اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای ساخت درایور power led

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک برای ساخت درایور power led

نوشته اصلی توسط Hi Voltage
    من که میدونم دوستمون ترانسشو بیشتر دوست داره .
    آقا شما اول اگه بگی چه نوع رقص نوری میخوای بهتره . با هم هم روشن میشن یا به ترتیب دونه دونه تا اخری ؟
    اگه قراره با صدا یا روش خواصی که مد نظرت هست روشن بشه؛ هم الان بگی بهتره .
    سلام، های ولتاژ جان
    بذار کل ماجرا رو تعریف کنم. یه تابلو برق داریم که مدار میکروکنترلر و برد رله باید در اون نصب بشه. به فاصله تقریبا 30 متر از تابلو من باید 20 تا از این led های 20 وات 24 ولت رو کنترل کنم. تنها راه دسترسی من از تابلو به این 20 تا led یک دسته کابل 20 تاییه و دیگر هیچ.
    تا الان هم هیچ الگوی خاصی برای روشن خاموش شدنش برام تعریف نکردن. شما فرض کن مثل یه مدار رقص نور ممکنه هر الگویی داشته باشه. مثلا میتونن همشون به یک باره روشن بشن و به یکباره خاموش بشن و یا به ترتیب از اولی تا آخری روشن و خاموش بشن.
    اگه بخوام درایور بذارم باید 20 تا درایور رو کجا بذارم؟؟؟ تو تابلو برق یا پشت هر led؟؟؟
    اگه بخوام ترانس و پل دیود و خازن و رگلاتور بذارم کجا بذارم؟؟؟

دیدگاه

به فاصله تقریبا 30 متر از تابلو من باید 20 تا از این led های 20 وات 24 ولت رو کنترل کنم. تنها راه دسترسی من از تابلو به این 20 تا led یک دسته کابل 20 تاییه و دیگر هیچ.
      مگه کنترل LEDها توسط میکرو صورت میگیره ؟ اگه اره جالب نیستا
      مثلا میتونن همشون به یک باره روشن بشن و به یکباره خاموش بشن و یا به ترتیب از اولی تا آخری روشن و خاموش بشن.
      اگه بخوام درایور بذارم باید 20 تا درایور رو کجا بذارم؟؟؟
      این انتخاب الگو و ترتیب رقص نور مهمه / چون ممکنه فقط نیاز به یک درایو 20 وات داشته باشی و در نوع دیگر یا تعداد درایو بیشتر یا درایور با وات بالا تر /
      بعید میدونم از این روش کنترل جریان و سری کردن LED ها بتونی استفاده کنی(مگر مثلا 3 تا 3تا)
      --------------
      به نظر من در هر حال باید اول انتخاب کنی و بعد رو درایور فکر کنی / واس رقص نور هم پیشنهادم اینه که از ICهای این کار یا مالتی پلکس(مثل4017) بذاری پشت خود تابلو LED بره . دردسر واس خودت درست نکنی وفقط یه برق بره توش .

دیدگاه

مگه کنترل LEDها توسط میکرو صورت میگیره ؟ اگه اره جالب نیستا این انتخاب الگو و ترتیب رقص نور مهمه / چون ممکنه فقط نیاز به یک درایو 20 وات داشته باشی و در نوع دیگر یا تعداد درایو بیشتر یا درایور با وات بالا تر /
        بعید میدونم از این روش کنترل جریان و سری کردن LED ها بتونی استفاده کنی(مگر مثلا 3 تا 3تا)
        --------------
        به نظر من در هر حال باید اول انتخاب کنی و بعد رو درایور فکر کنی / واس رقص نور هم پیشنهادم اینه که از ICهای این کار یا مالتی پلکس(مثل4017) بذاری پشت خود تابلو LED بره . دردسر واس خودت درست نکنی وفقط یه برق بره توش .
        توی این پروژه برد میکرو کارهای دیگه ای هم میکنه که وظیفه کنترل led ها هم میخوام بندازم گردنش.

شما بد ترین حالت رو فرض کنید. یعنی فرض کنید در یک لحظه همه led ها باید روشن شه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Alireza 007
          سلام، های ولتاژ جان
          بذار کل ماجرا رو تعریف کنم. یه تابلو برق داریم که مدار میکروکنترلر و برد رله باید در اون نصب بشه. به فاصله تقریبا 30 متر از تابلو من باید 20 تا از این led های 20 وات 24 ولت رو کنترل کنم. تنها راه دسترسی من از تابلو به این 20 تا led یک دسته کابل 20 تاییه و دیگر هیچ.
          تا الان هم هیچ الگوی خاصی برای روشن خاموش شدنش برام تعریف نکردن. شما فرض کن مثل یه مدار رقص نور ممکنه هر الگویی داشته باشه. مثلا میتونن همشون به یک باره روشن بشن و به یکباره خاموش بشن و یا به ترتیب از اولی تا آخری روشن و خاموش بشن.
          اگه بخوام درایور بذارم باید 20 تا درایور رو کجا بذارم؟؟؟ تو تابلو برق یا پشت هر led؟؟؟
          اگه بخوام ترانس و پل دیود و خازن و رگلاتور بذارم کجا بذارم؟؟؟
          نهایت حجمی که داری چه قدره ؟
          کل این چیزی که می خواید رو توی یه پک می تونم بهت بدم . یعنی یه یک درایور 20 کاناله .

نوشته اصلی توسط r-el
          از این زردا مارکش وی جون هست از این چینیا البته اشتباه نشه فقط رو افتابی اینجوریه رو مهتابی انداختم خدا پدر و مادرشو بیامرزه خوب بوده تا الان
          http://www.wayjun.com/index.php?main_page=product_info&products_id=7 40
          شما برادر برا من بگو چکار به بقیه داری بگو من میگوشم :agree:
          آهان ! برادران جمهوری بهش می گن کیس طلایی .
          انصافا درایورای خوبیه .

خوب ببین قضیه از این قراره که ابتدا شما به من بگو چرا از LED استفاده می کنی ؟
          یا اونی که میاد و 3 چهار میلیون هزینه می کنه که لامپهای مغازه یا فروشگاشو همه رو LED می کنه مگه آزار داره ؟
          قطعا فقط به خاطر کلاس کارو استحکام و عمر مفید و از این جور چیزا نیست .
          طرف میخواد مصرف برقش بیاد پایین . یا به قول خودش یه بار n تومن هزینه می کنه ولی از این به بعد خیالش برای پول برق راحته .

اون آداپتورها خیلی خوب کار می کنند اما کسینوس فی اینها در حد 0.7 و پایینتره. یعنی به ازای توانی که توی خروجی به LED تحویل می ده توان خیلی زیادتری از برق شهر می کشه
          این هم به ضرر مصرف کننده است هم به ضرر اداره برق . چون کنتور فقط S یا توان اکتیو رو محاسبه می کنه که چون شکل موج جریان توی این آداپتورها تقریبا سوزنیه و علتش هم اینه که درست در لحظه ای که پیک ولتاژ 220 ولت میاد ، آداپتور جریان می کشه و در مابقی زمان هیچ جریانی کشیده نمی شه بنابراین باید تو همون لحظه کوتاه به اندازه ای جریان بکشه که انرژی لازم برای مابقی زمانی که هیچ جریانی رو نمی کشه جبران کنه. پس واضح می شه که قله این جریان خیلی بلند می شه و چون سینوسی نیست ، تابع موج شبیه به تابع ضربه می شه ( اغراق آمیز اما تقریبا واقعی ) و دیگه جریان موثر از رابطه جریان پیک تقسیم بر رادیکال 2 پیروی نمی کنه و مقدار RMS جریان خیلی زیادتر از حالتی می شه که سینوسیه .

تا اینجا Ie یا جریان موثر زیاد تر از حد می شه و چون ولتاژ موثر شبکه ثابته S یا توان موثر زیادتر از حد می شه .این می شه ضرر مصرف کننده .
          حالا ضرر اداره برق :
          کل اینها یعنی S که زیادتر از حد شده میاد در Cos فی 0.7 و یا پایین تر ضرب می شه و توان P رو از مولد برق طلب می کنه . خب S زیاد شده (ضرر مصرف کننده ) و Cos فی کم شده به تبع اون مولد باید توان P بیشتری به مصرف کننده تحویل بده و این هم می شه ضرر اداره برق .

اما درایورها عمدتا دارای Cos فی بالایی هستند و جلوی ضرر مصرف کننده و اداره برق رو می گیرند .

البته اگه اداره برق ضرر کنه اصلا به ما ربطی نداره ولی اگه شما بخوای مثلا یه پروژه از توانیر بگیری و رانت بازی هم تو کار نباشه اونقت سر قضیه Cos فی بدجوری بت گیر می دند .

یه چیز دیگه هم اینه که شما وقتی از آداپتور یا منبع تغذیه استفاده می کنی میای 4 تا یا 3 تا باهم سری موازی می بندی . این وسط گذشته از اینکه توان به دلیل آمپر بالا تر بیشتر توی سیمها تلف می شه ایرادی که داره اینه که اگر احیانا یکی از LED ها بسوزه و اتصال کوتاه بشه جریان بقیه LED های متصل به اون لاین بالا می ره و اونها هم می سوزند .
          در صورتی که اگر درایور جریان ثابت باشه و این اتفاق بیفته جریان بقیه ال ای دی ها بالا نمی ره و ثابت می مونه یعنی بقیه نمی سوزند و روشن می مونند .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emergency.calls.only
            نهایت حجمی که داری چه قدره ؟
            کل این چیزی که می خواید رو توی یه پک می تونم بهت بدم . یعنی یه یک درایور 20 کاناله .
            ابعاد تابلوم تقریبا 30 در 20 در 10 سانتیمتره.

در ضمن هیچ کس جوابمو نداد. درایور و یا مجموعه ترانسو توی تابلو وصل کنم یا پشت led؟؟؟

دیدگاه

در ضمن هیچ کس جوابمو نداد. درایور و یا مجموعه ترانسو توی تابلو وصل کنم یا پشت led؟؟؟
              مگه شما 2 تا تابلو نمایش نداری ؟ یا یکیش فقط تابلو برق خالیه ؟ اگر آره چه نیازی به اینهمه فاصله تا تابلو LED هست؟
              اگر کلا یک تابلو نمایش داری ؛ خوب مسلما بهتره همرو تو یک تابلو جا بدی .
              ببینم میکرو پس کار دیگه ای جز روشن کردن LEDها نداره ؟ اگر اینجوری باشه خوبه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Alireza 007
                ابعاد تابلوم تقریبا 30 در 20 در 10 سانتیمتره.

والا چون فاصله از محل تغذیه تا LED ها 30 متره و ولتاژ هم 24 ولته بسیار بهتره که پشت خود LED ها بذاری .
                چون تلفات سیمها توی 30 متر و این ولتاژ کم ، تقریبا زیاده .
                ازهمه بدتر زمانیه که بخواید از اون فاصله نور LED ها رو کم و زیاد کنید .

دیدگاه

مگه شما 2 تا تابلو نمایش نداری ؟ یا یکیش فقط تابلو برق خالیه ؟ اگر آره چه نیازی به اینهمه فاصله تا تابلو LED هست؟
                  اگر کلا یک تابلو نمایش داری ؛ خوب مسلما بهتره همرو تو یک تابلو جا بدی .
                  ببینم میکرو پس کار دیگه ای جز روشن کردن LEDها نداره ؟ اگر اینجوری باشه خوبه
                  های ولتاژ عزیز موضوع رو بد گرفتی
                  من اصلا تابلوی نمایشی ندارم.
                  این یک کاره آزمایشگاهیه. فقط و فقط یک تابلو داریم اون هم تابلو برقه که توش برد میکرو و برد رله و چند تا خرت و پرت دیگه نصب میکنم. به فاصله 20 یا 30 متر اون طرف تر فقط 20 تا دونه led 20 وات 24 ولت باید به ترتیب خاصی و با الگوهای مختلفی خاموش روشن بشن. تابلو led ندارم. فقط 20 تا دونه led پاوره. همین عزیزم

تازه میکرو غیر از کنترل led ها چند تا کاره دیگه مثل قطع و وصل 2 یا 3 تا شیر هم بر عهده داره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emergency.calls.only

والا چون فاصله از محل تغذیه تا LED ها 30 متره و ولتاژ هم 24 ولته بسیار بهتره که پشت خود LED ها بذاری .
                    چون تلفات سیمها توی 30 متر و این ولتاژ کم ، تقریبا زیاده .
                    ازهمه بدتر زمانیه که بخواید از اون فاصله نور LED ها رو کم و زیاد کنید .
                    نه فقط حالت روشن و خاموش داره و نیازی نیست نور کم و زیاد بشه.
                    راستی اگه خودم بخوام درایورش رو بسازم باید چی کار کنم؟؟؟ خیلی سخته؟؟؟
                    آخه من مکانیکی ام. ولی یه چیزایی از الکترونیک بلدم.

دیدگاه

من اصلا تابلوی نمایشی ندارم.
                      این یک کاره آزمایشگاهیه. فقط و فقط یک تابلو داریم اون هم تابلو برقه که توش برد میکرو و برد رله و چند تا خرت و پرت دیگه نصب میکنم. به فاصله 20 یا 30 متر اون طرف تر فقط 20 تا دونه led 20 وات 24 ولت باید به ترتیب خاصی و با الگوهای مختلفی خاموش روشن بشن. تابلو led ندارم. فقط 20 تا دونه led پاوره. همین عزیزم
                      قبلا سفارش مشتری به نظر میومد :biggrin:
                      بگذریم / همونطور که emergency گفت این که کابل واس LED ها بذاری درست نیست / میتونی یه میکرو دیگه بذاری یا فقط دستور رو از تابلو برق با همون کابل (نازک) بفرستی به LEDها و مدار پاور واحتمالا ترانزیستور های قدرت رو کنار همون LEDها بذاری
                      پس حالا که الگو ها متفاوت هستن و ممکنه همه با هم تو تغییرات یه الگو روشن بشه . پس باید توان 20تا LEDرو جمع کنی و پاوری به این توان بسازی . (البته اگه اشتباه نکنم / درست گفتم دوستان؟؟ )

دیدگاه

من میخوام 60 تا led نیم واتو با میکرو کنترل کنم اما نمیدونم برای تغذیه چی استفاده کنم :angry:
                        میشه از پاور کامپیوتر استفاده کرد؟
                        تا جایی که من میدونم ولتاژ تثبیت شده داره

دیدگاه

کسی نیست؟؟؟

دیدگاه

دوستان نظرشون چیه؟

http://iran-micro.com/index.php/cPath/309_310

بدرد می خورن قیمتاشونم خوبن آآآآ!!!!!
                            در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
                            گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
                              دوستان نظرشون چیه؟

http://iran-micro.com/index.php/cPath/309_310

بدرد می خورن قیمتاشونم خوبن آآآآ!!!!!
                              سلام. نه دوست عزیز بسیار بسیار قیمتهاش بالاست.
                              ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

دوستان آخه درایور کردن 18 تا 1 وات با 20 هزار تومن فکر نکنم گرون باشه بازم کسی نظری داره بگه!!!!
                                در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
                                گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X