پاسخ : چه طور مبشه با یک منبع تغذیه 2 ولت یه میکرو رو روشن کرد
نوشته اصلی توسط john lock
من شک دارم شاید کسی بخواد 20 میلی آمپر 3.3 ولت بگیره یعنی چی اونوقت ؟؟؟؟؟
خب ببین پائین آوردن ولتاژ که مشکلی نداره. می تونی با یه رگولاتور، یا تقسیم ولتاژ، یا ... ولتاژ رو بیاری پائین. اما این شکل میگه اگه خروجیت جریانش از 200 میلی بیشتر بشه، ولتاژ افت میکنه.
در ضمن به این توجه کن که جریان دادنی نیست، کشیدنیه. یعنی این آی سی نمیگه من 200 میلی آمپر جریان می دم، میگه مدار می تونه با ولتاژ 5 ولت تا 200 میلی آمپر از من جریان بکشه.
دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.
والا توی دیتا شیت خودش این جوری گفته
فقط من نمی دونم منظورش از Vref چیه
واقعا نمی دونم فرمول محاسبه این چطوریه
آها، خوب اینا رو که نوشته که. ببین توی همین عکسی که گذاشتی توضیح داده دقیقاً باید چیکار بکنی. ببین اون جوری که نوشته: اگه بخوای ولتاژ 5 داشته باشی اولاً باید پایه 2 رو زمین کنی، دوماً اگه مثلاً R2 باشه 10 کیلو، R1 باید حدودای 30 کیلو باشه تا خروجی 5 بگیری. البته اینکه مقدار مقاومت ها توی چه رنجی باشه رو هم بهتره از توی دیتا شیت نگاه کنی.
دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.
دورد بر همه اساتید من به یک مشکل حاد بر خورد کردم
این جوری که فهمدیم برای تبدیل ولتاژ های پایین از این max747 استفاده می کنیم
و برای ولتاژ بالای 3 ولت از mc34036A حالا از اونجائی که منبع ولتاژ من بین 2 ولت و 12 ولت هست
باید چی کار کنم که روی هر دوتاش کار کنه
این جوری بگم بهتره این دستگاه من یا به باطری 2 ولت متصل میشه یا به 12 ولت
نمی شه دو تا مدل هم ازش ساخت حالا نمی دونم چه طور از max747 و mc34036a استفاده کنم که اگر نزدیک دو ولت بود از max استفاده کنه و اگه به 3 ولت رسید ولتاژ ورودی از اون یکی
ممنون میشم توی این مرحله هم منو تنها نزارید
چون تنهای هیچ کاری از دستم بر نمیاد
معجزه پس از معجزه می آید و شگفتی ها از تجلی باز نمی مانند.
دورد بر همه اساتید من به یک مشکل حاد بر خورد کردم
این جوری که فهمدیم برای تبدیل ولتاژ های پایین از این max747 استفاده می کنیم
و برای ولتاژ بالای 3 ولت از mc34036A حالا از اونجائی که منبع ولتاژ من بین 2 ولت و 12 ولت هست
باید چی کار کنم که روی هر دوتاش کار کنه
این جوری بگم بهتره این دستگاه من یا به باطری 2 ولت متصل میشه یا به 12 ولت
نمی شه دو تا مدل هم ازش ساخت حالا نمی دونم چه طور از max747 و mc34036a استفاده کنم که اگر نزدیک دو ولت بود از max استفاده کنه و اگه به 3 ولت رسید ولتاژ ورودی از اون یکی
ممنون میشم توی این مرحله هم منو تنها نزارید
چون تنهای هیچ کاری از دستم بر نمیاد
خدایی گیر آوردی ما رو. ولتاژ 12 هم که داشتی که...
این تغییر کردن چطوریه؟ یعنی مثلاً الان تغذیت 2 ولته بعد یهو ناگهانی عوض میشه میره رو 12؟ یا اینکه حالت خاصی داره تغییر کردنش؟
سلام دایی جان
دایی حامد راست میگه. اگه منبع 12 ولت داشتی چرا دوستان رو سرکار گذاشتی؟!
همون اول می تونستی راحت از 12 ولت 5 ولت بگیری. حتی با یه 7805 خالی هم میشه!
موضوع چیه دایی؟
زودباش اعتراف کن!
با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.
نوشته اصلی توسط ahmadmn
سلام دایی جان
دایی حامد راست میگه. اگه منبع 12 ولت داشتی چرا دوستان رو سرکار گذاشتی؟!
همون اول می تونستی راحت از 12 ولت 5 ولت بگیری. حتی با یه 7805 خالی هم میشه!
موضوع چیه دایی؟
زودباش اعتراف کن!
خان دائی من از اول میدونستم که دو تا منبع ولتاژ دارند یکی 2 ولت یکی 12 ولت
ولی داستان یره اینه که از این اتاق به اون اتاق می برن فرق داره مثلا بعضی جا ها 2 ولت هست بعضی جاها 12 ولت
چون این هم یک دستگاه لاگر هست نمیشه 2 تا درست کرد باید یه دونه باشه
حالا چرا من از اول 2 ولت رو مطرح کردم به این دلیل بود فکر میکردم مساله حاد تبدیل این 2 ولت به 5 ولت هست که به لطف شما حل شد حالا موندم چه طور این قسمت
تغذیه رو طراحی کنم که اگه 12 ولت بهش وصل شد باز هم کارش رو انجام بده ؟
فکر اینکه 12 ولت بدم به max747 هم نمیشه کرد این خبط رو کردم تقریبا داره چوپی می رقصه یعنی سوخت
این ها رو گفتم که بدونید شوخی یا مزاحی در کار نبود واقعا پیش اومده این مساله
خان دائی من از اول میدونستم که دو تا منبع ولتاژ دارند یکی 2 ولت یکی 12 ولت
ولی داستان یره اینه که از این اتاق به اون اتاق می برن فرق داره مثلا بعضی جا ها 2 ولت هست بعضی جاها 12 ولت
چون این هم یک دستگاه لاگر هست نمیشه 2 تا درست کرد باید یه دونه باشه
حالا چرا من از اول 2 ولت رو مطرح کردم به این دلیل بود فکر میکردم مساله حاد تبدیل این 2 ولت به 5 ولت هست که به لطف شما حل شد حالا موندم چه طور این قسمت
تغذیه رو طراحی کنم که اگه 12 ولت بهش وصل شد باز هم کارش رو انجام بده ؟
فکر اینکه 12 ولت بدم به max747 هم نمیشه کرد این خبط رو کردم تقریبا داره چوپی می رقصه یعنی سوخت
این ها رو گفتم که بدونید شوخی یا مزاحی در کار نبود واقعا پیش اومده این مساله
خوب اگه اینطوره شما بیا واسش دوتا ورودی تعیین کن. یکی رو بذار برای ورودی 12 و یکی رو برای 2. اون وقت این قطعه رو هر اتاقی بردن تغذیه مناسب رو بهش وصل کنن.
نوشته اصلی توسط حامد پور آزاد
خوب اگه اینطوره شما بیا واسش دوتا ورودی تعیین کن. یکی رو بذار برای ورودی 12 و یکی رو برای 2. اون وقت این قطعه رو هر اتاقی بردن تغذیه مناسب رو بهش وصل کنن.
یعنی راهی نداره یک سان باشه اکه کمتر از 3 ولت بود بیفتاه روی max اگه بیشتر بود بیفته روی اون یکی
یه مشکل دیگه اینه که کاربرش نمی تونه باید توی هر اتاق اول ولتاژ رو اندازه بگیره بعدا پاور رو متصل کنه خیلی سخت میشه تازه اگه اشتباه کنه دستگاه میسوزه
یعنی راهی نداره یک سان باشه اکه کمتر از 3 ولت بود بیفتاه روی max اگه بیشتر بود بیفته روی اون یکی
یه مشکل دیگه اینه که کاربرش نمی تونه باید توی هر اتاق اول ولتاژ رو اندازه بگیره بعدا پاور رو متصل کنه خیلی سخت میشه تازه اگه اشتباه کنه دستگاه میسوزه
خب برای مشکل کاربر می تونی یه بار ولتاژها رو اندازه بگیری و روی سیم ها بنویسی.
فکر می کنم من درست متوجه مشکلت نمی شم. تو داری میگی توی هر اتاق یه سیم هست که یا ممکنه روش 2 ولت باشه یا ممکنه 12 ولت باشه؟ یعنی منبع تغییر می کنه اما سیم ها ثابتن؟ یا نه، هر سیمی به منبع خاصی متصله.
نوشته اصلی توسط حامد پور آزاد
خب برای مشکل کاربر می تونی یه بار ولتاژها رو اندازه بگیری و روی سیم ها بنویسی.
فکر می کنم من درست متوجه مشکلت نمی شم. تو داری میگی توی هر اتاق یه سیم هست که یا ممکنه روش 2 ولت باشه یا ممکنه 12 ولت باشه؟ یعنی منبع تغییر می کنه اما سیم ها ثابتن؟ یا نه، هر سیمی به منبع خاصی متصله.
ببین این دوستای ما یه باطری خونه دارن
این باطری ها یا 2 ولت هستند یا 12 ولت تا اینجاشو قبول کن
حالا از هر کودم از این باطری ها (نه کل باطری ) به هر اتاق سیم کشیند
پس توی هرکدام از اتاق ساختمانها یا برق 2 ولت دارند یا برق 12 ولت
مهم اون پریز برق اونجاست که توی بعضی اتاق ها 2 ولت هست بعضی جاها 12 ولت
حالا این برای وقتی هست که برق قطعه یعنی توی حالتی که برق قطع شده و رکتیفایر کار نمی کنه این حالت ها رو داریم
یه چیزی که امروز فهمیدم این باطری ها موقعی که برق قطع نیست ولی اگه برق قطع نباشه و توی این حالت دائما رکتیفایر شارژر کار می کنه و برق خروجی 48 ولت هست
پس ورودی ما یا 2 ولت هست یا 12 ولت و یا 48 ولت
چه خاکی بریزم تو سرم
از هیچکدوم استفاده نکن دایی جان
یه باطری موبایل که 3.7 ولته توی جعبه مدارت نصب کن و من یه مدار شارژر بهت میدم تا به مدارت اضافه کنی.
هروقت از برق استفاده کنی باطری هم شارژ میشه.
با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.
دیدگاه