پاسخ : نحوه طراحی و محاسبات مدارهای منابع تغذیه سوییچینگ و کوره القایی 
با سلام حضور استاد عزیز و بسیار ممنون از راهنماییتون.حتما این کار رو خواهم کرد. با این تفاسیر بدست آوردن مقدار گین بسیار راحته. اما در مرحله بعدی که باید با توجه به مقدار گین ( از روی روابط آن منحنی فاز و گین مدار بدون فیدبک را رسم کنم ) منظور چه روابطی هستند؟ به نظرتون میشه از روابطی که جناب B2 زحمت محاسباتشون رو در تاپیک زیر در آخرین پست مربوط به طراحی فیدبک برای فلایبک انجام دادند استفاده کنم؟ آخه محاسبات بر اساسه ولتاژ خروجی و با TL431 هستش: http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76048.0 باز هم ممنون از توجهتون.
					با سلام حضور استاد عزیز و بسیار ممنون از راهنماییتون.حتما این کار رو خواهم کرد. با این تفاسیر بدست آوردن مقدار گین بسیار راحته. اما در مرحله بعدی که باید با توجه به مقدار گین ( از روی روابط آن منحنی فاز و گین مدار بدون فیدبک را رسم کنم ) منظور چه روابطی هستند؟ به نظرتون میشه از روابطی که جناب B2 زحمت محاسباتشون رو در تاپیک زیر در آخرین پست مربوط به طراحی فیدبک برای فلایبک انجام دادند استفاده کنم؟ آخه محاسبات بر اساسه ولتاژ خروجی و با TL431 هستش: http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76048.0 باز هم ممنون از توجهتون.

oo: ولی وقتی زیر بار هست اینقدر سریع داغ نمیکنه. در ضمن ترانس رو عوض کردم با یه دونه از این ترانسهای داخل پاور کامپیوتر وبه خوی جواب داد (البته با 4 عدد هالوژن چون بیشتر نمیکشید) و وقتی بار رو از ثانویه ترانس پاوره بر می داشتم اصلا مثل قبلی که خودم پیچیده بودم داغ نمی کرد. که من تنها چیزی که به ذهنم رسید مربوط به مقدار خازن سری با ترانس بود چون همینجوری بدون محاسبه گذاشتمش. (هسته خودم توروئید شماره mm 38/19/12.5 هست و تعداد دور اولیه و ثانویه 64 دور و 6 دور با سیم پیچی یکنواخت و لیتز انجام دادم و فرکانسی که به ترانس میرسه KHz28.5 هست چون فرکانس اوسیلاتور دو برابر این مقدار هست). ممنون میشم دلیل این پدیده نسبتا نادر رو بهم توضیح بدید و راهنماییم کنید برای رفعش چون این یک نمونه تست کوچیک بود با همون کنترلری که برای دستگاه جوش میخام بسازم چون در نظر دارم کنترلر همین باشه و توان سیستم رو از 550 وات برسونم به 5500 وات. ممنون از اینکه وقت میگذارید و به سوالات پیش پا افتاده ما با حوصله جواب میدید.

دیدگاه