اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دستگاهی برای پیچیدن ترانس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : دستگاهی برای پیچیدن ترانس

فکر کنم مثلا 20-30تومن گرون تر باشه اما من چند ماه پش هم زنگ زدم بازم نداشتند فکر کنم یا دیگه تولید نمیشه یا اینها قصد وارد کردن ندارند البته احتمالا بشه خودمون یدونه 3نظام دریل روی همین معمولی ها سوار کنیم
    کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
    ولتر

دیدگاه

اگه نمیخاید زیاد هزینه کنید و تو خونه دریل دارید یه پایه درست کنید که دریلرو بتونید افقی روش سوار کنید .
      دور شمارم همون راد داره مکانیکی 4 رقمی زیر 10 هزار تومن بایه تسمه میتونید به شفت دریل تون راه بندازیدش.
      اگه کلید دریلتون دیمر داره و روش یه ولوم داره که رو حداقل تنظیمش کنید که مشکل دورش هم حله اگه نداره ام
      خودتون میتونید یه دیمر بسازید یا دیمر لامپ استفاده کنید.
      یه فکریم باید برا روشن خاموشش کنید که آنی باشه میتونید بایه میکرو سوییچ و 2 تا تیکه تخته و یه فنر پدال زیر پایی درست کنید.
      باز اگه دریلم نداشتین مجموعه پدال و موتور چرخ خیاطی چینی بیشتر از 50 هزار تومن فکر نکنم بشه .
      ولی دردسر نصب سه نظام رو داره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMITT
        خب ... تاپیک رو از اعواق انبار کشیدم بیرون ...
        یه سوال! از کجا بخرم؟ چند هست؟ البته این چند محوره ها که خودش سیم رو مرتب میکرد قیمت گرفتم میگه 8 میلیون!!!
        خب , یه سه نظام دار معمولیش چنده؟
        ....
        ....
        سلام.اینها که خودش مرتب میکنه که به نظره من برای پیچیدنه ترانسه سوئیچینگ نیاز نیست. چرا که تعداد دور در ترانسه سوئیچینگ زیاد نیست (مخصوصا در توان های بالا) پس میمونه قلق هاش و درست پیچیدن و جهت و سرهای نقطه دار و ... که با همین معمولی ها دستی باشه یا پدالی جواب میده من پدالی رو ترجیه میدم و بهتره که سه نظام دار باشه یا این که چیزی شبیه سه نظام بهش وصل کنید بعد یک پیچ و مهره مناسبه سوراخ داخل قرقره یا یک شفت یا هر چیزی رو داخل قرقره کنید و سفید کنید و بدین داخل سه نظام و سفت کنید و شروع به پیچش کنید.
        ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

[quote author=feredi link=topic=49438.msg258717#msg258717 date=1302647830]
          دایی، پهنای این نوار چسب زرد رنگ توی عکس 10mm هست.
          این نوار چسب درواقع همان لنت برق معمولی هست که با کولیس خطی به عرض 10mm روش انداختم و با ابزار برش که اون هم مثل ماشین سیم پیچی، ساخت ابتکار شخصی هست برش داده ام.
          [/quote
          سلام عکسایی که گذاشتی رو دوباره پ میکنی
          برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
          راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

من با راد تماس گرفتم ... سه نظام دارش رو اصلا نداره!
            میگه بیا یه بدون سه نظامش رو بگیر و ببر تراشکاری درستش کن , میگه 544 تومن/// یعنی بخرم؟

دیدگاه

سلام بر تو ! ( شما ) :mrgreen:
              دیدم بحث گرفتن دستگاه ترانس پیچ هستش گفتم چنتا عکس باحال دارم اپ کنم شاید به دردتون !
              بخوره خیلی ساده ، ارزون و کار امد !
              وسایل لازم :
              1 . مداد تراش رو میزی
              2 . صلوات شمار
              3 . تسمه یا کش
              4 . پیچ یا میله

و

عکس ها ...

خواستن توانستن است !

دیدگاه

[quote author]
                bstar2
                [/quote]
                خعلی باهال بود - خعلی جالب بود دمت گرم- روش بیشتر کارکن خیلی جاداره
                -------------------------------
                چرا این عکسارو پاک کرده ؟
                اعصابم خرد شد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط bstar2
                  سلام بر تو ! ( شما ) :mrgreen:
                  خیلی جالب و خوب بود :applause:

دیدگاه

خیلی عالی ... :icon_razz:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMITT
                      خیلی عالی ... :icon_razz:
                      نوشته اصلی توسط voyager2020
                      خیلی جالب و خوب بود :applause:
                      نوشته اصلی توسط Takesh-2
                      [b]
                      خعلی باهال بود - خعلی جالب بود دمت گرم- روش بیشتر کارکن خیلی جاداره
                      دارین شرمندم میکنین
                      خوب برای اینکه بخواییم سیم لاکی رو هم راستا با هسته بپیچیم میتونیم از یک میلیه مارپیچ استفاده کنیم !
                      ( با هر میلیمتر پیچیده شدن سیم لاکی بسته سیم حرکت نمایید )
                      چطور : :surprised:
                      اگر به سیستم برف پاکن خودرو دقت کرده باشین متوجه خواهید شد !
                      اگر وقت کنم حتما عکس میگیرم براتون میزارم . :smile:
                      خوب موتور برف پاکن 60 تومنه به درد نمیخوره بیخیالش میشیم . :icon_razz:
                      یه چیز ارزون : :question:
                      پمپ درب پژو :twisted: سمت راننده 17 تومن سمت شاگرد 14 تومن
                      اگر تونستید از باطری سازی ا دست دو شو تهیه کنید . :biggrin:
                      داخل پمپ درب پژو سمت راننده به عنوان اشانتیون 1 عدد میکرو سویچ هم میباشد .
                      خوب قطعات داخل پمپ را در اورده مار پیچ را به مداد تراش متصل نموده و قرقره سیم لاکی را بر روی ان سوار میکنیم . oo:
                      تمام . :mrgreen:
                      راستی من اینو نساختم یعنی وقت نکردم وقت کنم حتما میسازم عکساشم قرار میدم ! :smile:
                      خواستن توانستن است !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط bstar2
                        دارین شرمندم میکنین
                        خوب برای اینکه بخواییم سیم لاکی رو هم راستا با هسته بپیچیم میتونیم از یک میلیه مارپیچ استفاده کنیم !
                        ( با هر میلیمتر پیچیده شدن سیم لاکی بسته سیم حرکت نمایید )

این قضیه میله مارپیچ اگه منظورت همون پیچ خودمونه باید بگم خیلی کاربری نیست - آخه برای هر نمره سیم باید یه پیچ مخصوص با شیار مرتبط با اون سیم داشته باشی وگرنه دستی دقیقتر در میاد
                        حالا شاید من منظورتو متوجه نشدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Takesh-2
                          [b]
                          این قضیه میله مارپیچ اگه منظورت همون پیچ خودمونه باید بگم خیلی کاربری نیست
                          نه مارپیچ ، پیچ نیستش !
                          فرض کنید سیم لاکی از نقطه شروع تا نقطه پایان پیچیده شده است .
                          برای باز گرداندن به اولین نقطه با استفاده از پیچ ما مجبور به برعکس کردن پیچ میشویم .
                          اما به وسیلیه مارپیچ میتوانیم این مشکل را برطرف نماییم !
                          اگر وقت کنم حتما درستش میکنم عکساشم اینجا قرار میدم .

راستی با پیچ مهره نمره 8 دنده ( امریکایی ، انگلیسی ، ژاپنی ) ریز ، وسط ( المانی ) و درشت خیلی راحت میشه این کارو کرد !
                          جمعا میشه 5 تا پیچ 10 سانتی تمام رزوه با ده تا مهره !
                          البته امریکایی ژاپنی المانی رو بگیرین حله !
                          در اخر مسیر باید برعکس بشه !
                          خواستن توانستن است !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMITT
                            من با راد تماس گرفتم ... سه نظام دارش رو اصلا نداره!
                            میگه بیا یه بدون سه نظامش رو بگیر و ببر تراشکاری درستش کن , میگه 544 تومن/// یعنی بخرم؟
                            سلام.وای واقعا 544 هزار تومان؟!!!! من سه نظام دارشو چند سال پیش خردیم صد یا صد و ده هزار تومان.
                            این دوستمون هم بسیار دستگاه جالبی درست کرده سیستمش تقریبا مثله هموناست.دوسته عزیز چرا وقتی پیچیدی باز بخوای بازش کنی؟ که از مارپیچ استفاده کنی. خب اگه میخوای باز کنی دسته رو نمیشه برعکس بپیچونی؟شاید بتونی بسازیش و به دوستان تو این سایت هم بفروشی... :biggrin:
                            ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

سلام
                              oo:
                              :read:
                              :redface:
                              نوشته اصلی توسط ms2000
                              این دوستمون هم بسیار دستگاه جالبی درست کرده سیستمش تقریبا مثله هموناست.دوسته عزیز چرا وقتی پیچیدی باز بخوای بازش کنی؟ که از مارپیچ استفاده کنی. خب اگه میخوای باز کنی دسته رو نمیشه برعکس بپیچونی؟شاید بتونی بسازیش و به دوستان تو این سایت هم بفروشی... :biggrin:

منظور من اصلا باز کردن سیم نیستش منظور من پیچیدن سیم بر روی سیم پیچده شده ردیف اول میباشد !
                              اگر دوستان طالب باشن من با یه سیستمی ارزون تر از این هم میتونم بسازم !
                              خواستن توانستن است !

دیدگاه

اینم از دستگاه سیم پیچی من :biggrin:

البته هنوز کامل نیست :redface:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X