اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کاهش ولتاژ منبع تغذیه سوئیچینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

با سلام،
    قطعاتی که با رنگ زرد مشخص کردم مرتبط با این مشکل هستن...
    مواردی که با نارنجی علامت گذاری کردم هم جزو احتمالات اندک هستن.

Click image for larger version

Name:	supply2.jpg
Views:	96
Size:	124.3 کیلو بایت
ID:	1164325
    <<<<<<<<<
    سلام
    چیزی که مشخص کردید داخل عکس مشخص نیست عکس خیلی کوچیکه !!

دیدگاه

مشکل بالاخره حل شد ، طبق عکس ها توضیح میدم

1. اون دوتا دیود سوخته بودن شمارشون 1N4148 بود که متاسفانه نداشتم اینم از ّدیود FR104 استفاده کردم ( مشکل عمل نکردن فیدبک و در کل مشکل عمل نکردن کل مدار از همین بود )
      2. سه عدد خازن نزدیک آیسی هم به خاطر فرمایش دوستان عوض شد برای محکم کاری.

3. و همچنین پتانسیومتر رو از برد خارج کرده و با مولتی ترن 10K تعویض کردم . ( مدار روشن کردم ولتاژ 8 بود و با تغییر مولتی ترن به راحتی تا 12 اومد بالا پس به خوبی کار میکنه)

4. و در آخر ترانزیستور های13007 که نو داشتم همگی نمونه فیک هستن و به راحتی میسوختن پس تا زمانی که نمونه اورجینال تهیه کنم با 13005 که از داخل برد لامپ فلورسنت خارج کردم و اورجینال 100 درصدی هستن جایگزین کردم
      5. مقاومت بیس هم تا زمانی که خرید 2.2 یا 3.3 اهم انجام بدم با 4 عدد مقاومت 10 اهمی 2 مقاومت موازی شده 5 اهمی ساختم ( همینا داشتم که کارم راه بیفته )

و حالا در کل مشکلات مدار تقریبا به طور کامل حل شده و دیگه داغ نمیشه (بجز اون مقاومت های داخل عکس زیر )

و راجب جریان کشی هم بگم که به راحتی تونست دوتا کنتاک لامپ با پایه H4 دوازده ولتی ماشین رو روشن کنه ( دقیقا 8 آمپر ) خیلی عالی و پایدار روشن نگه داشت
      جدیدترین ویرایش توسط Mrz79; ۱۵:۱۸ ۱۴۰۵/۰۲/۲۸.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mrz79 نمایش پست ها
        مشکل بالاخره حل شد ، طبق عکس ها توضیح میدم

1. اون دوتا دیود سوخته بودن شمارشون 1N4148 بود که متاسفانه نداشتم اینم از ّدیود FR104 استفاده کردم ( مشکل عمل نکردن فیدبک و در کل مشکل عمل نکردن کل مدار از همین بود )
        2. سه عدد خازن نزدیک آیسی هم به خاطر فرمایش دوستان عوض شد برای محکم کاری.

3. و همچنین پتانسیومتر رو از برد خارج کرده و با مولتی ترن 10K تعویض کردم . ( مدار روشن کردم ولتاژ 8 بود و با تغییر مولتی ترن به راحتی تا 12 اومد بالا پس به خوبی کار میکنه)

4. و در آخر ترانزیستور های13007 که نو داشتم همگی نمونه فیک هستن و به راحتی میسوختن پس تا زمانی که نمونه اورجینال تهیه کنم با 13005 که از داخل برد لامپ فلورسنت خارج کردم و اورجینال 100 درصدی هستن جایگزین کردم
        5. مقاومت بیس هم تا زمانی که خرید 2.2 یا 3.3 اهم انجام بدم با 4 عدد مقاومت 10 اهمی 2 مقاومت موازی شده 5 اهمی ساختم ( همینا داشتم که کارم راه بیفته )

و حالا در کل مشکلات مدار تقریبا به طور کامل حل شده و دیگه داغ نمیشه (بجز اون مقاومت های داخل عکس زیر )

و راجب جریان کشی هم بگم که به راحتی تونست دوتا کنتاک لامپ با پایه H4 دوازده ولتی ماشین رو روشن کنه ( دقیقا 8 آمپر ) خیلی عالی و پایدار روشن نگه داشت

اساتید عزیز لطفا طبق آخرین چیزی که ارسال کردم از تعمیر موفق این مدار لطفا بگید که اگه در صورت جایگزاری قطغات فابریک که الان با مشابه جایگذاری شده میشه این مدل پاور رو متغییر کرد ؟ و اینکه آیا این مدل بهتره یا پاور کامپیوتر برای متغییر کردن ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mrz79 نمایش پست ها

اساتید عزیز لطفا طبق آخرین چیزی که ارسال کردم از تعمیر موفق این مدار لطفا بگید که اگه در صورت جایگزاری قطغات فابریک که الان با مشابه جایگذاری شده میشه این مدل پاور رو متغییر کرد ؟ و اینکه آیا این مدل بهتره یا پاور کامپیوتر برای متغییر کردن ؟
          همیشه مهندس از قطعات اورجینال استفاده کنید (مخصوصا قطعات حساس مثل ترانزیستور و دیود های قدرت )
          نه فقط در الکترونیک بلکه در تمام خرید هایی که میکنید از من بشنوید که هیچ وقت از تهیه جنس با کیفیت پشیمون نمیشوید
          قطعاتی که داخل فروشگاه eca هستند باید نام شرکت یا کشور سازنده ذکر بشه در غیر اون صورت باید وضعیت موجودی فعلی رو سوال کنید که قطعه کپی یا های کپی دریافت نکنید
          اون مقاومت هایی هم که اشاره کردید برای مدار اسنابر هستند و گرم شدنشان طبیعیه
          برای متغیر سازی هم تاپیک های فراوان وجود داره که میتونید برسی کنید
          خلاصه کار اینه که با دستکاری فیدبک جریان و ولتاژ روی دو تا اپ امپ آیسی اون رو متغیر میکنیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط wither__craft نمایش پست ها

همیشه مهندس از قطعات اورجینال استفاده کنید (مخصوصا قطعات حساس مثل ترانزیستور و دیود های قدرت )
            نه فقط در الکترونیک بلکه در تمام خرید هایی که میکنید از من بشنوید که هیچ وقت از تهیه جنس با کیفیت پشیمون نمیشوید
            قطعاتی که داخل فروشگاه eca هستند باید نام شرکت یا کشور سازنده ذکر بشه در غیر اون صورت باید وضعیت موجودی فعلی رو سوال کنید که قطعه کپی یا های کپی دریافت نکنید
            اون مقاومت هایی هم که اشاره کردید برای مدار اسنابر هستند و گرم شدنشان طبیعیه
            برای متغیر سازی هم تاپیک های فراوان وجود داره که میتونید برسی کنید
            خلاصه کار اینه که با دستکاری فیدبک جریان و ولتاژ روی دو تا اپ امپ آیسی اون رو متغیر میکنیم
            سلام خدمت شما ، در خصوص قطعات اورحینال و کپی خدمت شما عرض کنم که من قبلا از eca ترایاک BTA24 خریدم شاید باورتون نشه ولی یه لامپ 200 وات ترایاک رو سوزند ! اصلا به این نتیجه رسیدم
            که اورجینال ضعیف بهتره کپی مثلا قوی هست ، برای همینه که 13005 اورجینال از داخل لامپ کم مصرف درآورده بودم گذاشتم جای 13009 های پکیج بزرگی که خریده بودم چون اطمینانی به اونا ندارم.
            ......
            برای مدار اسنابر میشه یه مقاومت وات بالای آجری گذاشت (البته اهم یکسان) ؟ برای افزایش عمرشون میگم !
            ....
            در خصوص متغییر کردن یه سوالی که دارم یاینه که قبلا همین مدل پاور رو متغییر کردم ولی ایرادی که داشت مثلا ولتاژ زیر 4 ولت نمیومد ، یه چیزایی شنیدم که باید یه ولتاژ رفرنسی هست به ایسی میرسه باید اونو کمتر کرد که با تغییر فیدبک بشه ولتاژ رو تا نزدیک یک ولت پایین آورد ! اگر تاپیک سراغ دارید دوستان بفرستید یا راهنمایی کنید همینجا ممنون
            ایسی 7500 هست ، فکر میکنم همون 494 معروف باشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X