اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] ساخت پخش خودرو دست ساز+PCB

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : [پروژه] ساخت پخش خودرو دست ساز+PCB

سلام مهندس
    میشه به این ضبطی که طراحی کردید ، حداقل یک جفت خروجی RCA اضاف کرد؟ که بشه به یه آمپلی مونو برا ساب صدا داد
    ممنون میشم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط czar8 نمایش پست ها
      سلام مهندس
      میشه به این ضبطی که طراحی کردید ، حداقل یک جفت خروجی RCA اضاف کرد؟ که بشه به یه آمپلی مونو برا ساب صدا داد
      ممنون میشم
      سلام بله میشه فقط باید بدونیم خروجی rca از چی میاد مثلا اگه از ای سی بیاد راحت میشه طراحی کرد هیچ مشکلی نداره
      بدرود
      Proudly @real_ahmadi
      #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
        سلام بله میشه فقط باید بدونیم خروجی rca از چی میاد مثلا اگه از ای سی بیاد راحت میشه طراحی کرد هیچ مشکلی نداره
        بدرود
        سلام وقتتون بخیر
        مهندس این ضبط خونگی بنده دارم مارک ال جی از این قدیمیا ! روی پی سی بیشو نیگا کردم دیدم که خروجی 5 ولت 9 ولت و 12 داره کدوم از این تغذیه های برای برد خوب هستن ؟؟؟؟ دیگه 9 ولت بدم نیازی به رگلاتور نیس؟؟
        سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ksra نمایش پست ها
          سلام وقتتون بخیر
          مهندس این ضبط خونگی بنده دارم مارک ال جی از این قدیمیا ! روی پی سی بیشو نیگا کردم دیدم که خروجی 5 ولت 9 ولت و 12 داره کدوم از این تغذیه های برای برد خوب هستن ؟؟؟؟ دیگه 9 ولت بدم نیازی به رگلاتور نیس؟؟
          سپاس
          سلام
          از 9 ولت واسه بورد فلش پلیر بگیرید بله مناسبه و نیاز ب رگولاتور نیست البته اگر فلش پلیر رگولاتور داره روی خودش ولی اگر نداره باید 5 ولت بدی
          موفق باشید
          جدیدترین ویرایش توسط real_ahmadi; ۱۶:۴۹ ۱۳۹۶/۰۹/۲۶.
          Proudly @real_ahmadi
          #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام
            از 9 ولت واسه بورد فلش پلیر بگیرید بله مناسبه و نیاز ب رگولاتور نیست البته اگر فلش پلیر رگولاتور داره روی خودش ولی اگر نداره باید 5 ولت بدی
            موفق باشید
            سلام
            اگه روش رگلاتور smd باشه 9 ولت بدم کافیه دیگه؟؟؟ من ورودی برق چنجر سی دی شو دارم میدم به برد بردم از این رگلاتورا داره روی پی سی بیش برق لنز چجوریه؟؟ 5 ولت رو اون سیم طلقی لنز نوشته از برق لنز رو اون بدون رگلاتورا بدم حله؟؟؟

دیدگاه

سلام
              اگه روش رگلاتور smd باشه 9 ولت بدم کافیه دیگه؟؟؟ من ورودی برق چنجر سی دی شو دارم میدم به برد بردم از این رگلاتورا داره روی پی سی بیش برق لنز چجوریه؟؟ 5 ولت رو اون سیم طلقی لنز نوشته از برق لنز رو اون بدون رگلاتورا بدم حله؟؟؟
              بله 9 ولت رو بدید به برد یو اس بی پلیر چون رگولاتور داره مشکلی نیست
              در مورد چنجر هم بنده اطلاعاتی ندارم
              موفق باشید
              Proudly @real_ahmadi
              #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

بله 9 ولت رو بدید به برد یو اس بی پلیر چون رگولاتور داره مشکلی نیست
                در مورد چنجر هم بنده اطلاعاتی ندارم
                موفق باشید
                سلام
                مهندس این بردا جدیداش دیگه بدرد نمیخوره با کوچک ترین ولتاژ اضافه خاموش روشن میشه
                یه آمپ 4 کانال پایونر گرفتم این ضبطی که ساختم خروجی rca داره مشکلی برای برد پیش نمیاد؟؟ به یه باکس و 2تا 718 کنوود میخوام وصل کنم میگن نکن به برد آسیب میرسونه ضبط بخرم یا اونی که ساختمو یه مدت استفاده کردم استفاده کنم؟؟؟

دیدگاه

سلام
                  مهندس این بردا جدیداش دیگه بدرد نمیخوره با کوچک ترین ولتاژ اضافه خاموش روشن میشه
                  یه آمپ 4 کانال پایونر گرفتم این ضبطی که ساختم خروجی rca داره مشکلی برای برد پیش نمیاد؟؟ به یه باکس و 2تا 718 کنوود میخوام وصل کنم میگن نکن به برد آسیب میرسونه ضبط بخرم یا اونی که ساختمو یه مدت استفاده کردم استفاده کنم؟؟؟
                  سلام
                  نه مشکلی نیست ولی من نفهمیدم میخوای چیکار کنی خروجی rca رو و از چی میاد این خروجی؟
                  باندارو ب امپ بزن خروجی بورد فلش پلیر هم به ورودی امپ چ دلیلی داره که بورد اسیب ببینه؟

بورد جدیدا منظورت همین یو اس بی پلیر هاس؟؟؟اگه خاموش میشه واسه اینه که جریان تغذیت کمه
                  بدرود
                  Proudly @real_ahmadi
                  #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام
                    نه مشکلی نیست ولی من نفهمیدم میخوای چیکار کنی خروجی rca رو و از چی میاد این خروجی؟
                    باندارو ب امپ بزن خروجی بورد فلش پلیر هم به ورودی امپ چ دلیلی داره که بورد اسیب ببینه؟

بورد جدیدا منظورت همین یو اس بی پلیر هاس؟؟؟اگه خاموش میشه واسه اینه که جریان تغذیت کمه
                    بدرود
                    مهندس یادته یه پخش خواستم درست کنم یه تقویت ترانزیستوری به یه BD135 درست کردم؟ بعد به 4 تا آیسی 7377 زدم؟ خروجی این مدارتقویتو به آمپ زدم با هر بیسی که میزنه لامپ ماشین کم نور میشه بساتیه!! باتری شو 74 آمپر انداختم ماشینم پراید هاچ بک مدل 89 هست این برد جدیدا رگولاتور نداره یکی بیاد این بدون رگولاتور هارو بزنه به باتری ماشین مستقیم چی میشه ؟؟؟ حالا ما که میدونیم چیکار کنیم به برد آسیب نرسه اونایی که نمیدونن چی میشه ؟؟؟ من تو هزینه ی ساختن پخش به قول شما چینی بازی درنیاوردم و خیلمو تخت تخت کردم!! من خودم تو آژانس شاغل هستم هرکی پخشو می بینه بهم میخنده! مهندس من این ماشینو چیکار کنم ؟؟؟؟ چرا لامپ های ماشینم کم نور میشه؟؟؟

دیدگاه

مهندس یادته یه پخش خواستم درست کنم یه تقویت ترانزیستوری به یه BD135 درست کردم؟ بعد به 4 تا آیسی 7377 زدم؟ خروجی این مدارتقویتو به آمپ زدم با هر بیسی که میزنه لامپ ماشین کم نور میشه بساتیه!! باتری شو 74 آمپر انداختم ماشینم پراید هاچ بک مدل 89 هست این برد جدیدا رگولاتور نداره یکی بیاد این بدون رگولاتور هارو بزنه به باتری ماشین مستقیم چی میشه ؟؟؟ حالا ما که میدونیم چیکار کنیم به برد آسیب نرسه اونایی که نمیدونن چی میشه ؟؟؟ من تو هزینه ی ساختن پخش به قول شما چینی بازی درنیاوردم و خیلمو تخت تخت کردم!! من خودم تو آژانس شاغل هستم هرکی پخشو می بینه بهم میخنده! مهندس من این ماشینو چیکار کنم ؟؟؟؟ چرا لامپ های ماشینم کم نور میشه؟؟؟
                      سلام
                      دقیق بگو ببینم چیکار کردی
                      الان 4 تا ای سی 7377 گذاشتی توی بیس شدید لامپ اتاق ماشین نورش کم وزیاد میشه یا نه کل ماشین؟؟
                      به غیر 7377 امپ دیگه ای هم روش ماشین هست؟؟
                      خروجی مدار تقویت ترانزیستوری رو به 7377 زدی؟درسته؟؟ یانه من اشتباه متوجه شدم؟
                      موفق باشی
                      Proudly @real_ahmadi
                      #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام
                        دقیق بگو ببینم چیکار کردی
                        الان 4 تا ای سی 7377 گذاشتی توی بیس شدید لامپ اتاق ماشین نورش کم وزیاد میشه یا نه کل ماشین؟؟
                        به غیر 7377 امپ دیگه ای هم روش ماشین هست؟؟
                        خروجی مدار تقویت ترانزیستوری رو به 7377 زدی؟درسته؟؟ یانه من اشتباه متوجه شدم؟
                        موفق باشی
                        قبلا یه ضبط درست کرده بودم یه تقویت ترانزیستوری بسته بودم این پخش جدیدی که ساختم آیسی آمپ نداره و فقط تقویت ترانزیستوری هست که خروجی تقویت به آمپی که خریدم هست آمپم pioneer 6604 هست یه باکس وصل هست و یه جفت 718 لیول آبی لامپ کل ماشینم کم نور میشه صداشو همیشه رو 30 میذارم حالا دیگه چه مشکلی هست که لامپ کل ماشین و ساعتو .... همه با بیس کم نور میشن ؟؟؟؟ 307 پایونر هست سابم ماشین وقتی ضبط روشن هست با آمپ داره میخونه اصلا به زور استارت می خوره چرا ماشین اینجوری شده؟؟؟؟
                        جدیدترین ویرایش توسط ksra; ۱۰:۵۸ ۱۳۹۶/۰۹/۲۹.

دیدگاه

قبلا یه ضبط درست کرده بودم یه تقویت ترانزیستوری بسته بودم این پخش جدیدی که ساختم آیسی آمپ نداره و فقط تقویت ترانزیستوری هست که خروجی تقویت به آمپی که خریدم هست آمپم pioneer 6604 هست یه باکس وصل هست و یه جفت 718 لیول آبی لامپ کل ماشینم کم نور میشه صداشو همیشه رو 30 میذارم حالا دیگه چه مشکلی هست که لامپ کل ماشین و ساعتو .... همه با بیس کم نور میشن ؟؟؟؟ 307 پایونر هست سابم ماشین وقتی ضبط روشن هست با آمپ داره میخونه اصلا به زور استارت می خوره چرا ماشین اینجوری شده؟؟؟؟
                          درود
                          جناب کسری خان جنابعالی خودتان آمپیلی را وصل کرده اید یا کسی برایتان وصل کرده؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hossein951ann نمایش پست ها
                            درود
                            جناب کسری خان جنابعالی خودتان آمپیلی را وصل کرده اید یا کسی برایتان وصل کرده؟؟؟
                            سلام
                            آمپ رو خودم نصب کردم و درست هم هست رو ماشین قبلیم خیلی خوب کار میکرد اما الان نمیدونم چرا بازیش گرفته ؟؟ ماشین قبلیم پژو 405 بود

دیدگاه

سلام
                              آمپ رو خودم نصب کردم و درست هم هست رو ماشین قبلیم خیلی خوب کار میکرد اما الان نمیدونم چرا بازیش گرفته ؟؟ ماشین قبلیم پژو 405 بود
                              سلام
                              سیم برق امپو از کجا میگیری؟؟
                              این مشکل مربوط به باتری احتمالا باتری ضعیفه
                              اگه امکانش هست به یه باتری نو تست کن
                              سیم منفی باتری به بدنه رو هم چک کن قشنگ وصل باشه
                              این کم و زیاد شدن نور واسه کمبود جریانه
                              موفق باشید
                              Proudly @real_ahmadi
                              #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام
                                سیم برق امپو از کجا میگیری؟؟
                                این مشکل مربوط به باتری احتمالا باتری ضعیفه
                                اگه امکانش هست به یه باتری نو تست کن
                                سیم منفی باتری به بدنه رو هم چک کن قشنگ وصل باشه
                                این کم و زیاد شدن نور واسه کمبود جریانه
                                موفق باشید

سلام
                                باتری رو تازه عوض کردم سیم برق آمپ رو از مثبت باتری و اکسسوری از پشت سوییچ گراند هم خوب به بدنه پیچ کردم رنگ اون قسمت هم قشنگ تراشیدم خوب بود الان بازی در میاره ماشینو با هل روشن میکنم (اگه آمپ روشن باشه ) مشکل چیه؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X