راستی دایی جان من هنوز مشکل گرم شدن ماسفتم حل نشده. نمیدونم چیکار کنم. واسه اطمینان bd ها رو کلاً برداشتم و آی سی رو مستقیم دادم به ماسفتها . هر دوتاشون گرم میشن. ولی یکیش جوش میاره. :angry:
گمونم تو هسته اشکال داره.
خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت
با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا
مگه اینطوری بهتر نیست؟؟
من شنیدم اگه دیوتی سایکل رو کمتر بگیری فشار کمتری به ماسفتها میاد. من نمیخوام از فن استفاده کنم. الان هم فقط 2 ماسفت گزاشتم. ولی فقط یکیش گرم میشه. هر بلایی هم سرش میارم بازم همون یکی گرم میشه.
من الان گپ رو حذف کردم. دیود هم مجدد پل کردم. خیلی بهتر شد. خیلی خیلی کمتر داغ میشه. ولی من هرچی مدار دیدم از هسته EE استفاده کردند .من از EI استفاده کردم. مال این نیست؟؟
البته یک استاد این محاسبات رو واسم انجام داده که الان خیلی کم پیداست.
با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا
شکل هسته تاثیری نداره اما دیوتی سایکل هر چی بیشتر باشه فشار کمتری به ماسفت ها میاد. چون شیب جریان کمتر میشه. نویز کمتری هم خواهی داشت. ماکزیمم دیوتی سایکل فلایبک 50 درصده.
وقتی میگی گپ رو برداشتی و مدارت کار می کنه به این معنیه که دیگه در توپولوژی فلایبک کار نمی کنی. اسم این توپولوژی رو من نمی دونم و جدا محاسباتشو بلد نیستم تا بتونم در بهبودش یاریت کنم.
من جای دایی بودم می رفتم سراغ فوروارد! اقلا معلومه داری چی کار می کنی. گپ هم نیاز نداره و بازده بالاتره.
پایین بودن ولتاژ ورودی این مزیت رو اضافه می کنه که درایو ماسفت ها ساده تر میشه.
حتی می تونی از آی سی های آماده فول بریدج بجای 4 ماسفت جدا استفاده کنی که درایو هم داخلشون هست و کار رو بسیار ساده می کنه. من از TLE5206 تونستم 85% بازده در توان 100 وات بگیرم.
با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.
سلام دایی
از فوروارد چیزی نمیدونم. بزار همین فلایبک رو به یک جایی برسونم بعد انشاءالله به اونم میرسم.
شما فرض رو بزارید که کار نمیکنه. گپ رو چقدر میزاشتید؟؟
یک آزمایش جالب کردم. خروجی درایورها رو که با دو تا مقاومت به ماسفتها میره رو جا به جا کردم. یعنی درایور A رو دادم به ماسفت B.و بلعکس. نتیجه این شد که گرم شدن ماسفتها هم عوض شد. ماسفتی که گرم نمیشد گرم میشه و اونی که گرم میشد خنک میمونه. BDها رو هم دیروز عوض کردم و بهشون اطمینان دارم.آی سی رو هم عوض کردم. به نظرتون مشکل کجاست؟؟
هرچی هست توی مدار pcb باید باشه.
اینطور که پیداست مشکل از آی سی کنترلره
البته با این ساختمان غیر استاندارد که از جریان نمونه ای نداری عجیب هم نیست. خیلی از مدارات سوئیچینگ ممکنه داخل یه حلقه ناپایداری ریاضیاتی بیفتن که یه پرید جریان می کشه و یه پرید نمی کشه.
یه مشکل دیگه مدار که یادم رفت بگم RC که بعنوان اسنابر استفاده شده. بجای این دو RC باید دیود سریع + زنر 12 ولت بزاری تا مدار واقعا فلایبک دوبل بشه.
با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.
شرمنده دایی جون. خیلی اذیتت میکنم. میدونم. اما شما خیلی گلی که جواب ما رو میدی.
اگه منظورتون از غیر استاندارد گپ و پل دیود باشه که حلش میکنم. اما من گپ رو که برداشتم گرما کمتر شد. دیود رو هم که تک کردم ریپلم زیاد شد. ولی با پل ریپل ندارم.حد اکثر 1 ولت در اوج.مشکل فیدبک هم که حل شد. این کنترل جریان چیه؟؟؟
اون مقاومت 56 اهم و خازن104 رو بردارم؟؟؟؟؟ :eek:
زنر جاش بزارم؟؟ فقط زنر؟؟ همین زنرهای 12 ولت؟؟؟ با چه واتی؟؟؟
شرمنده سوال بارونت کردم دایی. :redface:
دیدگاه