اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اصول پایه ای و مقدماتی منابع سوئیچینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : منبع تغذیه سوئیچینگ

نوشته اصلی توسط ahmadmn
    چرا از میکرو فرار می کنی دایی جان ؟! :biggrin:
    اگه واقعا دوست نداری میکرو یاد بگیری که تا ابد بدردت بخوره می تونی از ماژولهای آماده ولتمتر LCD که با قیمت تقریبا ۱۰ تومن توی بازار هستند استفاده کنی.
    از میکرو که فرار نمیکنم فقط
    اگه میشه یک شماتیکی لینکی چیزی معرفی کنید تا بتونم بسازمش.
    بعد از ساخت تکمیل شدش را به احتمال زیاد همراه pcb هم همینجا برای دیگر دوستان قرار خواهم داد.
    البته شما دایی جان اول باید پی ریزی رو بکنی تا ما ادامش بدیم .
    هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

یه سوال برام پیش اومده دای جان

میشه فرکانس رو ببریم بالا بجای اینکه از هسته مرقوبتر و بزرگتر استفاده کنیم؟! یعنی اینجوری به کیفیت پایین هسته ها غالب بشیم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MEGAMAN
        از میکرو که فرار نمیکنم فقط
        اگه میشه یک شماتیکی لینکی چیزی معرفی کنید تا بتونم بسازمش.
        بعد از ساخت تکمیل شدش را به احتمال زیاد همراه pcb هم همینجا برای دیگر دوستان قرار خواهم داد.
        البته شما دایی جان اول باید پی ریزی رو بکنی تا ما ادامش بدیم .
        این پروژه خودته دایی جان
        من خودم منبع تغذیه آماده از بازار خریم که روش ولتمتر و آمپرمتر دیجیتال داره و نیز کنترل جریان و ولتاژ :biggrin:
        هرجا گیر کردی من در خدمتم :mrgreen:
        با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
          یه سوال برام پیش اومده دای جان

میشه فرکانس رو ببریم بالا بجای اینکه از هسته مرقوبتر و بزرگتر استفاده کنیم؟! یعنی اینجوری به کیفیت پایین هسته ها غالب بشیم؟
          متاسفانه برعکس گفتی دایی جان
          هرچی کیفیت هسته پایینتر باشه تو فرکانس بالاتر تلفات بیشتری داره.
          بازم میگم
          هسته های بازار جمهوری با اینکه کیفیت بالا و دیتا شیت ندارند اما من تابحال باهاشون مشکلی نداشتم. البته هسته های کره ای با قیمت بالا هم پیدا میشه که واسه کار ما خیلی هم زیاده.
          اما همین هسته های ارزون رو من با انتخاب یه سایز بالاتر استفاده می کنم و حالشو می برم. هم قیمت پایینه هم خوب کار می کنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
            این پروژه خودته دایی جان
            من خودم منبع تغذیه آماده از بازار خریم که روش ولتمتر و آمپرمتر دیجیتال داره و نیز کنترل جریان و ولتاژ :biggrin:
            هرجا گیر کردی من در خدمتم :mrgreen:
            ولی کاری که میشه مثلا با 10 تومن انجام داد چرا باید آماذش رو 6برابر بخریم !!!
            تازه جریان کمتری هم میده!
            حالا شما اگه امکانش هست همکاری کنید تا یه جوری این پروژه را بسازیم
            هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

اگه 60 برابر هم بود باز می خریدم دایی جان :biggrin:
              چون دارم ساعتی 50 تومن واسه کار دیگه ای می گیرم!

دیدگاه

منبع تغذیه سوئیچینگ

سلام. من تازه وارد مبحث سوئیچینگ شدم و از نرم افزار PIExpert و با آی سی TOP258 یک منبع تغذیه 30 ولت 5 آمپر طراحی کردم و اون رو ساختم. اما نرم افزار چیزی در مورد پایه Current Limit به من نداد و من اون رو به جایی وصل نکردم. مدار رو به برق شهر وصل کردم دیدم هیچ اتفاقی نیافتاد و انگار آی سی عمل سوئیچ رو انجام نمی داد. بعد این پایه رو به زمین متصل کردم و باز هم همون جوری بود. بعد گفتم شاید از پایه V آی سی باشه که با یک مقاومت 10 مگا به خط تغذیه وصل کرده بودم. یه جا خوندم که اگه از این پایه استفاده نمی کنید اون رو به زمین متصل کنید. وقتی این کار رو کردم و به برق وصل کردم آی سی از وسط ترکید. اگه میشه در مورد این پایه ها و اشکال کارم کمکم کنید.
                با تشکر

دیدگاه

سلام دایی
                  اگه این پایه رو ول بزاری هم باید مدارت کار می کرد.
                  یه چیزی رو نگفتی دایی. پسوند TOP258 چی هست؟
                  حدس من اینه که ترانست مشکل داره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
                    سلام دایی
                    اگه این پایه رو ول بزاری هم باید مدارت کار می کرد.
                    یه چیزی رو نگفتی دایی. پسوند TOP258 چی هست؟
                    حدس من اینه که ترانست مشکل داره.
                    دایی ممنون از این که جوابمو دادید :rolleyes:
                    دایی منظورت پایه V یا Current limit ؟؟
                    من برای ترانس همون طور که نرم افزار گفته بود 36 دور اولیه پیچیدم و 10 دور ثانویه که سیم اوایه رو 0.4 و سیم ثانویه رو سه تا 0.4 پیچیدم. از همون هسته ای که نرم افزار گفته بود استفاده کردم. فقط برای فاصله هوایی مقداری پلاستیک خرد شده وسط هسته ریختم و دور تا ذور اون رو چسب پیچیدم تا فاصله هوایی که حدود 2 میلی شده ایجاد بشه.
                    آی سی هم TOP258YN استفاده کردم.

دیدگاه

سلام

احمد جان در مورد اپتو کوپلر هایی که توی مدارات flayback استفاده میشه( برای ایزولاسوین) میتونی یه منبعی جیزی میعرفی کنی؟ من درست متوجه نمیشم اینا چطوری کار میکنن ! آخه مگه افت ولتاژ یه دیود بیشتر از 0.7 میشه که انوطرف اپتو کوپلر حسش کنیم!؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط o.behnam.o
                        دایی ممنون از این که جوابمو دادید :rolleyes:
                        دایی منظورت پایه V یا Current limit ؟؟
                        من برای ترانس همون طور که نرم افزار گفته بود 36 دور اولیه پیچیدم و 10 دور ثانویه که سیم اوایه رو 0.4 و سیم ثانویه رو سه تا 0.4 پیچیدم. از همون هسته ای که نرم افزار گفته بود استفاده کردم. فقط برای فاصله هوایی مقداری پلاستیک خرد شده وسط هسته ریختم و دور تا ذور اون رو چسب پیچیدم تا فاصله هوایی که حدود 2 میلی شده ایجاد بشه.
                        آی سی هم TOP258YN استفاده کردم.
                        منظورم پایه Vآ‌ بود دایی جان
                        پس سیم پیچ ثانویه دوم یا بایاس رو نپیچیدی؟!

دیدگاه

دایی من 10 دور ثانویه و 6 دو بایاس پیچیدم. ببخشید یادم رفت بگم دایی جان. به چه علتی ممکنه از سیم پیچ باشه دایی ؟؟؟

دیدگاه

ای ول دایی
                            علتش اینه که تنها عنصر دست ساز این مدار ترانسه!
                            بقیه قطعات رو ما آماده می خریم و تقریبا مطمئنیم که مشکلی ندارند.
                            می تونی فایل طراحی رو اینجا بزاری چون نرم افزار به من نتایج دیگه ای داده!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
                              ای ول دایی
                              علتش اینه که تنها عنصر دست ساز این مدار ترانسه!
                              بقیه قطعات رو ما آماده می خریم و تقریبا مطمئنیم که مشکلی ندارند.
                              می تونی فایل طراحی رو اینجا بزاری چون نرم افزار به من نتایج دیگه ای داده!
                              چشم دایی جان
                              این هم فایل نرم افزار PIExpert و شماتیک و پی سی بی مدارم :
                              http://black-light.persiangig.com/other/o-behnam-o.zip

دیدگاه

دمت دایی جان
                                کار خیلی بزرگی کردی و مطمئنم با همین پشتکار موفق می شی
                                تو وقت کمی که داشتم فقط یه اشکال پیدا کردم و اون آی سی TL431 بود که پایه هاش اشتباه بود. توی شماتیک هم خروجی اپتوکوپلر رو معکوس کشیدی.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X