اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چه طور مبشه با یک منبع تغذیه 2 ولت یه میکرو رو روشن کرد

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چه طور مبشه با یک منبع تغذیه 2 ولت یه میکرو رو روشن کرد

نوشته اصلی توسط john lock
    من سایت جوان الکتریک و پایا رو سرچ کردم این دیود و ترانزستور رو پیدا نکردم
    شما فکر می کنی پیدا بشه
    راستی با چه اسمی سرچ کردی پارت نامبر ها رو میشه به من بگید
    چون من نتونستم دیتا شیت این هارو پیدا کنم که شاید مشابهات رو پیدا کنم
    دارید خیلی سخت میگیرید.
    برای دیود، شاتکی 1N5819 استفاده کنید که همه جا موجود هست.
    ترانزیستور رو هم میتونید C945 استفاده کنید.
    من خیلی وقتها پیش اینو ساخته ام. برای روشن کردن چند تا LED فقط با یک باطری. جالبه که با باطریهای تقریبا خالی هم کار میکنه.
    ولتاژ خروجی رو هم میتونید روی ولتاژ دلخواه فیکس کنید. ولی انتظار جریان بالا نداشته باشید.

دیدگاه

سلام و با تشکر
      حالا می مونه اون ترانس که کارش چیه و چه طور باید محاسبه بشه ؟
      در ضمن به خدا کسی سخت نگرفته شما اگه یه سرچ بزنید میبیند که تبدیل ولتاژ 1 به 3 ویا 5 ولت خیلی مشکله یا باید از آی سی های pwm استفاده کنیم که نیست توی ایران
      و باید حتما برات سفارش خارج از کشور بدن حالا خودتون هم میدونید که حد اقل تعداد سفارش هم چقدرره
      خوب باز هم از هر چه بگزریم این ترانس چیهست و چه طور محاسبه میشه
      معجزه پس از معجزه می آید و شگفتی ها از تجلی باز نمی مانند.

دیدگاه

حالا می مونه اون ترانس که کارش چیه و چه طور باید محاسبه بشه ؟
        وظیفه اون ترانس ذخیره انرژی و تامین جریان فیدبک هست.
        از یک هسته توروئید استفاده کن.
        باسیم 0.2mm تعداد 20 دور بپیچ و یه خروجی بگیر و بدون قطع کردن سیم 20 دور دیگه در همون جهت بپیچ. همین. که سر وسط یا همون سر مشترک به + باطری وصل میشه.
        اون توروئید هم میتونی از بالاست لامپهای کم مصرف معیوب پیدا کنی.
        برای شروع، سایز توروئید و نمره سیم زیاد بحرانی نیست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط feredi

از یک هسته توروئید استفاده کن.
          باسیم 0.2mm تعداد 20 دور بپیچ و یه خروجی بگیر و بدون قطع کردن سیم 20 دور دیگه در همون جهت بپیچ. همین. که سر وسط یا همون سر مشترک به + باطری وصل میشه.
          اون توروئید هم میتونی از بالاست لامپهای کم مصرف معیوب پیدا کنی.
          برای شروع، سایز توروئید و نمره سیم زیاد بحرانی نیست.
          از این تا چه جریانی می شه استقاده کرد و برای تقویت جریان باید چی کار کینم
          بلاخره من هنوز نفهمیدم این دقیقا چند رو به چند تبدیل می کنه ؟

دیدگاه

اوصول طراحی این بوست ولتاژ چیه ؟؟

دیدگاه

سلام به همه مهندسین
              چرا این قدر سخت میگیرید
              بوستر ولتاژ دو دسته است دسته اول سلفی و دسته دوم خازنی
              شما اگر نمی خواهید از نمونه های سلفی به دلیل محدودیت ، استفاده کنی ، از نمونه خازنی استفاده کن .
              تو بازار ایران هم پیدا می شه به طور مثال adm660
              من روش کار کردم و راحت هم جواب می ده و البته در مورد جریانش یادم نیست ولی می تونست دو تا میکرو و یک lcd گرافیکی رو راه بندازه
              در مورد بوستر های ولتاژ خازنی تراشه های ساخت کارخانه maxim از همه بهتره اما تو ایران گیر نمیاد
              ajid kashi

دیدگاه

این چیپ خوبی بود این جوری که من توی دیتا شیتش خوندم 100 میلی آمپر هم جریان میده
                حالا اگه فرصا به 300 میلی آمپر جریان نیاز داشته باشیم چی کار باید بکنیم برای افزایش جریان ؟؟
                راستی قیمت این Adm660 چه قدره و از کجا گرفتی

دیدگاه

قبلا دوستان فرمودند که با بافر جریان میشه ولی من هم حقیقتا نقهمیدم چه طور این کار رو می کنند
                  راستی من max757 از پایا پیدا کردم

دیدگاه

هرچند اینجا جاش نیست اما بهترین ای سی بوست MC34063 است. در واقع ساده ترین ای سیه. من با یه ماسفت تا 20 آمپر هم باهاش کار کردم.
                    البته برای کار دایی جان مناسب نیست چون با 2 ولت کار نمی کنه.
                    دایی جان حرف مارو گوش نکرد که گفتیم بی خیال 2 ولت بشو. احتمالا فکر کرد دارم باهاش شوخی می کنم. :biggrin:
                    گاهی اوقات ما باید صورت مساله رو تغییر بدیم.
                    مثلا دایی می تونه براحتی یه باطری 6 ولت بزاره.
                    با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
                      هرچند اینجا جاش نیست اما بهترین ای سی بوست MC34063 است. در واقع ساده ترین ای سیه. من با یه ماسفت تا 20 آمپر هم باهاش کار کردم.
                      البته برای کار دایی جان مناسب نیست چون با 2 ولت کار نمی کنه.
                      دایی جان حرف مارو گوش نکرد که گفتیم بی خیال 2 ولت بشو. احتمالا فکر کرد دارم باهاش شوخی می کنم. :biggrin:
                      گاهی اوقات ما باید صورت مساله رو تغییر بدیم.
                      مثلا دایی می تونه براحتی یه باطری 6 ولت بزاره.
                      آقا من شخصا غلط بکنم حرف شما رو گوش نکنم
                      خوب الان با آی سی max747 یه 5 ولت مشتی دارم
                      خوی الان نمیشه از این آیسی شما استفاده کرد ؟؟؟؟

دیدگاه

الان با آی سی max747 یه 5 ولت مشتی دارم
                        خوی الان نمیشه از این آیسی شما استفاده کرد ؟
                        انگار این چند روزه ،از بس با این مدار ها ور رفتی دیگه اصل موضوع فراموشت شده
                        مگه هدفت رسیدن به 5 ولت نبود؟
                        حالا که بهش رسیدی دیگه چی میخوای؟

دیدگاه

آخه این 200 میلی ولت میده میخوام بشه 500 میلی ولت
                          به نظرتون با این آی سی استاد کوهستانی میشه این افزایش جریان رو داد ؟؟

دیدگاه

نه دایی جان
                            نه با MC34063 و نه با هیچ قطعه ای در جهان نمیشه 5 ولت 200 میلی آمپر رو به 5 ولت 500 میلی آمپر تبدیل کرد!!!
                            این یعنی نقض اصل بقای انرژی :biggrin:
                            هنوزم میگم بی خیال مدارها شو و باطری 6 ولت بزار.
                            اونقدر روی این وقت گذاشتی که یادت رفته قراره یه شبکه رو راه بندازی
                            با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

یه سوال کسی نمی دونه این max757 چه وقت های 5 ولت میده چه وقت های 3 ولت
                              من هرچی دیتا شیتش رو خوندم چیزی در این باره ننوشته بود

دیدگاه

یه سوال کسی نمی دونه این max757 چه وقت های 5 ولت میده چه وقت های 3 ولت
                                من هرچی دیتا شیتش رو خوندم چیزی در این باره ننوشته بود
                                این طوری که شکل میگه بسته به جریان خروجی داره. یعنی اگه حداکثر جریانت 200 میلی باشه می تونی 5 ولت رو بگیری، اما اگه بره بالاتر (تا حداکثر 300 میلی) ولتاژت افت می کنه..
                                دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X