اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای ساخت درایور power led

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک برای ساخت درایور power led

خب چرا اینقدر اسرار داری با ترانس کار کنی موضوع چیه؟

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ghasede del
      خب چرا اینقدر اسرار داری با ترانس کار کنی موضوع چیه؟
      موضوع خاصی نیست قاصد جان اصرار خاصی هم نیست. فقط فکر میکنم کار کردن با ترانس برای من راحت تره و البته ارزونتر

دیدگاه

بد نیست یه مقایسه از نظر قمت برای ما بکنید چون من تو این کار نیستم
        هم قیمت دستمون میاد هم تنوعی در بحث باشه.

دیدگاه

من که میدونم دوستمون ترانسشو بیشتر دوست داره .
          آقا شما اول اگه بگی چه نوع رقص نوری میخوای بهتره . با هم هم روشن میشن یا به ترتیب دونه دونه تا اخری ؟
          اگه قراره با صدا یا روش خواصی که مد نظرت هست روشن بشه؛ هم الان بگی بهتره .

دیدگاه

سلام به همه دوستان
            راستش من خودم دیگه تو تموم کارام از درایور استفاده میکنم ولی در اصل نمیدونم چرا
            من 4سال تو کار led هستم و تا پارسال یعنی حدود 3سال با اداپتور کار کردم و بدون حتی یک مورد سوختگی و خسارت و... رهاش کردم و رو اوردم به درایور اخه من ledهارو با یه 4.7 اهم 1وات میزدم به 5به راحتی بهترین ولتاژ و جریان رو میده بهش
            5-3.4=1.6کهتقسیم بر330میلی جزیان میشه 4.8که همون 4.7استاندارده و الان ادرسم میدم شماره هم از یارو میدم تحقیق کنید الان 2ساله شبانه رو ز حتی شباهم خاموش نمیکنه مغازش بر خیابونه میخواد نما داشته باشه هنوز عین روز اول داره کار میکنه اخ نگفته.
            خوب تو درایورها هم ایم مقتومت هست اگه بحث تلفات باشه
            وقتی led داغ میشه چون خاصیت نیمه هادیا اینه جریان میکشه و بیستر رون میشه و بیشتر گرم میشه و اینقدر ادامه گیدا میکنه که بسوزه
            خوب مقاومت رو که میذاریم چیمیشه
            جریان میکشه داغ میشه جریان میکشه ولی اینبار با افزایش جریان افت ولتاژدوسر مقاومت میره بالا دوسر led کم میشه نورش کمتر و جریان و .. کنترل میشه فکر کنم این دلیله علمیشه باشه البته دوستان هم نظر بدن بد نیست فقط منم نفهمیدم پس اینم کار درایور رو میکنه و یکی مثل منم نمیدونم چرا رو اوردم به درایور البته پشیمونم نیستم ولی تفاوتیم ندیدم فقط میدونم اصولی تره ولی چرا؟نمیدونم :redface: :mrgreen:
            { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

5 ولت رو چطور میساختی؟

دیدگاه

جریان میکشه داغ میشه جریان میکشه ولی اینبار با افزایش جریان افت ولتاژدوسر مقاومت میره بالا دوسر led کم میشه نورش کمتر و جریان و .. کنترل میشه فکر کنم این دلیله علمیشه باشه البته دوستان هم نظر بدن بد نیست فقط منم نفهمیدم پس اینم کار درایور رو میکنه و یکی مثل منم نمیدونم چرا رو اوردم به درایور البته پشیمونم نیستم ولی تفاوتیم ندیدم فقط میدونم اصولی تره ولی چرا؟نمیدونم :redface: :mrgreen:
                به شخصه در مورد اضافه کردن مقاومت برای تثبیت جریان
                با شما موافقم .من هم قبلا خواستم اینو بگم ولی نخواستم دل ...

دیدگاه

با شما موافقم .من هم قبلا خواستم اینو بگم ولی نخواستم دل ...
                  نخواستی دل ما رو بشکنی نه :biggrin:

دیدگاه

راستش من خودم 5رو نساختم بچه ها زحمتشو کشیدن بچه های خوب چینی و دستگاهی به نام سوئیچینگ 5ولت رو ساختن و در اختیار ما قرار دادن :icon_razz: همه چیو خودم نمیسازم و میذارم در کنار کار من 4تا دیگه هم نون بخورن
                    { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

راستش من خودم 5رو نساختم بچه ها زحمتشو کشیدن بچه های خوب چینی و دستگاهی به نام سوئیچینگ 5ولت رو ساختن و در اختیار ما قرار دادن :icon_razz: همه چیو خودم نمیسازم و میذارم در کنار کار من 4تا دیگه هم نون بخورن
                      خب که اینطور 5 ولت رگوله دادی به مقاومت بعد می خوای LED بسوزه مرد مومئن اینجا ما داریم در مورد ترانس اونم بدون رگولاتور صحبت میکنیم :redface:
                      فکر کردی اون منبع سویچینگ چیه همون درایوره قبلآ مقاومت داشت حالا بهینه تر شده کنترل جریان داره معلومه که تفاوت نداره .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r-el
                        ...
                        ...
                        سلام وقتی شما مقاومتی رو با منبع ولتاژ سری میکنی اونجا شما افت توان زیادی داری که مقدارش حاصلضرب افت ولتاژ دو سر مقاومت در جریانیه که اش میگذره ولی مقاومت های درون درایورها توان کمی رو تلف میکنن. بذار برات مثالی بزنم مثلا در زمان های قبل باب بود (حتی منم چند باری متاسفانه از این روش استفاده کردم حدود 4 سال پیش) اینطور باب بود که برای روشن کردن سه تا ال ای دیه 1 وات (که به هم سری شدن) یک منبع سوئیچینگ 12 ولتی میخریدن بعد با یک مقاوت 10 اهم 5 وات گچی سری میکردن و میزدن به این سه تا ال ای دی. این مقاومته هم مثل چی داغ میشد. چون تقریبا نزدیک یک و نیم وات تلف میکرد. پس طرف میخواسته سه وات روشن کنه حدود یک و خورده ای وات تلف داشته میکرده.مگه نه اینکه یکی از دلایل استفاده از ال ای دی مصرف کمشونه پس چرا باید اینقدر اتلاف کنیم.
                        مساله بعدی اینکه سوئیچینگ به اون بزرگی + یک مقاومت گچی و کلی هزینه برای روشن کردن سه تا ال ای دی اینم درست نیست.الان این درایورها هم راندمان بالاتری دارن و هم کوچک هستن و هم اینکه شما برای نیازتون میتونید اونی که لازم دارین به قیمت خودش بخرین نه اینکه یک سوئیچینگ عمومی بخرین و...
                        همونطور هم که جناب قاصد دل فرمودن درایور همون سوئیچینگه که بجای اینکه مد ولتاژ کار کنه در مد جریان کار میکنه.
                        ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

نخواستی دل ما رو بشکنی نه :biggrin:
                          نه استاد من فقط...
                          یعنی ..
                          حقیقت نمیخواستم مدار تثبیت جریان دوستان و بخصوص ms2000 زیر سوال بره (البته عمرا نمیره)
                          ولی استاد واقعا راست میگه (بگذریم از اینکه رسما سوییچینگ داشته خبر نداشته ) برای پیشنهاد گاهی یه دونه مقاومت برای کنترل جریان یک LED کافی میتونه باشه .قبول کنید که به همه که نمیشه بگی سوئیچینگ بسازن .

دیدگاه

البته من گچیو نمیدونم من بازم 4.7اهم 1وات با 3تاled سری میکنم چون led های من 3.5ولته دقیقا برا جریان 330میلی همون 4.7 کافیه الیته تو دیتا شیت جریانش 350ولی ما با 4.7 اهم330بهش میدیم عمرشم بیشتر شه ولی خداییش بد نبوده تازه ما 3*1رو به جای 28وات کم مصرف میبندیم حالا 3وات بشه 4وات اگه 10واتم بشه بازم بصرفص اووووووووووووووووه تا 28وات خیلی فرقه اخه من از این درایورهای واتر پرو استفاده کردم یه لامپ با led 50 زدم 2بار برگشت خورده و زود خراب میشه ابرومونو برد البته ناگفته نماند افتابیش اینجور میشه نمیدونم چرا مهتابیش خوبه
                            حالا که بحث شد این درایوره خروجیش 28ولت 1800میلیه ولی بعد یه مدت میشه 50ولت و led رو میسوزونه برا بار دوم بازم با درایور یه 1اهم 10وات سری کردمم که مثل دفه قبلش نشه ولی باز شد ولی قبل سوختن led نجاتش دادم این کجاش خراب میشه کدوم المانشو باید عوض کنم چرا از 28میرسه به 50بعد یه مدت کارکردن :cry2: :cry:
                            { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r-el
                              البته من گچیو نمیدونم من بازم 4.7اهم 1وات با 3تاled سری میکنم چون led های من 3.5ولته دقیقا برا جریان 330میلی همون 4.7 کافیه الیته تو دیتا شیت جریانش 350ولی ما با 4.7 اهم330بهش میدیم عمرشم بیشتر شه ولی خداییش بد نبوده تازه ما 3*1رو به جای 28وات کم مصرف میبندیم حالا 3وات بشه 4وات اگه 10واتم بشه بازم بصرفص اووووووووووووووووه تا 28وات خیلی فرقه اخه من از این درایورهای واتر پرو استفاده کردم یه لامپ با led 50 زدم 2بار برگشت خورده و زود خراب میشه ابرومونو برد البته ناگفته نماند افتابیش اینجور میشه نمیدونم چرا مهتابیش خوبه
                              حالا که بحث شد این درایوره خروجیش 28ولت 1800میلیه ولی بعد یه مدت میشه 50ولت و led رو میسوزونه برا بار دوم بازم با درایور یه 1اهم 10وات سری کردمم که مثل دفه قبلش نشه ولی باز شد ولی قبل سوختن led نجاتش دادم این کجاش خراب میشه کدوم المانشو باید عوض کنم چرا از 28میرسه به 50بعد یه مدت کارکردن :cry2: :cry:
                              چه مدل درایوری استفاده کردی ؟ به قول خود این فروشنده ها کیسش چه رنگی بوده ؟

نوشته اصلی توسط r-el
                              سلام به همه دوستان
                              راستش من خودم دیگه تو تموم کارام از درایور استفاده میکنم ولی در اصل نمیدونم چرا
                              من 4سال تو کار led هستم و تا پارسال یعنی حدود 3سال با اداپتور کار کردم و بدون حتی یک مورد سوختگی و خسارت و... رهاش کردم و رو اوردم به درایور اخه من ledهارو با یه 4.7 اهم 1وات میزدم به 5به راحتی بهترین ولتاژ و جریان رو میده بهش
                              5-3.4=1.6کهتقسیم بر330میلی جزیان میشه 4.8که همون 4.7استاندارده و الان ادرسم میدم شماره هم از یارو میدم تحقیق کنید الان 2ساله شبانه رو ز حتی شباهم خاموش نمیکنه مغازش بر خیابونه میخواد نما داشته باشه هنوز عین روز اول داره کار میکنه اخ نگفته.
                              وقتی led داغ میشه چون خاصیت نیمه هادیا اینه جریان میکشه و بیستر رون میشه و بیشتر گرم میشه و اینقدر ادامه گیدا میکنه که بسوزه
                              خوب مقاومت رو که میذاریم چیمیشه
                              والا من می خوام جواب سوال شما رو بدم که چه مزیتی درایور نسبت به اون آداپتور ها داره اما می ترسم باز بعضیا بگن که به حرف این emergency گوش نده چون این تولید می کنه سعی می کنه به نفع خودش حرف بزنه ... :biggrin:

دیدگاه

از این زردا مارکش وی جون هست از این چینیا البته اشتباه نشه فقط رو افتابی اینجوریه رو مهتابی انداختم خدا پدر و مادرشو بیامرزه خوب بوده تا الان
                                http://www.wayjun.com/index.php?main_page=product_info&products_id=7 40
                                شما برادر برا من بگو چکار به بقیه داری بگو من میگوشم :agree:
                                { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X