اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت UPS آنلاین برای 60 وات !

یه نگاهی هم به اینا بنداز ببین به درد میخورن یا نه

http://patoghu.com/forum/thread18784.html

و

دیدگاه

با همون روشی که گفتید هم میشه
      بسته بو نوع باتری هست که دوم بیاره چقدر ولی فکر کنم 1 سال رو دوم بیاره
      اون اطلاعات رو هم برای این گفتم بزارید که بفهمیم ایا dvr شما مدار داخلی برای شارژ باتری داره یا نه!
      اون مدار داخل عکس بهتر هست چون سویچینگه و تلفات کمتری داره و خوبی دیگش هم اینکه اگه باتری شارژش کم هم بشه مشکلی پیش نمیاد چون از بوک - بوست استفاده کرده
      البته باید یه سرچی بزنید تو اینترنت و مدار فیلتر emi مناسبش رو پیدا کنید که نویزش کم تر بشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
        با همون روشی که گفتید هم میشه
        بسته بو نوع باتری هست که دوم بیاره چقدر ولی فکر کنم 1 سال رو دوم بیاره
        اون اطلاعات رو هم برای این گفتم بزارید که بفهمیم ایا dvr شما مدار داخلی برای شارژ باتری داره یا نه!
        اون مدار داخل عکس بهتر هست چون سویچینگه و تلفات کمتری داره و خوبی دیگش هم اینکه اگه باتری شارژش کم هم بشه مشکلی پیش نمیاد چون از بوک - بوست استفاده کرده
        البته باید یه سرچی بزنید تو اینترنت و مدار فیلتر emi مناسبش رو پیدا کنید که نویزش کم تر بشه
        سلام
        در مورد اون اصطلاحات که فرمودین منظورتو نمیفهمم
        اما میدونم مدار دی وی آر جایی برای شارژ باتری نداره

یه چیزه ساده برام طراحی میکنی ؟ خیلی ساده

من از نویز چیزی سر در نمیارم میشه توضیح بدی نویز زیاد باشه چی میشه ؟ چه تاثیره مخربی داره ؟

نظره من اینه که یکی از همون سوئیچینگ ها رو بخرم
        اونی که 10 آمپر بود اندازش به اندازه آداپتور لبتاپ بود گفتش که اتوماتیک هم هست !
        البته یه سوئیچینگ دیگه پیدا کردم که 15 آمپره همونایی تو یه فلز خونه زنبوری قرار دارن اونو میگفت 45 اما اتوماتیک نیست

دیدگاه

باید یه شارژر اتوماتیک بخری حداقل 10 آمپر
          + یه تاپیک دیگه بزنی واسه یه منبع تغذیه سویچینگ با مشخصات زیر و از دوستان کمک بخوای واسه طراحیش
          input:9 to 16 v dc
          out:12v 10amp
          که باتری از طریق این مدار به دی وی ار وصل میشه و شارژر هم به باتری که راحت جوابت رو میده

دیدگاه

باید یه شارژر اتوماتیک بخری حداقل 10 آمپر
            + یه تاپیک دیگه بزنی واسه یه منبع تغذیه سویچینگ با مشخصات زیر و از دوستان کمک بخوای واسه طراحیش
            out:12v 10amp
            که باتری از طریق این مدار به دی وی ار وصل میشه و شارژر هم به باتری که راحت جوابت رو میده
            ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
            چرا 9 به 16 ؟؟ ما که 9 لازم نداریم
            کل مصرف کننده ها 12 هستن فقط برای شارژ باتری باید ولتاژ حدود 13.2 تا 14 ولت در نظر گرفته بشه درسته ؟
            ترانس توی خوده دزدگیر 2 تا خروجی 16 ولتی مجزا میده بکارمون نمیخوره ؟؟

دیدگاه

علی جان شما یه مدار اتوماتیک لطف کن واسم بزار ببینم چی میشه
              فکر نکنم مشکلی پیش بیاد

کل مصرف کننده ها در حال حاضر حدود 4.5 آمپر میشن
              فقط نمیدونم شارژر چند آمپر باشه

دیدگاه

برای اینکه اگه باتری بیش از حد شارژ شد یا ولتاژش کم شد مشکلی برای دستگاهت پیش نیاد
                خروجیش همون 12 هست
                خوب اون خروجی های 16 ولت جمعا چند آمپر میدن؟ اگه بالاتر از 5 باشه میتونی به جای شارژر اتوماتیک همون ولتاژ رو به باتری بدی و از باتری با اون مدار رگلاتور خروجی باتری رو بدی به ورودی مدار دزدگیر که در اینصورت خیلی بهتر میشه
                والله من مدار شارژر اتوماتیک ندارم! وقت هم ندارم واسه طراحی متاسفانه چون چند روزه تا دیر وقت مشغول یه پروژه دیگه هستم و فقط گهگداری یه سر میزنم
                ولی یه سرچی بزن من خودم چند تا مدار دیده بودم تو انجمن

دیدگاه

برای اینکه اگه باتری بیش از حد شارژ شد یا ولتاژش کم شد مشکلی برای دستگاهت پیش نیاد
                  خروجیش همون 12 هست
                  خوب اون خروجی های 16 ولت جمعا چند آمپر میدن؟ اگه بالاتر از 5 باشه میتونی به جای شارژر اتوماتیک همون ولتاژ رو به باتری بدی و از باتری با اون مدار رگلاتور خروجی باتری رو بدی به ورودی مدار دزدگیر که در اینصورت خیلی بهتر میشه
                  والله من مدار شارژر اتوماتیک ندارم! وقت هم ندارم واسه طراحی متاسفانه چون چند روزه تا دیر وقت مشغول یه پروژه دیگه هستم و فقط گهگداری یه سر میزنم
                  ولی یه سرچی بزن من خودم چند تا مدار دیده بودم تو انجمن
                  سلام آقا علی
                  مرسی از همکاریت
                  انگار خیلی خسته ات کردم شرمنده :cry2:
                  اما در مورد اون 16 ولتی ها باید بگم که آره حدوده 5 آمپر میشه
                  بازم من منظورتو از 9 به 16 نفهمیدم و اینکه من مدار دزدگیر رو از کسی قرض کرده بودم واسه تست اما جواب امتحان منفی بود و مدار اتوماتیک نبود !! اما میشه ازش دوباره بگیرم و از روش بسازم
                  خیلی ساده بود 4 تا دیود بود و یک رگولاتور 7812 البته یه پتانسیومتر هم بغل 7812 بود اما توجه نکردم واسه چیه

دیدگاه

یه تشکر از بنده خدا بکن خستگیش در بره!(اون گزینه تشکر رو بزن)
                    منم تو کار دوربین هستم و میآ‌خوام همچین چیزی بسازم
                    من متوجه نشدم که چرا DVR جریان مصرفیش 3 آمپره.به نظرم نباید بیشتر از 1 آمپر باشه
                    باتری های دزدگیر هم اصلا مناسب این کار نیست.بهتره از باتری ماشین استفاده کنی
                    تا اونجایی که میآ‌دونم دوربین ها و حتی خود DVR یه رگولاتور داخلشون دارن.و فکر نمیآ‌کنم 2 یا 3 ولت بیشتر بهشون آسیبی وارد کنه. به هر حال اگه بخوایم از رگولاتور هم استفاده کنیم، حدود 3 ولت افت داریم و این زیاد جالب نیست.
                    در ضمن تلفات رگولاتور های خطی هم زیاده و با توجه به جریان زیادی که قراره کشیده بشه، حرارت زیادی ایجاد میآ‌کنه. و همین طور لازم نیست برای هز دوربین 1 آمپر در نظر بگیری ،200 میلی آمپر هم بیشتر از جریان نامیآ‌ش باشه کافیه.
                    سوئیچینگ ها رو هنوز تست نکردم.تا چند روز دیگه تست میآ‌کنم
                    اگه میآ‌تونی یه تست جریان از DVR و دوربین ها بگیر.(هم دوربین BOX و هم Dome، البته اگه امکانش هست)

راستی تعداد دوربین ها چندتاست و آرایششون به چه شکلیه؟ چه قدر از هم فاصله دارن؟
                    براشون از تغدیه جدا استفاده کردی یا مرکزی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمیدرضا رضائی
                      یه تشکر از بنده خدا بکن خستگیش در بره!(اون گزینه تشکر رو بزن)
                      منم تو کار دوربین هستم و میآ‌خوام همچین چیزی بسازم
                      من متوجه نشدم که چرا DVR جریان مصرفیش 3 آمپره.به نظرم نباید بیشتر از 1 آمپر باشه
                      باتری های دزدگیر هم اصلا مناسب این کار نیست.بهتره از باتری ماشین استفاده کنی
                      تا اونجایی که میآ‌دونم دوربین ها و حتی خود DVR یه رگولاتور داخلشون دارن.و فکر نمیآ‌کنم 2 یا 3 ولت بیشتر بهشون آسیبی وارد کنه. به هر حال اگه بخوایم از رگولاتور هم استفاده کنیم، حدود 3 ولت افت داریم و این زیاد جالب نیست.
                      در ضمن تلفات رگولاتور های خطی هم زیاده و با توجه به جریان زیادی که قراره کشیده بشه، حرارت زیادی ایجاد میآ‌کنه. و همین طور لازم نیست برای هز دوربین 1 آمپر در نظر بگیری ،200 میلی آمپر هم بیشتر از جریان نامیآ‌ش باشه کافیه.
                      سوئیچینگ ها رو هنوز تست نکردم.تا چند روز دیگه تست میآ‌کنم
                      اگه میآ‌تونی یه تست جریان از DVR و دوربین ها بگیر.(هم دوربین BOX و هم Dome، البته اگه امکانش هست)

راستی تعداد دوربین ها چندتاست و آرایششون به چه شکلیه؟ چه قدر از هم فاصله دارن؟
                      براشون از تغدیه جدا استفاده کردی یا مرکزی؟
                      سلام ؛
                      4 تا دوربین - 3 تا سقفی 1دونه سقفی IR
                      بصورت موازی از یه آداپتور 3 آمپری تغذیغ میشن
                      DVRهم از یه آداپتور دیگه که اونم 3 آمپری هست تغذیه میشه

دیدگاه

مهم آداپتورش نیست .مهم اینه که هر کدوم چه قدر جریان میآ‌کشن
                        کل جریان لازم برای همهآ‌ی دستگاه ها رو محاسبه میآ‌کنیم و جریان منبع رو 20-30 درصد بیشتر در نظر میآ‌گیریم.همین کافیه.
                        اگه میآ‌تونی کاتالوگ دستگاه ها رو بگیر و مشخصات تغذیه شون رو بررسی کن

دیدگاه

مهم آداپتورش نیست .مهم اینه که هر کدوم چه قدر جریان میآ‌کشن
                          کل جریان لازم برای همهآ‌ی دستگاه ها رو محاسبه میآ‌کنیم و جریان منبع رو 20-30 درصد بیشتر در نظر میآ‌گیریم.همین کافیه.
                          اگه میآ‌تونی کاتالوگ دستگاه ها رو بگیر و مشخصات تغذیه شون رو بررسی کن
                          3تا از دوربینهای معمولی 200 میلی آمپرن اون یکی در روز 250 و در شب 400 میلی آمپره
                          خود دی وی آر هم 2.5 آمپره

دیدگاه

باز تو کتم نمیآ‌ره که DVR این قدر جریان بکشه.آخه مگه توش چی داره؟
                            به هر حال جمع آمپراژ مورد نیاز دوربین ها 1 آمپره. ولی ما 1.5 در نظر میآ‌گیریم
                            DVR هم حالا 2 آمپر در نظر بگیریم.

دیدگاه

باز تو کتم نمیآ‌ره که DVR این قدر جریان بکشه.آخه مگه توش چی داره؟
                              به هر حال جمع آمپراژ مورد نیاز دوربین ها 1 آمپره. ولی ما 1.5 در نظر میآ‌گیریم
                              DVR هم حالا 2 آمپر در نظر بگیریم.
                              خوب ؟ چکار کنیم حالا ؟
                              همونجور که علی گفت اگه بخایم از 1 باتری استفاده کنیم باید رگولاتور Buck-Boost بزاریم
                              اما من نظرم اینه که 2 تا باتری ها رو با هم سری کنیم که بشه 24 ولت که توی موقع دشارژ کم نیاره و از رگولاتور Buck-Boost استفاده نکنیم
                              اما یه چیزی که برای شارژ باید از سوئیچینگ یا ترانس 24 استفاه کنیم
                              البته فکر کنم با 16 هم بشه شارژ کرد نه ؟؟ بصورت موازی فکر کنم بشه شارژشون کرد
                              من که دیگه گیج شدم و مغزم کار نمیکنه

دیدگاه

به نظرم نباید زیاد مته به خشخاش گذاشت. استفاده از این جور رگولاتور ها نیازی نیست. در ضمن با سری کردن 2 باتری هم هزینه و هم سختی نگهداری بالا میره
                                من هنوز معتقدم که این دستگاه ها با 2 ولت بالا تر یا پایین تر هم کار میآ‌کنن.
                                و با توجه به این که باتری به صورت دائم به شارژر متصله،هیچ وقت ولتاژش بیشتر از 1 یا 2 ولت افت نمیآ‌کنه(البته باتری ماشین با آمپر ساعت بالا)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X