پاسخ : منبع تغذیه سوئیچینگ
سلام بچه ها
بابا دمتون گرم ..این همه مطلب اونم توی 24 ساعت :eek:..ایولا :applause:
صبر کنید..صبر کنید
اول از همه ادب حکم میکنه از دوست عزیز آقای Ebi SMPS تشکر ویژه کنم که همیشه ما رو شرمنده میکنن...ابی جون خاک پاتیم :job:
در مرحله دوم از دایی تشکر ویژه میکنم...دایی جون واقعا ممنونم :nice:
دایی جانم شما...با این اطلاعات....به نظر من بهتره حتما یه کتاب در مورد سوییچینگ بنویسید
:agree:
دایی جان..ببخشید..یادمه میگفتید برای آدابتور و در این حدود، فلایبک پیشنهاد میکنید
حالا پیشنهادتون برای توانای بالا...چیه؟؟..ببخشید منظورم اینه که دقیقا چه توپولوژی ای برای چه کاری خوبه..؟؟
واقعا ازتون ممنونم..ببخشید خیلی توی زحمت افتادید
دایی یه دونه ای
در ضمن از دوستان هم خیلی ممنونم که پیشنهاد دادند....بهتره ما پیشنهاد بدیم و دایی جان انتخاب کنه که روی کدوم کار کنیم
پیشنهاد من یه منبع تغذیه با ورودیه برق شهر و خروجی 10...12 ..ولت و جریان 4..5 آمپره :biggrin:
دایی جانم انتخاب با شما استاد :redface:
ممنون از همه
سلام بچه ها
بابا دمتون گرم ..این همه مطلب اونم توی 24 ساعت :eek:..ایولا :applause:
صبر کنید..صبر کنید
اول از همه ادب حکم میکنه از دوست عزیز آقای Ebi SMPS تشکر ویژه کنم که همیشه ما رو شرمنده میکنن...ابی جون خاک پاتیم :job:
در مرحله دوم از دایی تشکر ویژه میکنم...دایی جون واقعا ممنونم :nice:
دایی جانم شما...با این اطلاعات....به نظر من بهتره حتما یه کتاب در مورد سوییچینگ بنویسید
:agree:
دایی جان..ببخشید..یادمه میگفتید برای آدابتور و در این حدود، فلایبک پیشنهاد میکنید
حالا پیشنهادتون برای توانای بالا...چیه؟؟..ببخشید منظورم اینه که دقیقا چه توپولوژی ای برای چه کاری خوبه..؟؟
واقعا ازتون ممنونم..ببخشید خیلی توی زحمت افتادید

دایی یه دونه ای
در ضمن از دوستان هم خیلی ممنونم که پیشنهاد دادند....بهتره ما پیشنهاد بدیم و دایی جان انتخاب کنه که روی کدوم کار کنیم
پیشنهاد من یه منبع تغذیه با ورودیه برق شهر و خروجی 10...12 ..ولت و جریان 4..5 آمپره :biggrin:
دایی جانم انتخاب با شما استاد :redface:
ممنون از همه

دیدگاه