اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نحوه صحیح درایو ماسفت IRFZ44N

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط electromehr نمایش پست ها
    سلام
    در دیتا شیت این ماسفت قید شده که اگر گیت با ولتاژ 10ولت تحریک بشه در دمای مناسب 49 آمپر را تحمل و سوییچ می‌کنه
    حالا شما با یک ترانزیستور برای تقویت جریان و یک تقسیم مقاومتی می‌توانید این ولتاژ 10ولت را به گیت برسانید
    درضمن یک مقاومت 10 کیلو بین گیت و سورس برای تخلیه خازن گیت سورس قرار بدین
    ممنون بابت راهنمایی، حقیقتش متوجه شدم ماسفت باید کجا و چطوری قرار بگیره، مشکلی که الان دارم اینه که من قبل از تغییر میتونستم از طریق تقسیم مقاومتی که تو خروجی ولتاژ مثبت بود به آی سی کنترلر بگم که ولتاژ چنده ولی الان با گذاشتن ماسفت بین گرند ورودی و خروجی نمیدونم این مشکل رو چطوری حل کنم
    این مداری که پیوست کردم از داخل اینترنت به بدبختی پیداش کردم که با irf4905 که p-channel هست و توی پروتئوس بستم و جواب داده، مشکلی که الان دارم اون حس ولتاژ فعلی برای تنظیم ولتاژ هست که نمیدونم چه کنم
    اگر با irfz44n به نتیجه ای نرسم ناچارا ماسفت p-channel رو باید تهیه کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

تراتزیستور های داخل شماتیک ، بهینه ترین و در دسترس ترین تراتزیستور ها هستن.
      اما میتونید از هر ترانزیستوری که hFE بالای 150 و جریان کلکتور بالای 200 میلی آمپر داشته باشه استفاده کنید.
      مقادیر کمتر میتونه باعث گرم شدن ماسفت بشه...

اینجا هم انواع گیت درایور ها رو میتونید ببینید و بر اساس نیاز انتخاب نیاز کنید :
      https://lionelectronic.ir/category/1...=price&dir=asc
      ممنون بابت توضیحاتتون، تا حد امکان از ترانزیستور های داخل شماتیک سعی میکنم استفاده کنم یدونه 2n5551 رو نتونستم پیدا کنم اونم یکی نزدیکشو دارم همونو میذارم به جاش
      در مورد آی سی های گیت درایور، حقیقتا خیلی باهاشون کار نکردم و آشناییتی ندارم ازشون حدالامکان سعی میکنم با کمک شما عزیزان با قطعات موجود اگر ممکنه یه گیت درایور مناسب براش بسازم
      در ضمن اینکه یه مقدار خیلی گرون هم هستن این آی سی ها =)))
      متشکرم به خاطر وقتی که میذارین

دیدگاه

با سلام خدمت اساتید
        واقعیتش من ماسفت irf9450 تونستم گیر بیارم و فکر کنم برای این کاربردی که من مد نظرم هست ماسفت n-channel جواب نمیده چون قراره اون قسمت پرتوان مدار یعنی های ساید رو سوییچ کنه که کار این irfz44n عزیزمون نیست چون برای سوییچ لو ساید هست اگه اشتباه میکنم لطفا اصلاح کنین
        ولی حدس میزنم در کل تاپیک مفیدی بوده باشه چون به شخصه نحوه درایو کردن n-channel، مخصوصا irfz44n پرکاربرد رو همینجا تونستم یاد بگیرم و از تک تک عزیزانی که وقت گذاشتن و راهنمایی کردن واقعا سپاسگزارم
        راستی لطفا اگه برای مدار بالایی پیشنهادی برای بهتر شدنش دارین خیلی خوشحال میشم با من هم به اشتراک بذارین
        در حال حاضر برای این منظور میخوام استفاده کنم که ورودی حداکثر ۴۰ ولت رو بگیره و بسته به محدودیت جریان اشباع سلف بتونه به عنوان مبدل باک برامون از حدود ۱ ولت تا ۳۸ ولت رو تامین کنه
        ضمنا من این مدار رو با یه مقدار تغییر با توجه به قطعات خودم، از کانال اپارات aktronics برداشتم، صرفا جهت اینکه منبع اصلی رو ذکر کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Hamid.MS نمایش پست ها
          با سلام خدمت اساتید
          واقعیتش من ماسفت irf9450 تونستم گیر بیارم و فکر کنم برای این کاربردی که من مد نظرم هست ماسفت n-channel جواب نمیده چون قراره اون قسمت پرتوان مدار یعنی های ساید رو سوییچ کنه که کار این irfz44n عزیزمون نیست چون برای سوییچ لو ساید هست اگه اشتباه میکنم لطفا اصلاح کنین
          منم این مشکل رو مدت پیش داشتم. اون موقع یوتیوب وصل بود و من تونستم یک سری اطلاعات بدست بیارم.
          نکته‌ای که من بهش دقت نداشتم این بود که ولتاژ gate به تنهایی مهم نیست. بلکه اختلاف ولتاژ gate و source هست که مهمه. اگر ما در نظر بگیریم که ماسفت در حالت کاملا روشن چیزی حدود ۲۵ میلی اهم مقاومت داره و جریان ۱۰ امپری عبور میده پس طبق قانون اصلی جریان، ولتاژ پایه‌ی source تقریبا مساوی با پایه drain و برابر با ۱۲ ولت خواهد بود. پس اگر برای ماسفت irfz44n ولتاژ سورس ۱۲ باشه پس ما 12+10 یعنی ۲۲ ولت باید به gate اعمال کنیم تا ماسفت در حالت کاملا روشن قرار بگیره. اگر صرفا ۱۰ ولت (عدد مندرج در دیتاشیت) به گیت اعمال کنیم در حالی که انتظار داریم ولتاژ source به ۱۲ برسه پس عملا جور در نمیاد و نمیتونیم ماسفت رو در حالت کاملا روشن قرار بدیم.
          یادمه توی یک ویدیویی در یوتیوب،۹ تا روش رو برای درایور کردن gate ماسفت‌ها، لیست کرده بود که من الان ۳ تاش رو یادمه.
          - مدار bootstrap
          - مدار پمپ‌شارژ (charge pump)
          - آیسی درایور (که معمولا از روش bootstrap استفاده میکنن)
          البته هر کدوم از اینا مزایا و معایب خاص خودش رو داره که دوستان بهتر میتونن راهنمایی کنن.

در حال حاضر برای این منظور میخوام استفاده کنم که ورودی حداکثر ۴۰ ولت رو بگیره و بسته به محدودیت جریان اشباع سلف بتونه به عنوان مبدل باک برامون از حدود ۱ ولت تا ۳۸ ولت رو تامین کنه
          این کاری که شما میخواهید بکنید کمی پیچیده هست و ملاحظاتی داره که البته منم درست نمیدونم
          انگار بدون پاس کردن ریاضی ۱ و ۲ میخواید ریاضی مهندسی بردارید. پاس کردن ریاضی مهندسی خیلی سخت خواهد بود و چند برابر از شما توان بیشتری می‌گیره.
          ضمنا اگر مثل همه، دسترسی به اینترنت و chatgptندارید پیشنهاد میکنم یک بازه زمانی قابل توجهی رو در نظر بگیرید که روی این پروژه تمرکز کنید تا نتیجه بده. نکته‌ی مثبتش این هست که میشه خوب تمرکز کرد.

پانوشت: اگر اپلود سنتر میشناسید معرفی کنید یک مدار مشابه اینی که شما گذاشتید پیدا کردم از روی هاردم بزارم.
          این uupload انگار بعد از ۱ روز فایلها رو پاک میکنه
          جدیدترین ویرایش توسط epsi1on; 2026/03/28, 10:11.

دیدگاه

برای ماسفت irfz44n ولتاژ سورس ۱۲ باشه پس ما 12+10 یعنی ۲۲ ولت باید به gate اعمال کنیم تا ماسفت در حالت کاملا روشن قرار بگیره. اگر صرفا ۱۰ ولت (عدد مندرج در دیتاشیت) به گیت اعمال کنیم در حالی که انتظار داریم ولتاژ source به ۱۲ برسه پس عملا جور در نمیاد و نمیتونیم ماسفت رو در حالت کاملا روشن قرار بدیم.
            دقیقا منم دیروز از پست های قبلی متوجه این اشتباه بزرگ شدم و یه چند ساعتی با اینترنت نصفه و نیمه تونستم یکم در موردش مطالعه کنم که بعداً دیدم زوری نمیشه این ماسفتو جا زد چون کاربردش متفاوته اصلا

یادمه توی یک ویدیویی در یوتیوب،۹ تا روش رو برای درایور کردن gate ماسفت‌ها، لیست کرده بود که من الان ۳ تاش رو یادمه. - مدار bootstrap
            - مدار پمپ‌شارژ (charge pump)
            - آیسی درایور (که معمولا از روش bootstrap استفاده میکنن)
            البته هر کدوم از اینا مزایا و معایب خاص خودش رو داره که دوستان بهتر میتونن راهنمایی کنن.
            منم دنبال همچین چیزی بودم که نمونه ها رو بتونم ببینم و از بین شون انتخاب کنم که متاسفانه اینترنت پاسخگو نیست

این کاری که شما میخواهید بکنید کمی پیچیده هست و ملاحظاتی داره که البته منم درست نمیدونم
            انگار بدون پاس کردن ریاضی ۱ و ۲ میخواید ریاضی مهندسی بردارید. پاس کردن ریاضی مهندسی خیلی سخت خواهد بود و چند برابر از شما توان بیشتری می‌گیره.
            نمیدونم شاید پیچیدگی سیم کشی مدار بالا یکم گنگش میکنه ولی مدار مثل مبدل های باک معمول عمل میکنه یه ورودی مثلا ۱۲ ولتی رو میگیره و میتونه از طریق پتانسیومتر ولتاژ رو از ۱ تا ۱۱ ولت [به خاطر تلفات دیود و ماسفت] با جریان حدود 8 آمپری [جریان اشباع سلف و وات شنت ها محدودش میکنه وگرنه تونایی جریان دهی خیلی بیشتری داره] تو خروجی بتونه تامین کنه
            به طور خلاصه اگه بخوام بگم
            برای تنظیم ولتاژ از طریق پتانسیومتر ولتاژ توی خروجی و تقسیم مقاومتی توی تصویر ولتاژ به دست اومده رو با رفرنس ۱ ولتی مقایسه میکنه و ولتاژ رو تنظیم میکنه
            از طریق اتلاف ولتاژ مقاومت های شنت جریان رو میخونه و ولتاژ رو به آی سی میده و از طریق تنظیم پتانسیومتر جریان با تغییر ورودی معکوس اپ امپ بین ۰ و ۱ بتونه جریان رو کنترل کنه
            الباقی هم تنظیم فرکانس آی سی و نویز گیری و درایو ماسفت هست

پانوشت: اگر اپلود سنتر میشناسید معرفی کنید یک مدار مشابه اینی که شما گذاشتید پیدا کردم از روی هاردم بزارم.
            این uupload انگار بعد از ۱ روز فایلها رو پاک میکنه
            ممنون میشم اگه بتونین برا منم بفرستین
            من uploadboy و پیکوفایل رو میشناسم ولی ظاهرا تو شرایط فعلی کار نمیکنن، امکانش هم همون uupload بفرستین اینجا؟
            متشکرم

دیدگاه

دقیقا منم دیروز از پست های قبلی متوجه این اشتباه بزرگ شدم و یه چند ساعتی با اینترنت نصفه و نیمه تونستم یکم در موردش مطالعه کنم که بعداً دیدم زوری نمیشه این ماسفتو جا زد چون کاربردش متفاوته اصلا
              خیلی خوبه که متوجه این قضیه شدید.
              البته فکر می‌کنم میشه ماسفت z44n رو در high side (بالا دست) هم استفاده کرد. ولی همونطور که متوجه شدید باید ولتاژ گیت نسبتا زیادی براش ساخت!
              فکر میکنم از نظر تئوری میتونید در پایین‌دست هم سوییچ زنی کنید. یعنی سورس ماسفت به زمین متصل بشه. احیانا اون به دردتون نمیخوره؟

ممنون میشم اگه بتونین برا منم بفرستین
              ​

اون مدار با مداری که گذاشتید تفاوت چندانی نداره.
              نگران بودم امروز نتونید ببینید و پاک بشه برای همین نذاشتم

آپلود عکس، فایل، آهنگ و فیلم رایگان و با لینک مستقیم و ماندگاری دائمی و سرعت بالا در آپلود سنتر عکس و فایل یو آپلود

راستی این فایل رو تابحال نساختم. البته دقیقا از روی همین شماتیک یک مدار درست کردم ولی هنوز ندادم بسازن و تست کنم.
              روی کاغذ ظاهرا درست کار میکنه ولی تابجال نساختم که تست کنم. یادمه از روی یک ویدیوی یوتیوب دیدمش.

این هم فایل‌های چاپ pcbش:
              https://s3.ir-thr-at1.arvanstorage.ir/storage20/file.zip?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=ff449db2-2ad7-45e0-b41d-123878b9d4d3%2F20260328%2Fir-thr-at1%2Fs3%2Faws4_request&X-Amz-Date=20260328T102625Z&X-Amz-Expires=86400&X-Amz-SignedHeaders=host&versionId=&X-Amz-Signature=2fd6bbd6c3f776926f164830c7b9d8e6c3f78d30 13b8d221f1977dae7b206104

مزیتش نیبت به اون مدار شما این هست که کنترل جریان هم داره.
              جدیدترین ویرایش توسط epsi1on; 2026/03/28, 14:03.

دیدگاه

ممنون بابت ارسال مدار، واقعا سر سیم کشیش مونده بودم که جایگذاری ها به چه صورت باشه همچنین خیلی به درک بهتر مدار کمک میکنه متشکرم لطف کردین

فکر میکنم از نظر تئوری میتونید در پایین‌دست هم سوییچ زنی کنید. یعنی سورس ماسفت به زمین متصل بشه. احیانا اون به دردتون نمیخوره؟
                اره اصولا میشه این کارو هم کرد فقط تنها مشکلی که داره اینه که هیچ تصوری از اینکه چطور قراره ولتاژ خروجی رو از تقسیم ولتاژ بدم به آی سی ندارم، از طرفی این ولتاژی که آی سی میگیره باید وضعیت سوییچ رو مشخص کنه که جالبترش میکنه، نمیدونم شاید همینطوری هم جواب باشه

این هم فایل‌های چاپ pcbش:
                خدا خیرتون بده کارو یه سره کردین =))
                نرم افزاری که بشه باهاش اینطوری فایل خروجی مناسب چاپ دربیاره رو میشناسین؟من متاسفانه تا الان باهاشون کار نکردم میخوام یکم سر و کله بزنم شاید مدار بالایی رو هم تونستم پیاده کنم روش

مزیتش نیبت به اون مدار شما این هست که کنترل جریان هم داره.
                اتفاقا بالایی هم داره ولی یکم ولومش بدجاست و احتمالا ندیدین
                اون مداری که بالاتر فرستادم قسمت cc, cv هر دوتا داخل پروتئوس بدون مشکل کار میکنه
                ولی یه چیزی که تو این مدار خیلی عجیب بود سلف ۲۰ امپریش بود
                با سیم نمره چند و چه هسته ای میشه اینو پیچید و استفاده کرد؟
                یه چند تا هسته تورویدی پاور دارم اگه رو همینا بشه دست به کار بشم
                من به زور با موازی کردن دوتا سلف تونستم ۵۰ میکرو 8 آمپری بسازم

فقط یه سوال، bd139, bd140 یه مقدار overkill نیست برای این مدار؟ ۱.۵ آمپر تحمل جریان برای درایو ماسفت یکم عجیبه
                راستی فرکانس قطع bd139 حدود ۵۰ مگاهرتزه
                فکر کنم بشه به جاش یه ترانزیستور دم دست تر مثل mpsa42 با همین فرکانس و تحمل نیم آمپر جایگزین کرد
                حتی برای bd140 هم میشه mpsa92 هم جایگزین کرد
                منطقی نیست؟

راستی احتمالا الان مدار پست قبلی پاک شده دوباره این پایین گذاشتم اینجا باشه
                جدیدترین ویرایش توسط Hamid.MS; 2026/03/28, 15:16.

دیدگاه

ممنون بابت ارسال مدار، واقعا سر سیم کشیش مونده بودم که جایگذاری ها به چه صورت باشه همچنین خیلی به درک بهتر مدار کمک میکنه متشکرم لطف کردین

اره اصولا میشه این کارو هم کرد فقط تنها مشکلی که داره اینه که هیچ تصوری از اینکه چطور قراره ولتاژ خروجی رو از تقسیم ولتاژ بدم به آی سی ندارم، از طرفی این ولتاژی که آی سی میگیره باید وضعیت سوییچ رو مشخص کنه که جالبترش میکنه، نمیدونم شاید همینطوری هم جواب باشه

خدا خیرتون بده کارو یه سره کردین =))
                  نرم افزاری که بشه باهاش اینطوری فایل خروجی مناسب چاپ دربیاره رو میشناسین؟من متاسفانه تا الان باهاشون کار نکردم میخوام یکم سر و کله بزنم شاید مدار بالایی رو هم تونستم پیاده کنم روش

اتفاقا بالایی هم داره ولی یکم ولومش بدجاست و احتمالا ندیدین
                  اون مداری که بالاتر فرستادم قسمت cc, cv هر دوتا داخل پروتئوس بدون مشکل کار میکنه
                  ولی یه چیزی که تو این مدار خیلی عجیب بود سلف ۲۰ امپریش بود
                  با سیم نمره چند و چه هسته ای میشه اینو پیچید و استفاده کرد؟
                  یه چند تا هسته تورویدی پاور دارم اگه رو همینا بشه دست به کار بشم
                  من به زور با موازی کردن دوتا سلف تونستم ۵۰ میکرو 8 آمپری بسازم

فقط یه سوال، bd139, bd140 یه مقدار overkill نیست برای این مدار؟ ۱.۵ آمپر تحمل جریان برای درایو ماسفت یکم عجیبه
                  راستی فرکانس قطع bd139 حدود ۵۰ مگاهرتزه
                  فکر کنم بشه به جاش یه ترانزیستور دم دست تر مثل mpsa42 با همین فرکانس و تحمل نیم آمپر جایگزین کرد
                  حتی برای bd140 هم میشه mpsa92 هم جایگزین کرد
                  منطقی نیست؟

راستی احتمالا الان مدار پست قبلی پاک شده دوباره این پایین گذاشتم اینجا باشه
                  https://s8.uupload.ir/files/variable_1.5-12v_l14.png
                  - سلف ۲۰ امپری: یادمه توی ویدیوش خودش درست کرد. از ابعادش توی pcb مشخصه چقدری هست. خیلی گنده هست و یادمه هسته‌ی بزرگی هم داشت. نمره سیم و تعداد دور و .. رو یادم نیست چه مقادیری بود.
                  - cc: بله درسته من ندیدم. ممنون که گفتید.
                  - اورکیل بودن bd139 و bd140: حقیقتش من اینقدر سواد ندارم در این مورد نظر بدم. ولی این مدار برای بالا بردن ظرفیت خروجی از دوتا ماسفت p-channel استفاده کرده که اگر از یکی استفاده کنید طبیعتا جریان کمتری برای gate driving نیاز هست ولی خوب من نمیتونم دقیق بگم که جواب میده یا نه. شایدم بده. بهرحال یکی از راههای فهمیدنش، امتحان کردنه یا پرسیدن نظر باقی دوستان.
                  - فقط اون دوتا خازن ۱۰۰۰ میکرو (که با بار موازی هستن) چرا به زمین متصل نیستن؟ حس می‌کنم ممکنه لرزش رو از قسمت مثبت به قسمت منفی خودشون منتقل کنن و در نتیجه قسمت cc کمی ملتهب بشه! البته مطمعن نیستم فقط اینطوری فکر می‌کنم.
                  - در مورد نرم افزار برای چاپ هم فقط میکنم هم kicad و هم التیوم رو میشه استفاده کرد. خروجیشون svg هست که میشه به pdf تبدیل کرد با برنامه‌های کم حجم و ساده و رایگانی مثل inkscape. من خودم به شخصه نسخه‌ی منبع-باز (open source) رو ترجیح میدم که همون kicad باشه
                  جدیدترین ویرایش توسط epsi1on; 2026/03/28, 16:02.

دیدگاه

سلف ۲۰ امپری: یادمه توی ویدیوش خودش درست کرد. از ابعادش توی pcb مشخصه چقدری هست. خیلی گنده هست و یادمه هسته‌ی بزرگی هم داشت. نمره سیم و تعداد دور و .. رو یادم نیست چه مقادیری بود.
                    اره دیدم رو pcb وحشتناک بزرگ بود
                    سیمش سیم ساختمانیه لابد
                    فقط اون دوتا خازن ۱۰۰۰ میکرو (که با بار موازی هستن) چرا به زمین متصل نیستن؟ حس می‌کنم ممکنه لرزش رو از قسمت مثبت به قسمت منفی خودشون منتقل کنن و در نتیجه قسمت cc کمی ملتهب بشه! البته مطمعن نیستم فقط اینطوری فکر می‌کنم.
                    برای این مورد فکر کنم برای صاف کردن جریان خروجی گذاشته اینا رو و از طرفی چون ما داریم یه جریانی رو مکرر قطع و وصلش میکنیم و سلف هی پر و خالی میشه به یه مصرف کننده بدون خازن و مستقیم وصل کنیم حس میکنم بخار میشه ، منم حقیقتش مطمئن نیستم ازش باید اساتید کمک کنن بهمون =)
                    در مورد نرم افزار برای چاپ هم فقط میکنم هم kicad و هم التیوم رو میشه استفاده کرد. خروجیشون svg هست که میشه به pdf تبدیل کرد با برنامه‌های کم حجم و ساده و رایگانی مثل inkscape. من خودم به شخصه نسخه‌ی منبع-باز (open source) رو ترجیح میدم که همون kicad باشه
                    واقعا ممنونم خیلی لطف کردین

دیدگاه

خواهش می‌کنم.

برای این مورد فکر کنم برای صاف کردن جریان خروجی گذاشته اینا رو و از طرفی چون ما داریم یه جریانی رو مکرر قطع و وصلش میکنیم و سلف هی پر و خالی میشه به یه مصرف کننده بدون خازن و مستقیم وصل کنیم حس میکنم بخار میشه ، منم حقیقتش مطمئن نیستم ازش باید اساتید کمک کنن بهمون =)

درسته بدون خازن که نمیشه. خازن ها حتما باید باشند ولی فکر می‌کنم منفی‌شون باید به زمین متصل باشه وگرنه ممکنه مشکل ایجاد بشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط epsi1on نمایش پست ها
                        خواهش می‌کنم.

درسته بدون خازن که نمیشه. خازن ها حتما باید باشند ولی فکر می‌کنم منفی‌شون باید به زمین متصل باشه وگرنه ممکنه مشکل ایجاد بشه.
                        اره فکرکنم یه اشتباه بزرگی اینجا کردم
                        چون شماتیک اصلی رو که نگاه کردم، خازن ها مستقیما وصل به گرند بودن نه بعد از مقاومت های شنت، اینو حتما اصلاح میکنم
                        ممنون بابت راهنمایی

دیدگاه

برای اینکه مجبور نشید مکرر شماتیک ها رو آپلود کنید ، خودم روی هاست انجمن بارگزاری کردم
                          شماتیک پست 16 :
                          Click image for larger version

Name:	variable_1.5-12v_l14.png
Views:	94
Size:	51.5 کیلو بایت
ID:	1162188
                          شماتیک پست 21 :

Click image for larger version

Name:	circuit_3plo.jpg
Views:	87
Size:	44.8 کیلو بایت
ID:	1162189 ( روی تصاویر یکبار کلیک کنید تا با کیفیت اصلی بالا بیاد )

اگر شماتیک جدیدی باشه در این پست اضافه خواهد شد.

دیدگاه

مجددا عرض سلام خدمت اساتید، من مدار پست ۱۶ رو اصلاح کردم کاملا مناسب داره عمل میکنه و ولتاژ و جریان رو میتونه تنظیم کنه فقط دو تا مشکل داره اینجا
                            یکی اینکه به دلایل نامعلومی داخل پروتئوس ولتاژ گیت ماسفت موقع سوییچ تا ۰.۶ ولت میاد پایین و میره تا ۱۲ مشکل از کدوم قسمت میتونه باشه؟
                            مورد دوم بیشتر سواله تا عیب، با توجه به اینکه پین ۱۳ مون وصله به گرند، میتونیم از گرند بودنش استفاده کنیم و گرند تقسیم ولتاژ جلوی پین ۱۴ رو به پین ۱۳ متصل کنیم؟مشکلی برای آی سی پیش نمیاد؟برای خازن ۱۰۰ نانو هم همینطوری میشه یه پایش پایه ۱۴ باشه پایه دومش ۱۳؟
                            متشکرم

دیدگاه

مجددا عرض سلام خدمت اساتید، من مدار پست ۱۶ رو اصلاح کردم کاملا مناسب داره عمل میکنه و ولتاژ و جریان رو میتونه تنظیم کنه فقط دو تا مشکل داره اینجا
                              یکی اینکه به دلایل نامعلومی داخل پروتئوس ولتاژ گیت ماسفت موقع سوییچ تا ۰.۶ ولت میاد پایین و میره تا ۱۲ مشکل از کدوم قسمت میتونه باشه؟
                              مورد دوم بیشتر سواله تا عیب، با توجه به اینکه پین ۱۳ مون وصله به گرند، میتونیم از گرند بودنش استفاده کنیم و گرند تقسیم ولتاژ جلوی پین ۱۴ رو به پین ۱۳ متصل کنیم؟مشکلی برای آی سی پیش نمیاد؟برای خازن ۱۰۰ نانو هم همینطوری میشه یه پایش پایه ۱۴ باشه پایه دومش ۱۳؟
                              متشکرم
                              دوستان شماتیک جدید و اصلاح شده رو اینجا آپلود کردم با یه سری تغییرات عالی توی نحوه درایو گیت ماسفت و اصلاح شنت جریان، لطفا اگه مشکلی داره ممنون میشم بگین تا اصلاح کنم تا بریم مرحله بعد برای لحیم کاری و تست عملیش

برای اینکه مجبور نشید مکرر شماتیک ها رو آپلود کنید ، خودم روی هاست انجمن بارگزاری کردم
                              همچنین متشکرم از جناب HS1386 بابت بارگزاری شماتیک ها روی سایت

دیدگاه

دوستان شماتیک جدید و اصلاح شده رو اینجا آپلود کردم با یه سری تغییرات عالی توی نحوه درایو گیت ماسفت و اصلاح شنت جریان، لطفا اگه مشکلی داره ممنون میشم بگین تا اصلاح کنم تا بریم مرحله بعد برای لحیم کاری و تست عملیش

همچنین متشکرم از جناب HS1386 بابت بارگزاری شماتیک ها روی سایت
                                به نظرم بهتره یه تاپیک جدید برای این مدار ایجاد کنید ( عنوانی مثل « مبدل کاهنده با TL494 » یا مشابه ) ،
                                تاپیک فعلی عنوانش برای گیت درایور هست و افرادی که این موضوع رو جستجو کنن به مشکل میخورن.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X