اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چه طور مبشه با یک منبع تغذیه 2 ولت یه میکرو رو روشن کرد

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چه طور مبشه با یک منبع تغذیه 2 ولت یه میکرو رو روشن کرد

نوشته اصلی توسط john lock
    حالا بی خیال بوست ولتاژ برای تقویت جریان باید چی کار کرد ؟؟ مثلا فرض کنید 300 میلی آمپر داریم می خوایم تبدیلش کنیم به 1000 میلی آمپر
    اگه مشکل ولتاژ حل بشه، مشکل جریان زیاد مهم نیست. میشه با یه بافر جریان رو بیشتر کرد. اما همه آی سی ها حداقل 4 ولت تغذیه نیاز دارن. مشکل اینجاست.
    دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

سلام
      برای تبدیل ولتاژ 2 ولت به 5 ولت با وجود IC های موجود که در دسترس ما نیست. به نظرم بهترین کار در حال حاضر مهندسی معکوس می باشد. از این شارژر های باطری قلمی برای موبایل که تو بازار هم زیاد می باشد (چینی ها) را می توانی استفاده کنی به جای باطری قلمی از باطری خودت استفاده کن و از خروجیش هم 5 ولت را بگیر. این نمونه که الان من پیدا کردم مشخصات زیرو داره البته می توانی اگه جنس خوب هم تو بازار بود از اون حتما استفاده کن چون به این چینی ها نمیشه زیاد اطمینان کرد :rolleyes:
      3) Input Voltage: 1. 0V~5. 5V
      Output Voltage: DC4. 5V-6. 0V
      Input Current: MAX1200mA
      Output Current: MAX420mA

http://www.made-in-china.com/showroom/cathylh33/product-detailIMbQejEcZnVO/China-Emergency-Charger-Mobile-Charger-APC-3000.html

دیدگاه

سلام
        نمی دونم شرایط کاری برای طرحتون چیه ولی پیشنهاد می کنم اگر محیط دارای نور کافی هست از باطری خورشیدی با ولتاژ و جریان مناسب استفاده کنید .
        بعید هم میدونم از نظر استانداردها مقایرتی با ضد انفجار بودن داشته باشه !!
        فقط اگر تو محیط گاز هایی باشه که با مواد بکار رفته در سلول خورشیدی (درصورت شکستن) واکنش نشون میده باتری رو هم با یک عایق شفاف ایزوله کنید .

موفق باشید :smile:
        [left][move][b][color=green][size=11pt]ما می توانیم .
        ، همین ... *. * * *. * * * [color=re

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد AT91
          سلام
          برای تبدیل ولتاژ 2 ولت به 5 ولت با وجود IC های موجود که در دسترس ما نیست. به نظرم بهترین کار در حال حاضر مهندسی معکوس می باشد. از این شارژر های باطری قلمی برای موبایل که تو بازار هم زیاد می باشد (چینی ها) را می توانی استفاده کنی به جای باطری قلمی از باطری خودت استفاده کن و از خروجیش هم 5 ولت را بگیر. این نمونه که الان من پیدا کردم مشخصات زیرو داره البته می توانی اگه جنس خوب هم تو بازار بود از اون حتما استفاده کن چون به این چینی ها نمیشه زیاد اطمینان کرد :rolleyes:
          3) Input Voltage: 1. 0V~5. 5V
          Output Voltage: DC4. 5V-6. 0V
          Input Current: MAX1200mA
          Output Current: MAX420mA

http://www.made-in-china.com/showroo...-APC-3000.html
          مهندس رفتم خریدم
          ببین چیز خاصی نداشت توش ولی جالب این بود از یه ترانس کوچیک استفاده کرده
          خوب حالا چی کار کنیم ؟؟
          یعنی می خوام سیم پیچ اسفاده کنم چون شندیم اگه سیم پیچ رو دورش روغن بریزن دیگه امکان جرقه زدن نداره
          خوب میشه یکی من رو راهنمائی کنه برای تبدیل 2 ولت به 5 ولت باید چه طوری محاسبه کنم و سیم بپیچم ؟؟ حالا فرض بر این داشته باشیم که 500 میلی آمپر 5 ولت رو بخوام درست کنم
          راستی به این روش میشه دقیقا به 5 ولت دست یافت یا خطا داره ؟؟؟
          معجزه پس از معجزه می آید و شگفتی ها از تجلی باز نمی مانند.

دیدگاه

پاسخ : چه طور مبشه با یک منبع تغذیه 2 ولت یه میک&#1

مهندس رفتم خریدم
            ببین چیز خاصی نداشت توش ولی جالب این بود از یه ترانس کوچیک استفاده کرده
            خوب حالا چی کار کنیم ؟؟
            یعنی می خوام سیم پیچ اسفاده کنم چون شندیم اگه سیم پیچ رو دورش روغن بریزن دیگه امکان جرقه زدن نداره
            خوب میشه یکی من رو راهنمائی کنه برای تبدیل 2 ولت به 5 ولت باید چه طوری محاسبه کنم و سیم بپیچم ؟؟ حالا فرض بر این داشته باشیم که 500 میلی آمپر 5 ولت رو بخوام درست کنم
            راستی به این روش میشه دقیقا به 5 ولت دست یافت یا خطا داره ؟؟؟
            من به شخصه هنوز قسمت نشده ببینمش :rolleyes:
            من بیشتر دیجیتال کار می کنم و با آنالوگ و سیم پیچ و از این حرفا زیاد کاری ندارم اساتید این کار باید نظر بدن.
            فقط یک چیز مگه میشه با ترانس ولتاژ dc رو تغییر ولتاژ یا جریان داد :eek: ؟؟؟!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد AT91
              من به شخصه هنوز قسمت نشده ببینمش :rolleyes:
              من بیشتر دیجیتال کار می کنم و با آنالوگ و سیم پیچ و از این حرفا زیاد کاری ندارم اساتید این کار باید نظر بدن.
              فقط یک چیز مگه میشه با ترانس ولتاژ dc رو تغییر ولتاژ یا جریان داد :eek: ؟؟؟!!!
              نه با ترانس که نمیشه، داخل اون شارژر ها ترانس 220 به 12 هست که اول ولتاژ رو میاره پائین و بعد یکسو می کنه. این کارت رو راه نمی ندازه. اما در مورد ترانس میتونی از بچه های فروم قدرتی بپرسی که شیلد جلوگیری از جرقه میکنه یا نه.
              دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

پاسخ : چه طور مبشه با یک منبع تغذیه 2 ولت یه میک&#1

نوشته اصلی توسط حامد پور آزاد
                نه با ترانس که نمیشه، داخل اون شارژر ها ترانس 220 به 12 هست که اول ولتاژ رو میاره پائین و بعد یکسو می کنه. این کارت رو راه نمی ندازه. اما در مورد ترانس میتونی از بچه های فروم قدرتی بپرسی که شیلد جلوگیری از جرقه میکنه یا نه.
                ا اقا حامد تو 220 رو از کجا آوردی(لهجه علی آبادی بخونید )
                ایشون منظورشون شارژر هایی که با یه باتری قلمی موبایل رو شارژ میکنن

دیدگاه

شارژر معمولی ها رو که نمیگم این شارژر هایی که با باطری قلمی موبایل را شارژ می کند لینک زیر را یک نگاه بنداز. ورودی یک باطری قلمی 1.5v DC و خروجی 5v DC می باشد (البته در حالت ایده آل)

http://www.made-in-china.com/showroom/cathylh33/product-detailIMbQejEcZnVO/China-Emergency-Charger-Mobile-Charger-APC-3000.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
                    ا اقا حامد تو 220 رو از کجا آوردی(لهجه علی آبادی بخونید )
                    ایشون منظورشون شارژر هایی که با یه باتری قلمی موبایل رو شارژ میکنن
                    بله، درست می فرمائید. آخه متاسفانه من اون قبلی رو نخونده بودم که آقا حامد گفته بود شارژر باتری قلمی

اما در هر صورت ترانس از این کارا بلد نیست... :mrgreen:

اگه بتونم یه مدار از این شارژرها پیدا می کنم.

دیدگاه

آقا ما گشتیم، یکی این صفحه هست که مدار جالبی داره:

http://www.8085projects.info/post/Do-It-Yourself-emergency-mobile-phone-charger-circuit.aspx

یکی دیگه هم این آی سی: RT9266:

http://www.tgwdz.com/asp_bin/pro_img/20081132080775.pdf

این آی سی بوستر ولتاژه که تغذیش حداقل 2 ولته که کاملاً برای کار شما مناسبه. البته اگه گیر بیاد! :mrgreen:

دیدگاه

آقا ما گشتیم، یکی این صفحه هست که مدار جالبی داره:

http://www.8085projects.info/post/Do...r-circuit.aspx

یکی دیگه هم این آی سی: RT9266:

http://www.tgwdz.com/asp_bin/pro_img/20081132080775.pdf

این آی سی بوستر ولتاژه که تغذیش حداقل 2 ولته که کاملاً برای کار شما مناسبه. البته اگه گیر بیاد! :mrgreen:
                        من واقعا از همه اساتید ممنونم که می دونم وقت میزارند و ادامه میدند این بحث رو

دیدگاه

به نظر دوستان این شدنیه ؟ تقریبا مثل اون شارژر قلمی هست که من خریدم
                          کسی می دونه این سیم پیچ که این گذاشته چی هست و چه طور محاسبه کرده
                          توی اون یکی یه این جور سیم پیچ کوچیکی داشت ها
                          من این Q1 هم ندونستم چی هست
                          پارت رو نوشته c3279 از اساتید کسی می دونه این چی هست
                          و همین طور در مورد D1

دیدگاه

به نظر دوستان این شدنیه ؟ تقریبا مثل اون شارژر قلمی هست که من خریدم
                            کسی می دونه این سیم پیچ که این گذاشته چی هست و چه طور محاسبه کرده
                            توی اون یکی یه این جور سیم پیچ کوچیکی داشت ها
                            من این Q1 هم ندونستم چی هست
                            پارت رو نوشته c3279 از اساتید کسی می دونه این چی هست
                            و همین طور در مورد D1
                            مدار جالبیه. البته درست نمی فهمم چطور کار می کنه، باید یه کم بیشتر روش فکر کنم. اما در مورد اون دوتا قطعه:

Q1 یه ترانزیستور سرعت سوئیچ بالاست، که البته تو دیتا شیتش نوشته جریان خیلی خوبی هم می تونه تحمل کنه.

D1 هم یه دیود سرعت سوئیچ بالاست. به نظرم این قطعات راحت گیر میان.

البته یه مساله ای هست، اونم این که واقعاً نمی دونم این عمل switching که نوشته چطوری انجام میشه. اما مدار خیلی جالبیه.

دیدگاه

استاد پور آزاد من سایت جوان الکتریک و پایا رو سرچ کردم این دیود و ترانزستور رو پیدا نکردم
                              شما فکر می کنی پیدا بشه
                              راستی با چه اسمی سرچ کردی پارت نامبر ها رو میشه به من بگید
                              چون من نتونستم دیتا شیت این هارو پیدا کنم که شاید مشابهات رو پیدا کنم
                              و بازهم واقعا ممنونم که پی گیری می کنید

دیدگاه

استاد پور آزاد من سایت جوان الکتریک و پایا رو سرچ کردم این دیود و ترانزستور رو پیدا نکردم
                                شما فکر می کنی پیدا بشه
                                راستی با چه اسمی سرچ کردی پارت نامبر ها رو میشه به من بگید
                                چون من نتونستم دیتا شیت این هارو پیدا کنم که شاید مشابهات رو پیدا کنم
                                و بازهم واقعا ممنونم که پی گیری می کنید
                                نه، زیاد به فروشگاههای اینترنتی امیدوار نباش. توی این فروشگاه ها معمولاً فقط قطعات معروف و پرمصرف وجود داره. باید پاشی بری مغازه تا ببینی هست یا نه.

دیتا شیت ها:
                                http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet-pdf/view/212684/TOSHIBA/2SC3279_07.html

http://www.toshiba.com/taec/components2/Datasheet_Sync//285/1768.pdf

سرچ هم دقیقاً به اسم خودشون. یعنی دیود به اسم 1ss319 و ترانزیستور c3279.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X