اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع سوییچینگ 12 به 35+ و 35- (12 امپر)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : منبع سوییچینگ 12 به 35+ و 35- (12 امپر)

سلام
    خروجی سوییچینگ باید + - 30 ولت دی سی و 15 امپر باشه
    اگه با دو هسته بشه به این رسید که هیچ ولی اگه هسته بیشتر بخواد امپر خروجی رو تا اونجا که راه داره ببرین بالا
    دیدگاه

سلام استاد قاصد دل
      میشه با این مدار که با tl494 هستش و اضافه کردن تعداد یا نوع ماسفت های خروجی ازش 350 وات توان رو etd39 گرفت؟
      اگه دوستان میتونن راهنمایی کنن
      اگه بشه تا ف دا غروب یه دونا ازش مونتاژ میکنم و جواب می دم
      اگه لازم شد بگین تا فرکانس رو ببریم بالا
      میمونه محاسبات ترانس که استاد قاصد دل در این زمینه بهترین هستن
      دیدگاه

http://img4up.com/up2/75849818435083568681.jpg

دیدگاه

http://img4up.com/up2/75849818435083568681.jpg
          این مدار رو کمی تغییر میدم برات میزارم امشب فردا روش کار کن.

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ghasede del
            این مدار رو کمی تغییر میدم برات میزارم امشب فردا روش کار کن.
            تشکر دوست عزیز
            یه مسافرت کاری به خارج از ایران در پیش دارم و به همین خاطر که اینقد عجله دارم
            گسعله پول خرید یه امپ واسه ماشین نیست. ماجرا اینه که میخوام خودم درست کنم البته به کمک دوستان عزیزی مثل شما که دوباره به خودم ثابت کنم خواستن توانستنه اخه من الکترونیک نخوندم. رشته تحصیلیم در دانشگاه حقوق بوده.
            ببخشید که غل املایی زیاد دارم اخه دارم با گوشی پست میزارم
            بازم از هم اهی دوستان تشکر میکنم به خصوص استاد قاصد دل
            شب خوش

دیدگاه

چرا مداری که من ساختم رو نمیسازی؟ روی اون خیلی با بچه ها کار کردیم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Hadi_ghr_e
                سلام استاد قاصد دل
                میشه با این مدار که با tl494 هستش و اضافه کردن تعداد یا نوع ماسفت های خروجی ازش 350 وات توان رو etd39 گرفت؟
                اگه دوستان میتونن راهنمایی کنن
                اگه بشه تا ف دا غروب یه دونا ازش مونتاژ میکنم و جواب می دم
                اگه لازم شد بگین تا فرکانس رو ببریم بالا
                میمونه محاسبات ترانس که استاد قاصد دل در این زمینه بهترین هستن
                خروجی سوییچینگ باید + - 30 ولت دی سی و 15 امپر باشه
                اگه با دو هسته بشه به این رسید که هیچ ولی اگه هسته بیشتر بخواد امپر خروجی رو تا اونجا که راه داره ببرین بالا
                توان مورد نظر شما 350 نیست 900 واته که با چهار هسته به نتیجه می رسه اونم 800 وات برای شما تامین میکنه.
                شاید بهتر باشه این مدار رو دو هسته ای بسازید اما دو ماژول که زمین و 30+ رو تامین کنه
                و مسئله دیگه اینه که چون این مدار فیدبک ولتاژ نداره ولتاژ خیلی دقیق بدست نمیاد
                و دارای تلرانس خواهد بود.برای شروع فیبر مدار رو تهیه کنید و اون قسمتی که با کادر قرمز کشیده شده
                دو بار تکرار کنید در خروجی هم یکی از دیود دوبلها حذف شده.
                پس دو مدار دو هسته ایی میسازید که بعد دریک باکس دو ولتاژ با هم سری ولتاژ مور نظر شما رو میسازه.

دیدگاه

چرا مداری که من ساختم رو نمیسازی؟ روی اون خیلی با بچه ها کار کردیم!
                  منم همین نظر رو دارم اینجوری از تجربه دوستان هم اسفاده میکنی.

دیدگاه

اقا هادی وود شما به این انجمن رو تبریک میگم و...

به نظر من بهتره رو همون 2 اهم تمرکز کنی.

باندای شما 718 هستن و 3 اهم.

اگه موازی ببندین میشه 1.5 اهم که با 4 اهم عمرا نتونین 2 تا باند سری رو درایو کنین.

اگه 900 وات بسازین میتونین همین 2 اهم رو هم راه بندازین ولی تو ولوم های بالا دیستورت صدا خیلی زیاد میشه.

من خودم این مدار 4 کیلویی رو میخوام به یه امپ که رو 4 اهم 800 وات میده ببندم. (البته امپدانس رو تا جایی که میتونم پایین میارم)

سعی کن سوییچینگت حداقل 100 وات قویتر از اونی باشه که امپت نیاز داره.

خازن هایی که تو ورودی گزاشتی فقط موقعی به کار میان که پیک صدا وجود داشته باشه و از یه حدی به بعد بی معنی هست وجودش پس رو اونا حساب باز نکن .

ماسفت هارو سعی کن از irfz44n استفاده نکنی. (البته اگه خریدی بحثش جداست)

میتونی بجاش از ماسفت های بزرگتر استفاده کنی که قدرت دفع گرمای بهتری دارن. مثل irfp15 یا irf260 یا ...

دیود های پل خروجی رو سعی کن موازی نکنی. جای اینکه پل هارو با 2 تا دیود موازی بزنی 2 تا پل جدا از هم بزن و سیم هایی که از هسته بیرون میاد رو نصف نصف بده به اون 2تا. این جوری گرما به طور چشمگیری کاهش پیدا میکنه.

و هزاران چیز دیگه که اگه یادم بیاد میگم بهت.

اسکپ من هم فردا میرسه به دستم و در موازات اقا هادی باهم میسازیم. (اسکپ نو سوخته بود! :angry

هادی جان اسکپ نخر فعلا. باهم کار میکنیم نتیجه رو بهت میگم من.
                    زکات علم نشر آن است
                    بیشتر با من اشنا بشین :
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
                    ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

اقا هادی وود شما به این انجمن رو تبریک میگم و...
                      یک در دنیا صد در آخرت خدا بهت بده کجایی بابا من که خیلی گرفتارم

دیدگاه

شب بخیر دوستان
                        از اظهار نظر و کمکتون تشکر میکنم
                        ممنون که کمک میکنین
                        نتونستم عکسی رو که قاصد دل عزیز گذاشته ببینم
                        فک کنم نیاز به فیلتر شکن دارم
                        از شمام تشکر میکنم بهنام جان و همینطور از پیشنهاد سخاوتمندانت در مورد اینکه نیاز به اسکوپ نیست چون شما داری میگیری.
                        باشه عزیزم
                        شونه به شونه هم جلو میریم و این پروژه رو میسازیم البته با یاری دوستان خوبی که الان وجود سبزشون تاپیک رو پر از صفا و صمیمیت کرده
                        در مورد مدار اگه اجازه بدی بریم سراغ tl 494
                        در مورد ماسفت بریم سراغ هر چی شما و دوستان صلاح بدونید البته باید بگم از یه جایی 1600 تا irfz44n دستم رسیده ولی میدم تهران کسی برام بفروشتش. مشکلی نیست.
                        اگه همه چی اوکی شد از نظر همه دوستان قرار دادو امضا کنیم و طبق نوشته ها ی بالا بریم جلو.
                        Ok?

دیدگاه

لطف و محبتت رو هرگز فراموش نمیکنم نوید عشق وانسان دوستی از ته دل دریایی
                          ببخشید اذیتت کردم دوست مهربونم
                          ما تمام تلاشمون رو میکنیم تا نتیجه ی تلاش ها و راهنمایی هاتون به بهترین نحو تبدیل به یک مدار عملی خوب بشه که شما هم راضی از ما باشی
                          فقط یه قول دوستانه بده که تنهامون نمیگذاری و اگه به سرماییه زندگیت احتیاج داشتیم مارو از علم کاربردیت بی بهره نمگذاری
                          تشکر خالصانه این دوشت کوچیکت رو قبول کن عزیزم

دیدگاه

هادی جان دیودی که استفاده میکنی باید حتما اولترا فست باشن تا تو مواقعی که باطری افت ولتاژ داره با بالا رفتن دیوتی سایکل خطر سوختن بوجود نیاد. ( بعضا افت ولتاژ تا 8.5 ولت داریم )

فرکانس رو سعی کن حدود 30 کیلو در هر بال در نظر بگیری.(مجموعا 60 کیلو)
                            اینجوری گرمایی که تولید میشه خیلی کمتر میشه.
                            فرکانس بالاتر = گرمای بیشتر = کوچیک شدن هسته = خارج شدن هرچه بشتر از رنج شنوایی موجودات زنده
                            فرکانس پایین= گرمای خیلی کمتر = بزرگ شدن هسته = ورود به بازه شنوایی موجودات زنده
                            پس باید فرکانس میانه که همون حدودای 60 کیلو میشه رو در نظر بگیری.

من چیکاره بیدم؟ oo: :biggrin: :biggrin: :biggrin:

استاد تو این موقعی که نبودم ( اسکپ نداشتم) داشتم دنبال کلاس دی میگشتم که به ایسی IRS2092 برخوردم.
                            تو ایران پیدا میشه؟ اگه پیدا شه چی میشه ساخت باهاش! کل 4 کیلو وات رو میشه توان کشید از امپ (بازده امپ با این ایسی 97%)
                            فردا میرم بگم به فروشنده شهرمون برام پیدا کنه.
                            پیدا میشه به نظرتون یا برم سراغ مدارای گسسته؟

شب بخیر دوستان
                            از اظهار نظر و کمکتون تشکر میکنم
                            ممنون که کمک میکنین
                            نتونستم عکسی رو که قاصد دل عزیز گذاشته ببینم
                            فک کنم نیاز به فیلتر شکن دارم
                            از شمام تشکر میکنم بهنام جان و همینطور از پیشنهاد سخاوتمندانت در مورد اینکه نیاز به اسکوپ نیست چون شما داری میگیری.
                            باشه عزیزم
                            شونه به شونه هم جلو میریم و این پروژه رو میسازیم البته با یاری دوستان خوبی که الان وجود سبزشون تاپیک رو پر از صفا و صمیمیت کرده
                            در مورد مدار اگه اجازه بدی بریم سراغ tl 494
                            در مورد ماسفت بریم سراغ هر چی شما و دوستان صلاح بدونید البته باید بگم از یه جایی 1600 تا irfz44n دستم رسیده ولی میدم تهران کسی برام بفروشتش. مشکلی نیست.
                            اگه همه چی اوکی شد از نظر همه دوستان قرار دادو امضا کنیم و طبق نوشته ها ی بالا بریم جلو.
                            Ok?
                            ایسی های 494 و 3525 خیلی شبیه هم هستن ولی من ترجیح میدم که با 3525 کار کنم.

دلیلش هم بازه تغیرات بیشتر تو دیوتی سایکل (40%) هست که تو امپ ماشین خیلی مهم هست. دلیلش هم همون افت ولتاژ.
                            با 44n هم هیچ مشکلی نداره ولی باید هیت سینک بزرگتری ببندی براش تا به اصطلاح جوش نیاره و از داخل نسوزه.
                            واگرنه از اینایی که من گفتم هم قویتره! (49 امپر هست)

در مورد اسکپ هم وقتی من هم دارم میسازم چرا بری پول مفت بدی اسکپ بگیری؟ باهم میسازیم دیگه...
                            قبلا گرفته بودم برای همین پروزه که خراب از اب درومد و الان 2 هفته اس رفته گارانتی.
                            زکات علم نشر آن است
                            بیشتر با من اشنا بشین :

دیدگاه

بهنام جان
                              باید چیزی بسازیم که همه بتونن ازش استفاده کنن و بتونه جای خالی یه سوییچنگ عالی رو درین سایت پر کنه
                              باید چیزی بسازم که بعدها با تغییر سیمپیچه هسته بتونم ازش ولتاژ و توانهای دیگه بگیرم
                              راستی یه ساب jbl خریدم 800000 تومن
                              12 اینچه
                              دو مگنت که هر کدوم 700 وات روی 6 اهم هستش
                              بعد از این سوییچینگ باید اون رو راه بندازم توسط یه امپ پر قدرت که احتمالا 900 واتی کلاس H اپکس رو بسازم
                              نظراتت رو تو تاپیک مطرح کن تا فردا بصورت جدیتر و رسمی تر مشغول حل این مسعله بشیم
                              دیدگاه

لطف و محبتت رو هرگز فراموش نمیکنم نوید عشق وانسان دوستی از ته دل دریایی
                                ببخشید اذیتت کردم دوست مهربونم
                                ما تمام تلاشمون رو میکنیم تا نتیجه ی تلاش ها و راهنمایی هاتون به بهترین نحو تبدیل به یک مدار عملی خوب بشه که شما هم راضی از ما باشی
                                فقط یه قول دوستانه بده که تنهامون نمیگذاری و اگه به سرماییه زندگیت احتیاج داشتیم مارو از علم کاربردیت بی بهره نمگذاری
                                تشکر خالصانه این دوشت کوچیکت رو قبول کن عزیزم
                                من تو این سایت ادمایی رو دیدم که هیچ جای دیگه ندیده بودم. مثلش همین اقا اروین و قاصد دل و بقیه دوستان.
                                اینو جدی میگم و از ته دل از همشون ممنونم که بی منت علمشون رو در اختیار دیگران قرار میدن. @};- @};- @};-

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

اقا هادی برای اول کار باید ولتاژ و جریان قطعی بشه.
                                اول اینارو مشخص کنید لطفا.

فرکانس قبلا بحث شده 80 کیلو بهترین نیتجه رو میده ولی گرماش رو من ساختم قابل مقایسه با 60 کیلو نبود.
                                پس فرکانس رو 70 کیلو در نظربگیریم که نه سیخ بسوزه نه کباب.
                                برای مدار اقا اروین بجای 4420 از یه بافر دیگه استفاده میکنیم که با 140 و 139 هست و قبلا تست شده و نتیجه داده.
                                برای فید بک من اپتوکوپلر نمیزارم تا راحت تر بشه کنترل کرد ولتاژ رو. (با پتانسیومتر یا ولوم)

شما فعلا جریان و ولتاژ رو مشخص کنید تا بریم سراغ بقیه مراحل.
                                ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                                بهنام جان
                                باید چیزی بسازیم که همه بتونن ازش استفاده کنن و بتونه جای خالی یه سوییچنگ عالی رو درین سایت پر کنه
                                باید چیزی بسازم که بعدها با تغییر سیمپیچه هسته بتونم ازش ولتاژ و توانهای دیگه بگیرم
                                راستی یه ساب jbl خریدم 800000 تومن
                                12 اینچه
                                دو مگنت که هر کدوم 700 وات روی 6 اهم هستش
                                بعد از این سوییچینگ باید اون رو راه بندازم توسط یه امپ پر قدرت که احتمالا 900 واتی کلاس H اپکس رو بسازم
                                نظراتت رو تو تاپیک مطرح کن تا فردا بصورت جدیتر و رسمی تر مشغول حل این مسعله بشیم
                                مبارک باشه سابتون. ایشالا بکوبه براتون. :biggrin:
                                گفتید دارید میرید خارج از ایران؟

ببینید اگه تونستید ایسی IRS2092 گیر بیارید چنتا بخرید که بدرد میخوره برای ساب.
                                قضیه این ولومی که گفتم هم همینه.
                                میشه باهاش فید بک رو کم و زیاد کرد و در یک بازه به ولتاژ مورد نظر رسید.
                                البته باید قبلش یه مقاومت قرار بگیره که در صورتی که اشتباها" زیاد باز شد این پتانسیومتر ایسی رو نسوزونه.
                                زکات علم نشر آن است
                                بیشتر با من اشنا بشین :

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X