اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تغذیه سوییچینگ ولتاا¾آ‌ژ بالا

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تغذیه سوییچینگ ولتاا¾آ‌ژ بالا

ابی جان..واقعا ازت ممنونم
    دستت درد نکنه..خیلی زحمت کشیدی...خوشحالم کردی :biggrin:
    چشم عزیزم..میرم و این راه رو امتحان میکنم

غم نبینید :bye
    همه بالاخره می گذارند و می روند، ما آخرسر باید دست در آغوش خودمان کنیم؛ آخرین مشتری و آخرین کسی که باید با او ازدواج کنید خودتان هستید سعی کنید هیچ عیبی نداشته

باشید،خیلی باید زیبا باشید چون باید خودتان را تحمل کنید.......دکتر محی الدین حسین الهی قمشه ای

دیدگاه

tictactoe جونم...ببخشید میشه یه جوری فایل رو بذارید ما هم ببینیم؟؟.. من نتونستم فایل رو باز کنم...یه ایرادی میگیره :cry2:

اصلا قصد فضولی ندارما...فقط خیلی دوست دارم از تجارب شما دوستان نهایت استفاده رو ببرم...واقعا ممنونم :redface:
      همه بالاخره می گذارند و می روند، ما آخرسر باید دست در آغوش خودمان کنیم؛ آخرین مشتری و آخرین کسی که باید با او ازدواج کنید خودتان هستید سعی کنید هیچ عیبی نداشته

باشید،خیلی باید زیبا باشید چون باید خودتان را تحمل کنید.......دکتر محی الدین حسین الهی قمشه ای

دیدگاه

مهران جانم ، من فایل رو گذاشتم که همه ببینن ، نظر بدن تا بتونیم با کمک هم و با استفاده از تجربیات همدیگه مشکلات مدار رو حل کنیم. خیلی خوشحال میشم اگه هر کی نظری در مورد بهبود کارکرد مدار داره اینجا مطرح کنه :smile:
        من خودم دانلودش کردم مشکلی نداشت. یه خورده بیشتر توضیح میدی که کجا به مشکل خوردی تا ببینیم که چی کار میشه کرد؟

ممنون
        "در عجبم از مردمی که خود زیر شلاق ظلم و ستم زندگی می کنند و بر حسینی می گریند که آزادنه زیست" شریعتی
        در جهان روشنایی هایی وجوددارد که در عمیق ترین ظلمات نهانند.

دیدگاه

سلام دایی جان یه App Note پیدا کردم که در مورد FeedBack و Compensation مربوط به uc3842 در توپولوژی فلایبک توضیح داده بود و با مدار من فرق می کرد. اینم عکس بخش مربوط به فیدبک و جبران ساز

نمی دونم مقاومت و خازن شکل بالا رو چه جوری بدست بیارم؟
          همچنان ترانسه جیغ میزنه. به احتمال زیاد از همین باشه. دوستان عزیز لطفا کمک کنید

ممنون
          "در عجبم از مردمی که خود زیر شلاق ظلم و ستم زندگی می کنند و بر حسینی می گریند که آزادنه زیست" شریعتی

دیدگاه

tictactoe جونم ممنونم
            توروخدا فکر نکنی قصد جثارت داشتما!!
            من تمام این فروم رو از اول تا الان چند بار خوندم و و بارها دیدم که تو چقدر دوست داری تا اطلاعاتت رو اینجا بذاری و راستش هم اینه که از پیگیری ای که برای مطالب داری خیلی خوشم اومد :nice: :applause:

راستش من فایل رو دانلود کردم اما وقتی بازش میکنم برنامه آکروبات ریدر یه ایرادی میگیره و میگه این فایل احتمالا خراب شده است

باز هم ازت ممنونم

در مورد صدای ترانس..من که زیاد وارد نیستم..ولی مگه صدای ترانس به خاطر فاصله بین سیم ها و یا شل بودن اونها نیست؟؟
            ما چسب قطره ای میریزم..حل میشه

در ضمن من اون مدار فلایبک رو تموم کردم..تقریبا داره خوب و منطقی کار میکنه...یه خورده ریپل توی خروجی داره که دارم روش کار میکنم...
            اما تجربه خوبی بود :biggrin:
            از همه و به خصوص tictactoe و دایی جان و ابی جان ممنونم
            خدا خیرتون بده

امیدوارم خسته نشده باشید...و البته امیدوارم مشکل مداریه tictactoe جان هم زود حل شه.
            آخه...راستش من خیلی دوس دارم در مورد توپولوژیهای دیگه و به خصوص پوش پول و فوروارد هم بدونم
            اگه امکانش هست بیاید روی اونا هم کار کنیم البته بعد از اینکه این موضوع تموم شد

ممنونم

دیدگاه

دمت گرم مهران جان. خیلی با مرامی.
              من میگم شما یه چند باری اون فایل رو دانلود کن. احتمالا از سایت باشه. لطف کن نتیجه رو بگو ببینیم چیکار کنیم. اگه از دوستان کسی فایل رو دانلود کرده لطف کنند نتیجه رو بگن تا ببینیم چی شده. منم باز فایل رو پلود میکنم.

این ترانس آخری که بستم تا میشد سیم ها رو چسبیده به هم بستم و تا جایی که میشد سیمها رو محکم روی بوبین بستم. همونطوری که گفتم یه مشکلی که هست اینه که با رسیدن ولتاژ خروجی به 600 ولت پهنای پالس دچار ناپایداری میشه بین 15% و 40% بازی می کنه . فکر میکنم به احتمال 90% از اونه.
              یه خازن مقاومت سری رو با شاخه فیدبک موازی کردم ، یه کم بهتر شد ولی بارم جیغ میزنه.

خیلی ممنون که نظرتو گفتی :smile:

دیدگاه

tictactoe جان
                ممنونم
                راستی یه چیزی یادم افتاد
                من توی چند بار از تستام صدای جیغ رو تجربه کردم...یه بارش..بدون بار... اسکوپ رو به خروجی زدم.....و یه بار هم خروجیم رو از اون یکی پایه ترانس گرفتم (مثل مدار اولی که اون اوایل توی ارکد بسته بودی و دایی بهت گفت خروجی رو از پایه دیگه ترانس بگیر)

نمیدونم..این چیزایی بود که من دیدم..امیدوارم به دردت بخوره

در مورد فیذبک هم......من نوع طراحیم رو میگم
                البته من با TL494 طراحی کردم اما اصولش فرقی نمیکنه
                داستان فیدبک یه مقایسه کننده است که توی آیسی هستش و دو پایه این مقایسه کننده اومده بیرون
                حالا..به یکی از اینها یه ولتاژ ریفرنس وصل کردم(با یه تقسیم مقاومتیه خیلی ساده) و اون یکی رو به مقاومت فیدبکم بستم که البته فکر کنم تو از اپتوکوپلر هم استفاده کردی

مطمئنم که اینا رو همه رو درست وصل کردی..اما یه بار دیگه به محاسباتت مراجعه کن...به نظرم یه خورده ولتاژ فیدبک رو دسته بالاتر بگیر....فکر کنم تا خروجی میاد بکشه بالا، فیدبک محدودش میکنه

من زیاد وارد نیستم...اینا چیزایی بود که به فکرم رسید :redface:
                امیدوارم موفق باشی

دیدگاه

استاد یه اتفاق عجیب افتاده. oo:
                  من وقتی سیم پیچ ثانویه رو برعکس میزنم صدا کاملا قطع میشه و ولتاژ تا 1200 ولت بدون صدا بالا میره ولی مسفت خیلی داغ میکنه و ترانس هم یه ذره داغ میشه در صورتی که در حالت قبلی مسفت اصلا داغ نمیشد فقط یه کم تو ولتاژ 1200 ولت گرم میشد ولی خب جیغ میزد. اینم شکل بستن سیم پیچ های ثانویه و اولیه ترانس جدیده. شاید من پایه ها رو اشتباه وصل می کنم

پایه 4 به زمین و 3 به آند دیود خروجی. این درسته؟؟

دیدگاه

این شکل که کشیدی درسته
                    برای جبران سازی فیدبک یه مقاومت 10 کیلو و یه خازن 100 پیکو سری کن و با مقاومت 1.2 مگااهم موازی کن.
                    با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

این شکل که کشیدی درسته
                      دایی جان، منظور شما همین شکل مربوط به ترانس هستش یا مدار؟

استاد مقاومت خازن رو زدم فرقی نکرد!! خازن باید ولتاژ بالا باشه؟ من یه خازن مولتی لایر 100 پیکو گذاشتم.

اون شکلی که اپ امپ داخلی 3842 رو نشون داده بودم یه چند تا مقاومت خازن داشت کمک میکنید مقدار اونا رو پیدا کنم؟؟

استاد شما تونستین مدار رو دانلود کنید؟ مشکلات مدار رو ممکنه بهم بگین . هنوز همون مشکل رو دارم :cry2:

دیدگاه

tictactoe جونم سلام

عزیزم..البته مطمئنا من هم منتظر می مونم تا دایی جواب مشکل تورو بده تا بالاخره اشکال این قضیه معلوم شه...اما باور کن این صدارو من تجربه کردم... :agree:
                        الان که گفتی سیم پیچ ثانویه رو برعکس زدی و جیغش درست شده...مطمئنم همونی بود که برای من هم پیش اومد...قضیه پیچیدن سیم..برمیگرده به اون قانونای معروف دست راستو و شست دست راستو و عمو فاراده :redface:

مطمئن باش در مورد اتصال خروجی به ترانس ..دومین راهت درسته... :applause:
                        اشکال گرم شدن ماسفتهات یه چیزه دیگه است....دقیقا نمیدونم...آخه میدونی که من زیاد وارد نیستم :redface: اما ممکنه چیزایی مثله درست نبودن پالس گیتت(که نهایتا یعنی طراحیه فیدبکت) و یا اون قضیه فاصله هوایی باشه

در مورد گرم شدن ترانس هم یادمه دایی جون میگفت...این مربوط به تلفات هسته میشه که راه حلش یا استفاده از فن هستش یا بزرگتر کردن هسته.....
                        شاید هم سیمت نسبت به جریان کوچیک باشه(البته فکر نکنم برای تو این باشه...چون تا اونجایی که یادمه تو ولتاژ خروجیت بالا بود و جریان زیادی نمیخواستی)
                        به هر حال فکر نکنم گرم شدن ترانست به خاطر مدار باشه

به هر حال به چرت و پرتهای من زیاد اعتنا نکن ...منم منتظر میمونم ببینم..استاد دایی جون چی میفرمایند
                        موفق باشی عزیز

دیدگاه

سلام مهران جان. من الان سیم پیچهای ترانس رو عین شکل بالا بستم. با توجه به قانون فاراد و فلای بک بودن مدار ، به نظرت اتصالات پایه های ترانس به مدار درسته یا اشتباهه؟ شما فهمیدی منظور دایی از درستی شکل ، مدار بود یا همون شکل ترانس؟

یه موردی هست وقتی مدار رو مثل شکل بالایی به ترانس وصل میکنم تا ولتاژ 600 ولت ترانس خیلی خوب کار میکنه بعد از اون شروع میکنه به جیغ زدن ولی بازم تا 1300 ولت هم میره و خروجی هیچ ریپلی نداره . ولی وقتی که سیمهای خروجی رو برعکس میبندم از صدا خبری نیست ولی تا همون 600 ولت بیشتر بالاتر نمیره و اینکه مسفت هم خیلی داغ میکنه!!!! من به نظر خودم که همون فرم بستن به صورت شکل بالایی درسته بازم ولی شک دارم. نمیدونم. نظر شما چیه مهران جونم؟؟؟

دیدگاه

ترانس رو گفتم دایی.
                            مدارو توی اسپایس با کمی تصحیح کشیدم و مشکلی نداشت:

دیدگاه

استاد خیلی ممنون از محبتتون. واقعا ممنونم. مدار خودم رو مثل مدار شما کردم بخصوص بخش فیدبک و جبران ساز رو ولی چون 3843 ندارم از همون 3842 استفاده کردم . اشکالی که نداره؟؟ خروجی صافه صافه و 1250 ولت رو میده ولی نمیدونم چرا جیغ میزنه :cry2: :cry2: :cry2:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tictactoe
                                استاد خیلی ممنون از محبتتون. واقعا ممنونم. مدار خودم رو مثل مدار شما کردم بخصوص بخش فیدبک و جبران ساز رو ولی چون 3843 ندارم از همون 3842 استفاده کردم . اشکالی که نداره؟؟ خروجی صافه صافه و 1250 ولت رو میده ولی نمیدونم چرا جیغ میزنه :cry2: :cry2: :cry2:
                                امکان داره شکل موج درین ماسفت را با اسکوپ نگاه کنی و اینجا بزاری؟
                                آخه 50 کیلوهرتز برای انسان قابل شنیدن نیست. این جیغ قابل شنیدن بدلیل ناپایداری دیوتی سایکل بوجود میاد و شاید هم شل بودن هسته. راستی مصرف کننده 33 کیلواهم گذاشتی دیگه؟
                                راستی مقاومتهای سری شده با اولیه و ثانویه ترانس، شبیه سازی مقاومت داخلی اونهاست و نیاز نیست مقاومت بگذاریم!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X