پاسخ : منبع تغذیه سوئیچینگ
دوستان من یک قطعه برای سوییچینگ پیدا کردم که تقریبا همه کارها رو انجام میده. ( TEA1520 ) اما درایو کردنش رو مطمئن نیستم. اگر ممکنه دوستان یه نگاهی به دیتاشیت بندازن و نظرشون رو بگن. این قطعه در حقیقت جزء اصلی منبع تغذیه ماشین ریش تراش فیلیپس هست. من در مورد اون ترانس کمی شبهه دارم. آیا میشه راه انداختش؟
					دوستان من یک قطعه برای سوییچینگ پیدا کردم که تقریبا همه کارها رو انجام میده. ( TEA1520 ) اما درایو کردنش رو مطمئن نیستم. اگر ممکنه دوستان یه نگاهی به دیتاشیت بندازن و نظرشون رو بگن. این قطعه در حقیقت جزء اصلی منبع تغذیه ماشین ریش تراش فیلیپس هست. من در مورد اون ترانس کمی شبهه دارم. آیا میشه راه انداختش؟

یکی گفت با توپولوژی Boost آبزور بتونی راش بندازی! مدارم روی 2.2 آمپر افت ولتاژ پیدا میکرد یا ولتاژ ورودی میومد روی 8.7 که ولتاژ روشن شدن ای سی و 10 آمپرم از ورودی میگرفت! جالبه امروزم رفتم باهاش وررفتم سلف پیچیدم فاصله هوایی رو عوض کردم فیدبکو عوض کردم جاشو بازم همونه هیچ فرقی نداره! شایدم بخاتر اینه که مدار روی برد برده و از لحیم استفاده نشده! هرجایی که مدارم قدرت بالایی داره از سیمهای پاور بستم ریش ریش رو چند دور پیچیدم که مثلا" لحیم نکنم... بهر حال امیدوارم موفق باشی از عکساتم ممنون 

دیدگاه