سلام عزیزان من یه کارتخوان دارم که 9 ولت و نیم آمپر مصرفش هست چجوری میتونم براش یه باتری بسازم که وقتی برق رفت بتونم با باطری روشنش کنم؟لطفا ماژول ها و نوع باتری قابل شارژی رو که نیازه بهم بگین ممنون میشم
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
راه اندازی کارتخوان با باتری لیتیومی
Collapse
X
-
درود
شما 3 عدد باتری لیتیوم یون 18650، 3.7 ولت + ماژول مدیریت شارژ و دشارژ (BMS) سه سل + آی سی ولتاژ رگولاتور 7809 تهیه نمایید . باتری ها را سری به هم متصل کنید در این حالت ولتاژ ( 12-11) ولت خواهد شد ماژول (BMS) را به این باتری های متصل کنیدو خروجی آنرا بعنوان ورودی به پایه Vin رگولاتور ولتاژ متصل کرد و از پایه Vout آن به ورودی کاتخوان متصل نمایید. برای BMS لینک زیر را نگاه کنید.
موفق باشید
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط آبرنگ نمایش پست هادوستان و اساتید عزیز راهنمایی بفرمایین لطفا
برای ولتاژ و جریانی که قید نمودید، راحتترین راه اینه که از پاوربانک و یک ماژول مبدل افزاینده که لینکش را در پایین میگذارم استفاده کنید.
موفق باشید.
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست هادرود
شما 3 عدد باتری لیتیوم یون 18650، 3.7 ولت + ماژول مدیریت شارژ و دشارژ (BMS) سه سل + آی سی ولتاژ رگولاتور 7809 تهیه نمایید . باتری ها را سری به هم متصل کنید در این حالت ولتاژ ( 12-11) ولت خواهد شد ماژول (BMS) را به این باتری های متصل کنیدو خروجی آنرا بعنوان ورودی به پایه Vin رگولاتور ولتاژ متصل کرد و از پایه Vout آن به ورودی کاتخوان متصل نمایید. برای BMS لینک زیر را نگاه کنید.
موفق باشید
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط evergreen نمایش پست هاجدیدترین ویرایش توسط آبرنگ; ۰۲:۲۵ ۱۴۰۴/۰۶/۰۳.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط آبرنگ نمایش پست ها
میتونم از گوشیم بجای پاور بانک استفاده کنم؟
بهتره از همون پاوربانک استفاده کنید یا از روشی که دوستمان در بالا ذکر نمودند.
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط آبرنگ نمایش پست ها
ممنون از شما 7809 تا چند آمپر خروجی داره
جریان خروجی LM7809 برابر 1.5 آمپر است.
دیدگاه
دیدگاه