اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چه طور مبشه با یک منبع تغذیه 2 ولت یه میکرو رو روشن کرد

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چه طور مبشه با یک منبع تغذیه 2 ولت یه میکرو رو روشن کرد

MC34063 رو فراموش کن چون همونطور که خودت متوجه شدی بالای 40 ولت کار نمی کنه. من مدار شارژر بهت میدم که بالای 48 ولت کار کنه.
    سوال من چیز دیگست و می خوام نری دنبال چرخ های دیگه.
    3.7 ولت رو چرا می خوای به 5 ولت تبدیل کنی؟
    با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

اها به خاطر میکرو Atmega32 و adm485 به 5 ولت نیاز دارم

معجزه پس از معجزه می آید و شگفتی ها از تجلی باز نمی مانند.

دیدگاه

فقط adm485 به 5 ولت دقیق نیاز داره. میکروها با 3.7 ولت هم کار می کنند.
        پس چاره ای نیست چون باطری گوشی ها ارزونتر و بهتر از باطری های غیر معموله.
        می خواستم بگم باطری 5 یا 6 ولت بگیر چون نمی خوام مجبور باشی دوتا مدار بسازی.
        یکی مداریه که برات دارم طرح می کنم تا از ولتاژ بالای 48 ولت باطریتو شارژ کنه. یکی هم مداری که 3.7 ولت رو به 5 ولت تبدیل کنه.
        مطمئنی خسته نمیشی دوتا مدار سوئیچینگ بسازی؟

دیدگاه

نه خان دائی خسته نمیشم چون الان ساعت 4 صبح هست و من هم باید 8 صبح سر کار باشم این کار برای من خستگی نداره
          فقط یه چیزی نمیشه به استفاده از MC34063 اون 3.7 رو به 5 ولت تبدیل کنیم

دیدگاه

خسته نباشی دایی
            پس برو لالا تا فردا خواب نمونی
            دقیقا دایی. مبدل 3.7 به 5 با MC34063 ساخته میشه. درواقع تمام مبدلهای بالای 3 ولت و زیر 40 ولت، از هر ولتاژی به هر ولتاژی رو من با MC34063 میسازم و تابحال نشده مشکلی برای هیچکدوم پیش بیاد.

دیدگاه

با سلام وقط نکردم کل تاپیکو بخونم ولی فکر نکنم به نتیجه رسیده باشه
              LMC7660
              Switched Capacitor Voltage Converter
              General Description
              The LMC7660 is a CMOS voltage converter capable of
              converting a positive voltage in the range of +1.5V to +10V to
              the corresponding negative voltage of −1.5V to −10V. The
              LMC7660 is a pin-for-pin replacement for the industrystandard
              7660. The converter features: operation over full
              temperature and voltage range without need for an external
              diode, low quiescent current, and high power efficiency.
              The LMC7660 uses its built-in oscillator to switch 4 power
              MOS switches and charge two inexpensive electrolytic capacitors.
              Features
              n Operation over full temperature and voltage range
              without an external diode
              n Low supply current, 200 μA max
              n Pin-for-pin replacement for the 7660
              n Wide operating range 1.5V to 10V
              n 97% Voltage Conversion Efficiency
              n 95% Power Conversion Efficiency
              n Easy to use, only 2 external components
              n Extended temperature range
              n Narrow SO-8 Package
              جوان داره زیر هزار تومن و هم میشه باهاش ولتاژمنفی درست کرد و هم افزایش ولتاژ دارد و از 1.5v به بالا کارمیکنه
              موفق باشید :job:

[glow=black,2,300]بردی جالب با سیستم عاملی جالب !!![/glow]

دیدگاه

مهندس جان کگرچه ما از 60 الی 1.5 باید به 5 تبدیل کنیم ولی جوان رو چک کردم نداشت

دیدگاه

:eek:
                  [glow=red,2,300]دوست عزیز سرچ کن توی جوان 7660 داره به قیمت 500 تومن[/glow] :NO:
                  جوان هم نداشت توی طبقه همکف پاساژ امجد دست راست مغازه های وسط که سرش معمولا شلوغه (نمیدونم اسمشو) داره
                  (اگر هم بازم پیدا نکردی از یه ال سی دی 128X64 گرافیکی که خرابه در بیار دوتا داره از این ایسی که البته احتما لا یکیش سوخته.
                  موفق باشی
                  :job:

[glow=black,2,300]بردی جالب با سیستم عاملی جالب !!![/glow]

دیدگاه

LMC7660 بیشتر از 20 میلی آمپر جریان نمیده دایی جان.
                    اینم مدار شارژر و تغذیه با 48 ولت:

دیدگاه

استاد کوهستانی واقعا ممنونم ازتون به من واقعا دیگه از روی شما خجالت می کشم
                      واقعا قاصرم تشکر کنم فقط چند تا سوال در مورد این باطری ها دارم اگه اجازبفرمائید به پرسم
                      ما قرار شد از باطری bl-5c استفاده کنیم

1- اما این سوال ها برام پیش آومده این باطری 3.3 ولت هست باید دقیقا با چند ولت شارژ بشه (من استاندارد این کار رو می خوام بدونم )
                      2- باید تا کی زیر شارژ بمونه یعنی آیا اصول شارژ این باطری ها اجازه می ده دائما زیر شارژ باشه
                      آما در مورد شارژ
                      1- این شارژر توی چه رنجی از ولتاژ کار میکنه
                      2- این 3 تا پایه روی باطری خوب دوتاش برای + و - هست وسطی واسه چیه
                      یه دنیا ممنونم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط john lock
                        استاد کوهستانی واقعا ممنونم ازتون به من واقعا دیگه از روی شما خجالت می کشم
                        واقعا قاصرم تشکر کنم فقط چند تا سوال در مورد این باطری ها دارم اگه اجازبفرمائید به پرسم
                        ما قرار شد از باطری bl-5c استفاده کنیم

1- اما این سوال ها برام پیش آومده این باطری 3.3 ولت هست باید دقیقا با چند ولت شارژ بشه (من استاندارد این کار رو می خوام بدونم )
                        2- باید تا کی زیر شارژ بمونه یعنی آیا اصول شارژ این باطری ها اجازه می ده دائما زیر شارژ باشه
                        آما در مورد شارژ
                        1- این شارژر توی چه رنجی از ولتاژ کار میکنه
                        2- این 3 تا پایه روی باطری خوب دوتاش برای + و - هست وسطی واسه چیه
                        یه دنیا ممنونم
                        روش نوشته 3.7 ولت که! oo:
                        2- نه! این باتری ها حداکثر میتونن 500 بار شارژ (کامل) بشن
                        و
                        2-وسطی مال سنسور دمای داخل باتری هست چون شارژ این باتری ها با دما شون رابطه مستقیم داره
                        این pdf هم مطالب مفیدی داره
                        فایل های پیوست شده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
                          روش نوشته 3.7 ولت که! oo:
                          2- نه! این باتری ها حداکثر میتونن 500 بار شارژ (کامل) بشن
                          و
                          2-وسطی مال سنسور دمای داخل باتری هست چون شارژ این باتری ها با دما شون رابطه مستقیم داره
                          این pdf هم مطالب مفیدی داره
                          این جوری که من میخوام عمل کنم میخوام دائما این باطری دائما زیر شارژ بزارم به نظر شما مشکلی پیش میاد باید حداقل 2 سال کار کنه می تونه
                          شما باطری که جواب کار من رو بده سراغ دارید ؟؟؟

دیدگاه

کامل زیر شارژ که فکر نکنم جواب بده! اینا اگه بیش از حد شارژ بشن منفجر میشن!واسه همین میزان شارژشون رو با دما شون اندازه میگیرند
                            باید وقتی شارژ باتری فول شد قطع بشه از شارژ تازه اگه میخواید عمر باتری زیاد بشه باید مثلا صبر کنید شارژش به 25 درصد برسه بعد شارژش کنید
                            در کل در بهترین شرایط این باتری ها تا 3 سال جواب میدند

دیدگاه

سلام
                              ایا میشه به ورودی ای سی max 756 بجای دو عدد باطری که 3 ولت میشه بجاش 5 ولت بدیم؟
                              ممکنه ای سی بسوزه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X