاد قابل شنیدن هستش.صدا رو از لپ تاپ کنترل میکنی یا ولوم گذاشتی؟
                  حرف زدن کافی نیست باید عمل کرد.دانستن کافی نیست باید به کار گرفت

دیدگاه

دوستان یه پری تن خوب+یه فیلتر ساب چی معرفی میکنید؟
                    بذارید با پری هم امتحان کنم شاید خوب بشه
                    این پری خوبه؟از سایت اسپانیایی هست ولی خوب به نظر میاد
                    جدیدترین ویرایش توسط jahan432; ۱۴:۲۲ ۱۳۹۵/۱۰/۰۱.

دیدگاه

سلام به همگی.من میخوام این آمپ رو بسازم.میخواستم بدونم اگه جمعا از 10 عدد تزانزیستور 2sc5200استفاده کنم و ترانس مثبت و منفی هفتاد ولت بدم بپیچن دقیقا باید هر سر ترانس چند آمپر باشه؟
                      و سوال دیگه اینکه با دهتا c5200 درصورتی که ترانس مناسب روش بسته باشم چند وات توان میرسم؟
                      واسه خازن های تغذیه صد ولتی استفاده میکنم چند میکرو فاراد بزارم که همچیز اوکی بشه؟

راسته که میگن بجای یدونه 10000 میکروفاراد اگه از دوتا 4700میکرو به صورت موازی استفاده کنیم شارژ و دشار شدن سریع تر اتفاق میفته؟

دیدگاه

اگر به این مدار ولتاژ 12بدیم مشکل پیش میاد. من باسه ماشین می خوام

دیدگاه

سلام اگه میشه یه شماتیک هم بزاریم

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سلام اگه میشه یه شماتیک هم بزارین

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سلام اگه میشه یه شماتیک هم بزارین

دیدگاه

راستش اقای مهندس این PDF که گذاشتین یکم نامفهومه
                            اگه میشه یکم اصلاح کنید و بزارید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X