سلام عزیزان من یه کارتخوان دارم که 9 ولت و نیم آمپر مصرفش هست چجوری میتونم براش یه باتری بسازم که وقتی برق رفت بتونم با باطری روشنش کنم؟لطفا ماژول ها و نوع باتری قابل شارژی رو که نیازه بهم بگین ممنون میشم
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
راه اندازی کارتخوان با باتری لیتیومی
Collapse
X
-
درود
شما 3 عدد باتری لیتیوم یون 18650، 3.7 ولت + ماژول مدیریت شارژ و دشارژ (BMS) سه سل + آی سی ولتاژ رگولاتور 7809 تهیه نمایید . باتری ها را سری به هم متصل کنید در این حالت ولتاژ ( 12-11) ولت خواهد شد ماژول (BMS) را به این باتری های متصل کنیدو خروجی آنرا بعنوان ورودی به پایه Vin رگولاتور ولتاژ متصل کرد و از پایه Vout آن به ورودی کاتخوان متصل نمایید. برای BMS لینک زیر را نگاه کنید.
موفق باشید
- تشکرها 1
دیدگاه
-
با سلام و احترامنوشته اصلی توسط آبرنگ نمایش پست هادوستان و اساتید عزیز راهنمایی بفرمایین لطفا
برای ولتاژ و جریانی که قید نمودید، راحتترین راه اینه که از پاوربانک و یک ماژول مبدل افزاینده که لینکش را در پایین میگذارم استفاده کنید.
موفق باشید.
- تشکرها 1
دیدگاه
-
ممنون از شما 7809 تا چند آمپر خروجی دارهنوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست هادرود
شما 3 عدد باتری لیتیوم یون 18650، 3.7 ولت + ماژول مدیریت شارژ و دشارژ (BMS) سه سل + آی سی ولتاژ رگولاتور 7809 تهیه نمایید . باتری ها را سری به هم متصل کنید در این حالت ولتاژ ( 12-11) ولت خواهد شد ماژول (BMS) را به این باتری های متصل کنیدو خروجی آنرا بعنوان ورودی به پایه Vin رگولاتور ولتاژ متصل کرد و از پایه Vout آن به ورودی کاتخوان متصل نمایید. برای BMS لینک زیر را نگاه کنید.
موفق باشید
دیدگاه
-
میتونم از گوشیم بجای پاور بانک استفاده کنم؟نوشته اصلی توسط evergreen نمایش پست هاجدیدترین ویرایش توسط آبرنگ; ۰۲:۲۵ ۱۴۰۴/۰۶/۰۳.
دیدگاه
-
با سلام مجددنوشته اصلی توسط آبرنگ نمایش پست ها
میتونم از گوشیم بجای پاور بانک استفاده کنم؟
بهتره از همون پاوربانک استفاده کنید یا از روشی که دوستمان در بالا ذکر نمودند.
- تشکرها 1
دیدگاه
-
درودنوشته اصلی توسط آبرنگ نمایش پست ها
ممنون از شما 7809 تا چند آمپر خروجی داره
جریان خروجی LM7809 برابر 1.5 آمپر است.
دیدگاه

دیدگاه