اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

داغ کردن آی سی رگوله 7805

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : داغ کردن آی سی رگوله 7805

چرا نمیشه فهمید؟ دیتاشیت رو دانلود کن
    پایه های رگلاتور به یه سمت نزدیک تر هستند ...
    با استفاده از دیتا شیت راحت میتونی پیدا کنی پایه هاشو ...

دیدگاه

اگه بر زیرش رو نکاه کنی می بینی یه طرفش یه دایره چاپ شده !
      اگه اون دایره رو به سمت خودت بگیری و طرف بالا باشه پایه سمت راست ورودی و پایه سمت چپ خزوجی و بدنه هم منفی !
      البته با آزمایش و خطا می تونی پیدا کنی !!
      میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

خب اینجور که پیداست، داغ کردن 7805 (البته به شرط وجود هیت سینک) طبیعیه و مشکلی نداره!

3 تا آیسی که مجموعا 1680 میلی میشکن (24تا رله رو تغذیه میکنن!)
        +
        یه سری مخلفات که فوقش 700-800 تا بکشن!
        +
        و یه mega 16 که نمیدونم حداکثر چقدر میکشه! چقدره واقعا؟؟
        =
        کلش حدودا 3 آمپر! تغذیه قبل رگولاتور هم 9 یا 12 از آداپتور (اینو چند آمپری بدم؟ :mrgreen: )

برای این مصرف مدار، این ترکیب با یه 7805 جواب میده؟ بعیده!! میشه؟؟ اون مقاومت هم آجری 22 اهم5واته! نمیخوام 7805 افت کنه، حتما 4.5 حداقل بده!

اینم جزئیاتش اگه میخواین دقیقتر بگم! :redface:

3 تا uln2803 که هرکدوم حداکثر 560mA میکشن (8 تا کانال 70 میلیآ‌آمپری برای تغذیه رلهآ‌های 5ولت/70اهمی)، که میشه 560*3= 1680 میلی!
        دلی دارم که از تنگی در او جز غم نمی گنجد........ غمی دارم ز دلتنگی که در عالم نمیگنجد

دیدگاه

به جای اون ترانزیستور میتونید tip127 یا tip147 قرار بدین
          یه مقاومت 100 اهم هم روی بیسش بزارین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Unregistered User
            راه های مختلفی هست
            کم کردن پله ای ولتاژ با رگلاتور یا دیود
            استفاده از رگلاتور قابلمه ای
            ولی راه پیشنهادی من این هست
            البته فیلتر ورودی و خروجی رو یادت نره ...
            برای مقدار مقاومت R1، صد اهم خیلی زیاد نیست؟ 1.3 ولت لازمه روی بیس بندازه که 1 اهم براش کافیه.

دیدگاه

با سلام و خسته نباشید خواستم بپرسم چطوری پایه های ورودی و خروجی آی سی 7805 رو اگه بخوایم به سون سگمنتی که جریان رو نشون میده وصل کنیم؟ منبع تغذیه ای دارم که آی سی 7805 اش سوخته سیمهاشو جدا کردم حالا برای وصل دو باره مشکل دارم میشه راهنماییم کنید البته یه ترانزیستور قابلمه ای هم تو مدار دارم نمی دونم که سوخته یاسالمه هر جور سیمها رو وصل می کنم آی سی داغ میکنه

دیدگاه

سلام دوستان خسته نباشید . ایا داغ کردن 7805cv میتونه دلیل سوختنش باشه ؟
                یه اکو امپلی فایر هست که مدار اکوش یهو از کار افتاده و وقتی باز کردم . 7805 cv شدید داغ بود . ممکنه سوخته باشه و قطعی اکو بخاطر اون باشه ؟؟

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

یه اکو امپلی فایر هست که مدار اکوش یهو از کار افتاده و وقتی باز کردم . 7805 cv شدید داغ بود . ممکنه سوخته باشه و قطعی اکو بخاطر اون باشه ؟؟
                یعنی ممکنه بعد از سوختن هم داغ بشه ؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Alisamiee9956@gmail.com نمایش پست ها

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

یعنی ممکنه بعد از سوختن هم داغ بشه ؟؟
                  با سلام به شما. .....
                  اگر از این رگولاتور جریان زیاد کشیده شود. داغ شدنش طبیعی است و به علت این*که محافظ
                  حرارتی دارد به این راحتی ها نمی سوزد ...حتما به رادیاتور یا گرما گیر متصل است ...
                  برای تست ولتاژ خروجی را با ولتمتر بگیرید نباید کمتر از ۴.۷ و بیشتر از ۵ ولت باشد
                  ..ولتاژ ورودی رگولاتور نباید بیشتر از ۱۵ باشد ..وگرنه رگولاتور خیلی داغ میشود ....
                  به هر حال در ۱۲۵ درجه محافظ حرارتی فعال می*شود و خروجی رگولاتور کاهش می یابد ....
                  بنظر نمی رسد که عیب از رگولاتور ۵ ولت باشد ....
                  موفق و پایدار باشید ...

دیدگاه

سلام. دوستان توی دیتاشیت 7805 زده از ولتاژ 7 تا 35 ولت قبول میکنه معمولا با اعمال ولتاژ بالا تلفات ولتاژ بصورت گرما توی آی سی ظاهر میشه.
                    میخواستم بپرسم اگه ولتاژ کمتر از 7 بدیم خروجی چه اتفاقی میوفته؟ مثلا از 4 ولت تا 7 ولت؟ ممنون
                    دوستان عزیز همه ما بدون هیچ توقعی توی این انجمن دانسته هامون رو با هم به اشتراک میگذاریم. کمترین توقع یک لایک می باشد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط P.maddah39 نمایش پست ها
                      سلام. دوستان توی دیتاشیت 7805 زده از ولتاژ 7 تا 35 ولت قبول میکنه معمولا با اعمال ولتاژ بالا تلفات ولتاژ بصورت گرما توی آی سی ظاهر میشه.
                      میخواستم بپرسم اگه ولتاژ کمتر از 7 بدیم خروجی چه اتفاقی میوفته؟ مثلا از 4 ولت تا 7 ولت؟ ممنون
                      درود، اگر ورودی کمتر از 6 ولت باشه ، خروجی زیر 4 ولت خواهد
                      بود، و در 6 ولت خروجی 5 ولت ایجاد میشود. نکته مثبت این
                      است که با ورودی 6.5 ولت ، در صورت جریان کشی 1 آمپر،تنها
                      1.5 وات تلف میشه که یعنی رگولاتور نیازی به هیتسینک نخواهد
                      داشت.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X