اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست و کار بر روی یک مبدل پوش پول(push pull)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

هسته دومی قرقره با کلاسی داره!
    آیا هسته دومی واقعا گپ زیادی داره یا من اشتباه میبینم؟
    ظاهرا مقدار DutyCycle هر گیت بالاتر از ۴۲ درصد نمیرفته ( در حالت ایده آل باید ۴۵ درصد باشه ) هر چند فکر نکنم بتونه باعث این افت ولتاژ شدید بشه.
    چرا تعداد دور ثانویه رو کمتر پیچیدید؟ آیا تاثیر مثبتی با این کار دریافت کردید یا صرفا جهت کنجکاوی و آزمایش بوده؟
    در صورت امکان لینک خرید هسته رو قرار بدید، شاید مشخصات فنی ضروری داشته باشه.
    چون ۱۰ آمپر میخوایید بگیرید ، قطر سیم ثانویه ۱.۵ میلی متر باشه بهتره.
    درود
    علاوه بر قرقره ، خود فریت ها هم خاص هستند و شکل عجیبی دارن
    هیچ گپی نداره هسته و تمام قسمت های فریت ها ، کاملا روی هم قرار میگیرن
    ////
    تعداد دور ثانویه رو هم به خاطر چند لایه شدن ، کمتر پیچیدم
    چون در هر لایه ، قطر زیادتر میشد
    فقط به همین دلیل
    البته هسته EI دیگه سیم تموم شد
    ضخامت رو هم ، فعلا به این صورت گرفتم تا کارکرد مدار درست بشه و بعد بتونم هسته بزرگتری خرید کنم
    با این قطرها ، فکر میکنم در حد مثلا ۵ و ۶ آمپر رو جواب بده

چطور میشه دیوتی سایکل رو کمی بالاتر برد؟صلاح هست؟

و این هم لینک خدمت شما

https://ickala.com/%D9%87%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D9%81%D8%B1%DB%8C%D8%AAec/43400-ec3940.html?search_query=%D9%87%D8%B3%D8%AA%D9%87& results=93

هسته بزرگتر رو اصلاح کردم و تعداد دور ثانویه رو همان ۱۸ دور و از ۴ رشته سیم ۰.۵ استفاده کردم،فقط الان ماسفت ها خیلی بیشتر داغ میکنن
    جدیدترین ویرایش توسط Samyarjam; ۱۴:۰۵ ۱۴۰۳/۰۵/۱۶.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Samyarjam نمایش پست ها

درود
      علاوه بر قرقره ، خود فریت ها هم خاص هستند و شکل عجیبی دارن
      هیچ گپی نداره هسته و تمام قسمت های فریت ها ، کاملا روی هم قرار میگیرن
      ////
      تعداد دور ثانویه رو هم به خاطر چند لایه شدن ، کمتر پیچیدم
      چون در هر لایه ، قطر زیادتر میشد
      فقط به همین دلیل
      البته هسته EI دیگه سیم تموم شد
      ضخامت رو هم ، فعلا به این صورت گرفتم تا کارکرد مدار درست بشه و بعد بتونم هسته بزرگتری خرید کنم
      با این قطرها ، فکر میکنم در حد مثلا ۵ و ۶ آمپر رو جواب بده

چطور میشه دیوتی سایکل رو کمی بالاتر برد؟صلاح هست؟

و این هم لینک خدمت شما

https://ickala.com/%D9%87%D8%B3%D8%A...%87&results=93
      فروشنده عزیز که اطلاعات و دیتاشیت خاصی از هسته قرار ندادن.
      اما خب فرض کردم هسته مربوط به شرکت Caracol هست و اطلاعات این شرکت رو ملاک قرار دادم، بر اساس محاسبات جدید، دور اولیه همچنان دو در ۳ دور هست، اما تعداد دور ثانویه بهتره بین ۱۲ الی ۱۴ دور بپیچید.

دیدگاه

فروشنده عزیز که اطلاعات و دیتاشیت خاصی از هسته قرار ندادن.
        اما خب فرض کردم هسته مربوط به شرکت Caracol هست و اطلاعات این شرکت رو ملاک قرار دادم، بر اساس محاسبات جدید، دور اولیه همچنان دو در ۳ دور هست، اما تعداد دور ثانویه بهتره بین ۱۲ الی ۱۴ دور بپیچید.
        سپاسگزارم
        علت داغی بیشتر ماسفت ها ، می‌تونه تعداد دور زیاد ثانویه باشه؟
        میتونم کمی دیوتی سایکل رو بالا ببرم؟چطور؟

دیدگاه

سپاسگزارم
          علت داغی بیشتر ماسفت ها ، می‌تونه تعداد دور زیاد ثانویه باشه؟
          میتونم کمی دیوتی سایکل رو بالا ببرم؟چطور؟
          بله میتونه علتش باشه .
          اگر میخواید حداکثر دایوتی سیکل رو مقداری بیشتر کنید، کافیه بین پایه ۳ و زمین مقاومتی در حد ۱۰ کیلو اهم قرار بدید، البته امکان بروز ناپایداری فیدبک هم وجود داره.

دیدگاه

بله میتونه علتش باشه .
            اگر میخواید حداکثر دایوتی سیکل رو مقداری بیشتر کنید، کافیه بین پایه ۳ و زمین مقاومتی در حد ۱۰ کیلو اهم قرار بدید، البته امکان بروز ناپایداری فیدبک هم وجود داره.
            سپاس
            جسارتا تا الان که یک مقاومت بین پایه ۳ و زمین بوده
            بهش اضافه کنم؟
            اگرم این مقاومت نباشه خروجی،صفر هست

ببخشید اشتباه شد
            مقاومت پایه ۴ بود
            جدیدترین ویرایش توسط Samyarjam; ۲۰:۰۹ ۱۴۰۳/۰۵/۱۶.

دیدگاه

بله میتونه علتش باشه .
              سپاس
              الان ترانس با ۶ رشته سیم ۰.۵ برای اولیه و ۳ دور
              و ۴ رشته سیم ۰.۵ برای ثانویه و ۱۴ دور هست
              مقاومت بین پایه ۳ و زمین باعث افت ولتاژ بیشتر شد
              و جالبه که در جریان های بالاتر ، افت ولتاژ کمتر میشه
              مثلا ۳۰ ولت با جریان ۲ امپر میشه ۲۸ ولت
              ولی با جریان ۵ امپر میشه ۲۹ ولت

با کم شدن تعداد دورهای ثانویه ، داغ شدن ماسفت ها به نظر معقول و منطقی هست
              ولی همچنان افت ولتاژ دارم

الان با خروجی ۵۱.۷ ولت و بار ۶.۵ آمپر،ولتاژ میاد روی ۴۰ ولت
              جدیدترین ویرایش توسط Samyarjam; ۲۳:۱۰ ۱۴۰۳/۰۵/۱۶.

دیدگاه

سپاس
                الان ترانس با ۶ رشته سیم ۰.۵ برای اولیه و ۳ دور
                و ۴ رشته سیم ۰.۵ برای ثانویه و ۱۴ دور هست
                مقاومت بین پایه ۳ و زمین باعث افت ولتاژ بیشتر شد
                و جالبه که در جریان های بالاتر ، افت ولتاژ کمتر میشه
                مثلا ۳۰ ولت با جریان ۲ امپر میشه ۲۸ ولت
                ولی با جریان ۵ امپر میشه ۲۹ ولت

با کم شدن تعداد دورهای ثانویه ، داغ شدن ماسفت ها به نظر معقول و منطقی هست
                ولی همچنان افت ولتاژ دارم

الان با خروجی ۵۱.۷ ولت و بار ۶.۵ آمپر،ولتاژ میاد روی ۴۰ ولت
                خب به پیشرفت بزرگی رسیدید .
                الان تونستید حدود ۲۶۰ وات بکشید ( نصف توان مد نظر ) و داغ کردن ماسفت ها در این شرایط غیر عادی نیست.
                اگر حوصله دارید، هر بار ۱ دور از ثانویه کم کنید و هر جا به بالاترین بازدهی رسیدید، همون تعداد دور رو به عنوان دور نهایی در نظر بگیرید.
                خب اگر مقاومت پایه ۳ باعث افت ولتاژ بیشتر شد، پس بردارید.
                الان همچنان فیدبک ایزوله و با اپتوکوپلر و آیسی رفرنس ۴۳۱ هست؟
                اینبار بین پایه ۱ و GND دوباره یک مقاومت ۱۰ کیلو اهم قرار بدید، باید مقداری افت ولتاژ کمتر بشه.
                و در مورد کاهش افت ولتاژ با افزایش جریان کشی، آیا همچنان مقاومت ۱ کیلو اهم بین آند-کاتد اپتو کوپلر هست؟

دیدگاه

الان تونستید حدود ۲۶۰ وات بکشید ( نصف توان مد نظر ) و داغ کردن ماسفت ها در این شرایط غیر عادی نیست.
                  اگر حوصله دارید، هر بار ۱ دور از ثانویه کم کنید و هر جا به بالاترین بازدهی رسیدید، همون تعداد دور رو به عنوان دور نهایی در نظر بگیرید.
                  اینبار بین پایه ۱ و GND دوباره یک مقاومت ۱۰ کیلو اهم قرار بدید، باید مقداری افت ولتاژ کمتر بشه.
                  و در مورد کاهش افت ولتاژ با افزایش جریان کشی، آیا همچنان مقاومت ۱ کیلو اهم بین آند-کاتد اپتو کوپلر هست؟
                  سپاس
                  بله همچنان فیدبک با اپتوکوپلر و tl431 هست.
                  مقاومت بین کاتد و آند اپتوکوپلر هم ، فرمودید ۴۷۰ اهم باشه و همچنان هست.
                  یک مقاومت ۱ کیلو(پول دان)بین پایه ۱ و زمین هست
                  یکی دیگه اضافه کنم بهش؟
                  جدیدترین ویرایش توسط Samyarjam; ۱۰:۵۲ ۱۴۰۳/۰۵/۱۷.

دیدگاه

سپاس
                    الان چه پیشنهادی برای عدم افت ولتاژ دارید؟
                    مقاومت بین آند و کاتد رو ۱ کیلو کنم؟یا حذفش کنم؟
                    فکر میکنم الان ترانس در حالت ایده‌آل هست
                    و قطعا مشکلی مانند فیدبک باعث افت شده
                    چون حتی در ولتاژ های پایین هم ، خروجی ثابت نیست و افت داره

دیدگاه

سپاس
                      الان چه پیشنهادی برای عدم افت ولتاژ دارید؟
                      مقاومت بین آند و کاتد رو ۱ کیلو کنم؟یا حذفش کنم؟
                      فکر میکنم الان ترانس در حالت ایده‌آل هست
                      و قطعا مشکلی مانند فیدبک باعث افت شده
                      چون حتی در ولتاژ های پایین هم ، خروجی ثابت نیست و افت داره
                      مقاومت بین آند و کاتد بهتره همچنان ۴۷۰ اهم باشه و در پست های قبلی اشتباها ۱ کیلو اهم گفتم ( بخاطر فراموشی مقدار )
                      وقتی که میگید با افزایش جریان کشی، ولتاژ خروجی بیشتر میشه، یعنی مهم تر از قطعات فیدبک، نحوه چیدمان و مونتاژ شما میتونه ایراد داشته باشه‌.
                      مثلا اینکه مقاومت فیدبک مثبت رو از سر کدوم خازن صافی بگیرید ، خیلی میتونه تاثیر داشته باشه.
                      در مورد پایه آند TL431 و مقاومت مربوطه که به GND وصل میشن هم این مورد صدق میکنه.
                      در هنگام طراحی خطوط PCB هم رعایت این نکات مهم هست.
                      مسیر ها و سیم ها باید تا حد امکان کوتاه و ضخیم باشن ، مخصوصا برای GND خروجی.
                      روی PCB از پلیگان استفاده میشه.

دیدگاه

مقاومت بین آند و کاتد بهتره همچنان ۴۷۰ اهم باشه و در پست های قبلی اشتباها ۱ کیلو اهم گفتم ( بخاطر فراموشی مقدار )
                        وقتی که میگید با افزایش جریان کشی، ولتاژ خروجی بیشتر میشه، یعنی مهم تر از قطعات فیدبک، نحوه چیدمان و مونتاژ شما میتونه ایراد داشته باشه‌.
                        مثلا اینکه مقاومت فیدبک مثبت رو از سر کدوم خازن صافی بگیرید ، خیلی میتونه تاثیر داشته باشه.
                        در مورد پایه آند TL431 و مقاومت مربوطه که به GND وصل میشن هم این مورد صدق میکنه.
                        در هنگام طراحی خطوط PCB هم رعایت این نکات مهم هست.
                        مسیر ها و سیم ها باید تا حد امکان کوتاه و ضخیم باشن ، مخصوصا برای GND خروجی.
                        روی PCB از پلیگان استفاده میشه.

سپاسگزارم
                        تمام مسیرهای خود فیبر مسی رو پهن گرفتم،علاوه بر اون هر کدوم از مسیرها با دورشته سیم مفتولی ۱.۵ پوشونده و لحیم شدن
                        ​​​​​سرانگشتی بخام حساب کنم با خود فیبر و سیم ها و لحیم ها،حتما به اندازه یه سیم ۵ یا ۶ رسانایی دارن

چیدمان هم سعی شده طبق شماتیک باشه(بخش قدرت) اول خازن ورودی و بعد ....
                        مسیرهای فیدبک رو هم از هر جایی بگین،تست کردم و گرفتم
                        قبل سلف خروجی،بعدش
                        اولین خازن تا چهارمین
                        و....
                        ​​​​​​​
                        فقط بخش کنترل روی برد بورد هست که ان شاءالله وقتی محدود کننده جریان و موارد دیگه اوکی شد،منتقل میشه
                        فعلا برم ببینم این پلیگان چی هست

دیدگاه

درود
                          فکر کنم همین سیم مسی مفتولی ها که لحیم کردم پشت برد،کار پلیگان رو انجام میدم

اینم یادم رفت بگم که با پایین آوردن فرکانس،افت ولتاژ کمتر میشه
                          گفتم عرض کنم شاید کمک کننده باشه

مشکل دیگه ای هم که هست،به طور مثال در ولتاژ ۱۰ ولت و جریان ۲ امپر ،ترانس سروصدا داره و ماسفت ها به اندازه ۲۶۰ وات داغ میکنن
                          ینی با ولتاژ کم کلا ترانس سروصدا داره و تلفات زیاده
                          جدیدترین ویرایش توسط Samyarjam; ۲۲:۰۶ ۱۴۰۳/۰۵/۱۷.

دیدگاه

درود
                            فکر کنم همین سیم مسی مفتولی ها که لحیم کردم پشت برد،کار پلیگان رو انجام میدم

اینم یادم رفت بگم که با پایین آوردن فرکانس،افت ولتاژ کمتر میشه
                            گفتم عرض کنم شاید کمک کننده باشه

مشکل دیگه ای هم که هست،به طور مثال در ولتاژ ۱۰ ولت و جریان ۲ امپر ،ترانس سروصدا داره و ماسفت ها به اندازه ۲۶۰ وات داغ میکنن
                            ینی با ولتاژ کم کلا ترانس سروصدا داره و تلفات زیاده
                            خب در شرایطی که میگید شکل موج گیت آیا تمیز و پایدار هست یا ناپایدار؟
                            با این اوصاف که میگید سر صدا داره باید ناپایدار باشه.

دیدگاه

خب در شرایطی که میگید شکل موج گیت آیا تمیز و پایدار هست یا ناپایدار؟
                              با این اوصاف که میگید سر صدا داره باید ناپایدار باشه.
                              سپاس
                              بله کلا هر موقع ترانس سروصدا داره،موج گیت ناپایداره
                              و سروصدای ترانس با خازن بین کلکتور و امیتر اپتوکوپلر کم و زیاد میشه
                              البته هر چه ظرفیت خازن کمتر،سروصدای کمتر ولی مثلا با ظرفیت ۵.۶ نانو که صدای ترانس قطع میشه،متاسفانه شکل موج بهم ریختس
                              این ها معمولا مال ولتاژ زیر ۲۵ ولت هست
                              ولتاژ های بالا و مخصوصا جریان های بالا،ترانس سو صدا نداره و شکل موج هم تمیز هست
                              اگر ممکنه محدود کننده جریان و محافظ اتصال کوتاه بفرمایید چطور به مدار اضافه کنم که بتونم الان روی فیبر جاهاش رو بگذارم
                              اگر دیدم سردرگم میشم حذفش میکنم
                              در حال حاضر پایه های ۱۳و۱۴و۱۵ به هم وصل هستند
                              و اگر ممکنه یک روش فیدبک دیگه هم بفرمایید امتحان کنم
                              آپ امپ یا ترانزیستور یا هر چه که پایداری بیشتری داره
                              خیلی جاها با جریان بیشتر ، حتی ولتاژ اضافه هم میشه

دیدگاه

سپاس
                                بله کلا هر موقع ترانس سروصدا داره،موج گیت ناپایداره
                                و سروصدای ترانس با خازن بین کلکتور و امیتر اپتوکوپلر کم و زیاد میشه
                                البته هر چه ظرفیت خازن کمتر،سروصدای کمتر ولی مثلا با ظرفیت ۵.۶ نانو که صدای ترانس قطع میشه،متاسفانه شکل موج بهم ریختس
                                این ها معمولا مال ولتاژ زیر ۲۵ ولت هست
                                ولتاژ های بالا و مخصوصا جریان های بالا،ترانس سو صدا نداره و شکل موج هم تمیز هست
                                اگر ممکنه محدود کننده جریان و محافظ اتصال کوتاه بفرمایید چطور به مدار اضافه کنم که بتونم الان روی فیبر جاهاش رو بگذارم
                                اگر دیدم سردرگم میشم حذفش میکنم
                                در حال حاضر پایه های ۱۳و۱۴و۱۵ به هم وصل هستند
                                و اگر ممکنه یک روش فیدبک دیگه هم بفرمایید امتحان کنم
                                آپ امپ یا ترانزیستور یا هر چه که پایداری بیشتری داره
                                خیلی جاها با جریان بیشتر ، حتی ولتاژ اضافه هم میشه
                                الان چند تا خازن خروجی دارید؟
                                اونطور که معلومه فیدبک شما داره به شکل پالسی عمل میکنه و نه خطی.
                                خازن پایه امیتر یا کلکتور اپتوکوپلر رو بالاتر ببرید ( مثلا در حد ۳۳ نانوفاراد ) و با پایه امیتر یا کلکتور یک مقاومت در حد ۱ یا ۲.۲ کیلو اهم به شکل مستقیم سری کنید.
                                یعنی به طوری که پایه کلکتور یا امیتر، به هیچ قطعه ای جز پایه مقاومت مذکور وصل نشه.
                                با این کار کمک میکنید که فیدبک خطی تر عمل کنه و احتمال زیاد هم مشکلتون حل بشه.
                                برای محدود کننده جریان هم دو راه کار دارید:
                                ۱- بی خیال ایزوله بودن مدار بشید.
                                ۲- مدار همچنان ایزوله بمونه اما بی خیال ولتاژ های زیر مثلا ۵ ولت بشید.
                                ​​​​

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X