اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طراحی و ساخت اینورتر جوشکاری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : طراحی و ساخت اینورتر جوشکاری

نوشته اصلی توسط arvinfx
    اَکِهِ ی! :biggrin: یه عکس ازش میگرفتی!

یلف بعدش یه خازن بود؟ یه فیلتر LC رو تشکیل اگر میدادن قسمتی از مدار سویچینه فوروارده برای وقتی که سویچها خاموشن جریان مدار رو تامین میکنن
    سلام
    خیلی ازاینورترهای جوش خازن فیلترخروجی رو ندارن.همچنین در فوروارد زمانیکه سوییچهاخاموشند بعلت فلای بک هسته دیود هرزگرد خروجی تامین 50٪جریان رو بعهده داره.
    من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ebi SMPS
      سلام
      خیلی ازاینورترهای جوش خازن فیلترخروجی رو ندارن.همچنین در فوروارد زمانیکه سوییچهاخاموشند بعلت فلای بک هسته دیود هرزگرد خروجی تامین 50٪جریان رو بعهده داره.
      میشه روی عکس بگید کدوم دیود رو میگید؟ :redface:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nex2004
        با سلام و تشکر بابت جواب :smile:
        من چند روز پیش یک دستگاه جوشکاری مدل intec رو باز کردم توی خروجیش یک سلف خیلی بزرگ داشت میشه بگین وظیفه این سلف چی هستش .
        با تشکر
        این سلف مثل یه منبع جریان عمل میکنه و باعث رگوله شدن جریان میشه و باعث کم شدن پیک جریان سوییچها میشه.مثل کاری که خازنهای الکترولیتی تو خروجی منابع ولتاژ انجام میدن یعنی اونجا ولتاژ ذخیره میشه اینجا جریان ذخیره میشه.اونجا به صورت بار الکتریکی تو صفحات خازن اینجا به صورت میدان مغناطیسی تو هسته سلف.
        میشه روی عکس بگید کدوم دیود رو میگید؟
        تو عکس زیر مشخص کردم

ضمنا اگه تو خروجی اینورتر جوش خازن الکترولیتی قرار بدیم به عنوان فیلتر بعد از چند تا خال جوش خازن منفجر میشه!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط B2
          ضمنا اگه تو خروجی اینورتر جوش خازن الکترولیتی قرار بدیم به عنوان فیلتر بعد از چند تا خال جوش خازن منفجر میشه!
          سلام
          این خازنها برای این کار مناسبند:
          http://www.filmcapacitor-st.com/
          من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

سلام
            توی اینورتر های جوش در قسمت سوییچینگ از کدام توپولوژِی استفاده می شه ( منظورم فلای بک ، فوروارد یا ... هستش )
            اگه ممکنه سایر جزییات رو در مورد توپولوژِی ذکر شده بفرمایید
            با تشکر
            انجمن LABVIEW
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?board=279.0
            اموزش میکروکنترلرهای AVR به زبان ساده
            http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,7070.0.html

دیدگاه

اگه یه عکس ازش میگرفتی می تونستم بگم دقیقا" از کدوم توپولوژی فوروارده. ولی باید فول بریج باشه

دیدگاه

سلام
                از دوستان کسی یک منبع خوب به منظور طراحی مدارات سوئیچینگ سراغ داره که ساده و روان توضیح داده باشه و البته همراه با مثالهای متعدد.و یک نرم افزار مناسب هم برای این کار نیاز دارم.
                با تشکر فراوان :smile:

اضافه شده در تاریخ :
                سلام
                از دوستان کسی نبود :question: :question: :question:
                خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد
                خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

دیدگاه

این جا چرا خوابید ؟
                  با 20 ولت یا 36 ولت هیچ کاری نمیشه کرد
                  دستگاه هایی که جوش تمیزی میدن 74 ولت دارن توی خروجی
                  توپولوژی باید فول بریج باشه وگرنه یکسره باید مدار خراب باشه
                  منم دارم شروع میکنم که یه فول بریج بسازم همون حدود 100 آمپر برام کافیه
                  از شما کسی به جایی رسید ؟
                  مدت هاست نیستم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ebi SMPS
                    سلام
                    این IGBT مثل ماسفته:FGH40N60SMD البته با قدرت IGBT.
                    با4تاش میتونی یکی بسازی.کهربا الکترونیک داره.
                    سلام . میخواستم بدونم چطور میشه فرکانس کاری مناسب رو برای IGBT ها تشخیص داد؟ در بعضی از دیتاشیت IGBT نوشته شده . مثلا 40 کیلو در حالت هارد و 200 کیلو در حالت رزونانت. البته خوب میشه در هارد فرکانس بالاتر هم گرفت ولی خوب طبیعتا تلفات چشمگیر میشه. به طور کلی محاسبش چطوره؟
                    لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن محمدشاهی
                      سلام . میخواستم بدونم چطور میشه فرکانس کاری مناسب رو برای IGBT ها تشخیص داد؟ در بعضی از دیتاشیت IGBT نوشته شده . مثلا 40 کیلو در حالت هارد و 200 کیلو در حالت رزونانت. البته خوب میشه در هارد فرکانس بالاتر هم گرفت ولی خوب طبیعتا تلفات چشمگیر میشه. به طور کلی محاسبش چطوره؟
                      با سلام . عوامل متعددی در این کار دخیله .سوئیچ که به تنهای برای دل خودش سوئیچ نمی کنه حتما باید جریان و لتاژ یک بار رو سوئیچ کنه . بنابراین از مهمترین عوامل مشخص کننده فرکانس سوئیچ - مشخصات بار است . فرض کنیم سوئیچ شما ایده آل باشه اگر بار شما اهمی خالص باشه هرجوری که بخوای تا طیف فرکانس زیر مخابرتی میتونی سوئیچ کنی ولی اگر بار شما امپدانس داشته باشه مساله کلا فرق میکنه . یک طرف قضه هم بر میگردد به ساختار درونی سوئیچ ها که مسائل زیادی باز مطرح میشه . مقاومت حالت هدایت - ظرفین خازنی گیت ها - dv/dt - ماکسیمم توان تلفاتی و ...
                      تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
                      داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن محمدشاهی
                        سلام
                        مقالات زیادی برای محاسبه تلفات سوییچینگ ایجیبیتی وجود داره.تقریبا تمام شرکتهای سازنده محاسبات کامل رو هم تو سایتشون قرار دادن.
                        بطور کلی برای ایجیبیتی های ماژول(بزرگ) حداکثر 5٪ مجموع زمان سوییچینگ رو فرکانس ماکزیمم در نظر میگیرند که به 100کیلوهرتز هم نمیرسه.(البته با محاسبه تلفات کلی).
                        ولی در ایجیبیتی های کوچک صرفا با محاسبه تلفات سوییچ در جریان مورد نظر و امکان تحمل توان حداکثر،تا فرکانساهای بسیار بالاتر هم امکان پذیر هست.(500کیلوهرتز).
                        www.microsemi.com/.../doc.../14696-igbt-tutorial

دیدگاه

آقا من کرمش افتاده این اینورتر بسازم

یه مشکلی هست یکی از دوستان نوشته بود که اندازه هسته ها این مدار
                          E20 ، ETD59 ، k20 و k17
                          حالا من هر جا گشتم اندازه k20 و k17 پیدا نکردم
                          کسی میدونه کجا پیدا میشه و قیمتش چقدره زیر 100 تومن یا بالای 100 تومنه

دیدگاه

سلام دوست من ،منم دارم روی همین کارمیکنم.
                            ترانس اولیه که ترانس پالسه و یک هسته e25وترانسی که بعد از ای جی بی تی ها است e65که خیلی بد گیرمیاد منم دارم دنبالش می گردم اگه شما تهران هستی یک جستجو بکن اگه گیرت آمد یک خبری به من بده تا منم بگیرم اخه من مشهدم،هسته آخریه هم 2 تا uهستش به شماره55

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rasool60
                              سلام دوست من ،منم دارم روی همین کارمیکنم.
                              ترانس اولیه که ترانس پالسه و یک هسته e25وترانسی که بعد از ای جی بی تی ها است e65که خیلی بد گیرمیاد منم دارم دنبالش می گردم اگه شما تهران هستی یک جستجو بکن اگه گیرت آمد یک خبری به من بده تا منم بگیرم اخه من مشهدم،هسته آخریه هم 2 تا uهستش به شماره55
                              سلام
                              اگر ترانس مورد نظر گیرنمیاد بهتره یک سایز بزرگتر انتخاب کنید.

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان و اساتید من میخواستم بپرسم که ایا میشه یه لیست کلی قطعات های این اینورتر جوشکاری بدین ... :cry:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X