اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دستگاهی برای پیچیدن ترانس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : دستگاهی برای پیچیدن ترانس

نوشته اصلی توسط ehsanajal
    سلام
    همشهری نماز روضه هات قبول
    اگه رفتی یه قیمت بگیر بزا تو همین تاپیک ،منم شاید فردا صبح برم و قیمت بگیرم بعد ببینم به شما چند گفتن به من چند؟
    اون سلف متر روهم نساختم نمیدونم که می تونه یا نه؟
    نوشته اصلی توسط Amir safari
    سلام مهندس
    آقا اون شرکته تو تهران معروفه که اول همین تاپیک اسمش رو گفته , گفت 500 تومن! خیلی گرون میگفت!
    اینی که شما میگین رو میشه مثلا یک موتور دی سی گیر بکس دار وصل کرد بهش رو یه درایو سرعت هم گذاشت و با یه چیزی شبیه پدال سرعتش رو کنترل کرد . حتی با یه شفت اینکودر تعداد چرخش رو با دقت یک درجه مشخص کرد و حافظه و الا آخر.. دیدم خیلیاشون جای اتصال تسمه به موتور دارن , اگه یه عکس از اون دستگاه بتونین بزارین ممنون میشم , یه چیز بسازیم جونمون راحت بشه
    سلام.ممنونم دوستان.امیدوارم عبادتهای شما هم قبول حق باشه.چشم میرم قیمت میگیرم فقط بگم که قیمته سه نظام داره دستی چند سال پیش 65 هزار تومان بود و قابلیت اتصال به موتور چرخ خیاطی رو هم داشت دقت کنید که یک دایره که روش کشهای محکم میخوره داشته باشه که با اون بشه به موتور وصلش کرد.
    برای سلف متر هم یکی از اعضایه همین سایت گفت برام میسازه که بهم بفروشه ولی گفت از دو میلی هانری بیشتر اندازه نمیگیره که من گفتم اگه فقط تا 2 میلی هانریه برام کار ساز نیست و حداقل من تا 5 میلی هانری نیاز دارم.
    امیرجان سلام. 500 هزار تومان واقعا به نظرم گرانه من چند سال پیش خریدم 100یا 110 هزار تومان مگه اونموقع دلار چند بود و حالا چنده؟ دیگه 5 برابر که به نظرم نباید بشه تازه نوعی که سه نظام نداره بسیار ارزونتر بود.
    بله همونطور که خودت گفتی جایه اتصال تسمه به موتور رو بعضی از دستی ها دارن برای کنترل سرعت هم میتونی قیمت تغذیه اش رو باز کنی چهار رشته سیم داره دو رشته برای شماره اندازه دیجیتاله که اونو به 220 ولت بزنی و دو رشته دیگشو به ولتاژ کمتر بزنی مثلا صد و ده ولت که اینطوری بسیار کندتر میچرخه این کاری بود که من چند سال پیش کردم و بعد از چند وقت چون دستم راه افتاد باز هر دو رو به 220 ولت میزنم و با سرعت بالا میپیچم.چشم اگه عکس پیدا کردم میذارم.
    ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

سلام
      کسی واقعا زنگ زده راد گفته 500؟؟؟؟؟؟!!!!من که زنگ زدم چند هفته پیش که دلار گرون تر بود می گفت 350(بدون 3 نطام)3نظام دار هم اصلا نداشت ردیف پیچ را می گفت 500تومن

این مدلی که آقا مسعود دارند فکر کنم این باشه که نوشته بوبین پیچ دیجیتال موتور دار با 3 نظام و 4 سری ومدل دستی که می گویند موتور نداره اما 3نظام داره احتمالا اون مدل بالا دست چپه که فقط اون سری ها را نداره(البته اینها زیاد هم چیزهای به درد بخوری نیست به گفته آقا مسعود با یک پیچ ومهره و واشر حله :smileاما یدونه پولی برای نصب تسمه موتور داره

http://www.radelc.com/goldestar3_f.htm
      کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
      ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط deremel400
        سلام
        کسی واقعا زنگ زده راد گفته 500؟؟؟؟؟؟!!!!من که زنگ زدم چند هفته پیش که دلار گرون تر بود می گفت 350(بدون 3 نطام)3نظام دار هم اصلا نداشت ردیف پیچ را می گفت 500تومن

این مدلی که آقا مسعود دارند فکر کنم این باشه که نوشته بوبین پیچ دیجیتال موتور دار با 3 نظام و 4 سری ومدل دستی که می گویند موتور نداره اما 3نظام داره احتمالا اون مدل بالا دست چپه که فقط اون سری ها را نداره(البته اینها زیاد هم چیزهای به درد بخوری نیست به گفته آقا مسعود با یک پیچ ومهره و واشر حله :smileاما یدونه پولی برای نصب تسمه موتور داره

http://www.radelc.com/goldestar3_f.htm
        مرد مومن ... بهش گفتم "ردیف زنش چند در میاد " طرف نه گذاشت نه برداشت گفت 7 میلیون و 300 هزار تومن!!! :mrgreen:

حالا ببین من چیکار کردم!
        یه مدل دستی خریدم 100 تومن توی همین لینک راد بالای بالا عکس وسطی , اون میله ای که روش بوبین سوار میشه یه پیچ بلند هست , رفتم بازار یه سه نظام خریدم دقیقا از شانس من رزوه هاش با این پیچه یکی بود و راحت بسته شد به شافت بوبین پیچ! :mrgreen:
        البته از اون پولی ها مخصوص تسمه هم داره که من ازش خوشم نمیاد و میخام از اینا بخرم براش!
        http://roboeq.com/modules.php?op=mod...ink&cid=26

و به یه موتور دی سی کوپل کنم! البته فعلا همین هم غنیمته از صبح تا حالا خودم و خفه کردم بس ترانس پیچیدم و باز کردم , اصلا وقتی انقد تمیز پیچیده میشه آدم کیف میکنه , ( البته جریان خروجیم کمه ) :mrgreen: :mrgreen:

دیدگاه

سلام.دستگاهی که من داریم اینه:

و اون سری هاش هم برای ترانس های بزرگتر واقعا عالیه مثلا از ef25 به بعد.اگه من گفتم که سری هاش به درد نمیخوره اشتباه کردم.
          امیر جان شما بسیار کاره درستی کردی خب یک موتور چرخ خیاطی هم بهش وصل کن حله دیگه....مبارکت باشه.

دیدگاه

سلام
            ms2000 جان این رو چند خریدی؟ میشه چند تا عکس از نزدیک بزاری؟ دستی هم میشه باهاش کار کرد؟
            منم میخوام یه ترانس پیچ بخرم اما موندم دستیشو بگیرم که موتور بهش وصل میشه یا همین دیجیتالیشو که فقط موتور داره بگیرم؟
            داشتم وب گردی میکردم این عکس هارو دیدم:

کار جالبی کرده منم همچین ایده ای دارم یه ترانس پیچ رو روی یه تخته MDF پیچ کنم و پشتش یه میله بزارم و قرقره سیم رو بزارم توش و با مجموعه ای از پولی های ضبط صوت (که البته میشه یکی از پولی هارو با یه فنر نرم وصل کرد تا یکم بازی کنه اگه یه لحظه قرقره بد باز شد به سیم فشار نیاد و پاره نشه) بعد بیارمش جولو و مثل عکس برسونمش به ترانس پیچ.
            ایده های زیادی میشه پیاده کرد میشه با میکرو و سروو یه ردیف پیچ خوب براش درست کرد که سروو موتور بجای میله ثابت جلویی قرار بگیره و سیم رو کنترل کنه اما میکرو فعلا بلد نیستم :cry:

دیدگاه

چه چیز خوشکلیه!! خودش ردیف میزنه؟

دیدگاه

دوستان خوش به حالتون 500 تومن پول رو میدین واسه ترانس پیچ..........

اما یه سوال این ترانس پیچ میتونه ترانسایه حلقه ای هم بپیچه؟اصلا همچین چیزی هست؟

تو هیچ کدوم از عکسا نبود..
                وقتی دیگران به تو حسادت میکنند چه مفهومی دارد؟

خیلی ساده! یعنی این که تو دو قدم از آنها جلوتری پس به راهت ادامه بده.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                  سلام
                  ms2000 جان این رو چند خریدی؟ میشه چند تا عکس از نزدیک بزاری؟ دستی هم میشه باهاش کار کرد؟
                  منم میخوام یه ترانس پیچ بخرم اما موندم دستیشو بگیرم که موتور بهش وصل میشه یا همین دیجیتالیشو که فقط موتور داره بگیرم؟
                  ...
                  ..
                  ..
                  کار جالبی کرده منم همچین ایده ای دارم یه ترانس پیچ رو روی یه تخته MDF پیچ کنم و پشتش یه میله بزارم و قرقره سیم رو بزارم توش و با مجموعه ای از پولی های ضبط صوت (که البته میشه یکی از پولی هارو با یه فنر نرم وصل کرد تا یکم بازی کنه اگه یه لحظه قرقره بد باز شد به سیم فشار نیاد و پاره نشه) بعد بیارمش جولو و مثل عکس برسونمش به ترانس پیچ.
                  ایده های زیادی میشه پیاده کرد میشه با میکرو و سروو یه ردیف پیچ خوب براش درست کرد که سروو موتور بجای میله ثابت جلویی قرار بگیره و سیم رو کنترل کنه اما میکرو فعلا بلد نیستم :cry:
                  سلام.من چند سال پیش حدوده صد هزار تومان خریدم دستی هم تقریبا میشه باشه کار کرد اینطوری که باید اون حلقه بزرگ رو با دست بچرخونی ولی دستهات کثیف و روغنی میشه.البته من بعضا برای دورهای کم یا اواخر و اوایل کار رو با دست میچرخونم.
                  این عکسهایی که شما گذاشتین آیا میشه با این دستگاه قرقره های کوچکه سوئیچینگ و سیمهای نازک اون رو هم دریف پیچید؟؟؟
                  در جوابه دوستمون اگه منظورتون سلفه که فکر نکنم با این بشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amir safari
                    چه چیز خوشکلیه!! خودش ردیف میزنه؟
                    نه ردیف پیچ نداره با دست باید کنترلش کرد اما اگه کسی میکرو بلد باشه کاری نداره

اما یه سوال این ترانس پیچ میتونه ترانسایه حلقه ای هم بپیچه؟اصلا همچین چیزی هست؟
                    تو هیچ کدوم از عکسا نبود..
                    دستگاه ترانس پیچ حلقوی کلا با این دستگاه ها فرق میکنه و مکانیزم پیچیده ای داره و بسیار هم گرونه
                    فیلم هاش توی یوتیوب هست برین ببینین دستگاه خیلی جالبیه!

این یکی از دستگاه های کوچیکشه:

این بزرگترش:

عظمت این یکی رو ببین :eek::

سلام.من چند سال پیش حدوده صد هزار تومان خریدم دستی هم تقریبا میشه باشه کار کرد اینطوری که باید اون حلقه بزرگ رو با دست بچرخونی ولی دستهات کثیف و روغنی میشه.البته من بعضا برای دورهای کم یا اواخر و اوایل کار رو با دست میچرخونم.
                    این عکسهایی که شما گذاشتین آیا میشه با این دستگاه قرقره های کوچکه سوئیچینگ و سیمهای نازک اون رو هم دریف پیچید؟؟؟
                    در جوابه دوستمون اگه منظورتون سلفه که فکر نکنم با این بشه.
                    100 و خورده ای؟! :surprised: الان همینی که عکس هاشو گذاشتم فقط نمراتور دارش رو چند روز پیش پرسیدم 100 تومن میگفتن!
                    پس همین نمراتور دار های دستی بهتره که موتور هم میشه بهش اضافه کرد بعضی وقتا لازمه دستی یه قسمت هایی پیچیده بشه که با اون دستگاه شما مکافاته
                    این عکس هایی که من گذاشتم ردیف پیچ نداره اما بله میشه قرقره سوییچینگ روش نصب کرد البه این ترانس پیچ تو عکس قدیمیه اونهایی که سه نظام دارن خیلی بهتره و همه سایز قرقره رو روش میشه سوار کرد
                    ردیف پیچش هم باید خودمون با میکرو و سروو موتور دقیق و تسمه و پولی و... بسازیم که میشه یه پروژه ماشین CNC ترانس پیچی!
                    بیزحمت اگه میشه چند تا عکس از دستگاهت از نزدیک بزار

دیدگاه

:eek:
                      این دیگه چیه oo:
                      سلام
                      میخاستم بگم اگه براتون مقدوره از اون قسمتی که ترانس به دستگاه وصل میشه هم یه عکس بگیرید تا ببینیم چجوری ترانسو به دستگاه وصل میکنید که لنگ نمیزنه. با کمال تشکر.
                      مگسی را کشتم /نه به این جرم که حیوان پلیدیست، بد، است/و نه چون نسبت سودش به ضرر یک به صد است/طفل معصوم به دور سر من می چرخید/به خیالش قندم/
                      یا که چون اغذیه ی مشهورش، تا به آن حد، گَندَم/ای دو صد نور به قبرش بارد/مگس خوبی بود/من به این جرم که از یاد تو بیرونم کرد/مگسی را کشتم

Some dance to remember, some dance to forget

دیدگاه

دستگاه ترانس پیچ حلقوی کلا با این دستگاه ها فرق میکنه و مکانیزم پیچیده ای داره و بسیار هم گرونه
                        فیلم هاش توی یوتیوب هست برین ببینین دستگاه خیلی جالبیه!
                        چه عکسایه جالبی بود تا همین الان داشتم فکر میکردم که یکیشو بسازم.....

که یه طرحی به ذهنم رسید ...

به نظرم ساده میاد.....

الان گیرم یه برنامه با avr که بتونه دوره موتورو تنظیم کنه با استفاده از داده ها و بندازه رویه lcd بعد بایه فرمول تعداد دورش رو حساب کنه فرمولاشم درو وردم....

فقط باید یه نمه avr رو درس کنم....

این avr از بچگی با من مشکل داشته... :mrgreen: :mrgreen:

البته میشه یه دیمر بذارم و همه این کارارو بکنه! احتمالا اول همین کارم کنم....

وقتی دیگران به تو حسادت میکنند چه مفهومی دارد؟

خیلی ساده! یعنی این که تو دو قدم از آنها جلوتری پس به راهت ادامه بده.

دیدگاه

سلام :biggrin:

اینم یه دستگاه سیم پیچی ساده و کم هزینه

http://320volt.com/akulu-matkap-ile-trafo-sarma-cikrik-duzenegi/

http://www.elforum.ro/viewtopic.php?f=205&t=129059

دیدگاه

سلام

برای پیچیدن هسته های سری EFD چطوری میشه قرقره هسته رو به سه نظام یا همون اتصال دهنده برای چرخش بوبین متصل کرد؟؟؟

آخه این قرقره های که به صورت خوابیده هستند مثل EFD20*20 خیلی ظریف هستند و چطور باید وصل کرد که لنگ نزنه و محکم فیت بشه :eek:
                            دیگه رو زمین جا نیست... باید رفت....

دیدگاه

باسلام دوستان اگر بخواهیم یک سلف با طول 20 سانت سیم پیچی کنیم از چه دستگاهی باید استفاده کرد که ردیف سیمها رو دور هم بپیچه..ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط feredi
                                سلام به دوستان گلم، پیشاپیش اعلام میدارم که در عکسهای زیر ابتکار شخصی بکار رفته و هرگونه پیشنهاد و نقد و انتقاد وارد است.
                                من در اینگونه موارد، از حدیث گرانمایه " الابتکار اکبر الامور " شدیدا استفاده میکنم.
                                منبع این حدیث هم برای رفع هرگونه شبهه ای نقل میکنم :biggrin:
                                http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...6441#msg246441

همون طور که قبلا گفته بودم، من یدونه از همین ماشینهای دستی ساده گرفتم و چون محورش خیلی دراز بود اون رو تا میزان احتیاج خودم بریدم.

برای قرقره های بزرگتر زائده ای روی خود محور درست کردم. فقط با یک پیچ نمره 3 و مقداری لاستیک.
                                و برای قرقره های کوچک، تعدادی مهره 10 که شماره خود محور هست،تهیه کردم و تکه ای چوب مناسب رو به گیره بستم و نوک اون رو با فشار به مهره مورد نظر بستم. بعد اون چوب رو که دیگه مثل پیچ روش رزوه ایجاد شده بود رو تا نصفه مهره باز کردم. بعد با تیغ موکت بر ، طرف دیگر چوب رو به شکل داخل قرقره حالت دادم.حالا مبدل آماده است. و میتونیم این مجموعه رو به نوک محور خودمون ببندیم و استفاده کنیم.
                                برای هر کدام از سایز های پر مصرف یدونه ساخته ام که مدتهاست دارم ازشون استفاده میکنم.

این هم نمونه ای از سیم پیچی ماشینم

و این هم یه نمونه از ترانسهای کار خودم که برای مدار با uc3843 درست کرده بودم که قبلانا با دایی ahmadmn دربارش بحث میکردیم.
                                جناب فردی عزیز
                                مثل اینکه ما دیر رسیدم این عکسها پاک شده
                                چون من تازه یه دونه از این ترانس پیچهای دستی کوچیک گرفتم و مشکل برای هسته های کوچیک دارم که سوار نمیشه آیا امکان داره مجددا عکس ها رو پلود کنید یا راهی بفرمایی برای هسته های کوچیک
                                معجزه پس از معجزه می آید و شگفتی ها از تجلی باز نمی مانند.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X