اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تقویت خروجی میکروفون

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تقویت خروجی میکروفون

نوشته اصلی توسط 0121takpa
    اگه تقویت دامنه سیگنال به 5v رسید مستقیم به adc میکرو ؛ ولی اگه بعد تقویت بازم دامنه سیگنال در حد
    میلی ولت بود اون وقته که بازم باید به روشی که دقیق و پایدارتر باشه سیگنال تقویت بشه تا به 5v برسه
    یه سوال
    سیگنال خروجی میکروفن دینامیکی شما تو ورودی و خروجی مدار تقویت کننده که فرمودین خودتون طراحی کردین چقدر بود؟(میکروفن رو چند خریدین؟)
    سلام
    اون مداری که گفتم با یک خازن و مقاومت و باتری هست در صورتی بکارتون میاد که یک پری آمپلی فایر داشته باشید.
    پس با این حساب شما نیاز به یک پری آمپلیفایر دارید. راستش من نمی دونم خروجی یک پری به چند ولت میرسه البته به گین هم بستگی داره. در کل من نظرم اینه که اون مدار چهارم رو که جناب leo در چند تا پست قبل قرار دادند رو مونتاژ کنید البته اون مدار نیاز به کپسول خازنی سه سیمه داره
    موفق باشید

دیدگاه

محمد جان به نظرت مدار دوم که کیان گذاشته خوبه با TL072 رو میگم
      باید مدار با کیفیتی باشه :-?
      خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
        محمد جان به نظرت مدار دوم که کیان گذاشته خوبه با TL072 رو میگم
        باید مدار با کیفیتی باشه :-?
        سامی جان مدار رو خودم اولین بار تو سایت گزاشتم من خودم مونتاژش کردم پ آمپ اول برای تقویت میکروفن و دومی برای تقویت لاین هست ایشون میتونه از اون هم استفاده کنه ولی نمی دونم خروجیش به 5 ولت میرسه یانه ولی در هر صورت تست شده هست.
        موفق باشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
          سامی جان مدار رو خودم اولین بار تو سایت گزاشتم من خودم مونتاژش کردم پ آمپ اول برای تقویت میکروفن و دومی برای تقویت لاین هست ایشون میتونه از اون هم استفاده کنه ولی نمی دونم خروجیش به 5 ولت میرسه یانه ولی در هر صورت تست شده هست.
          موفق باشی
          خب پس حله فقط قصیه همون 5 ولت هست البته من همچین مشکلی ندارم
          PCB داری ازش رفیق؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
            خب پس حله فقط قصیه همون 5 ولت هست البته من همچین مشکلی ندارم
            PCB داری ازش رفیق؟
            سامی جان من از این مدار در اکو همراه استفاده کرده البته با یک سری مدارات جانبی دیگر.
            در مورد pcbهم شرمندتم چون من قبلا" حوصله داشتم و تمام مداراتم رو با ماژیک می کشیدم و اون رو هم رو کاغذ کشیدم و بعد به روی فیبر منتقل کردم.
            سامی جان مگه شما می خوای از میکروفن استفاده کنی ؟؟؟
            راستی اون پری تن کانون رو امتحان کردی ؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
              سامی جان من از این مدار در اکو همراه استفاده کرده البته با یک سری مدارات جانبی دیگر.
              در مورد pcbهم شرمندتم چون من قبلا" حوصله داشتم و تمام مداراتم رو با ماژیک می کشیدم و اون رو هم رو کاغذ کشیدم و بعد به روی فیبر منتقل کردم.
              سامی جان مگه شما می خوای از میکروفن استفاده کنی ؟؟؟
              راستی اون پری تن کانون رو امتحان کردی ؟؟؟
              فقط میخوام روی سیستم باشه برای خالی نبودن عریضه و گر نه هنوز خواننده نشدم

حالا برات بگم از پری کانون : محمد جان روی آمپ 350 که میدونی جواب داد کیفیت هم خوب بود
              اما روی اون 200 واتی چنان سرد و صدا و نویزی فرستاد که بلافاصله خاموشش کردم :eek:
              دیگه تا الان تستش نکردم .

دیدگاه

سلام برو بچ

بهنام کیت یه کیت داره به اسم تقویت میکروفن خازنی یا همون جاوس حرفه ای
                صدای خوب و خیلی حساسی داره من واسه داداش کوچیکم خریدم 2500 تومن به نظرم این روش بهتره؟
                :nice: :nice: :nice: :nice:
                کسی که تو را دوست دارد، از تو انتقاد می کند و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید می کند. امام حسین(ع)
                «علم زیباست وقتی هزینهٔ گذران زندگی از آن تامین نشود.»آلبرت انیشتن
                «اگر انسانآ‌ها در طول عمر خویش فعالیت مغزشان به اندازه یک میلیونیوم معدهآ‌شان بود، اکنون کره زمین تعریف دیگری داشت.»آلبرت انیشتن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hassanenginer
                  سلام برو بچ

بهنام کیت یه کیت داره به اسم تقویت میکروفن خازنی یا همون جاوس حرفه ای
                  صدای خوب و خیلی حساسی داره من واسه داداش کوچیکم خریدم 2500 تومن به نظرم این روش بهتره؟
                  :nice: :nice: :nice: :nice:
                  دوست عزیزبنده برای ساخت یه امپلی بیش از2ماهه که دارم تواینترنت می چرخم قطعه می خرم هزینه میکنم کلی وقت میزارم تاشایدبتونم حداقل50درصد نتیجه روبگیرم یعنی بنده الان دیوونم که نرفتم یه مداراماده امپلی بگیرم اگه قرار باشه که همه چیرواماده بگیریم پس این سایت یاکلی سایت دیگه اموزشی که هستن بسته بشن بهتره هدف ازایناآموزش-تجربه وکلی چیزدیگه هست که خودتون می دونین بنده اگه این امپلی روراش بندازم کلی حال می کنم باهاش چراچون خودم ساختم حاصل دسترنج خودمه البته باهمکاری دوستان عزیز.
                  سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

بابت غیبت چند روزه شرمنده همه دوستان
                    انشاءالله تا آخر عید نتیجه تست مدار رو قرار میدم :read:
                    *_**_**_* دانش اگر در ثریا هم باشد مردانی از سرزمین پارس بدان دست خواهند یافت پیامبراعظم(ص) *_**_**_*

دیدگاه

برای دریافت 5 ولت باید از یک آمپلی با ولتاژ کاری 12 ولت استفاده کنید. شاید در خروجی تا 6 ولت داشته باشید.
                      خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X