در یه رگولاتور مثل LM7805 ما حتی میتونیم ولتاژ ورودی رو تا 35 ولت بالا ببریم اما اگر در این حالت قرار باشه جریان 1 آمپر رو هم از این قطعه شاهد باشیم باید تلفاتی در حدود (35-5)*1 وات رو ازش انتظار داشته باشیم و با استفاده از هیت سینک مناسب حرارت تولید شده رو خنثی کنیم
باید داغ بشه / اصلا میذاریمش که داغ بشه دیگه ........یعنی میذاریم تا ولتاژ داخلش افت کنه و پس مسلما این افت باید به حرارت تبدیل بشه وبه هوا منتقل بشه ؛طبیعیه
اینم بگم این ای سی کنترول حرارت بیشتر از 85 درجه داره و مشکلی براش پیش نمیاد خودش انقدر جریان رو کم میکنه که حرارت بیاد پایین تر از 85 درجه اگه با حرارت سوخت بیا بزن تو سر من :icon_razz:
یه عکس از این ربات کوچولوت برامون میزای :rolleyes:
اینم بگم این ای سی کنترول حرارت بیشتر از 85 درجه داره و مشکلی براش پیش نمیاد خودش انقدر جریان رو کم میکنه که حرارت بیاد پایین تر از 85 درجه اگه با حرارت سوخت بیا بزن تو سر من :icon_razz:
یه عکس از این ربات کوچولوت برامون میزای :rolleyes:
arvinfx جان اگه بسوزه خودش به درک مدارم که شامل میکرو 8000تومانی و ال سی دی و 18 تا سنسور و .... هم می سوزه ان وقت چه کنم :surprised:
خنگ که نیست هنوز میکروش را برنامه ریزی نکردم می خوام الکترونیکش تمام بشه بعد . 58هزار تومان هزینش شده
1- باتریش 12 ولت بیشتره
2-نمی خواد عزیزم ما حرفت را قبول داریم
3-مسیر یاب برای مسابقات Open PNU آماده میشه
چرا بهش میگی خنگ؟
کیت سنسور هایم مقاومت فرستده هاش داغ می کنند (18 تا 180 اهم هستند) نکنه بخاطره این فرستنده ها است که آی سی جریان زیادی ازش رد می کنه و داغ میشه ؟البته ال سی دی و تشکیلات دیگه ای هم دارم؟
خنگ که شوخیه خیلی هم باهوش باید باشه :nice: شکلش یه یه جوریه البته همشون همینن
خوب عزیز باطری شو بکن 9 ولت راحت تر نیستی؟! فکر کنم 3 تا لیتیوم پلیمر یا لیتیوم یون براز گزاشتی بهر حال من موازی کردن 2 تا رگولاتور رو پیشنهاد نمیکنم و فقط همون تقویت ترانزیستوی رو پیشنهاد میکنم البته چون باطریه بهتره ولتاژی که برای 5 ولت می سازی بهتره دورو بر9 ولت باشه که اتلاف انرژی نداشته باشی.
اگر فکر میکنی مشکلی توی مدارت هست دونه دونه جریانشونو اندازه بگیر ببین مشکل از کدومه دیگه!
خنگ که شوخیه خیلی هم باهوش باید باشه :nice: شکلش یه یه جوریه البته همشون همینن
خوب عزیز باطری شو بکن 9 ولت راحت تر نیستی؟! فکر کنم 3 تا لیتیوم پلیمر یا لیتیوم یون براز گزاشتی بهر حال من موازی کردن 2 تا رگولاتور رو پیشنهاد نمیکنم و فقط همون تقویت ترانزیستوی رو پیشنهاد میکنم البته چون باطریه بهتره ولتاژی که برای 5 ولت می سازی بهتره دورو بر9 ولت باشه که اتلاف انرژی نداشته باشی.
اگر فکر میکنی مشکلی توی مدارت هست دونه دونه جریانشونو اندازه بگیر ببین مشکل از کدومه دیگه!
موتورم 12 ولتی هستن ولی می خوام از4تا باتری لیتیمی از دوتاشون بگیرم (7 ولت) برای ایسی تغذیه و برای موتور از 12 ولتش .
این ایسی در نوع to220 حداکثر 1.5 امپر بیشتر نمیده.........1 - احتیاج به هیت سینک داره 2- باید ببنی چقد توان روش میفته (ورودی ایسی رو حداقل کن تا 8ولت بیار) که در این صورت حداکثر تلفات بشه 3 *1.5 بشه 4.5 وات ).............3-مشکلی مداری نداری.......
در ضمن موازی کردن رگولاتورها امکانپذیر هست ولی جالب نیست وممکنه کار هم خراب کنه...........
شما مصرف جریان اون قسمت که نیاز به 5 ولت داره رو بگو ........ تا بگیم چکار کن
سلام من 2 تا رله 5 ولت دارم که وقتی روشن هست باعث داغ شدن رگولاتور میشه .دوستان میگن نیازی نیست تغذیه رله رو از رگولاتور بگیری .مستقیم از اداپتور بگیر. توهمین تاپیک یکی از دوستان یه مداری رو پیشنهاد کرده بودش که با موازی کردن ترانزیستور جریان قابل تحمل رگولاتور بالا میره.
حالا سوال من اینکه چون رگولاتور جریان کم میاره داغ میکنه ؟؟بقول خودتون رگولاتور تا 1.5 امپر رو ساپورت میکنه .درصورتی که 2 تا رله که روشن باشه جریانی در حد 200 میلی امپر میکشه.پس داغ کردن رگولاتور برا چی هست؟؟ :angry: :angry: :angry:
یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی
دیدگاه