اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با ترانس برای TNY280

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل با ترانس برای TNY280

نوشته اصلی توسط tictactoe
    gtnfs:سلام خدمت دوستان گرامی
    میشه یه توضیح بدین که چه جوری میشه این مدار رو بست؟ بعد از سیگنال ژنراتور یه مدار تقویت کننده جریان نمیخواد بزاریم تا به ژنراتور آسیبی وارد نشه؟ بعد اینکه اسکوپ توی تشخیص مقدار اندوکتانس چه نقشی داره ؟ مدارش رو میشه بزارین؟

ممنون

یک مقاومت با سلف سری شده و دو سر کل مدار به خروجی سیگنال ژنراتور وصل میشه، با اندازه گیری ولتاژ دو سر مقاومت و ولتاژ دو سر سلف و اندازه دقیق مقاومت و فرکانس ،از رابطه زیر مجهول L بدست میاد.
    Vr/Vl=R/(LW) w=2*pi*f
    سیگنال ژنراتور آزمایشگاهی نیاز به حفاظت جریان نداره. برای دقت بیشتر اندازه گیری مقاومت در حدی انتخاب بشه که دو ولتاژ در یک حد و اندازه باشند. اسیلوسکوپ برای اندازه گیری دامنه ولتاژها و همچنین فرکانس دقیق مدار هست.

دیدگاه

یک بار خروجی ها به هم اتصال کوتاه بود و من متوجه نبودم! برد رو روشن کردم تراک ثانویه آتیش گرفت و ذوب شد! گفتم نشونه خوبی هست حتما ترانس دقیق شده ( جریان اتصال کوتاه مدار باید 11.22 آمپر باشه)و لی بعد از تعمییر قطعات و تراک خروجی وضعیت به همان صورت بدی قبل بود.
      [img]http://www.*****upload.com/do.php?img=11355[/img]
      دور ثانویه رو برعکس کردم،فقط با یک سیم و با وریاک یواش یواش ولتاژو زیاد کردم حول و هوش 30 ولت بود که آی سی به بدترین وضع ممکن تو سه حالت قبل منفجر شد!
      [img]http://www.*****upload.com/do.php?img=11354[/img]

فایلهای شماتیک و PCB رو هم به صورت PDF و هم به صورت پروژه اصلی گذاشتم.
      لطفا یک نگاهی بهشون بی اندازین، تا حالا 100 بار نگاهشون کردم به نظر همه چیز درست می آید!
      http://www.4shared.com/file/xQCZCx-R/5V_3A.html
      راستی علت سوختن آی سی های من چیه!
      یک مساله دیگه دایی به نظر شما به خاطر یک دلار چقدر سیلیکون به ما می دن! (مساحت داخل آی سی یک کم بزرگ نیست!)

دایی جان تا حالا سه تا تیر قلق زدم که هیچ کدوم تو سیبل نبوده!
      دو تا تیر دیگه بیشتر ندارم! باید هردوشونو دقیقا تو هدف بزنم!

دیدگاه

بیا توی این تاپیک از آخر به اول یه کم مطالعه کن دایی. وقتی گیر می کنی باید کنار بکشی و اطلاعاتتو بیشتر کنی:
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=47318.300
        با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

دایی جون یک جایی بهتر پیدا کردم.
          http://www.powerint.com/en/pi-university
          خیلی باحاله!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
            سلام دایی جان
            مدار خاصی نیاز نداره. کافیه خروجی سیگنال ژنراتورو با یه مقاومت کوچیک (مثل 1 اهم) به سلف وصل کنی و مربعی با فرکانس دلخواه بهش بدی. بعد دو سر مقاومت کوچیک رو به اسکوپ بده و شکل موج جریان رو ببین. در حالت ایده آل باید موج مثلثی ببینی. دامنه سیگنال رو که زیادتر کنی شکل موج از مثلثی به شکل سوزنی تغییر می کنه.
            اگه علاقمند باشی می تونی ولتاژ و جریان رو نسبت بهم ببینی که یه منحنی زیباست.
            دایی این کارو با اسپایس هم میشه کرد؟ :rolleyes:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ali_Asadzadeh
              دایی جون یک جایی بهتر پیدا کردم.
              http://www.powerint.com/en/pi-university
              خیلی باحاله!
              سلام با تشکر از لینک بسیار عالی شما
              لینک زیر که داخل لینک بالاست درمورد ایجاد صدا در منابع سوئیچینگه مشکلی که منو خیلی اذیت کرده اگه عضو سایت باشین یک کلیپ حدود 6 دقیقه ای در طرف راست تصویر هست لطفا اساتید که به زبان انگلیسی هم آشنایی دارن نگاه کنن و لطفا دقیق بگن که راههای جلوگیری از صدا رو چه چیزهایی معرفی کرده و برای رفعش چه کارهایی رو پیشنهاد کرده.
              تا اونجایی که من متوجه شدم گفته شده که یکی از دلایل ایجاد صدا خازن هاست و برای رفعش هم توضیح داده که اینو من متوجه شدم ولی برای رفع صدای ترانس یکی از چیزهایی که گفته اگه اشتباه نکنم اینه که:
              1- ولتاژ ورودی ترانس کم نباشه و ولتاژ خروجی اش زیاد نباشه این یعنی چی؟ لطفا در باره این لطفا توضیح بدید
              2- گفته شده DO NOT VACUUM IMPREGNATE این یعنی چی؟ و برای رفعش چکار کنیم؟
              3- آیا گفته شده که بهتره از ترانس ها بلند مثل EEL16 استفاده نکنیم؟ و چرا؟
              و برای رفع مشکل pulse bunchING چند راه پیشنهاد کرده که یکیش اینه که گفته از اپتوهای تیپ D استفاده کنید منظور چه اپتوهایست میشه چند نمونه از این نوع D که تو بازار ایران هست نام ببرید.
              ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                دایی این کارو با اسپایس هم میشه کرد؟ :rolleyes:
                صددرصد دایی جان
                اما ما می خواهیم ببینم سلفی که ساختیم یا داریم، چطور عمل می کنه. توی اسپایس نمیشه مدل دقیقی از سلفمون بسازیم.

دیدگاه

دایی جون بعد از رفتن به دانشگاه powerint دقیقا زدم تو هدف!!! یک تیر هم اضاف آوردم!
                  ولی یک مشکل کوچولوی عجیب دارم.
                  منبع از حول و هوش 30 ولت شروع به کار میکنه و تا 180 ولت جریان 3 آمپر خروجی رو میده ولی ولتاژ که از 180 بیشتر میشه جریان دهی خروجی کم میشه و تو 230 ولت حدود 2.5 آمپر میشه.
                  مشکل قبلی از این بود که تو تاریکی دست به فیل میزدم!!! به قول مولانا یک تعبیر خاص برای خودم داشتم! من جریان و ولتاژ رو بعد از سیمهای رابط اندازه می گرفتم و چونکه گیره سوسماریهام قدیمی بودن مقدار اهمشون تقریبا 1.8 تا 2 اهم بود!
                  می تونه مشکل از Clamp باشه که RCD استفاده کردم!؟ شما نظری ندارین؟
                  راستی این اولین تجربه من با PowerInt بود!

دیدگاه

دمت دایی جان
                    وقتی بالا رفتن ولتاژ ورودی باعث کاهش توان خروجی بشه یعنی ترانس به اشباع میره و باید بزرگتر بشه.
                    بدبختانه توی 90 درصد مشکلاتی که برای تغذیه ها پیش میاد اشکال از بیرونه!(مثل همین گیره سوسماری)
                    منم توی اینجور مشکلات بسیار کم تجربه ام. (مثلا بیست سال پش یه نوع سیم بسیار انعطاف پذیر پیدا کردم و باهاش گیره سوسماری ساختم. هنوزم یه دونش خراب نشده)

دیدگاه

سلام لینک زیر که داخل لینکی است که علی آقا در بالا نوشتن درمورد ایجاد صدا در منابع سوئیچینگه مشکلی که منو خیلی اذیت کرده اگه عضو سایت باشین یک کلیپ حدود 6 دقیقه ای در طرف راست تصویر هست لطفا اساتید که به زبان انگلیسی هم آشنایی دارن نگاه کنن و لطفا دقیق بگن که راههای جلوگیری از صدا رو چه چیزهایی معرفی کرده و برای رفعش چه کارهایی رو پیشنهاد کرده.
                      تا اونجایی که من متوجه شدم گفته شده که یکی از دلایل ایجاد صدا خازن هاست و برای رفعش هم توضیح داده که اینو من متوجه شدم ولی برای رفع صدای ترانس یکی از چیزهایی که گفته اگه اشتباه نکنم اینه که:
                      1- ولتاژ ورودی ترانس کم نباشه و ولتاژ خروجی اش زیاد نباشه این یعنی چی؟ لطفا در باره این لطفا توضیح بدید
                      2- گفته شده DO NOT VACUUM IMPREGNATE این یعنی چی؟ و برای رفعش چکار کنیم؟
                      3- آیا گفته شده که بهتره از ترانس ها بلند مثل EEL16 استفاده نکنیم؟ و چرا؟
                      و برای رفع مشکل pulse bunchING چند راه پیشنهاد کرده که یکیش اینه که گفته از اپتوهای تیپ D استفاده کنید منظور چه اپتوهایست میشه چند نمونه از این نوع D که تو بازار ایران هست نام ببرید.

دیدگاه

برای رفع مشکل pulse bunchING چند راه پیشنهاد کرده که یکیش اینه که گفته از اپتوهای تیپ D استفاده کنید منظور چه اپتوهایست میشه چند نمونه از این نوع D که تو بازار ایران هست نام ببرید.
                        منظور opto هایی هست که پسوند D دارند. مثل PC817D که مقدار ضریب CTR آنها بیشتر است. هر Opto ای که تو مدار هست رو ببین توی Datasheet اون ورژن D هم داره یا نه! اگر نداره PC817D استفاده کن.بقیه سوال ها رو هم گوش کنی متوجه می شی. آلان اینترنت خوب ندارم گوش کنم!

دیدگاه

سلام علی آقا من از اول تایپیک پیگیر درست شدن منبع تغذیه شما بودم الان دیگه خروجی حدود 30 وات بهتون میده؟ از لحاظ سر و صدای ترانس یا بقیه مدار (مخصوصا ترانس) مشکلی ندارین؟فقط مشکلتون سیمهای سوسماری بود؟

دیدگاه

آلان 15 وات میده
                            5X3=15W
                            صدا هم نداره. محکم هسته و لایه های سیم پیچی رو بپیچ و چسب بزن.

دیدگاه

دایی ریپل خروجی منبع من 40 میلی ولت با spike های 200 میلی ولت هست!
                              یک کم زیاد نیست؟

دیدگاه

ریپل خروجی رو می تونی با افزایش خازن خروجی یا استفاده از یک فیلتر LC کم کنی.
                                اما چیزی که توی تصویر اسکوپت بیشتر به چشم می خوره اسپایک است!
                                با استفاده از خازنهای LOW ESR یا موازی کردن چند خازن یا استفاده از خازنهای ولتاژ بالا می تونی اسپایک ها رو از بین ببری.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X