اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تغذیه سوییچینگ ولتاا¾آ‌ژ بالا

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تغذیه سوییچینگ ولتاا¾آ‌ژ بالا

فهمیدم. پایه 3 رو به یک ولتاژ متغیر وصل کردم درست شد. با تغییر ولتاز بوسیله پتانسیومتر پهنای پالس خروجی تغییر میکنه. حالا یه سوال دیگه: این حالت مثل اینکه کنترل جریان میشه آیا با این پایه میشه ولتاژ خروجی رو روی یک ولتاژ ثابت فیکس کنیم؟؟؟ استاد با پایه شماره 2 هم میشه پهنای پالس رو کنترل کرد؟ در این موارد میشه توضیح بدین.

"در عجبم از مردمی که خود زیر شلاق ظلم و ستم زندگی می کنند و بر حسینی می گریند که آزادنه زیست" شریعتی
    در جهان روشنایی هایی وجوددارد که در عمیق ترین ظلمات نهانند.

دیدگاه

این فقط تست تندرستی آی سی بود دایی جان.
      اگه می خوای دیوتی سایکل رو هم تغییر بدی باید بجای R10آ‌ و R11 یک پتانسیومتر بزاری
      با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

پایه شماره 3 برای کنترل جریان پیک ترانس یا همون کوانتوم انرژی ذخیره شده است و پایه شماره 2 برای فیدبک ولتاژ استفاده میشه.
        اگه یه چرخ تو نت بزنی کلی مدار نمونه می بینی

دیدگاه

بزرگوار خیلی ممنون :wow: :wow: :wow: :wow:
          دایی جان اینطوری یک ولتاژ مرجع با پتانسیومتر درست میشه حالا اون ولتاژ خروجی رو که باید ثابت نگه دارم با یک تقسیم مقاومتی باید کمش کنم و بعدش به کدوم پایه از آی سی بدم؟ حالا مثل اینکه باید یه تناسبی رو با مقدار تنظیم شده دیوتی سایکل توسط مولتی ترن و حداکثر ولتاژ با حداکثر بار برقرار کنم؟؟ یعنی فرض کنم با ولتاژ حداکثر 2500 ولت و جریان 20 میلی آمپر پتانسیومتر رو طوری تنظیم کنم که روی 50% باشه. دقیقا نمی دونم . میشه اینم یه توضیحی بدین دایی جان.
          "در عجبم از مردمی که خود زیر شلاق ظلم و ستم زندگی می کنند و بر حسینی می گریند که آزادنه زیست" شریعتی

دیدگاه

سلام استاد
            دو تا از آی سی های uc3842 آتیش گرفت. اول که ولتاژ vcc رو زیر 16 ولت میدادم و بعدش کم کم ولتاژ زیاد میکردم مشکلی پیش نمی اومد و تا 24 ولت هم بالا می رفت ولی وقتی از اول روشن شدن مدار ولتاژ 24 ولت رو بهش دادم جیلیزو ویلیزش در اومد. تو بعضی ایسی ها خونده بودم که یه مدار soft start دارند اما مثل اینکه این آیسی نداره. میتونه به این ربط داشته باشه یا هیچ ربطی نداره ؟؟؟ چی کارش کنم؟؟

ممنون

دیدگاه

مگه چی به خروجیش وصل بود که سوخت!!؟ oo:
              امان از دست این چشم بادمی ها
              اگه می تونی یه مارک پدر مادر دارشو بگیر.
              محاسبه حلقه فیدبک آی سی خیلی سادست. آی سی در حلقه فیدبک کاری می کنه ولتاژ پایه 2 برابر 2.5 ولت بشه.

دیدگاه

استاد uc3842 نیست tl3842p هستش. فکر کنم تقلبی باشه!!! :cry2: یعنی شما میگین که نباید فرقی داشته باشه و باید در هر دو حالت جواب بده؟ خروجی هم به هیچ جا وصل نبود!!!!

دیدگاه

آخه چطور بدون جریان کشیدن سوخت؟! حتی اگه تقلبی باشه.

دیدگاه

نمی دونم. شاید ایراد از مدار من باشه مثلا یه اتصالی تو مدار . کاش یه 10 تایی می خریدم حالا باید تا شنبه صبر کنم . oo:

دیدگاه

تا شنبه مب تونی PCBآ‌ مدارتو بکشی. نزدیک نیستی وگرنه من چندتا اصلشو دارم.

دیدگاه

دایی جون خیلی مخلصیم . رحم کنید من تو زمینه سوییچینگ زیاد وارد نیستم. :biggrin:
                        بشینم رو این ترانس که خریدم کار کنم ببینم چه جوریه :biggrin: میترسم یه pcb بزنم بعد ترانس EE55 رو که خریدم بعد از پیچیدن کوچیک از آب دربیاد یا یه مشکل ذیگه ای براش پیش بیاد!! رو برد برد مشکلی نداره تستش کنم؟ به نظر شما الان من روی خروجی ولتاژ ثابت کار کنم یا خروجی متغیر(منظورم با پتانسیومتر هستش نه با میکرو)؟ در مورد فیدبکش هم مشکل دارم.میشه در این مورد یه خورده بیشتر توضیح بدین؟؟
                        اگه اجازه بدین تا دوشنبه pcb بزنم. راستی یه چند تا دیود هم خریدم که 3 کیلوولت هستش و 250 میلی آمپر به نام GP02-30 .
                        3 تا ازش سری کنم کافیه دیگه . ولی الان که به دیتاشیت دیود نگاه کردم مثل اینکه یه اشتباهی شده !! یادم رفت بگم دیود فست باشه . oo:
                        خازن 3 کیلو ولت 100 نانو پیدا نکردم .شاید تو لاله زار باشه. ولتاژ خازن کافیه یا باید بیشترش کنم؟ البته چندتا خازن رو با هم موازی می کنم.

استاد مدار زیر رو نگاه کنید جالبه که از خروجی ترانزیستور 2n7000 به پایه 1 آی سی وصل کرده . یعنی می خواد ولتاژ متغیر تو خروجی بده ؟ میشه در مورد این ترانزیستوره و دو تا پتانسیومتری که تو مدار هست یه توضیحی بدین؟

اینم اصل فایلش.
                        http://www.google.com/url?sa=t&source=web&ct=res&cd=13&v ed=0CBIQFjACOAo&url=http%3A%2F%2Fcourses.ece.i llinois.edu%2Fece445%2Fprojects%2Fspring2005%2Fpro ject31_final_paper.doc&rct=j&q=uc3842+sche matic+variable&ei=YfrgSsSbKpnMjAeP0_S3DA&u sg=AFQjCNGZG7HiLQo97X-Uozj9JjwIOPGlHA&sig2=-BuqoASmVNFJ-JtSBzO3wQ

شب خوش

دیدگاه

دایی جان وارد میشی آروم آروم
                          اگه تو محاسبات EE55 جواب داد در عمل هم جواب میده.
                          بردبورد مناسب این جور مدارات نیست.
                          اول خروجی ولتاژ ثابت . حریص نباش دایی
                          متاسفانه دیود سریع باید باشه
                          خازن ولتاژ بالا فراوونه. خوب نگشتی. تازه از موازی کردن هم میشه به 100 نانو رسید. مثلا می تونی10 تا 10 نانو 4 کیلوولت رو باهم موازی کنی.
                          لاله زار واسه اجناس صنعتیه.
                          مدار فوق یه شارژره که وقتی ولتاژ بطری به یک عدد معین رسید توسط مقایسه کننده LM393 و ترانزیستور 2N7000 آی سی 3843آ‌ را غیر فعال می کنه.

دیدگاه

استاد من هر جا مدار اسنابری دیدم که از نوع RCD بود ظرفیت خازن اون از 10 نانو فاراد کمتر بود ولی من با تست کردن انواع خازن برای اسنابر در ارکد 1000 نانو رو بهتر ین مقدار برای ظرفیت خازن بدست آوردم مثل اینکه اشتباهه نه؟؟؟ به نظر شما از چه ظرفیتی استفاده کنم؟ خازن رو ازنوعی قرار بدم؟ پلی استر، MKT و یا از چه نوع خازنی؟

راستی دایی جان چندتا آی سی uc3842 خریدم ،دوباره تست کردم ولی ایندفعه مشکلی نداشت با مسفت هم تست کردم ولی کار میکرد . نمیدونم دفعه قبلی چی میشد که اونطوری میشد.

ممنون

دیدگاه

این خازن انرژی ذخیره شده در اندوکتانس نشتی ترانس رو جذب می کنه و آروم آروم توی مقاومت موازیش هدر میده. مثل یه ضربه گیر.
                              مقاومت موازیش هم باید دقیقا براساس اندوکتانس سری ترانس محاسبه بشه اما معمولا این اندوکتانس قابل محاسبه نیست و بعد از پیچیدن ترانس بدست میاد.
                              مثلا فرض می کنیم 2 میکرو هانریه.پس درهربار روشن شدن ماسفت 0.5LI^2 انرژی درش ذخیره میشه که اگه جریان 10 آمپر باشه 100 میکرو ژول خواهد شد.
                              در هر بار خاموش شدن ماسفت این انرژی باید تلف بشه. اگه فرکانس سوئیچینگ 100 کیلو هرتز باشه توانی معادل 0.1 وات تلف میشه. پس میشه مقاومت 1/4 وات گذاشت.
                              اگه این انرژی تماما به خازن اسنابر منتقل بشه تغییر ولتاژخازن از رابطه 0.5CV^2=100uJ بدست میاد که با خازن 10 نانو میشه 141 ولت! پس خازن بزرگتری نیاز داریم. مثلا اگه 10 ولت تغییرات ولتاژ خازن مناسب باشه 0.5C 10^2=100uJ که نتیجه میشه یه خازن 2 میکروفاراد!
                              پس محاسباتت صحیحه. :biggrin:
                              نوع عدسی یا پلی استر کافیه

دیدگاه

دایی جان توضیحاتتون خیلی خوب بود مثل همیشه :wow:
                                استاد برای کار کردن با این آی سی هم جریان باید مونیتور بشه و هم ولتاژ؟ با توجه به دیتاشیت uc3842 برای ثابت نگه داشتن ولتاژ خروجی که در اینجا 2500 ولت هستش از تقسیم مقاومتی استفاده میکنیم که ولتاژ رو به 2.5 ولت تبدیل کنه و به پایه 2 از آی سی وصل بشه . پایه شماره 3 هم برای محدود کردن جریان مسفت درایو کننده ترانس استفاده میشه . مثلا درمداری که داریم جریان پیک برابر 12 آمپر هستش . ولی دقیقا نمی دونم که این جریان در چه مقداری باید محدود بشه؟؟؟ پایه 3 هم یک محدود کننده داخلی 1 ولت داره که در صورت رسیدن ولتاژ پایه 3 به 1 ولت در هر سیکل زمانی باعث کمتر شدن دیوتی سایکل خروجی میشه و اینطوری میتونه جریان مسفت رو کنترل کنه .حالا شاید بشه باهاش جریان خروجی رو هم کنترل کرد. مثلا اگه بشه جریان خروجی رو روی حداکثر 2+20 میلی آمپر ثابت نگه داریم خیلی خوب میشه!!!

ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X