پاسخ : تغذیه سوییچینگ ولتاا¾آژ بالا
گفتن علت بی معنیه چون محاسبات اینو میگن. اما به بیان ساده در فلایبک نصف سیکل سوئیچینگ صرف شارژ سلف ورودی و نصف دیگه ی اون صرف انتقال این انرژی به خروجی میشه. اما در فوروارد تمام سیکل سوئیچینگ برای انتقال انرژی صرف میشه.
ساده تر از اون اینه که در فوروارد اصلا انرژی ذخیره نمیشه و نیازی نیست ترانس ما ظرفیت ذخیره ی انرژی رو داشته باشه.
					گفتن علت بی معنیه چون محاسبات اینو میگن. اما به بیان ساده در فلایبک نصف سیکل سوئیچینگ صرف شارژ سلف ورودی و نصف دیگه ی اون صرف انتقال این انرژی به خروجی میشه. اما در فوروارد تمام سیکل سوئیچینگ برای انتقال انرژی صرف میشه.
ساده تر از اون اینه که در فوروارد اصلا انرژی ذخیره نمیشه و نیازی نیست ترانس ما ظرفیت ذخیره ی انرژی رو داشته باشه.

حقیقتش اینه که من ساخت این منبع رو به کسی که این کاره بود و منابع سوییچینگ ولتاژ بالا می ساخت پیشنهاد دادم ولی خوب ساخت این منبع هزینه بالایی داشت و من هم تصمیم گرفتم که خودم این کار رو انجام بدم . ولی با توجه به صحبتهایی که با سازنده این منبع کردم متوجه شدم که حجم ترانس از ETD4 کمتر میشود و هیچ احتیاجی به لایه های عایق مثل براشما نداره و بعد از پیچیدن ترانس اون رو درون مایع عایق کننده مثل رزین و ... قرار میدهند و پس از مدتی اون رو بر می دارن و این کار برای ولتاژ 2500 ولت به خوبی کار می کنه و نیازی به براشما نیست و این طوری میشه که حجم ترانس خیلی کمتر میشه. 

دیدگاه