سلام
خوب بلاخره تموم شد همونطور هم که قول دادم عکس یا تصویری ازش گرفتم و قرار دادم . جوشش هم بد نبود یعنی بگم عالی بود .
سلام هیچ وقت تا به حال اینقدر نخندیده بودم دمت گرم آقا نقشه اینورتر رو بیخیال فقط بگو اون LCD رو چجوری تو اون همه میدون مغناطیسی با میکرو راه اندازی کردی ؟؟؟؟
سلام هیچ وقت تا به حال اینقدر نخندیده بودم دمت گرم آقا نقشه اینورتر رو بیخیال فقط بگو اون LCD رو چجوری تو اون همه میدون مغناطیسی با میکرو راه اندازی کردی ؟؟؟؟
ایشون فوتوشاپشون قوی بوده تونسته این کار رو انجام بده
ایشون فوتوشاپشون قوی بوده تونسته این کار رو انجام بده
جدا از خنده چرا باید یک تایپیک به این مهمی که میتونه اینقدرمفید باشه به این فزاحت کشیده بشه من اولش خندیدم ولی بعدش واقعا متاسف شدم اطلاعات در این تایپیک بسیار پراکنده هستش حتی من یه نقشه درست وحسابی که به نقشه های تجاری نزدیک باشه ندیدم چطور خارجی ها میتونند بسازند ولی ما نمیتونیم من خودم به شخصه خیلی دوست دارم یه دونه از این اینورتر ها رو بسازم ولی زندگی امونمو بریده واز لحاظ زمانی وقتشو ندارم شاید همین روزا یه نمونه با بردهای آماده که تو بازار هست رو مونتاژ کنم چون به قول پیکاسو هنرمند اون کسی نیست که یه اثر رو خلق میکنه هنر مند کسیه که عین اون اثر رو کپی میزنه به هر حال اینجا ایرانه قطعات نایابه یه هسته فریت میخوای گیرت نمیاد الکترونیک به درد آمریکا وچین میخوره که همه قطعات موجوده نه ایران ...... به امید موفقیت همه جوانان ایرانی
من جدا یک نمونه درست کردم و به نتایجی هم رسیدم
فایل هاشو براتون آپلود میکنم . تقریبا میتونید جوش بدید . بیشتر از 80 آمپر نتونستم ازش بگیرم . از دوستانی که سوئیچینگ کار کردند خواهش میکنم مشکلات بگند
اولین مشکلی که من داشتم بعد از چند خال جوش igbt میسوخت . با اینکه igbt ها 1200 ولت گزاشتم باز میسوخت به خاطر همین گزاشتمش کنار ولی دوباره کرمش افتاده که بسازم
احتمال میدم گیت ها بد درایو شدند. توی شماتیک روی گیت یک زنر 18 ولتی هست . من معمولی گزاشتم .اشتباه اولم از این بود و باید از نوع فست میزاشتم . باید p6k18 میزاشتم
برای محافظت از igbt فکر میکنم اگه یک دیود شاتکی که 100 ولت از ولتاژ igbt کمتر باشه بزارم بهتره
دیگه چه کارهایی میشه کرد ؟؟؟
سوال بعدیم اینه که از کجا بفهمیم فیدبک درست گرفته میشه
بعدش گپ برای هسته چجوری حساب میکنند . معمولا چقدر باید باشه
از کجا بفهمیم هسته به اشباع رفته
از اونجایی که نمیشه روی این نقشه روسی زیاد حساب باز کرد تعداد دور سیم اولیه و ثانویه چقدر باید باشه . توی حالتی که ازش بار نمیکشم 60 ولت خروجی دارم
هم با فرمول حساب کردم و هم یک نمونه مثل نقشه ترانس پیچیدم
اینکه یک تاپیک به فضاحت کشیده میشه دلایل زیادی میتونه داشته باشه .باید به طور کامل توی یه تاپیک مجزا بهش بپردازیم. اینجا جاش نیست. حالا بریم سر اصل مطلب.راه اندازی ال سی دی توی یک همچین فضایی کاملا راحت و ساده است . فتوشاپم نیاز نداره .در ضمن برای فتوشاپم باید یک تاپیک دیگه راه بندازیم تا بفهمیم اصلا چرا باید ذهن ما به سمت یه همچین دلایل مزخرفی کشیده بشه. خوب چرا ما نمیتونیم ال سی دی رو راه اندازی کنیم دلیلش اینه که بلد نیستیم. بد تر از همه اینه که نمیخوایم یاد بگیریم. ساده ترین کار ممکن حذف صورت مسئله و هذیان گویی های ذهنی است. فک میکنیم کابل فلت توی اینورتر نویز نمیگیره .نمیدونیم که باید میکرو چطور محافظت بشه. نمیدونیم طراحی بورد برای ال سی دی باید چه طور باشه و چطور های بسیار دیگر... اما در رابطه با طراحی بی عیب و نقص اینورتر جوشکاری باید بگم که طراحی یک دستگاه 200 آمپری با پایایی و دوام بالا کار مشکلی نیست. مشکل اصلی ریمارک بودن قطعات بازاره . اگرم بخواهید سوییچ های ارجینال و خازن های با کیفیت بالا استفاده کنید که بازار مصرف کشور ما کشش اونو نداره. شما با 350 هزار تومن در بازار حسن آباد میتونید یک اینورتر 200 آمپری با همه متعلقات بخرید.البته سالهای پیش قضیه خیلی فرق میکرد و خیلی ها فعالیت میکردن ولی از وقتی سر و کله چینیها پیدا شد دیگه ورق برگشت . در مورد سیستم تولید و بازار یابی چین هم یک تاپیک مجزا باید بزنیم که از نون شب واجب تره.
اگه اجازه بدید از اینجا دوباره تایپیک راه بندازیم .
من هم مبتدی هستم در زمینه سوئیچینگ ولی میخوام مرحله به مرحله چیز هایی که یاد گرفتم از این به بعد توی این تایپیک بزارم به همراه شکل موج قسمت های مختلف
برد من آماده هست از 10 ثانیه تا چند دقیقه کار کرده و جوش داده .
به نظر من با این شرایط بازار تجاری کشور تنها در یک صورت تولید اینورتر جوشکاری به صرفه است. اونم ساخت دستگاههای صنعتی کارخونه های اسکلت سازیه. البته با گارانتی و پشتیبانی و خدمات پس از فروش عالی. با این اینورتر های مزخرف چینی نمیشه رقابت کرد. نمونه های اروپایی این دستگاهها خیلی قیمت بالایی دارن. توان و قدرت و تنطیمات آرک و همه چیزشونم واقعیه. روی اینا میشه مانور داد.
به نظر من با این شرایط بازار تجاری کشور تنها در یک صورت تولید اینورتر جوشکاری به صرفه است. اونم ساخت دستگاههای صنعتی کارخونه های اسکلت سازیه. البته با گارانتی و پشتیبانی و خدمات پس از فروش عالی. با این اینورتر های مزخرف چینی نمیشه رقابت کرد. نمونه های اروپایی این دستگاهها خیلی قیمت بالایی دارن. توان و قدرت و تنطیمات آرک و همه چیزشونم واقعیه. روی اینا میشه مانور داد.
این مداری که من درست کردم برای کار تجاری نیست.فقط برای کار شخصی هست.فعلا به یه چیزهایی شگ گردم .از این تایپیک خیلی چیزا یاد گرفتم. به نتیجه رسید کل نقشه اینجا قرار میدم
این مداری که من درست کردم برای کار تجاری نیست.فقط برای کار شخصی هست
من جز همین صفحه از تاپیک نخوندم. فقط نقشه شما رو دیدم روش کار درسته . چون من تا حالا دوتا تجاری تعمیر کردم یکیش کوچیک بود فکر کنم 150 و یه مدل دیگه حدود 250 یا بالاتر و روش هر دوشون مثل نقشه شما بود.
من جز همین صفحه از تاپیک نخوندم. فقط نقشه شما رو دیدم روش کار درسته . چون من تا حالا دوتا تجاری تعمیر کردم یکیش کوچیک بود فکر کنم 150 و یه مدل دیگه حدود 250 یا بالاتر و روش هر دوشون مثل نقشه شما بود.
ممنون . امکانش هست بگید چند تا igbt داشت و هر کدامشون چند ولت و چند آمپر بودند؟؟؟
من که تا حالا اینورتر 250 آمپر ندیدم.اینورتر 250 آمپر واقعی دو تا الکترود 5 میلو همزمان ذوب میکنه . اما خوب اینجا ایران دیگه کاریش نمیشه کرد.
کوچیکه یادم نمیاد ولی بزرگه یه چیزهایی یادم میاد 8تا موسفت داشت 4 تا دیود تو فسمت سویچینگ . دیودهای خروجی جاش بد بود باز نکردم ولی اونا هم 10 تایی بود حدودا . سلفAPI رو نقشه شما هست. اون رو فرض کن یک مفتول مسی نمره 5 مسی رو 10تا 12 دور دور انکشت بپیچی هسته هوا هم بود. ترانس جریانش به سمت UC38 قطع شده بودو پالس نداشت صاحبش بالا سرم بود و کارگرها هم بالای اسکلت منتظر. وقت نشد برم تو شکمش
دیدگاه