اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درایورهای LED

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درایورهای LED

نوشته اصلی توسط mebk1988
    لینک تصحیح شد
    برای عوض کردن فیدبک دوباره باید مدارو با نرم افزار pi طراحی کنم؟
    سلام.بازم دانلود نشد. برای عوض کردن فیدبک از تی ال 431 به زنری یا برعکس فقط فیدبک رو عوض کنید و احتیاج به طراحیه دوباره نیست و از همون مدار قبلی استفاده کنید.
    ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
      سلام.بازم دانلود نشد. برای عوض کردن فیدبک از تی ال 431 به زنری یا برعکس فقط فیدبک رو عوض کنید و احتیاج به طراحیه دوباره نیست و از همون مدار قبلی استفاده کنید.
      لینک سالم بود من دانلود کردم
      ممنونم از پیگیری و توجه تون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
        سلام
        فیدبکو عوض کردم و در حالتی که بار به مدار اعمال نشده در خروجی 25.33 ولت دارم اما به محض اینکه بار به مدار اعمال میشه (فن 24 ولت 0.18 امپر) ولتاژ به 1 تا 3 ولت کاهش پیدا میکنه و هر یک ثانیه یک بار از ترانس صدای جیر میاد و در لحظه ای که ترانس صدا میده فن چند دور میچرخه
        مشکل از کجاست؟ چرا مدار جریان نمیده؟؟؟ :angry: :angry:

دیدگاه

پس این جواب ما چی شد؟؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mebk1988
            پس این جواب ما چی شد؟؟؟؟
            اگه لازمه از مدار عکس بزارم :sad:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mebk1988
              اگه لازمه از مدار عکس بزارم :sad:
              سلام. فکر کنم ترانس رو اشتباه پیچیدی مثلا جهت دور یا سرهای نقطه دار و یا ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                سلام. فکر کنم ترانس رو اشتباه پیچیدی مثلا جهت دور یا سرهای نقطه دار و یا ...
                خودم همین فکرو میکردم برای همین ترانسو از اول و به صورت صحیح پیچیدم اما با همون اش همون کاسه .... :angry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mebk1988
                  خودم همین فکرو میکردم برای همین ترانسو از اول و به صورت صحیح پیچیدم اما با همون اش همون کاسه .... :angry:
                  همه سیم پیچها رو در یک جهت بپیچ و سرهای ابتدایی سرهای نقطه دار هستن. فاصله هوایی و اندوکتانسه اولیه و اندوکتانسه نشتی خیلی مهمن. اگه با عکس نشون بدی چطور پیچیدن شاید متوجه اشتباهت بشم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                    همه سیم پیچها رو در یک جهت بپیچ و سرهای ابتدایی سرهای نقطه دار هستن. فاصله هوایی و اندوکتانسه اولیه و اندوکتانسه نشتی خیلی مهمن. اگه با عکس نشون بدی چطور پیچیدن شاید متوجه اشتباهت بشم.
                    من فاصله هوایی در نظر نگرفتم
                    تا جایی که یادمه جایی خوندم که فلایبک احتیاج به فاصله هوایی نداره . حتما اشتباه کردم
                    باید چقدر فاصله هوایی در نظر بگیرم؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                      سلام
                      بالاخره درست شد.مشکل از همون فاصله هوایی بود و بعد از اینکه فاصله ایجاد شد تا 1.5 امپر جریان داد :wow:
                      اما بازم 1 مشکل کوچولو داره
                      حتی وقتی که جریان خروجی نیم امپر باشه دیود خروجی به شدت داغ میشه برای همین 1 دیود دیگه باش موازی کردم اما هنوزم خیلی داغ میکنه
                      چکار کنم که دیود اینقدر داغ نشه؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mebk1988
                        من فاصله هوایی در نظر نگرفتم
                        تا جایی که یادمه جایی خوندم که فلایبک احتیاج به فاصله هوایی نداره . حتما اشتباه کردم
                        باید چقدر فاصله هوایی در نظر بگیرم؟؟
                        سلام. فاصله هوایی در فلایبک حتما لازمه و مقدارشم اگه از نرم افزار PI استفاده میکنی خودش میده اگه روی ترانس کلیک کنی اون بالا سمت راست نوشته. ولی شما میتونی اینطوری تنظیم کنی که ترانس رو به تعداد دوری که گفته شده بپیچی بعد با تغییر در فاصله هوایی به اندوکتانس نامی برسی. برای سوال بعدیت هم که در پسته بعدی گفتی در تاپیکه بالا که دوباره پرسیدی جواب دادم.موفق باشی.

دیدگاه

دوستان سلام من به یک مدار برای روشن کردن LED نیاز داشتم که ورودیش 220 باشه و خروجیش 12ولت 600میلی آمپر فقط روشن کنه هیچی دیگه هم نمی خواد.
                          در ضمن این قراره 15 ساعت در روز روشن باشه . خیلی ممنون
                          "زمان خط است نه دایره" چه ایده بدی بوده گرد ساختن ساعت. احساس میکنی همیشه فرصت تکرار است.
                          ساعت دروغ میگوید. دروغ. زمان بر گرد یک دایره نمی چرخد! زمان بر روی خطی مستقیم میدود. و هیچگاه، هیچگاه، هیچگاه باز نمیگردد.
                          ساعت خوب، ساعت شنی است! هر لحظه به تو یادآوری میکند که دانه ای که افتاد دیگر باز نمیگردد.
                          پس بهتره یکم به ثانیه هایی که داریم فکر کنیم تا به راحتی از دستشون ندیم....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mo2_star
                            دوستان سلام من به یک مدار برای روشن کردن LED نیاز داشتم که ورودیش 220 باشه و خروجیش 12ولت 600میلی آمپر فقط روشن کنه هیچی دیگه هم نمی خواد.
                            در ضمن این قراره 15 ساعت در روز روشن باشه . خیلی ممنون
                            سلام. اگه برای ال ای دی میخوای که جریانه خروجی باید ثابت باشه مثلا همین 600 میلی آمپر که گفتی ولتی ولتاژ خروجی کمی متغییره.دقیقا برای چه ال ای دی میخوای که برات دقیق مدارشو بذارم. با چی میخوای کار کنی؟ آی سی هایی مثله وایپر و تی ان وای یا ماسفت جدا و ...؟

دیدگاه

برای این می خواستم
                              خیلی ممنون

مداری می خواستم که فقط یکی از اینها رو روشن کنه
                              کلا14 تا هست که بنظرم باید برای هرکدومش تغذیه درست کنم.
                              برای همین نمیتونم از ترانس استفاده کنم چون هزینش خیلی میشه.

یه چیزی پیدا کردم اما فکر نمی کنم اینجا پیدا بشه
                              http://www.ebay.com/itm/Waterproof-6W-9W-LED-Driver-Power-Supply-660mA-DC-12V-AC-85V-265V-/271042057052?pt=US_Lighting_Parts_and_Accessories& amp;hash=item3f1b5d935c
                              "زمان خط است نه دایره" چه ایده بدی بوده گرد ساختن ساعت. احساس میکنی همیشه فرصت تکرار است.
                              ساعت دروغ میگوید. دروغ. زمان بر گرد یک دایره نمی چرخد! زمان بر روی خطی مستقیم میدود. و هیچگاه، هیچگاه، هیچگاه باز نمیگردد.
                              ساعت خوب، ساعت شنی است! هر لحظه به تو یادآوری میکند که دانه ای که افتاد دیگر باز نمیگردد.
                              پس بهتره یکم به ثانیه هایی که داریم فکر کنیم تا به راحتی از دستشون ندیم....

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : درایورهای LED

نوشته اصلی توسط mo2_star
                                برای این می خواستم
                                خیلی ممنون
                                (( عکسه بالا))
                                مداری می خواستم که فقط یکی از اینها رو روشن کنه
                                کلا14 تا هست که بنظرم باید برای هرکدومش تغذیه درست کنم.
                                برای همین نمیتونم از ترانس استفاده کنم چون هزینش خیلی میشه.

یه چیزی پیدا کردم اما فکر نمی کنم اینجا پیدا بشه
                                http://www.ebay.com/itm/Waterproof-6W-9W-LED-Driver-Power-Supply-660mA-DC-12V-AC-85V-265V-/271042057052?pt=US_Lighting_Parts_and_Accessories& amp;hash=item3f1b5d935c
                                سلام. این ال ای دی ها که همراهش مقاومت داره. این ال ای دی های معروف به بلوکی که کنارشون هم مقاومت قرار داده شده (همونطور که در عکس مشخصه) احتیاج به جریان ثابت ندارن البته منظورم اینه که همون مقاومت ها که گذاشته باعث میشه که جریان ثابت به ال ای دی برسه.پس شما یک سوئیچینگ 12 ولت بهش وصل کن و چون جریان کمی میکشن میتونی به تعداد زیادی از اینها یک دونه سوئیچنگ وصل کنی. مثلا اگه هر بلوک 15 میلی آمپر میکشه میتونی صد تا از این بلوکه ها رو به یک سوئیچینگ که آمپر واقعی اش 1.5 آمپر باشه وصل کنی.اون لینکی هم که معرفی کردی برای روشن کردن دو یا سه ال ای دیه سه واته و به کاره شما نمیاد. موفق باشی.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X