اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برداشتن محدودیت جریان در پاورATX

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : برداشتن محدودیت جریان در پاورATX

دیود +12 فقط 3 آمپر بود که با یه 15A جایگزین شد.

ولی بازم خیلی به تغییرات سریع بار حساسه! ... اومدم یه خازن 100uf گزاشتم بین پایه های بیس و امیتر ترانزیستور T6 و اونم حلل شد! :nice: ای ول خودم :nice:

[move] :icon_razz:[/move]

دیدگاه

سلام آروین جان
      داداشی بگو کامل چه تغییراتی ایجاد کردی!؟ رو شماتیکش نشون بده!
      منم یه پاور دارم که 12 ولتش روی 8 آمپر قطع میکنه، شاید بشه افزایشش داد! :-?

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علم فردا
        سلام آروین جان
        داداشی بگو کامل چه تغییراتی ایجاد کردی!؟ رو شماتیکش نشون بده!
        منم یه پاور دارم که 12 ولتش روی 8 آمپر قطع میکنه، شاید بشه افزایشش داد! :-?
        فردا جان این پاور شاید با مال شما فرق کنه ببین این لینکو برو ببین شبه کدومشه تا با هم پیدا کنیم باید کجارو انگول کنی :agree:
        http://danyk.wz.cz/s_atx_en.html
        اولین گام مشخص کردن ای سی کنترولر و نوع کنترل هستش
        اینم تغییراتی که انجام داد رو شکل:

دیدگاه

اینم فیلمش گفتم براتون بزارم دلتون آب شه :biggrin:

http://www.4shared.com/video/lhhJf5Va/MVI_5540.html

دیدگاه

دمت گرم اروین جان
            فقط اون بار چی هست؟ اب نمک؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
              دمت گرم اروین جان
              فقط اون بار چی هست؟ اب نمک؟
              نه بابا یه فنره در واقع سیم با مقاومته که اگر بدون آب اینکارو باهاش میکردم ذوب میشد! اونم آب خالیه

دیدگاه

آروین جان پاور من شباهت زیادی به این یکی داره :

تقریبا عین خودشه!
                منم فقط میخوام کل توان خروجی مختص 12 ولت باشه. 250 واته که میشه حدودا 21 آمپر ( مثل مال تو )!

دیدگاه

علم فردا جان تنظیم ولتاژ مربوط به پایه 1 میشه هر مداری که به پایه 1 میره رو باید تحلیل کنی ولی حدودی بهت بگم اینطوری میشه که یه مقاومت رو باید کم کنی که ولتاژت زیاد بشه معمولا هم 2 تا هستن یکیش به زمین وصله که اینجا 3 تاس! از نوع 1% تولرانس هم هستن و رنگشون آبیه.

برای تنظیم جریان باید متعلقات پایه 4 ای سی رو بررسی کنی اگر + 5 ولت باشه ای سی کار میکنه ولی اگر 0 ولت بشه دیوتی سایکل خاموش میشه...

حالا ببین توی این مداری که گزاشتی مشخص کردم از رلتاژ ریفرنس یه مسیر گرفته شده اومده رفته به پایه 4 ولی اگر دقت کنی ترانزیستور q5 اگر روشن بشه ولتاژ رو میدزده و در نتیجه ای سی خاموش میشه... میتونی روی ورودی Lm339 کار کنی که توی یه ولتاژ دیگه ترانزیستور رو روشن کنه

دیدگاه

راستی پاک یادم رفت بگم داشتم ناهار درست میکردم هواس نمیمونه واسه آدم.

فقط 12V رو ببر به پایه 1 ای سی ! اینجا +5 فقط نقش هووو رو برای 12V بازی میکنه .تو شکلم +5 رو قطع کردم

دیدگاه

سلام دوستان این جریان 21 آمپری که گفتین متقارنه؟ برای +12 منم 23 آمپر شد اما -12 بیشتر از 15 آمپر نمیده. :sad:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Daii-Stk
                        سلام دوستان این جریان 21 آمپری که گفتین متقارنه؟ برای +12 منم 23 آمپر شد اما -12 بیشتر از 15 آمپر نمیده. :sad:
                        پاور رو دستکاری کردی؟ که شد 23 A ؟

نه من فقط 12V+ رو زیاد کردم. جای تعجب نداره چون -12 سیمکشی ضعیفتری داره و اگر هم بتونی همون قدر جریان ازش بکشی +12 خیلی تغییر میکنه شاید کلا چون طراحی اولیه برای -12 و +12 فرق داره عملا اگه تونی متقارن ا آمپر مساوی بگیری ازش :rolleyes:

در ضمن اون دوستمون که گفت اینکارو نکن حسن خطر داره ( من رو حسن فرض کنید) درست میگفت به اطلاع میرسونم که پاور بنده15 دقیقه بیشتر زیر بار دوام نیورد و بببووووومممم ترکید! خرابی مربوط به دیودهای ورودیه ولی هنوز وقت نکردم همه مدار رو تست کنم درستش کردم میام میگم چی شد!

بهتره یا تقویت کامل انجام بشه یا محدودیت جریان رو دست نزنیم و فقط اون خازن رو بزاریمکه جریانهای لحظه ای رو حس نکنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                          پاور رو دستکاری کردی؟ که شد 23 A ؟
                          بله داداش همین تغییراتی که گفتین برای پاور خودم انجام دادم اما+12 به جای 21 آمپر شد 23 آمپر -12 هم قبلا 11 آمپر بود حالا 15 آمپر شده !! نمیدونم چرا شاید چون مدل پاورهامون فرق میکنه. مال من گرین 400 واته اما این جریانهایی که میگم اگه جمع کنیم بیشتر از 400 وات میشه. میترسم بترکه بیچاره اما من یک روز روشنش گذاشتم 4 تا لامپ 100 وات ماشین هم بهش وصل کردم خونه رو گرم کرده بود مشکلی براش پیش نیومد اما داغ کرده بود چون فنش به جای 12 ولت با 5 ولت کا میکنه. من نمیدونم این سازنده چرا به فن 12 ولت 5 ولت داده!!!!! شاید خواسته صدای پاور کم باشه و مشتری کیف کنه. پاور وقتی روشن میشه خیلی بیصداست اما بعد یه مدت احتمالا خازنهای داخلش باد کنه به خاطر گرمای داخلش که با اون فن 5ولت سرد نخواهد شد.

خیلی ممنونم ازتون آروین عزیز 23 آمپر هم کم نیست واقعا ممنون به خاطر این تاپیک مفید.
                          من امروز 8تا از این پاورها رو سری کردم و ازشون دوبل 96 ولت گرفتم وصل کردم به آمپ جدیدم وقتی ولوم تا وسط میاد شیشه های خونه خودمون، درهای چوبی، استکان های روی میز و داخل کابینت و حتی لباسهای تنم شروع به لرزش میکنه. با دو تا ساب و دوتا بلندگو که جفت سری به هم وصل کردم.

دیدگاه

بله داداش همین تغییراتی که گفتین برای پاور خودم انجام دادم اما+12 به جای 21 آمپر شد 23 آمپر -12 هم قبلا 11 آمپر بود حالا 15 آمپر شده !! نمیدونم چرا شاید چون مدل پاورهامون فرق میکنه.
                            من فقط +12 رو از پاور اوردم بیرون! بقیه رو بیخیال شدم!

من امروز 8تا از این پاورها رو سری کردم و ازشون دوبل 96 ولت گرفتم وصل کردم به آمپ جدیدم وقتی ولوم تا وسط میاد شیشه های خونه خودمون، درهای چوبی، استکان های روی میز و داخل کابینت و حتی لباسهای تنم شروع به لرزش میکنه. با دو تا ساب و دوتا بلندگو که جفت سری به هم وصل کردم.
                            مبارک باشه حالا یه فیلم از کارت میزاشتی ما هم حال کنیم :icon_razz:

دیدگاه

استاد ابی یه سوال برام پیش اومده

این پاور من از اولیه ایزولس! چطوری ای سی روشن میشه و شروع به کار میکنه پس؟ :question:

دیدگاه

باسلام.
                                اگر مسیر ولتاژ 5VSB+ رو دنبال کنید میبینید که از طریق ترانس T3 (در نقشه فوق ) تامین شده. بالاتر از اون هم یک ولتاژ 12
                                ولتی درست شده که برای لحظه شروع بکار اولیه مدار از ترانس T3 تامین شده.
                                موفق باشید.
                                من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X