اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اپتو کوبلر در منبع تغذیه سویچینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اپتو کوبلر در منبع تغذیه سویچینگ

نوشته اصلی توسط mostafahk
    اینترنت منم کند شده.
    من یه eBook داشتم توش سرچ کردم و فهمیدم چطوریه. فقط مشکلم اینه که باز بحث درایو کردن MOSFET Hi پیش میاد. میشه BJT گذاشت؟ چقدر توفیقشه؟
    تو پاورها یه خازن 1 میکرو با ترانس سری شده، برای رزونانس شدنه یا حفاظه اتصال کوتاه؟
    اینجا هم با افزایش دیوتی تزریق توان رو کنترل میکنن دیگه؟
    سلف در ثانویه برای محدود کردن جریان لحظه ای و جلوگیری از شارژ یکدفعه خازن هستش یا ذخیره انرژی؟ فکر کنم گزینه 1 درست باشه.
    فرکانس در پاور کامپیوتر چقدره؟ با IR2313 میشه درایو رو انجام داد؟

نباید اینقدر از ماسفت Hi side کینه به دل بگیری. وقتی خیلی ها از 2313 جواب گرفتن تو هم می تونی. 2313 بهترین انتخاب در تک سازیه. اما در تیراژ بالا از روشهای ارزونتر مثل ترانس یا تغییر ماسفت به bjt استفاده میشه.

خازن 1 میکرو برای رزنانس نیست بلکه برای حذف dc گذاشته شده. هرچند دو خازن اصلی اجازه ی عبور dc رو نمیدن اما چون مقدارشون زیاده عملکرد کندی دارند.
    دقیقا با افزایش دیوتی سایکل کنترل انجام میشه. یادمون باشه رزنانس کانورترها با half bridge فرق دارند. درسته توپولوژی مشابه دارند اما ذات کنترلیشون بسیار متفاوته.
    سلف ثانویه برای هر دوکاری که گفتید هست. هم جریان خازن را بجای مربعی، مثلثی می کنه. هم مقداری در ذخیره ی انرژی نقش داره.
    در پاور کامپیوتر چون از یک نقشه ی قدیمی با tl494 استفاده شده و از bjt بعنوان سوئیچ های اصلی استفاده شده، فرکانس 20 کیلوهرتزه. اما در پاورهای گرون قیمت اخیر همه از ماسفت استفاده می کنند و تا فرکانس 200 کیلوهرتز هم دیده شده. حتی بعضی هاشون رزنانسی هستند.

2313 تا 50 کیلوهرتز مشکل خاصی نداره. تو فرکانس های بالاتر کارایی ترانس پالس ها بیشتر میشه.
    با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mostafahk
      سلام
      من یه توپولوژی تو کتابه دیدم که مشکل درایو MOSFET نداره. پوش پول. چرا از این آرایش زیاد استفاده نمیشه؟ مگه چشه؟
      چون این پوش پول اسمش غلط اندازه. باید بگن "فلایبک متقارن شده" نه پوش پول .
      تمام معایب فلایبک در پوش پول هم هست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط asmasm
        این هسته ee16 توان خروجیش چقدره
        tdk رو دانلود کردم اما خیلی از سطح ما بالا تره

تو این نرم افزار ایا نمره سیم را هم میشود خودمان انتخاب کنی اگه میشه چطور؟
        توان انتقالی هسته به غیر از اندازه ی آن، به جنس آن ، به فرکانس سوئیچینگ و توپولوژی مدار سوئیچینگ هم بستگی دارد.

اگر منظور شما استفاده از EE16 برای TNY264 است تا توان 6 وات مناسب است.
        بله میشه. به تب design results بروید و در قسمت Primary Winding Section یا Output هر سایزی که دوست دارید برای سیم بگذارید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X